A bak sırtustude yatıyordum ben ..tabiki döneceksin canım benim ya sağına ya soluna yatıyorsundur zaten değil mi sırt üstü yatmak artık tehlikeli herkes için böyle bebeğe oksijen az gidiyor sırt üstü yatınca 3 lü testi şunun için sordum erken doğum olup olmayacağı çıkabiliyor bazen yoksa ben de yaptırmayacaktım
okudum canım Allah gönlüne göre versin
arkadaşım bebek mağazalarında bebek yataklarına uygun pamuk yorgan satılıyor ben 3 sene once kızıma almıştım çok memnun kaldım makinada yıkanabiliyor[/QUOTE
evet tatlım bende bundan yapıcam malzemeleri aldım.. gövdesine lavanta koyacağım kokulu olsun diye arkasınada tül içinde badem şekeri olacak.. bebişlerde buzdolabı süsü olacak mıknaktıs yapıştıracağım silikonla.. ve renk renk kundaklar yapmayı düşünüyorum beyaz, mavi, yeşil, sarı gibi erkek bebeğe uygun renkler..Ben de keçeden kendim yapmak istiyorum canım. Hatta dün nette şöyle bi model bakmıştım. Şu bebekten mi senin Dediğin canım?Eki Görüntüle 1491753
Doğru canım her 10 dk da bir wc ye çıkıyorum Dr rahim ağzını ölçmedi sadece kapalı dedi yat dinlen 2 hafta sonra tekrar gel dedi bakalım normale döner inşallahVuuuu şok şok ..ilk defa kendimle aynı kaderi yaşayan biriyle karşılaştım :)gel bacım gel dertleşelim ..sen bna nasıl vc ye yetişemediğşni anlat ,bende sana baskıdan dolayı sağ bacağımı hareket ettiremediğimden ...işin şakası ama aynı haldeyim ve yatıyorum ..ağrılarım sancılarım var ve bebeğim başı sağ kasığımda ...rahim ağzın kaç cm vajinal ölçütümü Dr
Eğer gösterirse yarın öğreneceğim inş :) Tamam canım, muhakkak haber veririm.evet göbek çıkınca direk kola başladım eşim kızıyor çünkü doktor göbek daha etkili demişti..bikaç pürüz haricinde iyi şükür.sorarsan yaz mutlaka bana..erkek..sen öğrendinmi
Canım hiç korkma. Kuzenimin de öyleydi. Büyük ihtimal erken olur dedi doktor ama şu an 35 yada 36 haftalık. Bu ana geleceği bile beklenmiyordu. Sen yat, inş sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına.Cnm Cumartesi acile gidince gerek kalmadı şimdilik tekrar randevu alıcam inş hastaneden ..durumum pek iyi değil ya yatıyorum ,bebeğin başı aşağıda ..baskı yapıyor ..şimdilik nekadar az hareket etsem o kadar kar ,sen nasılsın cnm
kayınvalidem bakcak,içim rahat olur da çok kötü değil mi yaa küçücük bebeği bırakmak, beni unutacak zaten
Kızlar Hepimiz için aynı durm geçerli. Ben de unutur diye çok korktm, çok ağladım ama arkadaşlarımın bebeklerini görünce biraz da olsa rahatladım. Ne olursa olsun anne unutulmuyor. Ama banyo vs her şeyiyle siz ilgilenin.Canım benim hepimiz aynı sıkıntıdayız. Kaldı ki evim beylikdüzü işim bomonti saat 07:00 de çıkmam lazım akşam da 20:00 de evde oluyorum . Bir de beni düşün kaç saat ayrı kalacağım. Sadece cuma günü izinli olacağım süt izninden dolayı
Bugün gitmedin mi doktor a ? bende haber bekliyorum senden şimdi tesadüfen gördüm. Iyi misin ?Cnm Cumartesi acile gidince gerek kalmadı şimdilik tekrar randevu alıcam inş hastaneden ..durumum pek iyi değil ya yatıyorum ,bebeğin başı aşağıda ..baskı yapıyor ..şimdilik nekadar az hareket etsem o kadar kar ,sen nasılsın cnm
geçmiş olsun kanama olmadıkça bişey olmaz inşallahkızlar günaydın bir haftadır iş yoğunluğundan son 3-4 gündürde ağrı ve moral bozukluğundan yazamadım perşembe geceyi hastanede geçirdim ama çok şükür ikimizde iyiyiz bebeğimle çok şiddetti kasık ağrılarım oldu geçmeyen kanamam olmadı ama yinede tedirgin oldum gittim nolur nolmaz die çok şükür sıkıntı yok rapor aldım 2 gün dinlendim cuma günüde rutin kontrolüm var inş sağlıklıdır ve cinsiyetini öğrenebiliriz. sağlıklı mutlu haftalar herkese
hem de en başından beriiiiiiKizlar bisey sorcam sizin de gögüsleriniz'de arada sirada çok agri oluyo mu ??
bu konu hakkında bilgim var canım ama uzakmış zaten korkma eğer yaklaşırsa bu konuda literatüre geçen bi doktr tavsiye edicem sanakızlar bende amniyotik bant görüldü ...çok araştırmak istemedim..ama sadece başlıkları görmek bile beni telaşlandırdı..düşünmemeye çalışıyorum ama oğlumun kolu bacağı buna takılabilirmiş...perinatolaga gidiyorum başından beri..doktorum takip altında olacan dedi..nolur dua edin..şimdilik bebeğime uzak zarasız durumda...
