cnm cook ama cook uzuldm Allah sabir guc kuvvet versin.uzulme diyemem bu imkansz biliyrm ama kaderinde yokmus yasamak.cennette bir melek beklyck seni artik.cnm arkdsm benimde 19 haftalik bebegim öldü 1 yil once.oyuzden sana yasadklarmi yazmanin faydasi olur diye yazyrm. rahimden ve agizdan bi ilac vericekler.2 saat arayla 6-7 tane aliyosn.ilk iki ilactan sonra kanama ve sancin basliyo .4 saat icinde dusuk gerceklesiyo.bunlari yazarkn icim aciyo inan;(a 2 ay korundktn sonra gebe kalabilirsn dedi.dusuk sonrasi hic agrin olmuyo desem yeridir.bir nevi vucut rahatliyo.40-45 gun kanama oluy. yani lohusa oluyosun;( ilk birkac gun yogun kanama.sonrasi leke akinti seklinde.45 gun sonra adet olmustm ben ve normal adet duzenime donndum.ilk 10 gun yat ve sicak tut kndini.acilman normal dogum gibi olmuyo cunku bebek kucuk.yani fiziken dusuk seni yormuyo .buarada sutun gelecektir ;( onun icinde dr bir ilac verck ve sutunu kesecek o.Allah yardmcn olsn.umarim bidaha boyle bisey yasamazsnCanım evet cok zor durum Rabbim yardımcım olsun inş evet normal dogum dedi ilk bebegımdı daha önce giç deneyimimim olmadı vajınal yoldan ılac verıcem ılk rahımı gevsetıp bebegı atmasını beklıcez dedi korkuuorum valla ne diyim senin ne kadar sürmüştü kac cm acılmayı beklıyolarkı böyle dogumlarda normal dogum gıbı acılma olmaz heralde dımı
Allah sabir versin canim benim.....Kızlar bugun bizim evlilik yıldönümümüz ve eşimin dogum günü cinsiyeti netlestirirz bugun diye randevu özel olsun istedim ve bugune almıstım sonuc benım yavrum benı ıkı hafta önce terketmiş...o kadar cok üzüldüm ki ama yapabılıcegım de bişey yok kaderınde yasamak yokmus kucagıma alabılmek yokmus yarın operasyon geciricem bebek büyük oldugu için kürtaj yapamıcaklar dogum yapıcam cok da korkuyorum acıkcası hıc hazır degıldım böyle bir duruma...ne olur dualarınızda bana da yer verin sagsaglım halledebilelim saglıklı bir sekilde ayrılıyım hastaneden hamilelerin duaları kabul olurmus şimdiden tesekkür ederim hepınıZe
tamam canim muayene vreti 122demistin sanrm ayrntlyla ayni fiyatsa daha biraz zamanmz var,bakalm....tabiki digerlerine gre cok uygun...herhalde burayi tercih edebiliriz.. saol arkadasim yaCanım ben gazide deniz hanm var. Ona gidiyorum. Ayrıntılıya da kendi alıyor.
Bu lar cok tatliymis yaaaaa, icindeki bebis kafalarini nerden alcaksiniz?evet tatlım bende bundan yapıcam malzemeleri aldım.. gövdesine lavanta koyacağım kokulu olsun diye arkasınada tül içinde badem şekeri olacak.. bebişlerde buzdolabı süsü olacak mıknaktıs yapıştıracağım silikonla.. ve renk renk kundaklar yapmayı düşünüyorum beyaz, mavi, yeşil, sarı gibi erkek bebeğe uygun renkler..
Canım istersen devlet hastanelerinde de var ayrıntılı. Gazide de normal muayenede. Onlar ücretsiz. Ama deniz hanım hastanede de bayağı konuşulan bi doktor. O bakarken içim rahat diye dedim sana. İnş güzel sonuçlar alırsın :))tamam canim muayene vreti 122demistin sanrm ayrntlyla ayni fiyatsa daha biraz zamanmz var,bakalm....tabiki digerlerine gre cok uygun...herhalde burayi tercih edebiliriz.. saol arkadasim ya
canım ben karnınmı elliyorum bir türlü hissedemiyorum Rahmi nasıl hissediyorsunKizlar rahmi gobek deligime yakin yerde hissediyodum ancak simdi asagilara indi sanki.karnimin alt tarafi sert sert.
Boyle olan var mi?
