2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
benimde bulantım var canm her zaman olmasada günde bikaç saat yine oluyor ama ben kilo aldım 3 falan kalan zamanlarımı güzel değerlendiriyorum

Kizlar bisey sormak istiyorum ben arada hareketsiz dururken gobek deligimin hemen altinda boyle gerilme hissi gibi, surtme kaşınma gibi böyle sanki bebis ayagini filan dayamis gibi saniyelik biseyler sediyorum ama anlayamiyorum tam bebis mi degil mi 2 hafta onceden beri hissediyordum 2,3 gunde bir kez filan simdi iyice siklasti, suan otururken 2 kez hissettim mesela gun icinde hareketsiz oturken surekli hissediyorum ama inanamiyorum gercekten bebegimin hareketlerimi bunlar?

Kilodan konu acilmis
Ben 171 boy 75.5 kg hamile kaldim
69.5 a kadar dustum bulanti ve kusmadan
18+0 im bugun ve 72 ye cikmisim
Hicte gobegim yok
Ayrica ikinci gebeligim
Insallah cok kilo almadan tamamlarim
Ilk gebeligimde 18kg almistim
72 ile hamile kalip 90 la doguma gittim
Vermesi benim icin zor olmustu

yok cnm bebiş hareketi daha farklı. böyle içinde balık kayıyormuş gibi oluyor, yada pıt pıt bildiğin vuruyor. ama kalp atışı gibi değil yanlış anlaşılmasın.ben de 1 haftadır tam anlamıyla hissediyorum ama senin dediğin bebiş hareketi değil cnm

cnm bnm de 29 ağustos çıkıyo ultrason kagıdında bende hangisine uyacagımı sastım :)

cnm madem tam anlamıyla hissedyrm diyosn sana bisey sormk istyrm.mesela bnde 4 gun once felan tam hissettm.ama sonra 2 gun hic hissetmedm.sonra dun bikac sn hissettm.bugün yine ses seda yok.korkyrm tedirgin oluyrm hareket olmayincaa.sendede boylemi.yoksa hergunmu hissedyrsn

Allah allahhhh ben de sorayim bakalim bi... Pazartesi randevum.... Beklemek cok sikiciiiii

kızlar canınızı çektirmek istemiyorum ama bişe sormam lazım. az önce kek yaptım keki karıştırdığımız kapta kalan en son kaşığı yedim. sonradan aklıma geldi çiğ yumurta olduğu için zarar verir mi bebeğe?

Slm kızlar ben vitamini almayi bıraktım tekrar almak istemiyorum bulantı ve aşır iştah açıyor yediklerimle dogal yoldan almak istiyorum vitamini hatamı yapıyorum sizce

Her yumurta zararli degildir, icinde zararli bakteriler varsa sana gecer, o da her durumda bbge gecmiyor.. Ama yine de dikkat et bundan sonra...

maşallah canm allah nazarlardan korusun kaçıncı haftanızdasınız? 16 haftada ben henuz 1 kılo alabıldım:s
Aminn hepimizinkini insallah. Tam 21 haftalik bugun :) son iki haftada cikti gobegim 2kilo aldim bununla birlikte. 19 haftaya kadar 1kilo almistim :)

uyuduğu saatlere denk geliosundur endişelenme ben mutsuz olduğumda yada sinirli olduğumda da hareket etmio sakin olduğum zaman hissediyorum çok endişelenirsen bi parça çikolata ye bi süre sonra hissedersin

Yaa bende bebişimin hareketidirr heralde deyip değişik duygular içerisine giriyodum ne zaman hissedicem ki ?

Slm kızlar ben vitamini almayi bıraktım tekrar almak istemiyorum bulantı ve aşır iştah açıyor yediklerimle dogal yoldan almak istiyorum vitamini hatamı yapıyorum sizce

Canım benim doktorum hiç vitamine başlatmadi bile.. bence doktordan doktora değişiyor vitamin işi.. sadece Demir verdi bana bir de ben omega 3 kullandığımı söyledim.. başka da vitamine gerek yok dedi.. bence senin de kullanmaman sorun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…