Canım benim çok sevindim hissetmene artık yavaş yavaş hareketlerini sıklıkla hissedeceksin
Cnm bu panik yapılacak bir durum değil ama yat rda gideceğin güne kadar bnm aynı o dediğin şeyler oluyordu ..gidebiliyorsunuz Dr a git tekrar ..tamam baskı yapar ama ben sag bacağımı yardımla kaldırıyorum cnm yanıyor ,sende böle olacak die bişiy yok ,ve problemde olmaz sende ,bnm rahim küçük ,rahim anamolim var ondan bukadar baskı yapıyorCanim sen ciddi misin ya :'( benimde cuma gununden beri sol alt kasigima cok baski agri oluyo sertlesiyo degisik bi agri oturp kalkamiyorm yururken ayaklarmi ayirarak yuruyorm acaba benmdemi oyle olduki cok degisk agri diyorm annemlere buyuyodr diyolrr ama
Canim insallah bi terslik cikmis ya persembeye almistm bende randevuCnm bu panik yapılacak bir durum değil ama yat rda gideceğin güne kadar bnm aynı o dediğin şeyler oluyordu ..gidebiliyorsunuz Dr a git tekrar ..tamam baskı yapar ama ben sag bacağımı yardımla kaldırıyorum cnm yanıyor ,sende böle olacak die bişiy yok ,ve problemde olmaz sende ,bnm rahim küçük ,rahim anamolim var ondan bukadar baskı yapıyor
Evet canım aynı haftadayız seninle. Sık sık bende duyamıyorum. Duyduğum zamanlar özellikle yemek yerken oluyor. Tatlı yerken vuruyor. Otururken yada uzanırken ama hala sert tekmeler yok onu da yavaş yavaş hissedeceğiz. Daha panik olmak için erken ama insan tuhaf oluyor anlıyorum seniEvet cnm ama oynamayincada korkmuyorm cunku bu yaizyi okuudm icim rahatladi :)
3 hafta önce canım ıkı hafta olmus bebegın kalp atısı duralı üzülme lütfen dedi büyük İhtimalle kromozom bozuklugudur dedi rahımın daha fazla sürdürmek istememiştir gebeligi ve sonşardırmıstır dedi hayırlısıyla yarınıda atlatıyım tek ıhtıyacım dualarınızCanım en son ne zaman görmüştük Bebeğini? Biliyorum böyle sorular seni yoruyor olabilir, ama bizler bu durumlarda ister istemez kendimize yöneltiyoruz Konuları...en son doktorun neler Demişti? Bi de doktor neden olabileceği ile ilgili bi yorumda bulundu mu canım? Çok ama çoooook geçmiş olsun canım. Allah'ım önce sağlık , sonra da sağlıklı gebelikler nasip etsin inş......
Canım evet cok zor durum Rabbim yardımcım olsun inş evet normal dogum dedi ilk bebegımdı daha önce giç deneyimimim olmadı vajınal yoldan ılac verıcem ılk rahımı gevsetıp bebegı atmasını beklıcez dedi korkuuorum valla ne diyim senin ne kadar sürmüştü kac cm acılmayı beklıyolarkı böyle dogumlarda normal dogum gıbı acılma olmaz heralde dımıCanım başın sağolsun, Allah sabır versin. Çok zor bir durum, çok üzüldüm
İnsan bebeğini kaybedince, aklı başına gelene kadar bir daha hiç çocuğu olmazmış, hep başına kötü şeyler gelecekmiş gibi düşünüyor ama kendine geldiğinde tek isteğin yeniden bir bebek sahibi olmak oluyor.
Bebeğini kaybetmiş biri olarak, aynı durumda çok arkadaşım var. Çoğu da sezeryan yaptığı için aylarca beklemek zorunda kalıyor, herşey Allahın takdirinde elbet ama doktorlar uzun süreler beklemeyi öneriyor sezeryan yapılınca.
Ben normal doğum yaptığım için 2 ay sonra korunmayı bırakmıştım mesela, ki ruh haliyle sezeryan diye inlediğimi bilirim ama iyi ki normal doğum yaptım.
Sen gerçi belirtmemişsin ama tıbbi bir engel yoksa lütfen kendi iyiliğin için normal doğum yap. Kırmak, üzmek istemem ama seni düşündüğüm için yazdım arkadaşım.
Allah sabır versin, gönlünü ferahlatsın inşallah
Canım ben gaziye gidiyorum. Zekai tahir ve zübeyde hanımda da var. İstersen benim dr çok iyi. Ara sor, 122 muayene ücreti. Ayrıntılı için ayrıca bi ücret yok. Alır heralde ayrıntılıya.Arkadaşlar herkese selam olsun...ben kısadan hemen sorumu sormak istiyorum...ankarada ayrıntılı ultrasyona nereleri önerirsiniz...devlet bakıyor mu? Ücretler cep yakiyor gercekten tamam özele gidiyorum bende ama yarım saat için 400-500 ne bilim cok fazla...lütfen önerilerinizi bekliyorum...hepinize sağlıklı hamilelikler...
