- 27 Ekim 2013
- 316
- 254
- 53
Kızlar bugun bizim evlilik yıldönümümüz ve eşimin dogum günü cinsiyeti netlestirirz bugun diye randevu özel olsun istedim ve bugune almıstım sonuc benım yavrum benı ıkı hafta önce terketmiş...o kadar cok üzüldüm ki ama yapabılıcegım de bişey yok kaderınde yasamak yokmus kucagıma alabılmek yokmus yarın operasyon geciricem bebek büyük oldugu için kürtaj yapamıcaklar dogum yapıcam cok da korkuyorum acıkcası hıc hazır degıldım böyle bir duruma...ne olur dualarınızda bana da yer verin sagsaglım halledebilelim saglıklı bir sekilde ayrılıyım hastaneden hamilelerin duaları kabul olurmus şimdiden tesekkür ederim hepınıZe
Maşallah, ben dar şeyler giymiyorum ama benimde oldu bu kadarKizlar karnim bu kadr oldu sizlerin nasl :)
masallah :) o degil de o ev tertemiz gorunuyoo ben hic is yapamiyorum sanki midem bulanacak gibime geliyooBenim göbek aldı başını gidiyorrrrr
tesekkurler kizlar ben kararsizdim vurulmaya ama ben de gideyjm iki hafta sonra.Yarın vurulucam saglik ocaginda doktorumlada görüştük 20den sonra uygun dedi vurulabilirsiniz dedi
yok cnm o kanunun yürürlüğe girip uygulanması nerden baksan 1 seneyi bulacak.. onaylandıysa bile resmi gazetede yayımlanması 6 ayı geçecektir emin ol.. tüm v.u.k takip ederim bugüne kadar onaylanıp 6 aydan önce yayımlanan bir maddeye rastlamadımCanim meclis onqyladi
Canim meclis onqyladi
Maşallah canım benim kaç kilo aldın acaba ? Ben hala 1,5 kilodayım ve göbişim yok
masallah :) o degil de o ev tertemiz gorunuyoo ben hic is yapamiyorum sanki midem bulanacak gibime geliyoo
ay masallah sana ne guzel yiyebildiysen :) ben 3 kg verip 3.5 kg geri aldim daha.10 kilo aldım cnm :) canım ne isterse (sağlıklı şeyler) yiyorum vallahi hiç kısmıyorum :)
cok özendim ben de bi cesaretlenebilsem yapsam keske ama nerdeee :)tşk ederim cnmm... sürekli silip süpürüyorum. ilk zamanlar yapamıyordum şimdi acısını çıkarıyorum :)
bnm şuanki göbiş seni geçer cnm çok sivri bnm göbeğimBenim göbek aldı başını gidiyorrrrr
aynen beimde zor duyuldu..korktum baya..elim ayağım boşaldı..eebe dedi sonradan bu aletle zor duyuluyor.ben 17. haftadayım.muhtemelen ondan zor duyuldu
Aynen canımm inşallah bugünü atlatır. Eşimle beraber çok üzüldük . Allah kimseyi evladıyla sınamasın. Gece uyuyamadım elim hep karnımdaydı. İnşallah bugünleri de atlatacak. Sende yarın rahatlarsın inş. Bende hissediyorum 2-3 gündür fakat bugün daha kıpırdanma yok paniğim sürekli. Ben bebeğimi Allaha emanet ettim . Yüce Rabbim hepimize yardımcı olsun inşallah.
katti maşallah ya hakikaten geçer göbeğibnm şuanki göbiş seni geçer cnm çok sivri bnm göbeğim
cnm kilo almadıysan normal tabi çıkmaması ben baya kilo aydım 12 kilo dile kolay dimi amakatti maşallah ya hakikaten geçer göbeğiBenim daha büyümedi ya 23 ünde ayrıntılım var soracağım ona ya
Bende 7 kilo almisimm yaa.. Kizlar ben saglik ocagindaydim unuttum hemsireye sormayi, şeker yukleme testi saglik ocaklari yapiyor mu bilginiz varmi?10 kilo aldım cnm :) canım ne isterse (sağlıklı şeyler) yiyorum vallahi hiç kısmıyorum :)
yapılıyormuş cnm benim sağlık ocağı gerekirse gel biz yaparız ücretsiz demişti..Bende 7 kilo almisimm yaa.. Kizlar ben saglik ocagindaydim unuttum hemsireye sormayi, şeker yukleme testi saglik ocaklari yapiyor mu bilginiz varmi?
