cnm korkma bu haftalarda gayet normal bir hissedip bir hissetmemen çünkü henüz çok kuvvetli değil bebişin her hareketini sana hissettiremez ve içinde nasıl hangi pozisyonda durduğu da çok önemli bir etken mesela secde eder gibi aşağıya dönükse yüzü hissedemezsin.. sabırla bekle en geç 22. haftada daha net hissetmeye başlarsın.. sonrasında zaten giderek artar çünkü büyüdükçe sertleşiyor hareketler..cnm madem tam anlamıyla hissedyrm diyosn sana bisey sormk istyrm.mesela bnde 4 gun once felan tam hissettm.ama sonra 2 gun hic hissetmedm.sonra dun bikac sn hissettm.bugün yine ses seda yok.korkyrm tedirgin oluyrm hareket olmayincaa.sendede boylemi.yoksa hergunmu hissedyrsn
Günaydın hamişlerrr
herkeze günaydın güzel anneler....gününüzün mutlu bebeğinizin hareketli olduğu bir gün olsun inşallah
Kuzenimin adı Yaşar Berk :)Mrb kızlar oğluma isim bulamıyorum yardımcı olurmusunuz 2. ismi Yaşar olacak kayınbabamın ismi ama yanına bir isim bulamadım sizce
cnm aklına kötü şeyler getirme o psikolojiyle forma haber vermek aklına bile gelmemiştir emin ol.. biraz toparlansın yazar herhalde belkide bir süre hiç uğramaz buraya ben olsam uğrayamazdım onun için hiç kolay değil..kızlar bebeğini kaybedip cumartesi doğum yapan arkadaşımızdan bir haber yok. kendisini çok merak etmeye başladım. dua edelim de bir sorun olmaz bize de haber verir.
hiç bişey olmaz cnm takılma bu kadar herşeye iyi düşün iyi olsun sonuçta tadımlık almışsın 1 çiğ yumurta yutmamışsın kaldıki bnm dr arada canın çektikçe rafadan yumurta yiyebilirsin dedi..kızlar canınızı çektirmek istemiyorum ama bişe sormam lazım. az önce kek yaptım keki karıştırdığımız kapta kalan en son kaşığı yedim. sonradan aklıma geldi çiğ yumurta olduğu için zarar verir mi bebeğe?
evet örtmenim valla bende de aynı durumGünaydın arkadaşlar.
Her sabah bilgisayarı açtığımda ilk işim buraya bakmak oluyor. Akşamları pek bakamıyorum. Sonuçta akşama kadar radyasyonu alıyorum deyip akşam tv izliyorum, kitap okuyorum. Burası bağımlılık yaptı yani bende.
teşekkür ederim fotoyu güzel çektim galiba :) en son doktor kontrolünde 60 kg'dım. 56,5 ile başladım :)
haklısın canım ben de senin gibi düşünüyorum. sağlıklı olsun sorun olmasın da varsın uğramasın forma...hiç bişey olmaz cnm takılma bu kadar herşeye iyi düşün iyi olsun sonuçta tadımlık almışsın 1 çiğ yumurta yutmamışsın kaldıki bnm dr arada canın çektikçe rafadan yumurta yiyebilirsin dedi..
valla fotolarda görünen çok fit bir anne adayıgünaydın güzel anneler, maşallah göbeklerinize...
sizdekiler göbekse benimki ne?
Eki Görüntüle 1494447 Eki Görüntüle 1494448 Eki Görüntüle 1494447 Eki Görüntüle 1494448
ne güzel işte cnm az kilo almışsın vermesi kolay olur.. gerçi çoğu hamiş 6. aydan sonra kilo almaya başlar aman dikkat et bu kadar fit vücuduna o kadar kilo kesin çatlak yapar..günaydın güzel anneler, maşallah göbeklerinize...
Eki Görüntüle 1494447 Eki Görüntüle 1494448 Eki Görüntüle 1494447 Eki Görüntüle 1494448
günaydın güzel anneler, maşallah göbeklerinize...
Slm kızlar ben vitamini almayi bıraktım tekrar almak istemiyorum bulantı ve aşır iştah açıyor yediklerimle dogal yoldan almak istiyorum vitamini hatamı yapıyorum sizce
ama hiç 60 kilo gibi durmuyorsun.ya da boyun uzun.teşekkür ederim fotoyu güzel çektim galiba :) en son doktor kontrolünde 60 kg'dım. 56,5 ile başladım :)
ben amniyotik bantı araştırırken iki doktor çıktı karşıma. ikiside sanırım konyada. biri Prof. Dr. Metin Çapar diğeride Prof. Dr. Ali Acarmış...net bi bilgim yok şuan içinHangi doktor canım Konya'dan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?