2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canım benim geçmiş olsun. Özge beni de çok etkiledi. Sürekli elim karnımda bebek hareketlerini dinlemeye çalışıyorum , sürekli panik halindeyim. Bugün de daha oynamadı bekliyorum hala çok paniğim.
ne olmuş ki ben görmedim baktım sayfalara ama kötü bişiy yoktur umarım

Canım benim geçmiş olsun. Özge beni de çok etkiledi. Sürekli elim karnımda bebek hareketlerini dinlemeye çalışıyorum , sürekli panik halindeyim. Bugün de daha oynamadı bekliyorum hala çok paniğim.
tşk ederim belma.rabbim sabrını versin onunda.

Günaydın kızlarcım..
Ben de hepimiz gibi dün özgeden çok etkilendim.. İnş bugün sağlıkla operasyonu atlatır..
Dün gece hiiç uyuyamadım, sabaha karşı sızmışım ancak uyanabildim ve üniye geldim.. Allahtan gidiş geliş saatlerimize karışılmıyor da rahatım.. ÖZelde zor şartlarda çalışan arkadaşlarım allah yardımcınız olsun..
Normalde kontrolüm mayısın ilk haftası ama içim rahat etsin diye yrn randevu aldım.. Bebişimi hissettiğimi sanıyorum, o rahatlatıyor.. Ama insan emin olamıyor, usg de görüp içimi ferahlatmak istiyorum..

ne olmuş ki ben görmedim baktım sayfalara ama kötü bişiy yoktur umarım
Canım aşağıda yazısıDün sabah yazdı

ozgesinan dedi:
Kızlar bugun bizim evlilik yıldönümümüz ve eşimin dogum günü cinsiyeti netlestirirz bugun diye randevu özel olsun istedim ve bugune almıstım sonuc benım yavrum benı ıkı hafta önce terketmiş...o kadar cok üzüldüm ki ama yapabılıcegım de bişey yok kaderınde yasamak yokmus kucagıma alabılmek yokmus yarın operasyon geciricem bebek büyük oldugu için kürtaj yapamıcaklar dogum yapıcam cok da korkuyorum acıkcası hıc hazır degıldım böyle bir duruma...ne olur dualarınızda bana da yer verin sagsaglım halledebilelim saglıklı bir sekilde ayrılıyım hastaneden hamilelerin duaları kabul olurmus şimdiden tesekkür ederim hepınıZe

canım bende sen yazdıktan sonra aradım.ama 20.haftadan sonra gel dedi.kalp atışı için.
duyulmuyormuş sanırım bizim sağlık ocağındaki en uyduruk cihaz
Ben dış kulak iltihabı gecirdim bu sirada agridan artik bebegimin hareketlerini hissetmedigimi farkettim aglaya sizlaya gittim saglik ocagina kalp atimini dinleme cihazlari oldugunu biliyordum. Anlattim boyle boyle 18 haftaliktim ozaman. Ebe 20. Haftadan sonra ancak duyabiliyoruz dedi ama deneyelim skma canini fln dedi. Ebe jeli surdu koydugu yerde direk kalp atimlarini duyduk. Allahm kimseye yasatmasin kalbi durdu diye kendimi yiprattim resmen. Rabbim yardimcim oldu tabi ole diyolar ama 18.haftamdayken duyulmustu o cihazla

anladım canımm ama ben dogumdan sonrta calısmayı dusunmuyorum o zaman nasıl yapıcamm
Raporun bitince hastane kapatıyor zaten, 10-15 gün içinde paranı pttden alabiliyorsun.
Raporun kapanınca işyerine gidip istifa dilekçeni verirsin, çıkışını yaparlar.

Aynen canımm inşallah bugünü atlatır. Eşimle beraber çok üzüldük . Allah kimseyi evladıyla sınamasın. Gece uyuyamadım elim hep karnımdaydı. İnşallah bugünleri de atlatacak. Sende yarın rahatlarsın inş. Bende hissediyorum 2-3 gündür fakat bugün daha kıpırdanma yok paniğim sürekli. Ben bebeğimi Allaha emanet ettim . Yüce Rabbim hepimize yardımcı olsun inşallah.

çok üzüldüm özge için inşallah doğumunu kolay atlatır hepimizin başına gelebilir bende şimdi duydum çok üzüldüm Yüce Rabbim inşallah kısa zamanda tekrar yüzünü güldürsün ...........

Amin cnm hep güzel haberler duyalım inş..

oof çok üzüldüm cnm ne desem bilemiyorum rabbim sağlıklı hayırlısını versin bende 2 gündür bebeğimi ne yaptıysam hissedemiyorum aynı durumdan şüpheleniyorum

Nst karnınıza kayış gibi birşey bağlıyorlar kūçūk bir makina var ondan ölçūmler çıkıyor.sağlık ocağındaki cihaz basit bir şey
hemşire jel sürüyor kulaklikla dinliyor
zaten bu cihaz satılıyor.bebek kalp atış cihazi diye.

dün girmedim siteye neler olmuş :/ şimdi gördüm özge arkadaşımızın durumunu. çoookkk üzüldüm. Allah'ım yardımcısı olsun. nasıl zordur Allah'ım... bir daha böyle acılar gösterme yarabbim inş sağlıcakla çıkar hastahaneden Allah sabır versin

Ne güzel bende kendim büyütmek istiyorum ama, 1 sene ara veremem sanırım
İşyerimle de henüz konuşmadım, onlar devam edeceğimi düşünüyor, ama yasal 4 aylık iznimi kullanmak bile sıkıntı olacak...
Onları da kendimi de mağdur etmeye gerek yok diye düşünüyorum, mecburen ayrılacağım sanırım.
Bebek 6 aylık falan olunca da başka iş bakarım artık

Keşke imkanımız olsa da çocuklarımızı en azından belli bir yaşa kadar biz büyütebilsek ama hayat şartları pek olanak vermiyor.. maalesef..

Canim meclis onqyladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…