2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
canım onlar annemin zamanından kalan cihazlar. annem de hamileyken öyle bir cihazla dinlerlermiş karnını. yazık sağlık ocaklarının haline. ne kadar geri kalmışlarsa artık.

canım onlar annemin zamanından kalan cihazlar. annem de hamileyken öyle bir cihazla dinlerlermiş karnını. yazık sağlık ocaklarının haline. ne kadar geri kalmışlarsa artık.
şimdi baktım görsellere .nts tamamen farklı bişeymiş

nts cihazı ile bakıyorlar cnm ilerleyen aylarda bol bol ntsye bağlanacağız aynı zamanda sancı da ölçüyor o cihaz..
canım aradım.kalp atışına 20.haftadan sonra bakıyorlarmış.ondan öncesini duyamıyoruz dedi.
teşekkürler canım ben nst yi de bilmiyordum hem hastaneye gitmiştimoğlumda.

canım bende sen yazdıktan sonra aradım.ama 20.haftadan sonra gel dedi.kalp atışı için.
duyulmuyormuş sanırım bizim sağlık ocağındaki en uyduruk cihaz

canım aradım.kalp atışına 20.haftadan sonra bakıyorlarmış.ondan öncesini duyamıyoruz dedi.
teşekkürler canım ben nst yi de bilmiyordum hem hastaneye gitmiştimoğlumda.
hastanede de 8. aydan sonra 2 haftada bir bağlıyorlar nts ye sancı varmı diye kontrol ediliyor..

canım bende sen yazdıktan sonra aradım.ama 20.haftadan sonra gel dedi.kalp atışı için.
yok cnm nts 5 aydan sonra bağlanınca duyuluyor.. ultrason gibi değil o yüzden..

benimde farklı deil böle giderse yakında ayrılıcam bebişimle otururum bi süre evde

Ben doktorun ne kadar rapor yazacağına bağlıyım açıkçası. Bilmiyorum en son 37. mi yoksa 38. hafta mı diye canım. Senin olayına üzüldüm , benim iş yerim yıl kapanışı vs diye bakmıyor, senin iş yerin neden böyle bir şey yaptı anlamadım.

Bende çalışmak zorundayım canım. Kayınvalidem bakacak mecburen. Yada en kötü bakıcı tutacağım ama hiç istemiyorum. 2 yaşında bende kreşe vereceğim mecburen. Sen yine kendin bebişine bakacaksın ben kayınvalidemle 2 yıl geçireceğim. Nasıl olacak bilmiyorum . 2 sene evde sıkılabilirsin bence. Yine de belli olmaz belki alışırsın.

Çok haklısın benim patronum hiç mutlu olmadı hamile kalmama. Karda bile gittim ben işe. 9.haftamda karda metrobüs direğine vurdum karnımı gene işe gittim yani. Ama Allah biliyor ya neyse.

aynen beimde zor duyuldu..korktum baya..elim ayağım boşaldı..eebe dedi sonradan bu aletle zor duyuluyor.ben 17. haftadayım.muhtemelen ondan zor duyuldu

Canım benim geçmiş olsun. Özge beni de çok etkiledi. Sürekli elim karnımda bebek hareketlerini dinlemeye çalışıyorum , sürekli panik halindeyim. Bugün de daha oynamadı bekliyorum hala çok paniğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…