- 24 Aralık 2014
- 1.145
- 1.322
- 78
- 35
cok özendim ben de bi cesaretlenebilsem yapsam keske ama nerdeee :)
5kg aldim bende
bnm şuanki göbiş seni geçer cnm çok sivri bnm göbeğimhafta sonu kardeşime gittim orda çektik ben bile inanamadım resime bu kadar çok mu dedim kardeşim diyor ki abla sen tepeden bakınca küçük mü geliyor sana
ben 12 kilo aldım kuzuuuu ben napim o zaman
iç karnım dar cnm kızıma hamileykende erkenden çıkmıştı.. ama daha yayvandı kalçam çok genişlemişti.. oğlumda kalçam genişlemedi çok şükür göbeğim çok sivrildiayyyy çokkkk güzel maşallahh :) benim göbeğim çok sivri değil, kız olduğu için herhalde :) ay çok güzel olmuş göbüş vallahi :))
Bende 7 kilo almisimm yaa.. Kizlar ben saglik ocagindaydim unuttum hemsireye sormayi, şeker yukleme testi saglik ocaklari yapiyor mu bilginiz varmi?
10 kilo aldım cnm :) canım ne isterse (sağlıklı şeyler) yiyorum vallahi hiç kısmıyorum :)
iç karnım dar cnm kızıma hamileykende erkenden çıkmıştı.. ama daha yayvandı kalçam çok genişlemişti.. oğlumda kalçam genişlemedi çok şükür göbeğim çok sivrildi
yok valla ben hiç sıkıntı yapmıyorum çok şükür hemen verebiliyorum kızıma hamileyken 30 kilo aldım ve göbişim hiç çatlamadan doğumdan sonra 3 ay içinde eski kiloma döndüm.. oğlumdada hedefim mayısa kadar vermek olacak.. profil resmim mayıs 11 geçen sene doğumgünümdü aynı resmi seneye aynı elbiseyle çekilmek için çabalayacağım bakalım
Evet senin işin daha zor Canım
maşallah canım hiç belli değil 10 kilo nerene gitti acaba: ))
bu arada detaylı ultrasona girdin mi? cinsiyet kız mı dediler en son?
evet ama para ödüyorsun ne gerek var cnm git ücretsiz yaptır ama aylık kontrollere yine özele götür..yapılıyor diye biliyorum cnm. bu arada birşey sorucam. çocuk doğduktan sonra aşılarını sağlık ocağında değil de özel de yaptırabiliyor muyum??
doktorum çok dolu oluyor canm mecburen yarını beklicem her türlü alamıyor dolmustur randevuları ama bugünde hissedemezsem gidicem boşuna sıkmıyayım kendimi bizimki psikolojik birazda
maşallah sana ya ne kadar güzel büyümüş göbek benim daha küçücük .hafta sonu nişana gittim ve nikahımda giydiğim elbiseye oldum kimsede hamile olduğuma inanmıyor ...bnm şuanki göbiş seni geçer cnm çok sivri bnm göbeğimhafta sonu kardeşime gittim orda çektik ben bile inanamadım resime bu kadar çok mu dedim kardeşim diyor ki abla sen tepeden bakınca küçük mü geliyor sana
10 kiloyu üst bacak ve kalçadan aldım hep cnm :)) detaylıya 7 gün sonra gidiyorum. cinsiyete en son kız dedi dr. ayrıntılı da kesinleşecek inş :))
Tecrübeli anneler bir sorum olacak
Gecen unnado dan 1 beden ve 2 beden bez aldım. 1 beden 50 adet 2 beden 90. dün gece yine markafoni de indirim vardı 2 paket 90 li 77 tl idi. Onu da 2 beden aldık. Acaba 2 beden çok mu oldu küçük gelir mi ? 3 beden mi alsaydik kararsız kaldım. Yardımcı olursanız kampanya bitmeden 2 bedenleri iptal edip 3 beden alabilirim
sağlık ocağındaki angel sound gibi bişey arkadaşım evine de alabiliyrsun ondan 80 lira fiyatı ama ben kafayı daha çok yerim diye almamayı tercih ettimküçük bi alet vardı.ben ultrasonla bakıcakalr sandım.telsiz tarzı bişey vardı..kaployla göbeğe dokundu telsizle dinledisanırım bakanlık en uyduruk şeyden dağıtmış...baya bi duyamadı önce...
nts de iki lob var jel sürüp ikisini de karnına koyuyor biri bebeğin kalp atışı ve hareketlerini diğeri sancılarını ölçüyornts de bir çeşit ultrason mu?
canım ali acar a da gidebilirsin muayenesi 200 tl ultrasonu 4 boyutlu zaten perinatolog kendisi sadece ayrıntılı için gidebilirsin mesela randevu almak zor biraz da çok bekleniyor ama için rahat olurCnm Ben arkadasa sordum tabiki yanlis anlamis, 250 tl mis ayrintili AMA selcuklu hastanesinde hikmet diye bir doktor var onun ultrasonu 4 boyutluymus gidenler her seferinde ona giriyomus muayenede 60 tl mis. Arkadas oyle dedi cok bilgim yok AMA konyada tercih edilen doktorlardan aklinda olsun
ben ne yapayım o zaman 7. aya kadar çıkmaz benimoh maşallah canm benim çok az var ya bende çok özeniyorum yemek yiyip su içip hemen ayna karşısınaya sağlıklı olsunlarda benimde çıkar inş :)
içinin sıkıntısı hormonlar kuzum git doktora için rahat etsin ama bu kadar sıkma kendini nolurrrrkızlar 2 gündür benimde içim sıkılıyor kötü bi his var içimde ve duygularm genelde çıkar bebeğimi hissedemiyorm 1 gün hissetmediğim oluyordu ama bugün 3. günbenim gibi olan var mı bu konu çok dile geliyor ama çok bunaldım yazmak istedim artık bugünde hissedemezsem yarın doktora gidicem
katılıyorum arkadaşımyok cnm psikolojik pazar sabahı bende çok hissettim uyuyamadım o boyutta dün bende hiç hissetmedim şimdide bekliyorum hala.. okuduklarımızın etkisinde kalıyoruz.. olumlama yap iyi düşün bişey olmaz ters psikoloji hamilelikte sık yaşanıyor..
evet çok üzüldüm bende dünkü olaya rabbim sabır versinben de dünkü olaydan çok etkilendim, aynı psikolojideyim.. dediğin gbi etkileniyoruz.. ben de yrn gidicem doktora, ii haberlerle geliriz inş.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?