2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Evet cnm ama oynamayincada korkmuyorm cunku bu yaizyi okuudm icim rahatladi :)
Canım benim çok sevindim hissetmene artık yavaş yavaş hareketlerini sıklıkla hissedeceksin

Eklentiler

• IMG_20150413_145207.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 122
Cnm bu panik yapılacak bir durum değil ama yat rda gideceğin güne kadar bnm aynı o dediğin şeyler oluyordu ..gidebiliyorsunuz Dr a git tekrar ..tamam baskı yapar ama ben sag bacağımı yardımla kaldırıyorum cnm yanıyor ,sende böle olacak die bişiy yok ,ve problemde olmaz sende ,bnm rahim küçük ,rahim anamolim var ondan bukadar baskı yapıyor

Arkadaşlar herkese selam olsun...ben kısadan hemen sorumu sormak istiyorum...ankarada ayrıntılı ultrasyona nereleri önerirsiniz...devlet bakıyor mu? Ücretler cep yakiyor gercekten tamam özele gidiyorum bende ama yarım saat için 400-500 ne bilim cok fazla...lütfen önerilerinizi bekliyorum...hepinize sağlıklı hamilelikler...

Canim insallah bi terslik cikmis ya persembeye almistm bende randevu yarinami alsam napsam soyle soyliyim yururken baski oluyo sol asagiya ve tuturak yurumek zornda kaliyorm adim atamiyorm insnlarn icinde utaniyorm bide oyle asagi baski oldugnda corabimi fln giyerken ayagimi kendime dogru cekemiyorm degiyoseninde oyle mi

Evet cnm ama oynamayincada korkmuyorm cunku bu yaizyi okuudm icim rahatladi :)
Evet canım aynı haftadayız seninle. Sık sık bende duyamıyorum. Duyduğum zamanlar özellikle yemek yerken oluyor. Tatlı yerken vuruyor. Otururken yada uzanırken ama hala sert tekmeler yok onu da yavaş yavaş hissedeceğiz. Daha panik olmak için erken ama insan tuhaf oluyor anlıyorum seni

3 hafta önce canım ıkı hafta olmus bebegın kalp atısı duralı üzülme lütfen dedi büyük İhtimalle kromozom bozuklugudur dedi rahımın daha fazla sürdürmek istememiştir gebeligi ve sonşardırmıstır dedi hayırlısıyla yarınıda atlatıyım tek ıhtıyacım dualarınız

Canım evet cok zor durum Rabbim yardımcım olsun inş evet normal dogum dedi ilk bebegımdı daha önce giç deneyimimim olmadı vajınal yoldan ılac verıcem ılk rahımı gevsetıp bebegı atmasını beklıcez dedi korkuuorum valla ne diyim senin ne kadar sürmüştü kac cm acılmayı beklıyolarkı böyle dogumlarda normal dogum gıbı acılma olmaz heralde dımı

Canım ben gaziye gidiyorum. Zekai tahir ve zübeyde hanımda da var. İstersen benim dr çok iyi. Ara sor, 122 muayene ücreti. Ayrıntılı için ayrıca bi ücret yok. Alır heralde ayrıntılıya.

Evet cnm öyleydi ,bnm de

Rabbim digum kolayligi versin tez zamanda hayirli bur gunde melegin kollarinda olsun cok gecmis olsun guclu ol ...

arkadaşım çook üzüldük.. öncelikle yrnın hayırlısı ile geçmesini diliyorum.. en kısa zmnda toparlanıp sağlıkla kucağının dolması dileğiyle.. dualarımız seninle..

Evet biz de kışın yün kullanıyoruz yorganı.Ben de 4 kgla yaptırdım çok güzel hafif oldular.Bence de bebeğinki hafif olmalı.yazın da çok sıcaklarda pike idare herhalde.

canım basın sağolsun Rabbim sabırlar versin inşallah bi an önce sağlıklı hayırlı bi şekilde hamile kalır anne olursun çok üzüldüm Rabbim yardımcın olsun...

Canım ben gaziye gidiyorum. Zekai tahir ve zübeyde hanımda da var. İstersen benim dr çok iyi. Ara sor, 122 muayene ücreti. Ayrıntılı için ayrıca bi ücret yok. Alır heralde ayrıntılıya.

Hay Allah razı olsun dedim kimse cewaplamıo baktim sen vermişsin...canim ben doktorumdan memnunum ama elimize iki kart vizit verdi kendimizde araştrıyoz bana fazla geldi...sen nereye gittin peki devlete mi? Gazi de ayrıntıli ultrasyon var mì yani varsa oraya gidelim daha iyidr herhalde...

Yok canım. İlaçla beraber açılma oluyor merak etme. Doğum sonrası ağrı sızı bişey kalmıyor.

Cok afedersin ama su an druna cok kizginim.... 2 li testi normal cikan bi gebeye 3 lu test yapilmaz.... Amniyosentez hele hic oneremez.... Dusuk riski var cunku.... Bu drlara allah akil fikir ve vicdan ihsan eylesin. Canim benim bak bence bosver bu testleri bunlar turkiyede hasta haklari diye bisey olmadigi icin para tuzagi hep.... Yasiniz 35 den fazla degilse eger, ve down ya benzer bi sendromu oldugunda aldirmayi dusunmuyorsaniz yavrunuzu rahat birakin kendinizi de, yazik degil mi size telafisi olmayan bi zaman bu.. Tadin cikarin...gercekten cok uzuluyorum...
mrb kizlar bugün dr gittim moralim çok bozuk 2 li tarama testim normal çıkmıştı 3 lu tarama testim riskli değerler yüksek çıktı dr aminosentez yapmayı önerdi uffff morelim bozuk

Canım ben gazide deniz hanm var. Ona gidiyorum. Ayrıntılıya da kendi alıyor.

mrb kizlar bugün dr gittim moralim çok bozuk 2 li tarama testim normal çıkmıştı 3 lu tarama testim riskli değerler yüksek çıktı dr aminosentez yapmayı önerdi uffff morelim bozuk
Canım sakın yaptırma. Üçlü ikiliye göre yanılma payı çok daha fazla olan bi test. Amniyosentez bebek için çok riskli. İnş sağlıklı bi bebeğin olur. İkili iyiymiş üçlüyü takma hiç kafana.

Cnm üzülme çoğu kişide amniyosentez normal çıkıyor moralini yüksek tut iyi düşün iyi olsun dualarım seninle..
Haklisin ama amniyosentezde dusuk riski oldugunu soyluyo mu tr deki drlar ya benim anlamadigim su canim, cocuk diyelim ki downlu ya da diyelim ki dr sadece iki ay yasayacak dedi, aldirmayi dusunur muydunuz? Eger oyle bi opsiyon yoksa ben bilmemeyi tercih ettim mesela, drumla ayrintili konustum, mudahale edilebilecrk bisey degil dedi. O zaman dogunca gorurum diye dusundum, Allahtan umit kesilmez Ama tr de bu 2 li 3 lu 4 lu test bi cilginlik gibi inanin disardan izleyince daha da dikkat cekiyor.. Bunlar istatistiki testler hicbi garantisi yok, bi tanidigim 40 yasinda dogurdu, yasi buyuk oldugu icin %90 downlu demis dr, sapasaglam bi kizi var simdi mesela...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…