Canım varabilir yerini biliyorum evime çok yakın da. Ultrason hakkında bi fikrim yok. Senin arkadaşın girince yazarsın inş.
ben de pazar günü hava güzel olunca kendimi vurdum sokaklara baya yürümüşüm kaç gündür ağrım sızım bitmedi.. doktora yazdım az önce normal mi diye, o da dedi bebek durmayacaksa durmaz zaten yapacak fazla bişey yok, yoruldun diye bişey olmaz dedi.. hem dikkatli olmak hem de biraz akışına bırakmak gerek galiba. bildiğim kadarıyla Amerika'da 5. aya kadar olan kayıplara olağan gözüyle bakılıyor, doğal seleksiyon olarak değerlendiriliyor.Benim doktorum bana bugüne kadar bir kere ultrason ile kalp atışı dinletti ki dün oturup kaç kere doktora gittiğimi saydım 9kere gitmişim ve bir kere usg ile dinlemişizen son geçtiğimiz cuma gittim 18+6 idim ve o zaman bu dediğiniz annelerimizden kalan telsiz gibi bi alet ile kalp atışı dinledik. Bana hamileliğimin en başında kalp atışı dinlemenin bebekte noktasal olarak ısınmaya sebep olduğunu vs söylemişti. O yüzden sanırım bunun daha sağlıklı olduğunu düşünüyor ama çok farketmez bence. Biraz zor yakalıyorlar evet hatta benim oğlum kıpır kıpırdı kaç kere kaçtı en sonunda usg yi açtı oğlumu yakaladık sonra kalp atışını dinledik ben doktordayken önce usg den kalbinin pırpır ettiğini gördüğüm için de panik olmadım belki ama olsun bak kendim gördüm artık maşallah çok hareketlendiler uzun sürebilir demek ki o aletle kalp atışını yakalamak :)
Arkadaşlar boşuna kendinizi sıkmayın. Ben de aynı acıyı yaşamıştım ve şunu net bi şekilde söyleyebilirim ki aynı acıyı yaşamış anne adayları da hak verecektir: Allah korusun bir sıkıntınız olursa hiç bir belirtiniz olmayabilir, normal olarak var olan birşeyi de kötüye yorarsınız. Kendinizi sıktığınızla, bebeğinizi üzdüğünüzle kalırsınız. Hareketlerini takip ediyoruz ama ben kaybettiğimde telefonda doktorun o bebek hareketidir dediği şey doğum kasılmalarımmış mesela.. Şimdi de oğlum genel olarak kıpır kıpır ama mesela dün toplamda iki kere hissettirdi kendini bugün ise daha öğlen olmadı sayamadım bile :) bir günleri bir günlerini tutmuyor hareket konusunda. Ayrıca kendi adıma konuşmam gerekirse ben hareketlerini en rahat yatarken hissediyorum bir de yemekten sonra otururken, artık şişkin olan midemden dolayı sıkışıyor mu nedirbirşey daha önerebilirim belki size, doktoruma bebeğimin nerde olduğunu elimle hissetmek istiyorum dedim ben. O da usg için dümdüz uzandığımda bana karnımın hemen altındaki semsert olan rahmimi elletti. (Toplamda 2 kilo aldım ve zayıfım belki bunların etkisi olabilir ama doktorumun elimi koyduğu yerde sertliği çok rahat hissettim) Bebeğin buralarda bu senin rahmin dedi ve ben şimdi korktuğumda dümdüz uzanıp o sert olan rahmimi elimin altına alıp bekliyorum :) gelin görünki bu kadar incik cıncık etmiş olmama rağmen dün doğru dürüst bişe hissedememiştim bana doktorum bebeğimizi Allah'a emanet ettik diyor her seferinde şöyle düşünün birşey mi oldu diye korkup gittiniz doktora ve bebeğin gayet sağlıklı olduğunu gördünüz ve çıktınız doktordan. Peki doktordan çıktıktan sonra birşey olmayacağının garantisi var mı, yok :) Allah'a emanetler, biz sadece rolümüzü oynuyoruz :) ben artık böyle rahatlatıyorum kendimi yoksa usg cihazının yanı başında yaşamaya başlayacaktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?