evet belirti olmuyor genelde..sonrasında mutlaka genetik araştırma yaptır.Rabbim gönlünü ferahlatsınHiçbir belirtisi olmadı canım ne agrı sızıı ne kanama akıntı bebegımın suyuda tamamen bitmiş evet ilk kaybımdı insan ilk üç ay içinde bekliyebiliyor böyle durumları belkı ama bukafar büyümüşken beklememiştim acıkcası kaderimizde bu varmıs yapıcagımız bişey yok artık
Canim simdi gordum yazilarini inan cok uzuldummHiçbir belirtisi olmadı canım ne agrı sızıı ne kanama akıntı bebegımın suyuda tamamen bitmiş evet ilk kaybımdı insan ilk üç ay içinde bekliyebiliyor böyle durumları belkı ama bukafar büyümüşken beklememiştim acıkcası kaderimizde bu varmıs yapıcagımız bişey yok artık
Evet canım :)pıhtıdaşım :) doğru değilmi ordan?
Cok cok üzüldüm. Umarım yarın herşey yolunda gider ve kendini kısa zamanda toparlarsın sonrada tekrar hamile kalırsın. Dualarım seninle...Kızlar bugun bizim evlilik yıldönümümüz ve eşimin dogum günü cinsiyeti netlestirirz bugun diye randevu özel olsun istedim ve bugune almıstım sonuc benım yavrum benı ıkı hafta önce terketmiş...o kadar cok üzüldüm ki ama yapabılıcegım de bişey yok kaderınde yasamak yokmus kucagıma alabılmek yokmus yarın operasyon geciricem bebek büyük oldugu için kürtaj yapamıcaklar dogum yapıcam cok da korkuyorum acıkcası hıc hazır degıldım böyle bir duruma...ne olur dualarınızda bana da yer verin sagsaglım halledebilelim saglıklı bir sekilde ayrılıyım hastaneden hamilelerin duaları kabul olurmus şimdiden tesekkür ederim hepınıZe
nasıl gidiyor..iğnelerle aran nasıl..ben kola başladım..göbek korkutuyor beni artıkEvet canım :)
Ben de korkuyorum. Sanki bebeğimin canı yanacak gibi geliyor. Yarın randevum var. Doktora soracağım bakalım. Sen napiosun, cinsiyet belli oldu munasıl gidiyor..iğnelerle aran nasıl..ben kola başladım..göbek korkutuyor beni artık
evet göbek çıkınca direk kola başladım eşim kızıyor çünkü doktor göbek daha etkili demişti..bikaç pürüz haricinde iyi şükür.sorarsan yaz mutlaka bana..erkek..sen öğrendinmiBen de korkuyorum. Sanki bebeğimin canı yanacak gibi geliyor. Yarın randevum var. Doktora soracağım bakalım. Sen napiosun, cinsiyet belli oldu mu
Kızlar bugun bizim evlilik yıldönümümüz ve eşimin dogum günü cinsiyeti netlestirirz bugun diye randevu özel olsun istedim ve bugune almıstım sonuc benım yavrum benı ıkı hafta önce terketmiş...o kadar cok üzüldüm ki ama yapabılıcegım de bişey yok kaderınde yasamak yokmus kucagıma alabılmek yokmus yarın operasyon geciricem bebek büyük oldugu için kürtaj yapamıcaklar dogum yapıcam cok da korkuyorum acıkcası hıc hazır degıldım böyle bir duruma...ne olur dualarınızda bana da yer verin sagsaglım halledebilelim saglıklı bir sekilde ayrılıyım hastaneden hamilelerin duaları kabul olurmus şimdiden tesekkür ederim hepınıZe
Çok üzüldüm arkadaşım Allah sabır ce kolaylık versin inş yarın ki operasyon da seni çok yormadan kolayca hallolur; Allah en hayırlı zamanda yeniden anne olup evladını sağlıkla kucaklatsın inş canım; çok zor tabi ama hayırlısı böyleymiş; çok sabırlar diliyorum sanaKızlar bugun bizim evlilik yıldönümümüz ve eşimin dogum günü cinsiyeti netlestirirz bugun diye randevu özel olsun istedim ve bugune almıstım sonuc benım yavrum benı ıkı hafta önce terketmiş...o kadar cok üzüldüm ki ama yapabılıcegım de bişey yok kaderınde yasamak yokmus kucagıma alabılmek yokmus yarın operasyon geciricem bebek büyük oldugu için kürtaj yapamıcaklar dogum yapıcam cok da korkuyorum acıkcası hıc hazır degıldım böyle bir duruma...ne olur dualarınızda bana da yer verin sagsaglım halledebilelim saglıklı bir sekilde ayrılıyım hastaneden hamilelerin duaları kabul olurmus şimdiden tesekkür ederim hepınıZe