Evet cnm öyleydi ,bnm deCanim insallah bi terslik cikmis ya persembeye almistm bende randevuyarinami alsam napsam soyle soyliyim yururken baski oluyo sol asagiya ve tuturak yurumek zornda kaliyorm adim atamiyorm insnlarn icinde utaniyorm bide oyle asagi baski oldugnda corabimi fln giyerken ayagimi kendime dogru cekemiyorm degiyoseninde oyle mi
Rabbim digum kolayligi versin tez zamanda hayirli bur gunde melegin kollarinda olsun cok gecmis olsun guclu ol ...3 hafta önce canım ıkı hafta olmus bebegın kalp atısı duralı üzülme lütfen dedi büyük İhtimalle kromozom bozuklugudur dedi rahımın daha fazla sürdürmek istememiştir gebeligi ve sonşardırmıstır dedi hayırlısıyla yarınıda atlatıyım tek ıhtıyacım dualarınız
arkadaşım çook üzüldük.. öncelikle yrnın hayırlısı ile geçmesini diliyorum.. en kısa zmnda toparlanıp sağlıkla kucağının dolması dileğiyle.. dualarımız seninle..Kızlar bugun bizim evlilik yıldönümümüz ve eşimin dogum günü cinsiyeti netlestirirz bugun diye randevu özel olsun istedim ve bugune almıstım sonuc benım yavrum benı ıkı hafta önce terketmiş...o kadar cok üzüldüm ki ama yapabılıcegım de bişey yok kaderınde yasamak yokmus kucagıma alabılmek yokmus yarın operasyon geciricem bebek büyük oldugu için kürtaj yapamıcaklar dogum yapıcam cok da korkuyorum acıkcası hıc hazır degıldım böyle bir duruma...ne olur dualarınızda bana da yer verin sagsaglım halledebilelim saglıklı bir sekilde ayrılıyım hastaneden hamilelerin duaları kabul olurmus şimdiden tesekkür ederim hepınıZe
Evet biz de kışın yün kullanıyoruz yorganı.Ben de 4 kgla yaptırdım çok güzel hafif oldular.Bence de bebeğinki hafif olmalı.yazın da çok sıcaklarda pike idare herhalde.Yazın belki yorganı kullanılmaz ama yastığı kullanılabilir diye düşünüyorum ama bulunduğunuz yerin iklimi de etkiler sıcak iklim olan yerse gerek kalmaz ama bazen yaz da olsa geceleri soğuk olan yerler var o durumda gece de kullanılabilir sanırım... Ama yün yaptıracaksanız nacizane önerim yorganlara konulan yün miktarını çok fazla tutmamak yoksa fazla konulursa ağır olduğu için rahatsız oluyor insan, bebeklerimiz de rahatsız olmasın.. Ben kendi yorganlarımı da hafif yaptırdım rahatlıkla kullanıyorum mesela bir yorganı 5-6 kg yünden yapıyorlarkıcak oluyor fazla kalın olmasına da gerek kalmıyor..
Kızlar bugun bizim evlilik yıldönümümüz ve eşimin dogum günü cinsiyeti netlestirirz bugun diye randevu özel olsun istedim ve bugune almıstım sonuc benım yavrum benı ıkı hafta önce terketmiş...o kadar cok üzüldüm ki ama yapabılıcegım de bişey yok kaderınde yasamak yokmus kucagıma alabılmek yokmus yarın operasyon geciricem bebek büyük oldugu için kürtaj yapamıcaklar dogum yapıcam cok da korkuyorum acıkcası hıc hazır degıldım böyle bir duruma...ne olur dualarınızda bana da yer verin sagsaglım halledebilelim saglıklı bir sekilde ayrılıyım hastaneden hamilelerin duaları kabul olurmus şimdiden tesekkür ederim hepınıZe
Canım ben gaziye gidiyorum. Zekai tahir ve zübeyde hanımda da var. İstersen benim dr çok iyi. Ara sor, 122 muayene ücreti. Ayrıntılı için ayrıca bi ücret yok. Alır heralde ayrıntılıya.
Yok canım. İlaçla beraber açılma oluyor merak etme. Doğum sonrası ağrı sızı bişey kalmıyor.Canım evet cok zor durum Rabbim yardımcım olsun inş evet normal dogum dedi ilk bebegımdı daha önce giç deneyimimim olmadı vajınal yoldan ılac verıcem ılk rahımı gevsetıp bebegı atmasını beklıcez dedi korkuuorum valla ne diyim senin ne kadar sürmüştü kac cm acılmayı beklıyolarkı böyle dogumlarda normal dogum gıbı acılma olmaz heralde dımı
mrb kizlar bugün dr gittim moralim çok bozuk 2 li tarama testim normal çıkmıştı 3 lu tarama testim riskli değerler yüksek çıktı dr aminosentez yapmayı önerdi uffff morelim bozuk
Canım ben gazide deniz hanm var. Ona gidiyorum. Ayrıntılıya da kendi alıyor.Hay Allah razı olsun dedim kimse cewaplamıo baktim sen vermişsin...canim ben doktorumdan memnunum ama elimize iki kart vizit verdi kendimizde araştrıyoz bana fazla geldi...sen nereye gittin peki devlete mi? Gazi de ayrıntıli ultrasyon var mì yani varsa oraya gidelim daha iyidr herhalde...
Canım sakın yaptırma. Üçlü ikiliye göre yanılma payı çok daha fazla olan bi test. Amniyosentez bebek için çok riskli. İnş sağlıklı bi bebeğin olur. İkili iyiymiş üçlüyü takma hiç kafana.mrb kizlar bugün dr gittim moralim çok bozuk 2 li tarama testim normal çıkmıştı 3 lu tarama testim riskli değerler yüksek çıktı dr aminosentez yapmayı önerdi uffff morelim bozuk
Haklisin ama amniyosentezde dusuk riski oldugunu soyluyo mu tr deki drlarCnm üzülme çoğu kişide amniyosentez normal çıkıyor moralini yüksek tut iyi düşün iyi olsun dualarım seninle..
Dua et canim benim, hic bisey olmayacak allahin izniyle....bilmiyorum canim 2 li normal çıktı amniosentez düşünmüyorum ama böyle beklemek çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?