2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
canım bence aşırı da yüksek değil gibi risk. şahsen ben de yaptırmadım 3lüyü. 2 lyi yaptırdım bişi çıkmadı, doktorumla görüşünce, amniyosentez önermem hiç diğerini yapmayalım, dedi. sonuçta amniyosentezde bebeğe zarar verme ihtimal var, ayrıca biş çıksa aldırır mısınız, dedi. eşmle daha önce 2 liden önce konuşmuştuk, çıkarsa da onun da yaşamaya hakkı var, deyip aldırma fikrimizin olmadığını teyit ettik birbirimizde. canım ya bebeğinde bişi yoksa da amniyo bi zarar verirse?? öyle de düşünmek lazım. tab sizin fkrniz ne eşinle?

Kizlar rahmi gobek deligime yakin yerde hissediyodum ancak simdi asagilara indi sanki.karnimin alt tarafi sert sert.
Boyle olan var mi?
Ben de 2 haftadir sabah uyandigimda idrara sikisikken hissediyorum canim sag tarafima donuk uyandigimda sagda, sola donuk uyandigimda sola kaymis oluyodu gobegim resmen yamuk gorunuyordu :) 5,6 gundur de tam gobegime yakin biyerde duruyo daha sik hissediyorum gunun herhangi bir saatinde idrara sikisikken sirt ustu yatinda sertligi hissedebiliyoum :)

eşim tamamiyle amniosentez yaptırıp yaptırmamayi bana bıraktı zaten bende yaptırmayı dusunmuyorum

Amin canim cok saol sende in§allah hepimizin yüzünü güldüren sonuçlar alalim

Gunaydin kizlar. Bu gece cok kotu gecti. Oglum kipirdadikca agrim oldu anlayamadim neden oldugunu ve suanda belim asiri agriyo

Günaydın güzel hamişler bende yüz üstü yatamıyorum artık rahat edemiyorum :) soluma yatmaktan kolum uyuşuk uyanıyorum sırt üstü de yatamıyorum daha şimdiden sonlara doğru neler görücez bakalım

ben ankara üniversitesi tıp fakültesinde cem atabekoğluna gidiyorum henüz ayrıntılı ultrason bakmadı ama normal muayene die gittiğim geçen kontrolümde 2 li test yaptı ve 4 boyutlu görüntüsünede baktı sadece muayene ücreti olarak her gittiğimde 122 lira veriyorum muhtemelen ayrıntılı ultrasonuda odasında yapıcaktır yine çünkü daha öne o doktora giden tanıdık öyle söylemişti bebeğin her detayına kendisi bakıyor die

gunaydin herkese ayni dert bende de neyse ki t aya gececek insallah

Hanimlar Tetanos asisi vuruldunuz mu 20.hafta ve 24.hafta lardaymis dogru mu bilgisi olan var mi aile hekimim bulundugum ilde degil de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…