canım daha çıkmadı o yasa.Canim meclis onqyladi
canım bunda sıkıntı yok aslında tahmini şimdi büyümediyse 6 ay gibi çıkmaya başlar.katti maşallah ya hakikaten geçer göbeğiBenim daha büyümedi ya 23 ünde ayrıntılım var soracağım ona ya
bu göbekse bizimkisi neebnm şuanki göbiş seni geçer cnm çok sivri bnm göbeğimhafta sonu kardeşime gittim orda çektik ben bile inanamadım resime bu kadar çok mu dedim kardeşim diyor ki abla sen tepeden bakınca küçük mü geliyor sana
hahahahaaaaa bak bu güzeldi iç karnım dar kızıma hamileykende çok çabuk çıkmıştı son ayımı canlandırsana gözünde :) henüz 19 haftalık burdabu göbekse bizimkisi nee
evet cnm 1 aydır hamile kıyafet giyiniyorum ben hem kilo alımı hem iç karnımın dar olması böyle yaptı beni ama inan ben bile farkında değildim rsme bakınca şok oldumkattina,sidelya maşallah kızlar bayağı çıkmış.
Iyimis tsk.ederim canim..yapılıyormuş cnm benim sağlık ocağı gerekirse gel biz yaparız ücretsiz demişti..
Hiç korkma korkması gereken benim 5 kilo aldımBen 2.5 kilo aldım. Korkuyorum çok kilo alıcam diye sanırım :)
:))Biraz büyük gibi ama maşallah sivri gidiyor gayet muntazamevet cnm 1 aydır hamile kıyafet giyiniyorum ben hem kilo alımı hem iç karnımın dar olması böyle yaptı beni ama inan ben bile farkında değildim rsme bakınca şok oldum
ben 12 kilo aldım kuzuuuu ben napim o zamanHiç korkma korkması gereken benim 5 kilo aldım
oh maşallah canm benim çok az var ya bende çok özeniyorum yemek yiyip su içip hemen ayna karşısınahahahahaaaaa bak bu güzeldi iç karnım dar kızıma hamileykende çok çabuk çıkmıştı son ayımı canlandırsana gözünde :) henüz 19 haftalık burda
gaz olduğu için sabah farklı akşam farklıdır cnm.. hadi hepinizin çıksın buraya koyun tatmin olayım bende:))Biraz büyük gibi ama maşallah sivri gidiyor gayet muntazam
bende sabahki karnımla akşamki arasındaki farka şaşırıyorum
bu kadar mı fark olur
yok cnm psikolojik pazar sabahı bende çok hissettim uyuyamadım o boyutta dün bende hiç hissetmedim şimdide bekliyorum hala.. okuduklarımızın etkisinde kalıyoruz.. olumlama yap iyi düşün bişey olmaz ters psikoloji hamilelikte sık yaşanıyor..kızlar 2 gündür benimde içim sıkılıyor kötü bi his var içimde ve duygularm genelde çıkar bebeğimi hissedemiyorm 1 gün hissetmediğim oluyordu ama bugün 3. günbenim gibi olan var mı bu konu çok dile geliyor ama çok bunaldım yazmak istedim artık bugünde hissedemezsem yarın doktora gidicem
kızlar 2 gündür benimde içim sıkılıyor kötü bi his var içimde ve duygularm genelde çıkar bebeğimi hissedemiyorm 1 gün hissetmediğim oluyordu ama bugün 3. günbenim gibi olan var mı bu konu çok dile geliyor ama çok bunaldım yazmak istedim artık bugünde hissedemezsem yarın doktora gidicem
canım bana düşmez söylemek ama şöyle bir gerçek var ki 10000 de 1 de olsa sonuçta o bir ihtimal bulabilir değil mi 2li de iyi çıkmış zaten doktorlar amniyosenteze sıcak bakıyor ama bildiğin kese deliniyor yani kararın değişmeyecekse sonuçta bence de doğru karar vermişssin sapasağlam doğacak inşallah bebişineşim tamamiyle amniosentez yaptırıp yaptırmamayi bana bıraktı zaten bende yaptırmayı dusunmuyorum
ben de Ali Acara gidiyorumKonya'dayım, Farabi'de Aynur Bacak'a gidiyorum.
maşallah Allah tamamına erdirsinIyi akşamlar güzel anneler :)
Bizim bebeğimiz erkekmis bugün netleşti :) Tabloya yazabilirsiniz bizi de :) Sat a göre 17 hafta 4 günlük. 212 gr ağırlığında 18 cm bir bebek olduğunu söyledi doktorumuz :)
evet canım benim doktorum ikizleri anne karnında ameliyat etti türkiyede ilk defa aynı sebebten senin böyle birşeye ihtiyacın olmayacak Allahın izni ile ama yine de aklında bulunsunkonyada bi doktoru duydum.ondanmı bahsediyorsun..
5kg aldim bendeLarimar cım sen de kilo almak için oğluşunu bekliyordun heralde :) resmen hamilelik bahane olmuş.. yanlış hatırlamıosam zaten ideal kilonla hamile kalmıştın, onun verdiği rahatla tabi istediğin gbi kilo alıyorsun maşallah.. :)
ben henüz1,5 kilo aldım, fotoluk bi göbişim yok.. ama göbiş çıkınca foto atıcam
bilmiyorum ki bende uyuyamadım hiç beklemedeyim aslında düzenli duyuyordum hep çikolata falanda yedim ne yaptıysam olmadı ama sanki bugün hafif gıdıklama var gibi belkide ben bekledigim için kendi kendime kuruyorum bekleyip görücezyok cnm psikolojik pazar sabahı bende çok hissettim uyuyamadım o boyutta dün bende hiç hissetmedim şimdide bekliyorum hala.. okuduklarımızın etkisinde kalıyoruz.. olumlama yap iyi düşün bişey olmaz ters psikoloji hamilelikte sık yaşanıyor..
ay masallah sana ne guzel yiyebildiysen :) ben 3 kg verip 3.5 kg geri aldim daha.
doktorum çok dolu oluyor canm mecburen yarını beklicem her türlü alamıyor dolmustur randevuları ama bugünde hissedemezsem gidicem boşuna sıkmıyayım kendimi bizimki psikolojik birazdaözlemcim bugünü yrnı bırak bence hemen bi doktora görün.. doktor uzaksa yakındaki bi sağlık ocağı da olabilir.. için rahat değilken bebişini de strese sokma.. git ve güzel hbrlerle geel inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?