Canım benim hepimiz aynı sıkıntıdayız. Kaldı ki evim beylikdüzü işim bomonti saat 07:00 de çıkmam lazım akşam da 20:00 de evde oluyorum . Bir de beni düşün kaç saat ayrı kalacağım. Sadece cuma günü izinli olacağım süt izninden dolayıkayınvalidem bakcak,içim rahat olur da çok kötü değil mi yaa küçücük bebeği bırakmak, beni unutacak zaten
4 ay devlet izni var 2 ay da ücretli izin alamıyor musun ? Ben öyle yapacağım. 6 aya tamamlayacağım. Doktorum da çalışabilir raporu verirse 38.haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum.3 ayda çocuk beni unutur zaten,doğru dürüst de emziremicem. bir bağ oluşmaz di mi?
Canım benim çok sevindim hissetmene artık yavaş yavaş hareketlerini sıklıkla hissedeceksinKizlaarr bugn oglum cok sert tekmeler atiyo disaridan bile etim oynadi
Canım inan ki çok üzüldüm şok oldum okuyunca Allah yardımcın olsun dualarım seninle.Kızlar bugun bizim evlilik yıldönümümüz ve eşimin dogum günü cinsiyeti netlestirirz bugun diye randevu özel olsun istedim ve bugune almıstım sonuc benım yavrum benı ıkı hafta önce terketmiş...o kadar cok üzüldüm ki ama yapabılıcegım de bişey yok kaderınde yasamak yokmus kucagıma alabılmek yokmus yarın operasyon geciricem bebek büyük oldugu için kürtaj yapamıcaklar dogum yapıcam cok da korkuyorum acıkcası hıc hazır degıldım böyle bir duruma...ne olur dualarınızda bana da yer verin sagsaglım halledebilelim saglıklı bir sekilde ayrılıyım hastaneden hamilelerin duaları kabul olurmus şimdiden tesekkür ederim hepınıZe
ya benim hiç karnım yokkkk bende istiyorum böyle. Daha hamile kıyafeti alamadım yaaaaaaaaaaaKizlar karnim bu kadr oldu sizlerin nasl :)
Cnm çok üzüldümKızlar bugun bizim evlilik yıldönümümüz ve eşimin dogum günü cinsiyeti netlestirirz bugun diye randevu özel olsun istedim ve bugune almıstım sonuc benım yavrum benı ıkı hafta önce terketmiş...o kadar cok üzüldüm ki ama yapabılıcegım de bişey yok kaderınde yasamak yokmus kucagıma alabılmek yokmus yarın operasyon geciricem bebek büyük oldugu için kürtaj yapamıcaklar dogum yapıcam cok da korkuyorum acıkcası hıc hazır degıldım böyle bir duruma...ne olur dualarınızda bana da yer verin sagsaglım halledebilelim saglıklı bir sekilde ayrılıyım hastaneden hamilelerin duaları kabul olurmus şimdiden tesekkür ederim hepınıZe
tabiki döneceksin canım benim ya sağına ya soluna yatıyorsundur zaten değil mi sırt üstü yatmak artık tehlikeli herkes için böyle bebeğe oksijen az gidiyor sırt üstü yatınca 3 lü testi şunun için sordum erken doğum olup olmayacağı çıkabiliyor bazen yoksa ben de yaptırmayacaktımCanım ben yatıyorum arada sağıma soluma donüyorum ,bazen ayağımın altına yastık koyuyorum ,bazen bacaklarımı bukuyorum ,sabitmi yatmalıki ..sadece tuvalet ve banyo
İçin kalkıyorum ,ya bende ole yapıcam 28i on gözle bekliyorum
Cnm ben 2lide 3lüde yaptırmadım ,gerek duymadım ..inan alışveriş aklımda bile değil :)bi doğsunda battaniyeye sarar yanıma yatırırımsonlara doğru eşim alır yada netten siparış verırım artık
okudum canım Allah gönlüne göre versinSevgili eylü anne adayı arkadaşlarım,
Ben 41 yaşındayım ve yaşım geçmeden Rabbim bir evlat nasip etsin bana ve tüm isteyenlere.
