ya testlerden artık okadar korkuyorum ki kötü çıkacak diye inanki ne yapsam bilmiyorum
Dogum izni bitiminden sonra 6 ay yarim gun biliosunuz demi
devlet çalışanlarına heralde?
Kızlar bugun bizim evlilik yıldönümümüz ve eşimin dogum günü cinsiyeti netlestirirz bugun diye randevu özel olsun istedim ve bugune almıstım sonuc benım yavrum benı ıkı hafta önce terketmiş...o kadar cok üzüldüm ki ama yapabılıcegım de bişey yok kaderınde yasamak yokmus kucagıma alabılmek yokmus yarın operasyon geciricem bebek büyük oldugu için kürtaj yapamıcaklar dogum yapıcam cok da korkuyorum acıkcası hıc hazır degıldım böyle bir duruma...ne olur dualarınızda bana da yer verin sagsaglım halledebilelim saglıklı bir sekilde ayrılıyım hastaneden hamilelerin duaları kabul olurmus şimdiden tesekkür ederim hepınıZe
özel sektörde doğumdan önce fazla çalıştırıp sonrasında vermiolar bile ya
canım ben bu perşembe vurduracam. sağlık ocağından çağırdılar. aslında korkuyorum da biraz. ama hem bebek hem de anne için gerekliymiş. sen ne zaman vurduracaksın?Hanimlar Tetanos asisi vuruldunuz mu 20.hafta ve 24.hafta lardaymis dogru mu bilgisi olan var mi aile hekimim bulundugum ilde degil de.
canım başbakan öyle bir açıklama yaptı ama o konuda henüz bir çalışma yok ilk 6 ay 3 saat sonraki altı aya 1.5 saat aslında 1 saat daha ekleseler çok iyi olacak öğle arası boşuna geçicek iş yerindeDogum izni bitiminden sonra 6 ay yarim gun biliosunuz demi
4 ay devlet izni var 2 ay da ücretli izin alamıyor musun ? Ben öyle yapacağım. 6 aya tamamlayacağım. Doktorum da çalışabilir raporu verirse 38.haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum.
canım çok ayakta kalmaktan olabilir çok yorma maya çalış kendini birde magnezyuma fln başlamadıysan doktorunla görüş magnezyum iyi gelir ben kullanıyorum 1 aydır bir sıkıntım yok şükür kalçada ara ara ağrım oluyor ama ciddi değil açılma oluyormuş o dönemde biraz ağrı olması normal dedi benim doktor dinlenin ce geçermişkızlar size bir sorum var. benim bir haftadır kalçadan itibaren tüm bacaklarım çok ağrıyor. sanki sızlıyor kemiklerimi oyuyorlar. sizde de böyle ağrılar var mı? ben çok rahatsızım bu durumdan. ağlamak istiyorum. bir de çalışıyorum izin almak da zor oluyor çoğu zaman. ne önerirsiniz?
Canım benim hepimiz aynı sıkıntıdayız. Kaldı ki evim beylikdüzü işim bomonti saat 07:00 de çıkmam lazım akşam da 20:00 de evde oluyorum . Bir de beni düşün kaç saat ayrı kalacağım. Sadece cuma günü izinli olacağım süt izninden dolayı
Kızlar Hepimiz için aynı durm geçerli. Ben de unutur diye çok korktm, çok ağladım ama arkadaşlarımın bebeklerini görünce biraz da olsa rahatladım. Ne olursa olsun anne unutulmuyor. Ama banyo vs her şeyiyle siz ilgilenin. @belmaakca neden sadece cuma? her gün yarım değil mi
bende kız olsa eylül düşünmüştüm çok güzel bir isim :) sağlıkla gelsinbugün dr. kontrolümüz vardı şükür herşey yolundaymış... ve kızımız olacakmış... eylülde doğum olursa eylül adını koymayı düşünüyoruz.
bakacak biri var ozaman 6 aydan sonra ben de ücretsiz izin almak istiyorum ama kredi borcumuz var nisana kadar çalışmam gerek yıllık izin rapor şubata kadar idare etsem sonra biraz babaannesi biraz da ananesi baksa nisan 15 de ayrılcam ücretsiz izne 2 yaşına gelsin oğluşum kreşe göndercem 2 sene evde sıkılırmıyım bilmiyorum ama4 ay devlet izni var 2 ay da ücretli izin alamıyor musun ? Ben öyle yapacağım. 6 aya tamamlayacağım. Doktorum da çalışabilir raporu verirse 38.haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum.
Haklisin ama amniyosentezde dusuk riski oldugunu soyluyo mu tr deki drlarya benim anlamadigim su canim, cocuk diyelim ki downlu ya da diyelim ki dr sadece iki ay yasayacak dedi, aldirmayi dusunur muydunuz? Eger oyle bi opsiyon yoksa ben bilmemeyi tercih ettim mesela, drumla ayrintili konustum, mudahale edilebilecrk bisey degil dedi. O zaman dogunca gorurum diye dusundum, Allahtan umit kesilmez Ama tr de bu 2 li 3 lu 4 lu test bi cilginlik gibi inanin disardan izleyince daha da dikkat cekiyor.. Bunlar istatistiki testler hicbi garantisi yok, bi tanidigim 40 yasinda dogurdu, yasi buyuk oldugu icin %90 downlu demis dr, sapasaglam bi kizi var simdi mesela...
canım hekim değiştirme hakkımız varya sana en yakın aile sağlığı merkezine git artık burda yaşıyorum deyip kaydını yaptır onlarda takip etmek zorunda hamileliğiHanimlar Tetanos asisi vuruldunuz mu 20.hafta ve 24.hafta lardaymis dogru mu bilgisi olan var mi aile hekimim bulundugum ilde degil de.
Günaydın herkeseee.. Bugün hepimiz için güzel bir gün olsun... :)
iste bilmiyorum vurulmamiz sart miymis onu da bilmiyorum sali dr a gidicem haftaya sorarim artikcanım ben bu perşembe vurduracam. sağlık ocağından çağırdılar. aslında korkuyorum da biraz. ama hem bebek hem de anne için gerekliymiş. sen ne zaman vurduracaksın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?