- 3 Nisan 2015
- 261
- 411
- 103
nts de bir çeşit ultrason mu?nts cihazı ile bakıyorlar cnm ilerleyen aylarda bol bol ntsye bağlanacağız aynı zamanda sancı da ölçüyor o cihaz..
canım onlar annemin zamanından kalan cihazlar. annem de hamileyken öyle bir cihazla dinlerlermiş karnını. yazık sağlık ocaklarının haline. ne kadar geri kalmışlarsa artık.küçük bi alet vardı.ben ultrasonla bakıcakalr sandım.telsiz tarzı bişey vardı..kaployla göbeğe dokundu telsizle dinledisanırım bakanlık en uyduruk şeyden dağıtmış...baya bi duyamadı önce...
nst usg gibi görüntülü değil ekg gibi kalp ritmini çıkarıyor bebeğinnts de bir çeşit ultrason mu?
şimdi baktım görsellere .nts tamamen farklı bişeymişcanım onlar annemin zamanından kalan cihazlar. annem de hamileyken öyle bir cihazla dinlerlermiş karnını. yazık sağlık ocaklarının haline. ne kadar geri kalmışlarsa artık.
canım aradım.kalp atışına 20.haftadan sonra bakıyorlarmış.ondan öncesini duyamıyoruz dedi.nts cihazı ile bakıyorlar cnm ilerleyen aylarda bol bol ntsye bağlanacağız aynı zamanda sancı da ölçüyor o cihaz..
canım bende sen yazdıktan sonra aradım.ama 20.haftadan sonra gel dedi.kalp atışı için.küçük bi alet vardı.ben ultrasonla bakıcakalr sandım.telsiz tarzı bişey vardı..kaployla göbeğe dokundu telsizle dinledisanırım bakanlık en uyduruk şeyden dağıtmış...baya bi duyamadı önce...
hayır görüntü yok göbeğine bağlanıyor sadece kalp atışı ve sancı ölçüyor..nts de bir çeşit ultrason mu?
hastanede de 8. aydan sonra 2 haftada bir bağlıyorlar nts ye sancı varmı diye kontrol ediliyor..canım aradım.kalp atışına 20.haftadan sonra bakıyorlarmış.ondan öncesini duyamıyoruz dedi.
teşekkürler canım ben nst yi de bilmiyordum hem hastaneye gitmiştimoğlumda.
yok cnm nts 5 aydan sonra bağlanınca duyuluyor.. ultrason gibi değil o yüzden..canım bende sen yazdıktan sonra aradım.ama 20.haftadan sonra gel dedi.kalp atışı için.
duyulmuyormuş sanırım bizim sağlık ocağındaki en uyduruk cihaz
Peki sezeryan olacaklar da mı bağlanıyor ntsye son dönemlerde?yok cnm nts 5 aydan sonra bağlanınca duyuluyor.. ultrason gibi değil o yüzden..
tabiki cnm sen farkında olmayabilirsin ama sancın olabilir.. o sadece kontrol amaçlı bir cihaz..Peki sezeryan olacaklar da mı bağlanıyor ntsye son dönemlerde?
canım bana son 3 hafta bağlandı nst.3-4 günde bir gidiyordum hastaneye de.hastanede de 8. aydan sonra 2 haftada bir bağlıyorlar nts ye sancı varmı diye kontrol ediliyor..
Bi ara magnezyum kullanmıştım ama nasıl bişey di hatırlamıyorum kokusu falan varmı ? Eşim kokusundan icememistin demişti? bir de tadı nasıl ?
onların işi aksayacak yaa, başka hiç bir şey önemli değil hayatta, iş iş iş! başka bir şeyden anlamazlar, konuşacak başka konuları bile yok bazılarının.
şu an bulunduğum yeri anca böyle tarif edebiliyorum
Ben doktorun ne kadar rapor yazacağına bağlıyım açıkçası. Bilmiyorum en son 37. mi yoksa 38. hafta mı diye canım. Senin olayına üzüldüm , benim iş yerim yıl kapanışı vs diye bakmıyor, senin iş yerin neden böyle bir şey yaptı anlamadım.öyle yapmayı düşünüyordum ben de ama yıl kapanışı olduğu için böyle bir izin alamayacağımı öğrendim dün, çok üzüldüm ve ayrıca çok kızdım, şu an şu halimle iş bulabilsem bi dk kalmıcam.
38 değil de 37. hafta değil mi en son?
Bende çalışmak zorundayım canım. Kayınvalidem bakacak mecburen. Yada en kötü bakıcı tutacağım ama hiç istemiyorum. 2 yaşında bende kreşe vereceğim mecburen. Sen yine kendin bebişine bakacaksın ben kayınvalidemle 2 yıl geçireceğim. Nasıl olacak bilmiyorum .bakacak biri var ozaman 6 aydan sonra ben de ücretsiz izin almak istiyorum ama kredi borcumuz var nisana kadar çalışmam gerek yıllık izin rapor şubata kadar idare etsem sonra biraz babaannesi biraz da ananesi baksa nisan 15 de ayrılcam ücretsiz izne 2 yaşına gelsin oğluşum kreşe göndercem 2 sene evde sıkılırmıyım bilmiyorum ama
Çok haklısın benim patronum hiç mutlu olmadı hamile kalmama. Karda bile gittim ben işe. 9.haftamda karda metrobüs direğine vurdum karnımı gene işe gittim yani. Ama Allah biliyor ya neyse.onların işi aksayacak yaa, başka hiç bir şey önemli değil hayatta, iş iş iş! başka bir şeyden anlamazlar, konuşacak başka konuları bile yok bazılarının.
şu an bulunduğum yeri anca böyle tarif edebiliyorum
aynen beimde zor duyuldu..korktum baya..elim ayağım boşaldı..eebe dedi sonradan bu aletle zor duyuluyor.ben 17. haftadayım.muhtemelen ondan zor duyulducanım bende sen yazdıktan sonra aradım.ama 20.haftadan sonra gel dedi.kalp atışı için.
duyulmuyormuş sanırım bizim sağlık ocağındaki en uyduruk cihaz
Canım benim geçmiş olsun. Özge beni de çok etkiledi. Sürekli elim karnımda bebek hareketlerini dinlemeye çalışıyorum , sürekli panik halindeyim. Bugün de daha oynamadı bekliyorum hala çok paniğim.günaydın hanımlar
dün sağlık ocağından aramışlardı.kontrol var diye..sabah gittim..kilo,tansiyon,kalp atışına bakıldı...dünkü üzücü olaydan sonra gece yatamadım..sürekli elim karnımda bebeğimi hissetmeye çalıştım..biliyorsunuz benimde bir kaybım vardı...çok etkiledi özge beni..ebe kalp atışını baya bi duyamadı..sonradan neyseki duyduk.çok şükür....aşımıda yaptırıp geldim işe..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?