2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
cnm korkma bu haftalarda gayet normal bir hissedip bir hissetmemen çünkü henüz çok kuvvetli değil bebişin her hareketini sana hissettiremez ve içinde nasıl hangi pozisyonda durduğu da çok önemli bir etken mesela secde eder gibi aşağıya dönükse yüzü hissedemezsin.. sabırla bekle en geç 22. haftada daha net hissetmeye başlarsın.. sonrasında zaten giderek artar çünkü büyüdükçe sertleşiyor hareketler..

Günaydın arkadaşlar.
Her sabah bilgisayarı açtığımda ilk işim buraya bakmak oluyor. Akşamları pek bakamıyorum. Sonuçta akşama kadar radyasyonu alıyorum deyip akşam tv izliyorum, kitap okuyorum. Burası bağımlılık yaptı yani bende.

kızlar bebeğini kaybedip cumartesi doğum yapan arkadaşımızdan bir haber yok. kendisini çok merak etmeye başladım. dua edelim de bir sorun olmaz bize de haber verir.
cnm aklına kötü şeyler getirme o psikolojiyle forma haber vermek aklına bile gelmemiştir emin ol.. biraz toparlansın yazar herhalde belkide bir süre hiç uğramaz buraya ben olsam uğrayamazdım onun için hiç kolay değil..

hiç bişey olmaz cnm takılma bu kadar herşeye iyi düşün iyi olsun sonuçta tadımlık almışsın 1 çiğ yumurta yutmamışsın kaldıki bnm dr arada canın çektikçe rafadan yumurta yiyebilirsin dedi..

evet örtmenim valla bende de aynı durum tüm günb pc başındayım form hep açık altta duruyor bir evrak işleyip bir forma bakıyorum akşamları bende bakmıyorum kızıma ve eşime vakit ayırıyorum kıskanç benimkiler onlar evdeyken nete bakınca bizimle ilgilen diyorlar.. her sabah ilk iş buraya bakıyorum bende

günaydın hatunlar,nehabersiniz? dün mis gibi güneş vardı iyiydim.bugün de sağanak yağış var bunalımdayım,yalancı bu güneş dün doktora gittim,bebeğim iyiymiş çok şükür.yan gelmiş yatıyordu paşam :)

haklısın canım ben de senin gibi düşünüyorum. sağlıklı olsun sorun olmasın da varsın uğramasın forma...

günaydın güzel anneler, maşallah göbeklerinize...
sizdekiler göbekse benimki ne?
Eki Görüntüle 1494447 Eki Görüntüle 1494448 Eki Görüntüle 1494447 Eki Görüntüle 1494448

ooo sen benim yanımda manken gibisin,maşallah sana

Slm kızlar ben vitamini almayi bıraktım tekrar almak istemiyorum bulantı ve aşır iştah açıyor yediklerimle dogal yoldan almak istiyorum vitamini hatamı yapıyorum sizce

canım bende ferittin ve kanım yüksek olduğu için 1 aydır hiçbir ilaç,vitamin... kullanmıyorum.dün de kontrolüm vardı ve bebeğim gayet sağlıklıydı ama bu durum hamileden hamileye değişir.bence doktoruna danışmadan hiçbir değişiklik yapma.

teşekkür ederim fotoyu güzel çektim galiba :) en son doktor kontrolünde 60 kg'dım. 56,5 ile başladım :)
ama hiç 60 kilo gibi durmuyorsun.ya da boyun uzun.
karın büyüklüğünde yerinde.maşallah

@tatlilavinya maşallah canım
sende zayıfsın.
kızlar bu arada göbek dışında aldığınız krem ya da yağları baldır kısımlarına
da sürmeyi unutmayın
hatta burda okuduğum kadarıyla, aldığın kiloya göre bazıları kolundan bile çatlıyor.
duyunca çok şaşırmıştım.siz en iyisi heryerinize sürün

Hangi doktor canım Konya'dan ?
ben amniyotik bantı araştırırken iki doktor çıktı karşıma. ikiside sanırım konyada. biri Prof. Dr. Metin Çapar diğeride Prof. Dr. Ali Acarmış...net bi bilgim yok şuan için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…