2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
ya testlerden artık okadar korkuyorum ki kötü çıkacak diye inanki ne yapsam bilmiyorum

4lü test kesin sonuç vermiyor zaten, boşuna yaptırma bence, diğer dna testlerine yönel.4lü, 3lünün 1 hormon eklenmiş hali.

çok geçmiş olsun, çok üzüldüm (( dualarım seninle

Hanimlar Tetanos asisi vuruldunuz mu 20.hafta ve 24.hafta lardaymis dogru mu bilgisi olan var mi aile hekimim bulundugum ilde degil de.
canım ben bu perşembe vurduracam. sağlık ocağından çağırdılar. aslında korkuyorum da biraz. ama hem bebek hem de anne için gerekliymiş. sen ne zaman vurduracaksın?

kızlar size bir sorum var. benim bir haftadır kalçadan itibaren tüm bacaklarım çok ağrıyor. sanki sızlıyor kemiklerimi oyuyorlar. sizde de böyle ağrılar var mı? ben çok rahatsızım bu durumdan. ağlamak istiyorum. bir de çalışıyorum izin almak da zor oluyor çoğu zaman. ne önerirsiniz?

Dogum izni bitiminden sonra 6 ay yarim gun biliosunuz demi
canım başbakan öyle bir açıklama yaptı ama o konuda henüz bir çalışma yok ilk 6 ay 3 saat sonraki altı aya 1.5 saat aslında 1 saat daha ekleseler çok iyi olacak öğle arası boşuna geçicek iş yerinde

4 ay devlet izni var 2 ay da ücretli izin alamıyor musun ? Ben öyle yapacağım. 6 aya tamamlayacağım. Doktorum da çalışabilir raporu verirse 38.haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum.

öyle yapmayı düşünüyordum ben de ama yıl kapanışı olduğu için böyle bir izin alamayacağımı öğrendim dün, çok üzüldüm ve ayrıca çok kızdım, şu an şu halimle iş bulabilsem bi dk kalmıcam.
38 değil de 37. hafta değil mi en son?

canım çok ayakta kalmaktan olabilir çok yorma maya çalış kendini birde magnezyuma fln başlamadıysan doktorunla görüş magnezyum iyi gelir ben kullanıyorum 1 aydır bir sıkıntım yok şükür kalçada ara ara ağrım oluyor ama ciddi değil açılma oluyormuş o dönemde biraz ağrı olması normal dedi benim doktor dinlenin ce geçermiş

ooff senin de baya uzakmış, ben de farklı sayılmam. iyi ki cumalar var

devleti bilmiyorum ama özel sektörde her gün 2 saat şeklinde, şirketler de bunu bir tam gün izin haline dönüştürüyor. her gün yarım olsa göbek atarım yaws

bugün dr. kontrolümüz vardı şükür herşey yolundaymış... ve kızımız olacakmış... eylülde doğum olursa eylül adını koymayı düşünüyoruz.
bende kız olsa eylül düşünmüştüm çok güzel bir isim :) sağlıkla gelsin

4 ay devlet izni var 2 ay da ücretli izin alamıyor musun ? Ben öyle yapacağım. 6 aya tamamlayacağım. Doktorum da çalışabilir raporu verirse 38.haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum.
bakacak biri var ozaman 6 aydan sonra ben de ücretsiz izin almak istiyorum ama kredi borcumuz var nisana kadar çalışmam gerek yıllık izin rapor şubata kadar idare etsem sonra biraz babaannesi biraz da ananesi baksa nisan 15 de ayrılcam ücretsiz izne 2 yaşına gelsin oğluşum kreşe göndercem 2 sene evde sıkılırmıyım bilmiyorum ama

evet maalesef bu testlerin yanılma payı çok yüksek ama yapılıyor da yapılıyor, bir de hemen gelin cvs ya da amniyosentez yapalım diye arıyorlar. hiç düşünmüyorlar senin psikolojini, yaşayacaklarını.kendileri üstlerinden yükü atsınlar da nolursa olsun.

Hanimlar Tetanos asisi vuruldunuz mu 20.hafta ve 24.hafta lardaymis dogru mu bilgisi olan var mi aile hekimim bulundugum ilde degil de.
canım hekim değiştirme hakkımız varya sana en yakın aile sağlığı merkezine git artık burda yaşıyorum deyip kaydını yaptır onlarda takip etmek zorunda hamileliği

kızlar tetanoz aşısı henüz yaptırmadım, sağlık ocaklarında elektrik kesintisi sırasında aşıların bozulduğunu duymuştum, siz hiç duydunuz mu?
ben o yüzden tereddüt ettim.

canım ben bu perşembe vurduracam. sağlık ocağından çağırdılar. aslında korkuyorum da biraz. ama hem bebek hem de anne için gerekliymiş. sen ne zaman vurduracaksın?
iste bilmiyorum vurulmamiz sart miymis onu da bilmiyorum sali dr a gidicem haftaya sorarim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…