2li test daha nettir canım canını sıkma bencemrb kizlar bugün dr gittim moralim çok bozuk 2 li tarama testim normal çıkmıştı 3 lu tarama testim riskli değerler yüksek çıktı dr aminosentez yapmayı önerdi uffff morelim bozuk
konyadamısın hangi doktora gidiyorsunEvet canım Konya'dayım ben de. Sen de Konya'dasın galiba? :) Diğer konuda da adını gördüm, Konya konusunda, memnun oldum:)
üzülecek bişey yok dinlen bişeycik olmaz inşallah daha çoook yer değiştirecek kuzuşşşşşşşSelam kızlar..bugün kontrole gittim bebeğimin başı rahim ağzına gelmiş ama rahim ağzı kapalı Dr istirahat verdi benim durumumda olan bana yardımcı olabilir mi çok korkuyorum bebeğime birşey olacak diye üzüntüden mahvoldum
başın sağolsun ben de aynı acıyı yaşadım inşallah en kısa zamanda sağlıkla çıkarsınKızlar bugun bizim evlilik yıldönümümüz ve eşimin dogum günü cinsiyeti netlestirirz bugun diye randevu özel olsun istedim ve bugune almıstım sonuc benım yavrum benı ıkı hafta önce terketmiş...o kadar cok üzüldüm ki ama yapabılıcegım de bişey yok kaderınde yasamak yokmus kucagıma alabılmek yokmus yarın operasyon geciricem bebek büyük oldugu için kürtaj yapamıcaklar dogum yapıcam cok da korkuyorum acıkcası hıc hazır degıldım böyle bir duruma...ne olur dualarınızda bana da yer verin sagsaglım halledebilelim saglıklı bir sekilde ayrılıyım hastaneden hamilelerin duaları kabul olurmus şimdiden tesekkür ederim hepınıZe
sol yatmak en iyisi zaten o konuda bi fikrim yok canım doktoruna sorabilirsinA bak sırtustude yatıyordum ben ..bebek sağda ya bnm zorlanıyorum sağa yatmaya ..
Cnm namaz kılıyormusun bilmiyorum ama ben vc den sonra abdest alıyorum namaz vakitleri ,yattığım yerden kılıyorum ..problem olmaz inş
Maalesef canım bizim şirkette sadece 1 gün izin veriyorlar. o da ya pazartesi yada cuma. Bizim şirkette doğum yapan anneler böyle kullanıyorlar süt iznini.Kızlar Hepimiz için aynı durm geçerli. Ben de unutur diye çok korktm, çok ağladım ama arkadaşlarımın bebeklerini görünce biraz da olsa rahatladım. Ne olursa olsun anne unutulmuyor. Ama banyo vs her şeyiyle siz ilgilenin.belmaakca neden sadece cuma? her gün yarım değil mi
Canım başın sağolsun, Allah sabır versin. Çok zor bir durum, çok üzüldümKızlar bugun bizim evlilik yıldönümümüz ve eşimin dogum günü cinsiyeti netlestirirz bugun diye randevu özel olsun istedim ve bugune almıstım sonuc benım yavrum benı ıkı hafta önce terketmiş...o kadar cok üzüldüm ki ama yapabılıcegım de bişey yok kaderınde yasamak yokmus kucagıma alabılmek yokmus yarın operasyon geciricem bebek büyük oldugu için kürtaj yapamıcaklar dogum yapıcam cok da korkuyorum acıkcası hıc hazır degıldım böyle bir duruma...ne olur dualarınızda bana da yer verin sagsaglım halledebilelim saglıklı bir sekilde ayrılıyım hastaneden hamilelerin duaları kabul olurmus şimdiden tesekkür ederim hepınıZe
Canım en son ne zaman görmüştük Bebeğini? Biliyorum böyle sorular seni yoruyor olabilir, ama bizler bu durumlarda ister istemez kendimize yöneltiyoruz Konuları...en son doktorun neler Demişti? Bi de doktor neden olabileceği ile ilgili bi yorumda bulundu mu canım? Çok ama çoooook geçmiş olsun canım. Allah'ım önce sağlık , sonra da sağlıklı gebelikler nasip etsin inş......Kızlar bugun bizim evlilik yıldönümümüz ve eşimin dogum günü cinsiyeti netlestirirz bugun diye randevu özel olsun istedim ve bugune almıstım sonuc benım yavrum benı ıkı hafta önce terketmiş...o kadar cok üzüldüm ki ama yapabılıcegım de bişey yok kaderınde yasamak yokmus kucagıma alabılmek yokmus yarın operasyon geciricem bebek büyük oldugu için kürtaj yapamıcaklar dogum yapıcam cok da korkuyorum acıkcası hıc hazır degıldım böyle bir duruma...ne olur dualarınızda bana da yer verin sagsaglım halledebilelim saglıklı bir sekilde ayrılıyım hastaneden hamilelerin duaları kabul olurmus şimdiden tesekkür ederim hepınıZe
Canım sen neden kaybetmiştim Bebeğini? Bi de ne kadarlıktı? Çok geçmiş olsun canım. Allah'ım bu bebeğine sağlıklı Ömür versin inş.Canım başın sağolsun, Allah sabır versin. Çok zor bir durum, çok üzüldüm
İnsan bebeğini kaybedince, aklı başına gelene kadar bir daha hiç çocuğu olmazmış, hep başına kötü şeyler gelecekmiş gibi düşünüyor ama kendine geldiğinde tek isteğin yeniden bir bebek sahibi olmak oluyor.
