2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

ayyyy çokkkk güzel maşallahh :) benim göbeğim çok sivri değil, kız olduğu için herhalde :) ay çok güzel olmuş göbüş vallahi :))

ayyyy çokkkk güzel maşallahh :) benim göbeğim çok sivri değil, kız olduğu için herhalde :) ay çok güzel olmuş göbüş vallahi :))
iç karnım dar cnm kızıma hamileykende erkenden çıkmıştı.. ama daha yayvandı kalçam çok genişlemişti.. oğlumda kalçam genişlemedi çok şükür göbeğim çok sivrildi

Bende 7 kilo almisimm yaa.. Kizlar ben saglik ocagindaydim unuttum hemsireye sormayi, şeker yukleme testi saglik ocaklari yapiyor mu bilginiz varmi?

yapılıyor diye biliyorum cnm. bu arada birşey sorucam. çocuk doğduktan sonra aşılarını sağlık ocağında değil de özel de yaptırabiliyor muyum??

iç karnım dar cnm kızıma hamileykende erkenden çıkmıştı.. ama daha yayvandı kalçam çok genişlemişti.. oğlumda kalçam genişlemedi çok şükür göbeğim çok sivrildi

kız çocuğunda öyle oluyor yaaa... benim kalça göbek her yer aldı başını gidiyor :))) sivri değil de enine gidiyor göbek :)))

Evet senin işin daha zor Canım
yok valla ben hiç sıkıntı yapmıyorum çok şükür hemen verebiliyorum kızıma hamileyken 30 kilo aldım ve göbişim hiç çatlamadan doğumdan sonra 3 ay içinde eski kiloma döndüm.. oğlumdada hedefim mayısa kadar vermek olacak.. profil resmim mayıs 11 geçen sene doğumgünümdü aynı resmi seneye aynı elbiseyle çekilmek için çabalayacağım bakalım

yapılıyor diye biliyorum cnm. bu arada birşey sorucam. çocuk doğduktan sonra aşılarını sağlık ocağında değil de özel de yaptırabiliyor muyum??
evet ama para ödüyorsun ne gerek var cnm git ücretsiz yaptır ama aylık kontrollere yine özele götür..

doktorum çok dolu oluyor canm mecburen yarını beklicem her türlü alamıyor dolmustur randevuları ama bugünde hissedemezsem gidicem boşuna sıkmıyayım kendimi bizimki psikolojik birazda

ben de dünkü olaydan çok etkilendim, aynı psikolojideyim.. dediğin gbi etkileniyoruz.. ben de yrn gidicem doktora, ii haberlerle geliriz inş.. :)

maşallah sana ya ne kadar güzel büyümüş göbek benim daha küçücük .hafta sonu nişana gittim ve nikahımda giydiğim elbiseye oldum kimsede hamile olduğuma inanmıyor ...

Tecrübeli anneler bir sorum olacak
Gecen unnado dan 1 beden ve 2 beden bez aldım. 1 beden 50 adet 2 beden 90. dün gece yine markafoni de indirim vardı 2 paket 90 li 77 tl idi. Onu da 2 beden aldık. Acaba 2 beden çok mu oldu küçük gelir mi ? 3 beden mi alsaydik kararsız kaldım. Yardımcı olursanız kampanya bitmeden 2 bedenleri iptal edip 3 beden alabilirim

10 kiloyu üst bacak ve kalçadan aldım hep cnm :)) detaylıya 7 gün sonra gidiyorum. cinsiyete en son kız dedi dr. ayrıntılı da kesinleşecek inş :))

hiç görünmüyor, benim de göğüsler karnımla yarış halinde maşallah : )) oğlumda da öyleydi, süt dolsun bol süt olsun da sonra eskiye döneriz.ben ilk gebelikte 3-5 fazlayla 59la başlamıştım 74 ile bitirmiştim. sonra 52 ye kadar indim. sezeryan olmasına rağmen.
benim de 2.ye erkek dedi doktor ama güvenemedim valla, burdaki doktorlara hala güvenemediğim için : )) detaylı ultrasonda kesinleşir inşallah..

canım aslında hiç belli olmuyor bebeklerin kalça yapısına göre bile değişiyor ama 2 paket zaten çok hızlı biter, elinde kalacağını sanmıyorum..

sağlık ocağındaki angel sound gibi bişey arkadaşım evine de alabiliyrsun ondan 80 lira fiyatı ama ben kafayı daha çok yerim diye almamayı tercih ettim
nts de bir çeşit ultrason mu?
nts de iki lob var jel sürüp ikisini de karnına koyuyor biri bebeğin kalp atışı ve hareketlerini diğeri sancılarını ölçüyor
canım ali acar a da gidebilirsin muayenesi 200 tl ultrasonu 4 boyutlu zaten perinatolog kendisi sadece ayrıntılı için gidebilirsin mesela randevu almak zor biraz da çok bekleniyor ama için rahat olur
oh maşallah canm benim çok az var ya bende çok özeniyorum yemek yiyip su içip hemen ayna karşısına ya sağlıklı olsunlarda benimde çıkar inş :)
ben ne yapayım o zaman 7. aya kadar çıkmaz benim
içinin sıkıntısı hormonlar kuzum git doktora için rahat etsin ama bu kadar sıkma kendini nolurrrr
katılıyorum arkadaşım

ben de dünkü olaydan çok etkilendim, aynı psikolojideyim.. dediğin gbi etkileniyoruz.. ben de yrn gidicem doktora, ii haberlerle geliriz inş.. :)
evet çok üzüldüm bende dünkü olaya rabbim sabır versin bidahada yaşatmasın inşallah ya hepimizi bi telaş aldı galiba çoğu kişi doktora gidicek

arkadaşlar ne kadar etkili olur bilemem ama bebeğini 20. haftada kaybetmiş biri olarak birkaç birşey söylemek istedim ben de. boşuna kendinizi yıpratmayın ne olur 24 saat ultrason altında da yatsanız herşey Allahın elinde. benim rahmim yarım olmasına rağmen doktorumla kontrollerim 6 haftada bir. ben de çok takıntılıydım ama doktorum beni rahatlattı yapılacak bişey yoksa yoktur zaten kendinizi en güzel yere ALLAHA emanet edin çok acı evet unutulamayacak kadar hem de ki bunu yaşadım ama yapacak bişey yok. bu hafta kafama takılan bir sürü şey oldu ama cumayı beklicem kontrol için bu sefer her belirtide hastaneye taşınmıcam söz verdim kendime. içinizi ferah tutun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…