2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
cnm cook ama cook uzuldm Allah sabir guc kuvvet versin.uzulme diyemem bu imkansz biliyrm ama kaderinde yokmus yasamak.cennette bir melek beklyck seni artik.cnm arkdsm benimde 19 haftalik bebegim öldü 1 yil once.oyuzden sana yasadklarmi yazmanin faydasi olur diye yazyrm. rahimden ve agizdan bi ilac vericekler.2 saat arayla 6-7 tane aliyosn.ilk iki ilactan sonra kanama ve sancin basliyo .4 saat icinde dusuk gerceklesiyo.bunlari yazarkn icim aciyo inan;(a 2 ay korundktn sonra gebe kalabilirsn dedi.dusuk sonrasi hic agrin olmuyo desem yeridir.bir nevi vucut rahatliyo.40-45 gun kanama oluy. yani lohusa oluyosun;( ilk birkac gun yogun kanama.sonrasi leke akinti seklinde.45 gun sonra adet olmustm ben ve normal adet duzenime donndum.ilk 10 gun yat ve sicak tut kndini.acilman normal dogum gibi olmuyo cunku bebek kucuk.yani fiziken dusuk seni yormuyo .buarada sutun gelecektir ;( onun icinde dr bir ilac verck ve sutunu kesecek o.Allah yardmcn olsn.umarim bidaha boyle bisey yasamazsn

Allah sabir versin canim benim.....

Canım ben gazide deniz hanm var. Ona gidiyorum. Ayrıntılıya da kendi alıyor.
tamam canim muayene vreti 122demistin sanrm ayrntlyla ayni fiyatsa daha biraz zamanmz var,bakalm....tabiki digerlerine gre cok uygun...herhalde burayi tercih edebiliriz.. saol arkadasim ya

Bu lar cok tatliymis yaaaaa, icindeki bebis kafalarini nerden alcaksiniz?

Kizlar rahmi gobek deligime yakin yerde hissediyodum ancak simdi asagilara indi sanki.karnimin alt tarafi sert sert.
Boyle olan var mi?

tamam canim muayene vreti 122demistin sanrm ayrntlyla ayni fiyatsa daha biraz zamanmz var,bakalm....tabiki digerlerine gre cok uygun...herhalde burayi tercih edebiliriz.. saol arkadasim ya
Canım istersen devlet hastanelerinde de var ayrıntılı. Gazide de normal muayenede. Onlar ücretsiz. Ama deniz hanım hastanede de bayağı konuşulan bi doktor. O bakarken içim rahat diye dedim sana. İnş güzel sonuçlar alırsın :))

Çok üzüldüm gerçekten şoka girdim şuan ne diyeceğimi bilemiyorum dualarım seninle.. Inşallah yakın zaman da tekrar güzel haberler verirsin.

Allah sabır versin.. Ben de ilk bebeğimi oğlumu geçtiğimiz temmuz sonunda 20.haftamda kaybetmiştim. Benim de suyum tamamen bitmişti oysa hiç farketmemiştim.. Doktor değil de hemşireler illallah dedirtmişti.. Suyun yok diye zor olurmuş doğum, bebek ölü olduğu için zor olurmuş vs vs.. Herşeye kapa kulaklarını arkadaşım. Bende kan tahlillerimde enfeksiyon da çıkmıştı yani zehirlenme olabilir denmişti ben acil olarak yatırılmıştım hastaneye. Allerjik astımım var üstüne ve bu sebeple suni sancıyı düşük dozda verebiliriz doğumun çok uzun sürer demişlerdi. Bunların hepsi olumsuz ama niye anlatıyorsun diyeceksin belki ama benim düşük doz suni sancı, sıfır su ile ölü olan oğlumu normal olarak doğurup ardından uyutulup kürtaj olup narkozdan uyanıp eve çıkmam tam 5 saatti. O sancılarda için parçalanıyor bir an önce bitsin istiyorsun ama tükendiğin an şöyle düşün: sezeryan olursan korunma süren uzar. Bana suni sancıyı düşük doz verdikleri için doğumumun belki 1gün sonra gerçekleşebileceğini söylemişlerdi ve kürtaj önermişlerdi ama o zaman da o an yaşamıyor olsa da hayallerinin kaynağı olan minik bi bedenin parçalanmasını istememiştim ben. Bana vajinal yoldan bi ilaç koymuşlardı rahim açılmasını hızlandırıyormuş. Kolumda serumla sürekli yürüdüm ben bu da açılmayı hızlandırırmış aklında olsun. Bir de sonradan tüm tetkikleri iste. 3kayıp sonrasında devlet karşılıyor ama ben kimyasalımı da saydırıp 3.kaybım demiştim ve pıhtılaşma, faktör v leiden, lupus, toxoplasma gibi tüm tahlilleri istemiştim. Benim kaybımın sebebi kesin değil, olasılıklar var. Ama en azından bu bebeğimi etkileyecek bir problemimin olmadığını bilmek az da olsa rahatlatıyor. Ayrıca plasenta veya kordonu da ayrı olarak inceliyorlarmış onlardan kaynaklı bir kayıp olup olmadığı belli olurmuş ama ben bayram üzeri olduğundan laboratuvar bulamamıştım imkanın olursa doktorun da teklif ederse düşünebilirsin diye söylemek istedim bunu da.
Allah yardımcın olsun, rabbim en yakın zamanda kucağını doldursun. Hiçbirimize tekrar aynı acıyı yaşatmasın inşallah..

Kizlarrrrr
Kizim oluyor cok sukur
Rabbim isteyen herkeze gonlundekini versin ins
Benim bi oglum vardi arrtik bide kizim olucak hayirlisiyla dogurmayi nasip etsn allah
Heycandan cok soramadim ama kg 230 gr
Boyunu sormayi unuttum
Adete gore 16 haftalik
Usg ye gore 17+6 haftalik
2 hafta onde nedense
Oglumda boleydi hep

Decavit kan ilaci ve magnezyum baslatti
24.haftada detayli usg giricem
Benden bu kadar

Kızlar benim midemin alt kısmında sol tarafa doğru garip ağrı gibi bişey var ya

çok teşekkür ederim hemen bakacağım

çok geçmiş olsun ya dikkat et kendine yardimci olabilecegimiz birsey olursa yaz hemen. Sıkıntı yaşama yalnızlık çok zor bilirim. Ben bir kaç doktor buldum ama daha gidemedim hayırlısı insallah bakalım.

Ayy inşş canım yaa değiştirsin pozisyonunu tek temennim o çok pozitifsiniz hepinizden Allah razı olsun

başka bir dr gors oda sadece 2 li test yaptırıyor ben hastalarıma dedi o normal çıkmış senin 3 lu tarama nda riskin çok yüksek değil ama ihtimal var bu tüm gebelere için geçerli dedi biraz rahatladim ama yinede içim bir Tuhaf

insallah canım dediğin gibidir benim için dua edermisin

canım 3lüdeki risk oranı ne çıktı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…