Ben de 2 haftadir sabah uyandigimda idrara sikisikken hissediyorum canim sag tarafima donuk uyandigimda sagda, sola donuk uyandigimda sola kaymis oluyodu gobegim resmen yamuk gorunuyordu :) 5,6 gundur de tam gobegime yakin biyerde duruyo daha sik hissediyorum gunun herhangi bir saatinde idrara sikisikken sirt ustu yatinda sertligi hissedebiliyoum :)Kizlar rahmi gobek deligime yakin yerde hissediyodum ancak simdi asagilara indi sanki.karnimin alt tarafi sert sert.
Boyle olan var mi?
eşim tamamiyle amniosentez yaptırıp yaptırmamayi bana bıraktı zaten bende yaptırmayı dusunmuyorumcanım bence aşırı da yüksek değil gibi risk. şahsen ben de yaptırmadım 3lüyü. 2 lyi yaptırdım bişi çıkmadı, doktorumla görüşünce, amniyosentez önermem hiç diğerini yapmayalım, dedi. sonuçta amniyosentezde bebeğe zarar verme ihtimal var, ayrıca biş çıksa aldırır mısınız, dedi. eşmle daha önce 2 liden önce konuşmuştuk, çıkarsa da onun da yaşamaya hakkı var, deyip aldırma fikrimizin olmadığını teyit ettik birbirimizde. canım ya bebeğinde bişi yoksa da amniyo bi zarar verirse?? öyle de düşünmek lazım. tab sizin fkrniz ne eşinle?
insallah canım dediğin gibidir benim için dua edermisin
Tabiki de ederim. Bak göreceksin çok sağlıklı olacak inş bebişin :))insallah canım dediğin gibidir benim için dua edermisin
ins canim zaten içimde bir ferahlık var 2 li tarama nin normal çıkması biraz ferah in duaya ihtiyacım varTabiki de ederim. Bak göreceksin çok sağlıklı olacak inş bebişin :))
Canım istersen devlet hastanelerinde de var ayrıntılı. Gazide de normal muayenede. Onlar ücretsiz. Ama deniz hanım hastanede de bayağı konuşulan bi doktor. O bakarken içim rahat diye dedim sana. İnş güzel sonuçlar alırsın :))
L gobek deligimin hemen altinda bi sertlik vardi elim ustunde kayiyordu adeta. Ama simdi yok oldu o sertlik.iyice asagiya indi sankiC
canım ben karnınmı elliyorum bir türlü hissedemiyorum Rahmi nasıl hissediyorsun
konyadamısın hangi doktora gidiyorsun
çok teşekkür ederim hemen bakacağım
Ettim, edecegim deins canim sene benim icin dua edermisin
Arkadaşlar herkese selam olsun...ben kısadan hemen sorumu sormak istiyorum...ankarada ayrıntılı ultrasyona nereleri önerirsiniz...devlet bakıyor mu? Ücretler cep yakiyor gercekten tamam özele gidiyorum bende ama yarım saat için 400-500 ne bilim cok fazla...lütfen önerilerinizi bekliyorum...hepinize sağlıklı hamilelikler...
gunaydin herkese ayni dert bende de neyse ki t aya gececek insallahGünaydın güzel hamişler bende yüz üstü yatamıyorum artık rahat edemiyorum :) soluma yatmaktan kolum uyuşuk uyanıyorum sırt üstü de yatamıyorum daha şimdiden sonlara doğru neler görücez bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?