onlar keçeden yapılıyor cnm ben kalıplarını hazırladım 1 tl ile çizdim kenarlarını çıkıntılı yaptım içine elyaf koyup dikiyorsun yanakları ben far ile pembeleştiricem gözleri hayalet iplikle siyah kum boncukla dikiyorsun biraz sıkı dikince aynı görüntü oluyor cnm..Bu lar cok tatliymis yaaaaa, icindeki bebis kafalarini nerden alcaksiniz?
tesekkur ederim haziran da tekrar il dgistirecegim icin pek ustune dusmedim tetanos da ne kadar faydali bilemedim uc doz vurulanlar da varmis..canım hekim değiştirme hakkımız varya sana en yakın aile sağlığı merkezine git artık burda yaşıyorum deyip kaydını yaptır onlarda takip etmek zorunda hamileliği
Özel sektörde kadın çalışan olmak zor bazı devlet dairelerinde uyumana bile ses çıkarmıolar bu kadar fark neden hiç anlamıorum biz kadın deiliz herhalde 2. sınıf muamele görüyoruzevet yaa oysaki 6 aya kadar ücretsiz izin almak hakkımız ama nasıl alacaksın ki
canım böyle durumlar için doktorum magnezyum önerdi.eksikliği durumunda bu tarz ağrılar yaşanıyormuş.bende kalcada biraz yorulunca yaşıyorum onu.kızlar size bir sorum var. benim bir haftadır kalçadan itibaren tüm bacaklarım çok ağrıyor. sanki sızlıyor kemiklerimi oyuyorlar. sizde de böyle ağrılar var mı? ben çok rahatsızım bu durumdan. ağlamak istiyorum. bir de çalışıyorum izin almak da zor oluyor çoğu zaman. ne önerirsiniz?
Özel sektörde kadın çalışan olmak zor bazı devlet dairelerinde uyumana bile ses çıkarmıolar bu kadar fark neden hiç anlamıorum biz kadın deiliz herhalde 2. sınıf muamele görüyoruz
konyada bi doktoru duydum.ondanmı bahsediyorsun..geçmiş olsun kanama olmadıkça bişey olmaz inşallah
hem de en başından beriiiiii
bu konu hakkında bilgim var canım ama uzakmış zaten korkma eğer yaklaşırsa bu konuda literatüre geçen bi doktr tavsiye edicem sana
günaydın..herşeyini tamamladınya sen .bi o kalmış..onuda kafanda kaygı etmişsindir farkında olmadanHerkese günaydın güzellikler.. tüm gece rüyamda oğlumla uğraştım doğurmuştum ama hala kıyafetlerini yıkamamıştımçok panik oldum çok.. erkenden yıkamam lazım artık
mutlaka 2 doz yaptır dedi benim doktorum hem bebek hem anne için önemliymiştesekkur ederim haziran da tekrar il dgistirecegim icin pek ustune dusmedim tetanos da ne kadar faydali bilemedim uc doz vurulanlar da varmis..
canım sağlık ocaklarında kalp atışına nasıl bakıyorlar?günaydın hanımlar
dün sağlık ocağından aramışlardı.kontrol var diye..sabah gittim..kilo,tansiyon,kalp atışına bakıldı...dünkü üzücü olaydan sonra gece yatamadım..sürekli elim karnımda bebeğimi hissetmeye çalıştım..biliyorsunuz benimde bir kaybım vardı...çok etkiledi özge beni..ebe kalp atışını baya bi duyamadı..sonradan neyseki duyduk.çok şükür....aşımıda yaptırıp geldim işe..
Bende az once geldim saglik ocagindan tetanoz asimin 1.dozunu vuruldum. Ayrica kan sayimi,aclik kan sekeri ve vitamin degerlerim icinde kan aldirdim..Guzel bisey daha bebisimin kalp atislarini duydum rahatladimHanimlar Tetanos asisi vuruldunuz mu 20.hafta ve 24.hafta lardaymis dogru mu bilgisi olan var mi aile hekimim bulundugum ilde degil de.
Haklısın galiba cnm tek eksik kalan şey o oldu bir de bebişimgünaydın..herşeyini tamamladınya sen .bi o kalmış..onuda kafanda kaygı etmişsindir farkında olmadan
yok cnm nerdeee belki ilçesine göre değişiyordur ben g.görendeyim bizim sağlık ocağında nts var ultrason yok ne yazıkki..sağlık ocaklarının hastaneleri aratmadığını duydum hastanede yapılan ultraonlu muayene sağlık ocaklarında da yapılıyormuş. ben de bu perşembe gidecem sağlık ocağına. hem aşımı vurduracam hen de gerçekten dedikleri gibi ultrasonla mı bakılıyor onu görecez bakalım.ben erzurumda yaşıyorum buradaki sağlık ocakları gerçekten hastane gibi. çok gelişmiş.
çok saol canim allah razı olsunEttim, edecegim de
nts cihazı ile bakıyorlar cnm ilerleyen aylarda bol bol ntsye bağlanacağız aynı zamanda sancı da ölçüyor o cihaz..canım sağlık ocaklarında kalp atışına nasıl bakıyorlar?
ultrson cihazı ile değil sanırım.olmadı bide ben gideyim.
küçük bi alet vardı.ben ultrasonla bakıcakalr sandım.telsiz tarzı bişey vardı..kaployla göbeğe dokundu telsizle dinledicanım sağlık ocaklarında kalp atışına nasıl bakıyorlar?
ultrson cihazı ile değil sanırım.olmadı bide ben gideyim.
ha o aletin adı nts mi..ben kendimce telsiz dedimnts cihazı ile bakıyorlar cnm ilerleyen aylarda bol bol ntsye bağlanacağız aynı zamanda sancı da ölçüyor o cihaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?