2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
evet belirti olmuyor genelde..sonrasında mutlaka genetik araştırma yaptır.Rabbim gönlünü ferahlatsın

Canim simdi gordum yazilarini inan cok uzuldumm benimde ilk bebegim yerine koydum kendimi canm cok yandi operasynun icin dularimiz seninle bi an once toparlarsn insallah , oylesine ozel bi gunde ogrenmissin herkesn bi sinavi vardr bu da senin sinavin inancinla hemen atlatirsn insallah ve kendinizi hazir hissettiginizde rabbim size cok saglikli iyi bi evlat verir dilerimki..

Cok cok üzüldüm. Umarım yarın herşey yolunda gider ve kendini kısa zamanda toparlarsın sonrada tekrar hamile kalırsın. Dualarım seninle...

nasıl gidiyor..iğnelerle aran nasıl..ben kola başladım..göbek korkutuyor beni artık
Ben de korkuyorum. Sanki bebeğimin canı yanacak gibi geliyor. Yarın randevum var. Doktora soracağım bakalım. Sen napiosun, cinsiyet belli oldu mu

Ben de korkuyorum. Sanki bebeğimin canı yanacak gibi geliyor. Yarın randevum var. Doktora soracağım bakalım. Sen napiosun, cinsiyet belli oldu mu
evet göbek çıkınca direk kola başladım eşim kızıyor çünkü doktor göbek daha etkili demişti..bikaç pürüz haricinde iyi şükür.sorarsan yaz mutlaka bana..erkek..sen öğrendinmi

Allah en kısa zamanda bitane daha nasip etsin cnm çok üzüldüm dualarımda seninle başka ne denir ki bol bol dua et

Çok üzüldüm arkadaşım Allah sabır ce kolaylık versin inş yarın ki operasyon da seni çok yormadan kolayca hallolur; Allah en hayırlı zamanda yeniden anne olup evladını sağlıkla kucaklatsın inş canım; çok zor tabi ama hayırlısı böyleymiş; çok sabırlar diliyorum sana

kayınvalidem bakcak,içim rahat olur da çok kötü değil mi yaa küçücük bebeği bırakmak, beni unutacak zaten
Canım benim hepimiz aynı sıkıntıdayız. Kaldı ki evim beylikdüzü işim bomonti saat 07:00 de çıkmam lazım akşam da 20:00 de evde oluyorum . Bir de beni düşün kaç saat ayrı kalacağım. Sadece cuma günü izinli olacağım süt izninden dolayı

3 ayda çocuk beni unutur zaten,doğru dürüst de emziremicem. bir bağ oluşmaz di mi?
4 ay devlet izni var 2 ay da ücretli izin alamıyor musun ? Ben öyle yapacağım. 6 aya tamamlayacağım. Doktorum da çalışabilir raporu verirse 38.haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum.

Canım inan ki çok üzüldüm şok oldum okuyunca Allah yardımcın olsun dualarım seninle.

Cnm Cumartesi acile gidince gerek kalmadı şimdilik tekrar randevu alıcam inş hastaneden ..durumum pek iyi değil ya yatıyorum ,bebeğin başı aşağıda ..baskı yapıyor ..şimdilik nekadar az hareket etsem o kadar kar ,sen nasılsın cnm

Cnm çok üzüldüm korkma ,bak farkkedilmiş zehirlenmemişsin ..inş sağsalım çıkarsın o hastaneden ..bizi haberdar et

tabiki döneceksin canım benim ya sağına ya soluna yatıyorsundur zaten değil mi sırt üstü yatmak artık tehlikeli herkes için böyle bebeğe oksijen az gidiyor sırt üstü yatınca 3 lü testi şunun için sordum erken doğum olup olmayacağı çıkabiliyor bazen yoksa ben de yaptırmayacaktım
okudum canım Allah gönlüne göre versin
arkadaşım bebek mağazalarında bebek yataklarına uygun pamuk yorgan satılıyor ben 3 sene once kızıma almıştım çok memnun kaldım makinada yıkanabiliyor

Naptın canım, gittin mi?
Cnm Cumartesi acile gidince gerek kalmadı şimdilik tekrar randevu alıcam inş hastaneden ..durumum pek iyi değil ya yatıyorum ,bebeğin başı aşağıda ..baskı yapıyor ..şimdilik nekadar az hareket etsem o kadar kar ,sen nasılsın cnm

çok üzüldüm ya nasıl oluyor anlamıyorum ve çokta korkuyorum rabbim yardımcın olsun cnm benim en içten dualarım seninle

ben keçeden kendim yapıcam cnm malzemelerimi de aldım kundakta bebek yapıcam ama doğum iznime çıkınca başlarım yapmaya.. rsm atarım o zaman..
Ben de keçeden kendim yapmak istiyorum canım. Hatta dün nette şöyle bi model bakmıştım. Şu bebekten mi senin Dediğin canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…