2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
A bak sırtustude yatıyordum ben ..bebek sağda ya bnm zorlanıyorum sağa yatmaya ..
Cnm namaz kılıyormusun bilmiyorum ama ben vc den sonra abdest alıyorum namaz vakitleri ,yattığım yerden kılıyorum ..problem olmaz inş

Ben de keçeden kendim yapmak istiyorum canım. Hatta dün nette şöyle bi model bakmıştım. Şu bebekten mi senin Dediğin canım?Eki Görüntüle 1491753
evet tatlım bende bundan yapıcam malzemeleri aldım.. gövdesine lavanta koyacağım kokulu olsun diye arkasınada tül içinde badem şekeri olacak.. bebişlerde buzdolabı süsü olacak mıknaktıs yapıştıracağım silikonla.. ve renk renk kundaklar yapmayı düşünüyorum beyaz, mavi, yeşil, sarı gibi erkek bebeğe uygun renkler..

Doğru canım her 10 dk da bir wc ye çıkıyorum Dr rahim ağzını ölçmedi sadece kapalı dedi yat dinlen 2 hafta sonra tekrar gel dedi bakalım normale döner inşallah

evet göbek çıkınca direk kola başladım eşim kızıyor çünkü doktor göbek daha etkili demişti..bikaç pürüz haricinde iyi şükür.sorarsan yaz mutlaka bana..erkek..sen öğrendinmi
Eğer gösterirse yarın öğreneceğim inş :) Tamam canım, muhakkak haber veririm.

Canım hiç korkma. Kuzenimin de öyleydi. Büyük ihtimal erken olur dedi doktor ama şu an 35 yada 36 haftalık. Bu ana geleceği bile beklenmiyordu. Sen yat, inş sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına.

kayınvalidem bakcak,içim rahat olur da çok kötü değil mi yaa küçücük bebeği bırakmak, beni unutacak zaten

Kızlar Hepimiz için aynı durm geçerli. Ben de unutur diye çok korktm, çok ağladım ama arkadaşlarımın bebeklerini görünce biraz da olsa rahatladım. Ne olursa olsun anne unutulmuyor. Ama banyo vs her şeyiyle siz ilgilenin. belmaakca neden sadece cuma? her gün yarım değil mi

Bugün gitmedin mi doktor a ? bende haber bekliyorum senden şimdi tesadüfen gördüm. Iyi misin ?

geçmiş olsun kanama olmadıkça bişey olmaz inşallah
Kizlar bisey sorcam sizin de gögüsleriniz'de arada sirada çok agri oluyo mu ??
hem de en başından beriiiiii
bu konu hakkında bilgim var canım ama uzakmış zaten korkma eğer yaklaşırsa bu konuda literatüre geçen bi doktr tavsiye edicem sana
mrb kizlar bugün dr gittim moralim çok bozuk 2 li tarama testim normal çıkmıştı 3 lu tarama testim riskli değerler yüksek çıktı dr aminosentez yapmayı önerdi uffff morelim bozuk
2li test daha nettir canım canını sıkma bence
Evet canım Konya'dayım ben de. Sen de Konya'dasın galiba? :) Diğer konuda da adını gördüm, Konya konusunda, memnun oldum:)
konyadamısın hangi doktora gidiyorsun
üzülecek bişey yok dinlen bişeycik olmaz inşallah daha çoook yer değiştirecek kuzuşşşşşşş
başın sağolsun ben de aynı acıyı yaşadım inşallah en kısa zamanda sağlıkla çıkarsın
sol yatmak en iyisi zaten o konuda bi fikrim yok canım doktoruna sorabilirsin

Maalesef canım bizim şirkette sadece 1 gün izin veriyorlar. o da ya pazartesi yada cuma. Bizim şirkette doğum yapan anneler böyle kullanıyorlar süt iznini.