Bir oğlum var ilk eşimden 17 yaşında, ikinci evliliğim oldu 1 sene oluyor ve ikinci baharı yaşıyorum çok mutluyum Rabbim tüm yuvalara ömür boyu mutluluklar versin.
Eşimin cocuğu yok ve çok istiyor evde bilgisayarda cep telefonunda hep bebek resimleri var.
Hiç bir sorunumuz yok doktora gittik Rabbim ne zaman yazarsa ve 41 hamile anneden 1 er Ayetel Kürsi topluyorum, rica etsem benim için vakit ayırıp okurmusunuz?
okuyanlar alıntı yapıp yazarsa sayıyı takip edebilirim.
Allah razı olsun çok teşekkür ederim ilginiz için, sizlere de hayırlı ,güzel doğumlar dilerim.
Bat 26 nisan pozitif sonucu Allahın izniyle paylaşırım.
Hepiniz Allaha emanet olun
arkadaşım bebek mağazalarında bebek yataklarına uygun pamuk yorgan satılıyor ben 3 sene once kızıma almıştım çok memnun kaldım makinada yıkanabiliyorHerkes birsey söylüyor yorgan konusunda. Ben yün yorgan yaptırmayı düşündüm bu zaman da yün yorgan mi kaldı denildi. Silikona da bahane buluyorlar. Ee ne örtelim o zaman :) Özdilek te bir kaç set baktım ya elyaf ya silikon. Onlarda aynı zaten.
Cnm Cumartesi acile gidince gerek kalmadı şimdilik tekrar randevu alıcam inş hastaneden ..durumum pek iyi değil ya yatıyorum ,bebeğin başı aşağıda ..baskı yapıyor ..şimdilik nekadar az hareket etsem o kadar kar ,sen nasılsın cnmNaptın canım, gittin mi?
çok üzüldüm ya nasıl oluyor anlamıyorum ve çokta korkuyorum rabbim yardımcın olsun cnm benim en içten dualarım seninleKızlar bugun bizim evlilik yıldönümümüz ve eşimin dogum günü cinsiyeti netlestirirz bugun diye randevu özel olsun istedim ve bugune almıstım sonuc benım yavrum benı ıkı hafta önce terketmiş...o kadar cok üzüldüm ki ama yapabılıcegım de bişey yok kaderınde yasamak yokmus kucagıma alabılmek yokmus yarın operasyon geciricem bebek büyük oldugu için kürtaj yapamıcaklar dogum yapıcam cok da korkuyorum acıkcası hıc hazır degıldım böyle bir duruma...ne olur dualarınızda bana da yer verin sagsaglım halledebilelim saglıklı bir sekilde ayrılıyım hastaneden hamilelerin duaları kabul olurmus şimdiden tesekkür ederim hepınıZe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?