Bebeğini kaybetmiş biri olarak, aynı durumda çok arkadaşım var. Çoğu da sezeryan yaptığı için aylarca beklemek zorunda kalıyor, herşey Allahın takdirinde elbet ama doktorlar uzun süreler beklemeyi öneriyor sezeryan yapılınca.
Ben normal doğum yaptığım için 2 ay sonra korunmayı bırakmıştım mesela, ki ruh haliyle sezeryan diye inlediğimi bilirim ama iyi ki normal doğum yaptım.
Sen gerçi belirtmemişsin ama tıbbi bir engel yoksa lütfen kendi iyiliğin için normal doğum yap. Kırmak, üzmek istemem ama seni düşündüğüm için yazdım arkadaşım.
Allah sabır versin, gönlünü ferahlatsın inşallah
Amin canım cümlemizinkine inşallah.Canım sen neden kaybetmiştim Bebeğini? Bi de ne kadarlıktı? Çok geçmiş olsun canım. Allah'ım bu bebeğine sağlıklı Ömür versin inş.
Canımm ,ben cuma günü gece baya sancım ağrım oldu , ya sagıma soluma bile dönmemiyorum ve alt tarafa nasıl baskı yapıyor ..,iki bükelim sabaha kadar bekledim ,geçer diye düşündüm sabah acile gittim medikale(Fatma hanım )Fatma hanım moral bozar yüzü asıktır ama işinde iyidir .. Baktı ultrasonla,bebeğin başı aşağı inmiş doõnmüş yani ve baskı yı bebeğin başı yapıyormuş ,Dr iyi demedi doğum başlarım boyle dedim ,oda rahim ağzı uzunluğuna bakalım dedi ,3,5cm çıktı şimdilik bi sıkıntı yok ama yat dedi ..Bugün gitmedin mi doktor a ? bende haber bekliyorum senden şimdi tesadüfen gördüm. Iyi misin ?
Ya inş cnm inş ..sağlıkla hayırla gelsin bebeklerEğer gösterirse yarın öğreneceğim inş :) Tamam canım, muhakkak haber veririm.
Canım hiç korkma. Kuzenimin de öyleydi. Büyük ihtimal erken olur dedi doktor ama şu an 35 yada 36 haftalık. Bu ana geleceği bile beklenmiyordu. Sen yat, inş sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına.
Cikar canim ic karnin genistr bi anda buyur insallah :)ya benim hiç karnım yokkkk bende istiyorum böyle. Daha hamile kıyafeti alamadım yaaaaaaaaaaa
Hadi ya, kötüymüş o.Maalesef canım bizim şirkette sadece 1 gün izin veriyorlar. o da ya pazartesi yada cuma. Bizim şirkette doğum yapan anneler böyle kullanıyorlar süt iznini.
Canim sen ciddi misin ya :'( benimde cuma gununden beri sol alt kasigima cok baski agri oluyo sertlesiyo degisik bi agri oturp kalkamiyorm yururken ayaklarmi ayirarak yuruyorm acaba benmdemi oyle olduki cok degisk agri diyorm annemlere buyuyodr diyolrr amaCanımm ,ben cuma günü gece baya sancım ağrım oldu , ya sagıma soluma bile dönmemiyorum ve alt tarafa nasıl baskı yapıyor ..,iki bükelim sabaha kadar bekledim ,geçer diye düşündüm sabah acile gittim medikale(Fatma hanım )Fatma hanım moral bozar yüzü asıktır ama işinde iyidir .. Baktı ultrasonla,bebeğin başı aşağı inmiş doõnmüş yani ve baskı yı bebeğin başı yapıyormuş ,Dr iyi demedi doğum başlarım boyle dedim ,oda rahim ağzı uzunluğuna bakalım dedi ,3,5cm çıktı şimdilik bi sıkıntı yok ama yat dedi ..
Aşkkında gidecektim ,ama yol 1saat ve yollar çok kotu ben kovancılar ilçesindeyim ,göz e alamadım ..ama tekrar randevuma devlete Necati beye gidicem inş ..senn altın hastane işini enson Dr arıyordun ,bulabildiğim güveneceğin biyer
maalesefHadi ya, kötüymüş o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?