Canım başın sağolsun, Allah sabır versin. Çok zor bir durum, çok üzüldüm
İnsan bebeğini kaybedince, aklı başına gelene kadar bir daha hiç çocuğu olmazmış, hep başına kötü şeyler gelecekmiş gibi düşünüyor ama kendine geldiğinde tek isteğin yeniden bir bebek sahibi olmak oluyor.
Bebeğini kaybetmiş biri olarak, aynı durumda çok arkadaşım var. Çoğu da sezeryan yaptığı için aylarca beklemek zorunda kalıyor, herşey Allahın takdirinde elbet ama doktorlar uzun süreler beklemeyi öneriyor sezeryan yapılınca.
Ben normal doğum yaptığım için 2 ay sonra korunmayı bırakmıştım mesela, ki ruh haliyle sezeryan diye inlediğimi bilirim ama iyi ki normal doğum yaptım.
Sen gerçi belirtmemişsin ama tıbbi bir engel yoksa lütfen kendi iyiliğin için normal doğum yap. Kırmak, üzmek istemem ama seni düşündüğüm için yazdım arkadaşım.
Allah sabır versin, gönlünü ferahlatsın inşallah

Canım en son ne zaman görmüştük Bebeğini? Biliyorum böyle sorular seni yoruyor olabilir, ama bizler bu durumlarda ister istemez kendimize yöneltiyoruz Konuları...en son doktorun neler Demişti? Bi de doktor neden olabileceği ile ilgili bi yorumda bulundu mu canım? Çok ama çoooook geçmiş olsun canım. Allah'ım önce sağlık , sonra da sağlıklı gebelikler nasip etsin inş......

Canım sen neden kaybetmiştim Bebeğini? Bi de ne kadarlıktı? Çok geçmiş olsun canım. Allah'ım bu bebeğine sağlıklı Ömür versin inş.

Canım sen neden kaybetmiştim Bebeğini? Bi de ne kadarlıktı? Çok geçmiş olsun canım. Allah'ım bu bebeğine sağlıklı Ömür versin inş.
Amin canım cümlemizinkine inşallah.
Ben ağır preeklampsi yaşadım maalesef, kendim de çok etkilendim fiziksel olarak. 1 gün içinde herhalde 15-20 kilo ödem oldu vücudumda, yüksek tansiyonla birlikte. Oğlumu 23+6 da doğurmak zorunda kaldım, hayatta kalabilmek için
Allah kimseye böyle sınavlar vermesin. Amin

Mişkamber canım öncelikle geçmiş olsun amniyotik bant bebeğe uzakmış çok şükür ki inş hiç yaklaşmaz ama ileriye Yönelik risk olmaması adına kısa Süren bi operasyonla alınabildiğini okudum bi haberde; inş kendiliğinden kaybolur arkadasım gerek kalmaz Bebeğin sağlıkla büyüsün inş

Bugün gitmedin mi doktor a ? bende haber bekliyorum senden şimdi tesadüfen gördüm. Iyi misin ?
Canımm ,ben cuma günü gece baya sancım ağrım oldu , ya sagıma soluma bile dönmemiyorum ve alt tarafa nasıl baskı yapıyor ..,iki bükelim sabaha kadar bekledim ,geçer diye düşündüm sabah acile gittim medikale(Fatma hanım )Fatma hanım moral bozar yüzü asıktır ama işinde iyidir .. Baktı ultrasonla,bebeğin başı aşağı inmiş doõnmüş yani ve baskı yı bebeğin başı yapıyormuş ,Dr iyi demedi doğum başlarım boyle dedim ,oda rahim ağzı uzunluğuna bakalım dedi ,3,5cm çıktı şimdilik bi sıkıntı yok ama yat dedi ..
Aşkkında gidecektim ,ama yol 1saat ve yollar çok kotu ben kovancılar ilçesindeyim ,göz e alamadım ..ama tekrar randevuma devlete Necati beye gidicem inş ..senn altın hastane işini enson Dr arıyordun ,bulabildiğim güveneceğin biyer

Ya inş cnm inş ..sağlıkla hayırla gelsin bebekler

Canim sen ciddi misin ya :'( benimde cuma gununden beri sol alt kasigima cok baski agri oluyo sertlesiyo degisik bi agri oturp kalkamiyorm yururken ayaklarmi ayirarak yuruyorm acaba benmdemi oyle olduki cok degisk agri diyorm annemlere buyuyodr diyolrr ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…