Çok üzüldüm gerçekten şoka girdim şuanKızlar bugun bizim evlilik yıldönümümüz ve eşimin dogum günü cinsiyeti netlestirirz bugun diye randevu özel olsun istedim ve bugune almıstım sonuc benım yavrum benı ıkı hafta önce terketmiş...o kadar cok üzüldüm ki ama yapabılıcegım de bişey yok kaderınde yasamak yokmus kucagıma alabılmek yokmus yarın operasyon geciricem bebek büyük oldugu için kürtaj yapamıcaklar dogum yapıcam cok da korkuyorum acıkcası hıc hazır degıldım böyle bir duruma...ne olur dualarınızda bana da yer verin sagsaglım halledebilelim saglıklı bir sekilde ayrılıyım hastaneden hamilelerin duaları kabul olurmus şimdiden tesekkür ederim hepınıZe
Canım evet cok zor durum Rabbim yardımcım olsun inş evet normal dogum dedi ilk bebegımdı daha önce giç deneyimimim olmadı vajınal yoldan ılac verıcem ılk rahımı gevsetıp bebegı atmasını beklıcez dedi korkuuorum valla ne diyim senin ne kadar sürmüştü kac cm acılmayı beklıyolarkı böyle dogumlarda normal dogum gıbı acılma olmaz heralde dımı
çok teşekkür ederim hemen bakacağımIngilizceniz varsa youtube da cloth diaper basligi altinda harika videolar var.... Hem anlatiyor hem tecrubelerini paylasiyor insanlar, turkiye icin marka bilmiyorum ama en mantiklisi en basinda farkli seyler alip dneeyip karar vermek gibi ben de yikanabilir bez kullanicam ve cok kararliyim :)
çok geçmiş olsun ya dikkat et kendine yardimci olabilecegimiz birsey olursa yaz hemen. Sıkıntı yaşama yalnızlık çok zor bilirim. Ben bir kaç doktor buldum ama daha gidemedim hayırlısı insallah bakalım.Canımm ,ben cuma günü gece baya sancım ağrım oldu , ya sagıma soluma bile dönmemiyorum ve alt tarafa nasıl baskı yapıyor ..,iki bükelim sabaha kadar bekledim ,geçer diye düşündüm sabah acile gittim medikale(Fatma hanım )Fatma hanım moral bozar yüzü asıktır ama işinde iyidir .. Baktı ultrasonla,bebeğin başı aşağı inmiş doõnmüş yani ve baskı yı bebeğin başı yapıyormuş ,Dr iyi demedi doğum başlarım boyle dedim ,oda rahim ağzı uzunluğuna bakalım dedi ,3,5cm çıktı şimdilik bi sıkıntı yok ama yat dedi ..
Aşkkında gidecektim ,ama yol 1saat ve yollar çok kotu ben kovancılar ilçesindeyim ,göz e alamadım ..ama tekrar randevuma devlete Necati beye gidicem inş ..senn altın hastane işini enson Dr arıyordun ,bulabildiğim güveneceğin biyer
Ayy inşş canım yaa değiştirsin pozisyonunu tek temennim o çok pozitifsiniz hepinizden Allah razı olsungeçmiş olsun kanama olmadıkça bişey olmaz inşallah
hem de en başından beriiiiii
bu konu hakkında bilgim var canım ama uzakmış zaten korkma eğer yaklaşırsa bu konuda literatüre geçen bi doktr tavsiye edicem sana
2li test daha nettir canım canını sıkma bence
konyadamısın hangi doktora gidiyorsun
üzülecek bişey yok dinlen bişeycik olmaz inşallah daha çoook yer değiştirecek kuzuşşşşşşş
başın sağolsun ben de aynı acıyı yaşadım inşallah en kısa zamanda sağlıkla çıkarsın
sol yatmak en iyisi zaten o konuda bi fikrim yok canım doktoruna sorabilirsin
başka bir dr gors oda sadece 2 li test yaptırıyor ben hastalarıma dedi o normal çıkmış senin 3 lu tarama nda riskin çok yüksek değil ama ihtimal var bu tüm gebelere için geçerli dedi biraz rahatladim ama yinede içim bir TuhafCok afedersin ama su an druna cok kizginim.... 2 li testi normal cikan bi gebeye 3 lu test yapilmaz.... Amniyosentez hele hic oneremez.... Dusuk riski var cunku.... Bu drlara allah akil fikir ve vicdan ihsan eylesin. Canim benim bak bence bosver bu testleri bunlar turkiyede hasta haklari diye bisey olmadigi icin para tuzagi hep.... Yasiniz 35 den fazla degilse eger, ve down ya benzer bi sendromu oldugunda aldirmayi dusunmuyorsaniz yavrunuzu rahat birakin kendinizi de, yazik degil mi size telafisi olmayan bi zaman bu.. Tadin cikarin...gercekten cok uzuluyorum...
insallah canım dediğin gibidir benim için dua edermisinCanım sakın yaptırma. Üçlü ikiliye göre yanılma payı çok daha fazla olan bi test. Amniyosentez bebek için çok riskli. İnş sağlıklı bi bebeğin olur. İkili iyiymiş üçlüyü takma hiç kafana.
canım 3lüdeki risk oranı ne çıktı?başka bir dr gors oda sadece 2 li test yaptırıyor ben hastalarıma dedi o normal çıkmış senin 3 lu tarama nda riskin çok yüksek değil ama ihtimal var bu tüm gebelere için geçerli dedi biraz rahatladim ama yinede içim bir Tuhaf
ins canim sene benim icin dua edermisinDua et canim benim, hic bisey olmayacak allahin izniyle....
canım 3lüdeki risk oranı ne çıktı?
sana dosya gönderdim istersen bir bak canimcanım 3lüdeki risk oranı ne çıktı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?