ne olmuş ki ben görmedim baktım sayfalara ama kötü bişiy yoktur umarımCanım benim geçmiş olsun. Özge beni de çok etkiledi. Sürekli elim karnımda bebek hareketlerini dinlemeye çalışıyorum , sürekli panik halindeyim. Bugün de daha oynamadı bekliyorum hala çok paniğim.
tşk ederim belma.rabbim sabrını versin onunda.Canım benim geçmiş olsun. Özge beni de çok etkiledi. Sürekli elim karnımda bebek hareketlerini dinlemeye çalışıyorum , sürekli panik halindeyim. Bugün de daha oynamadı bekliyorum hala çok paniğim.
Canım benimtşk ederim belma.rabbim sabrını versin onunda.
Canım aşağıda yazısıne olmuş ki ben görmedim baktım sayfalara ama kötü bişiy yoktur umarım
Ben dış kulak iltihabı gecirdim bu sirada agridan artik bebegimin hareketlerini hissetmedigimi farkettim aglaya sizlaya gittim saglik ocagina kalp atimini dinleme cihazlari oldugunu biliyordum. Anlattim boyle boyle 18 haftaliktim ozaman. Ebe 20. Haftadan sonra ancak duyabiliyoruz dedi ama deneyelim skma canini fln dedi. Ebe jeli surdu koydugu yerde direk kalp atimlarini duyduk. Allahm kimseye yasatmasin kalbi durdu diye kendimi yiprattim resmen. Rabbim yardimcim oldu tabi ole diyolar ama 18.haftamdayken duyulmustu o cihazlacanım bende sen yazdıktan sonra aradım.ama 20.haftadan sonra gel dedi.kalp atışı için.
duyulmuyormuş sanırım bizim sağlık ocağındaki en uyduruk cihaz
Cikolata yee..bende simdi yiyorum kiprassin dieCanım benim geçmiş olsun. Özge beni de çok etkiledi. Sürekli elim karnımda bebek hareketlerini dinlemeye çalışıyorum , sürekli panik halindeyim. Bugün de daha oynamadı bekliyorum hala çok paniğim.
Raporun bitince hastane kapatıyor zaten, 10-15 gün içinde paranı pttden alabiliyorsun.anladım canımm ama ben dogumdan sonrta calısmayı dusunmuyorum o zaman nasıl yapıcamm
Aynen canımm inşallah bugünü atlatır. Eşimle beraber çok üzüldük . Allah kimseyi evladıyla sınamasın. Gece uyuyamadım elim hep karnımdaydı. İnşallah bugünleri de atlatacak. Sende yarın rahatlarsın inş. Bende hissediyorum 2-3 gündür fakat bugün daha kıpırdanma yok paniğim sürekli. Ben bebeğimi Allaha emanet ettim . Yüce Rabbim hepimize yardımcı olsun inşallah.Günaydın kızlarcım..
Ben de hepimiz gibi dün özgeden çok etkilendim.. İnş bugün sağlıkla operasyonu atlatır..
Dün gece hiiç uyuyamadım, sabaha karşı sızmışım ancak uyanabildim ve üniye geldim.. Allahtan gidiş geliş saatlerimize karışılmıyor da rahatım.. ÖZelde zor şartlarda çalışan arkadaşlarım allah yardımcınız olsun..
Normalde kontrolüm mayısın ilk haftası ama içim rahat etsin diye yrn randevu aldım.. Bebişimi hissettiğimi sanıyorum, o rahatlatıyor.. Ama insan emin olamıyor, usg de görüp içimi ferahlatmak istiyorum..
Aynen canımm inşallah bugünü atlatır. Eşimle beraber çok üzüldük . Allah kimseyi evladıyla sınamasın. Gece uyuyamadım elim hep karnımdaydı. İnşallah bugünleri de atlatacak. Sende yarın rahatlarsın inş. Bende hissediyorum 2-3 gündür fakat bugün daha kıpırdanma yok paniğim sürekli. Ben bebeğimi Allaha emanet ettim . Yüce Rabbim hepimize yardımcı olsun inşallah.
oof çok üzüldüm cnm ne desem bilemiyorum rabbim sağlıklı hayırlısını versin bende 2 gündür bebeğimi ne yaptıysam hissedemiyorum aynı durumdan şüpheleniyorumKızlar bugun bizim evlilik yıldönümümüz ve eşimin dogum günü cinsiyeti netlestirirz bugun diye randevu özel olsun istedim ve bugune almıstım sonuc benım yavrum benı ıkı hafta önce terketmiş...o kadar cok üzüldüm ki ama yapabılıcegım de bişey yok kaderınde yasamak yokmus kucagıma alabılmek yokmus yarın operasyon geciricem bebek büyük oldugu için kürtaj yapamıcaklar dogum yapıcam cok da korkuyorum acıkcası hıc hazır degıldım böyle bir duruma...ne olur dualarınızda bana da yer verin sagsaglım halledebilelim saglıklı bir sekilde ayrılıyım hastaneden hamilelerin duaları kabul olurmus şimdiden tesekkür ederim hepınıZe
Ne güzel bende kendim büyütmek istiyorum ama, 1 sene ara veremem sanırımo zaman doğum iznine çıkmadanm konuş sgk çıkışını doğum paranı alınca yapsınlar.. sende takip et iznin bitince eşin muhasebeye söylesin evrak verecekler o evrakla gidip çekersin paranı ertesigünde çıkışını yaparlar.. bende doğum sonrası çıkıyorum konuştum patronla öyle yapacağız gelip evrakı alıcam paramı çekince çıkışımı yapacaklar.. 1 sene oğlumu büyütmek istiyorum bende..
Yarın vurulucam saglik ocaginda doktorumlada görüştük 20den sonra uygun dedi vurulabilirsiniz dediHanimlar Tetanos asisi vuruldunuz mu 20.hafta ve 24.hafta lardaymis dogru mu bilgisi olan var mi aile hekimim bulundugum ilde degil de.
Maşallah canım benim kaç kilo aldın acaba ? Ben hala 1,5 kilodayım ve göbişim yokBenim göbek aldı başını gidiyorrrrr
Canim meclis onqyladicanım başbakan öyle bir açıklama yaptı ama o konuda henüz bir çalışma yok ilk 6 ay 3 saat sonraki altı aya 1.5 saat aslında 1 saat daha ekleseler çok iyi olacak öğle arası boşuna geçicek iş yerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?