- 6 Mart 2015
- 441
- 541
- 18
benimde bulantım var canm her zaman olmasada günde bikaç saat yine oluyor ama ben kilo aldım 3 falan kalan zamanlarımı güzel değerlendiriyorumKizlarrr hepiniz gobusleri koymussnz maşallah bebislerinizee..ben sunu sormk istyrm benim hala bulantm suruyo bircojseyi yiyemyrm ve hala 1 kilo bile almdm.artık endişelenmeye baslyrm.benim. durumumda olan varmi.sizce bir tehlike yaratirmi bu
Teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıkla kucaklayalım bebişlerimizievt canım hayırlısı sağlıklısı olsun ben beşiğe bayıldım güle güle kullan bende başlıcam artık yavasştan alışverişe
maşallah canm allah nazarlardan korusun kaçıncı haftanızdasınız? 16 haftada ben henuz 1 kılo alabıldım:sEki Görüntüle 1493509 Ogluşum la :) 3 kilo aldim toplamda :)
evet canım 10 gün sonra inşallah...heyecanla bekliyorum...seninde ayrıntılın önümüzdeki hafta diye hatırlıyorum :) inş hayırlı haberlerle döneriz cnm
Kizlar bisey sormak istiyorum ben arada hareketsiz dururken gobek deligimin hemen altinda boyle gerilme hissi gibi, surtme kaşınma gibi böyle sanki bebis ayagini filan dayamis gibi saniyelik biseyler sediyorum ama anlayamiyorum tam bebis mi degil mi 2 hafta onceden beri hissediyordum 2,3 gunde bir kez filan simdi iyice siklasti, suan otururken 2 kez hissettim mesela gun icinde hareketsiz oturken surekli hissediyorum ama inanamiyorum gercekten bebegimin hareketlerimi bunlar?
Kizlarr bugun doktora gittimm plesanta iyi suyun fazla fazla var dedi (hic su icemiyorm): bebisin kafasini gobegini ayaklarni olctu keyfi yerinde dedi 23cm 355 grammis sizce nasil sizn bu haftada kac? Bide onden gitmesinden haruc adet tarihimle dogum tarihi tutmuyomus 20+2 yani 30 agustos yaziyo kagitta sizde de boyle degisen oldu mu kizlar :/
cnm madem tam anlamıyla hissedyrm diyosn sana bisey sormk istyrm.mesela bnde 4 gun once felan tam hissettm.ama sonra 2 gun hic hissetmedm.sonra dun bikac sn hissettm.bugün yine ses seda yok.korkyrm tedirgin oluyrm hareket olmayincaa.sendede boylemi.yoksa hergunmu hissedyrsnyok cnm bebiş hareketi daha farklı. böyle içinde balık kayıyormuş gibi oluyor, yada pıt pıt bildiğin vuruyor. ama kalp atışı gibi değil yanlış anlaşılmasın.ben de 1 haftadır tam anlamıyla hissediyorum ama senin dediğin bebiş hareketi değil cnm
Allah allahhhh ben de sorayim bakalim bi... Pazartesi randevum.... Beklemek cok sikiciiiiiYa hamilelikte normal diyorlar ama sanırım miktarına bağlı olarak değişiyor durum. Yani şöyle ki benim de son bir haftadır çok ama çok fazla akıntım oluyordu. Günlük ped kullanamıyorum ben haliyle artık yanımda çamaşır taşır olmuştum.. Altıma kaçırdım sandım hatta bir iki kere o kadar ıslaklık oldu çamaşırımda. Aslında önceden de oluyordu sadece bu kadar çok olmuyordu. Bu kadar fazlalaşmasını cuma günü kontrolde doktoruma söyledim. Muayene etti ve koku ile öyle aşırı kaşıntı durumu olmamasına rağmen mantar teşhisi koyduve ilaç verdi. Bi krem ve tek kullanımlık bi fitil verdi. Cmt akşamı fitili kullandım, günde 3kez de o kremi kullanıyorum ve o aşırı ıslaklık gitti.. Kısacası ilk kontrolünde doktoruna belirt bu durumu. Hamileliktendir diyordum ben de ama böyle de olabiliyormuş demek ki.
Her yumurta zararli degildir, icinde zararli bakteriler varsa sana gecer, o da her durumda bbge gecmiyor.. Ama yine de dikkat et bundan sonra...kızlar canınızı çektirmek istemiyorum ama bişe sormam lazım. az önce kek yaptım keki karıştırdığımız kapta kalan en son kaşığı yedim. sonradan aklıma geldi çiğ yumurta olduğu için zarar verir mi bebeğe?
Aminn hepimizinkini insallah. Tam 21 haftalik bugun :) son iki haftada cikti gobegim 2kilo aldim bununla birlikte. 19 haftaya kadar 1kilo almistim :)maşallah canm allah nazarlardan korusun kaçıncı haftanızdasınız? 16 haftada ben henuz 1 kılo alabıldım:s
uyuduğu saatlere denk geliosundur endişelenme ben mutsuz olduğumda yada sinirli olduğumda da hareket etmio sakin olduğum zaman hissediyorum çok endişelenirsen bi parça çikolata ye bi süre sonra hissedersincnm madem tam anlamıyla hissedyrm diyosn sana bisey sormk istyrm.mesela bnde 4 gun once felan tam hissettm.ama sonra 2 gun hic hissetmedm.sonra dun bikac sn hissettm.bugün yine ses seda yok.korkyrm tedirgin oluyrm hareket olmayincaa.sendede boylemi.yoksa hergunmu hissedyrsn
Yaa bende bebişimin hareketidirr heralde deyip değişik duygular içerisine giriyodumyok cnm bebiş hareketi daha farklı. böyle içinde balık kayıyormuş gibi oluyor, yada pıt pıt bildiğin vuruyor. ama kalp atışı gibi değil yanlış anlaşılmasın.ben de 1 haftadır tam anlamıyla hissediyorum ama senin dediğin bebiş hareketi değil cnm
Slm kızlar ben vitamini almayi bıraktım tekrar almak istemiyorum bulantı ve aşır iştah açıyor yediklerimle dogal yoldan almak istiyorum vitamini hatamı yapıyorum sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?