2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
günaydın milletnabersinizz...benim gibi canı sürekli naneli sakız çeken varmı

evet haklısın doktor bana ilk haftalardan söyledi :) mutlaka göğüs altından baldırlara kadar ve kolları da unutma diye :)

her yerde 3. aydan sonra en rahat zamanlar vücudunuz alışıyor falan diyor ama benim 3. aydan sonra sıkıntılarım başladı ve çalışırken ben çok zorluyor nerdeyse ağlayarak geliyorum hergün işe cuma kontrolüm var doktora sorucam bakalım ne dicek benim gibi dertleri 3. aydan sonra başlayan var mı

hiç aklıma bile gelmedi
bendeki sıkıntı t.kahvesi.
birden bıraktım.
oyy kıyamam..ben bırakamadım.. işyerinde kaçamak yapıyorum...arada sende iç bence..nefsine okadar kötülük yapma...

sıkıntıdan kastın nedir? benim bi kaç gündür mesela acayip ağrılarım var yine de kendimi en iyi hissettiğim dönemdeyim. ilk üç ay evden çıkmak istemiyordum :) şimdi işe daha rahat geliyorum. gerçi konsantre olup çalışmak ne mümkün ama

oyy kıyamam..ben bırakamadım.. işyerinde kaçamak yapıyorum...arada sende iç bence..nefsine okadar kötülük yapma...
Benim hamilelik felsefeme göre stresten uzak dur bebeğe iyi gelecek şeyleri ye ama kendine de hayatı zindan etme. Ben hemen hemen her gün 1 tane türk kahvesi içiyorum. Çayla aram yok zaten. Ada çayı içerdim onun yerine ıhlamuru koydum. E bebek için ceviz ve meyve yiyorum ekstradan. Her gün yarım litreden fazla süt içiyorum. Daha ne yapayım :))

günaydın kızlar...doktordan geliyorum.çok şükür bağırsak parlaklığımız azalmış dörtlü test de normal çıkınca artık bu durumun geçeceğini düşünüyor doktor.kızım 311 gr 22cm olmuş.büyümüş miniğim ama ben hissedemiyorum henüz doktor konsantre olursan hissedersin dedi.bu arada daha önce anlatmıştım gyno ferro sanol mide bulantısı kusma ishal yapmıştı.değiştirdi doktor ferrum verdi.benden haberler böyle kızlar....

sıkın
sıkıntıların neler canım. ben de çalışıyorum ve senin gibi ben de zorlanıyorum. bulantılarım azaldı ama geçmedi. ayak ve kalça ağrılarım başladı ve daha fazla yorulmaya başladım. akşam yemekten sonra nerede oturursam orada sızıp kalıyorum.

ben her gün 1 fincan t. kahvesi içiyorum valla, bi bardak da açık çay :) o kadar da olsun di mi, hiç mi keyif yapmayacağız :)
kızlar bir hafta öncesine kadar günde bir tane içiyordum zaten
doktorda iç dedi lakin nette okuduklarımdan sonra özetle hamilelikte en zararlılardan biride kafeinmiş.
ve bebeğinde kilosundan çalıyormuş.
bunları okuyunca beynimde şimşekler çaktı azcık ara verdim.

Günaydın canım çoooooooooook sevindim.
Benimki de tatlı sevmiyor hiç. Hep tuzlu şeylerde hareketleniyor. Tabii daha ilerde hareketleri hem netleşecek hem de düzene girecek . o zaman bakmak lazım nelere tepki veriyor diye . Sevindim canım senin adına tekrar.

Günaydın arkadaşlar bebeğin hareketini hissedemeyen annelerden biriyim.Hemde ikinci hamileliğim nasip olursa oğlum olacak ama bu erkekler doğuştan tembel oluyorlar galibakızımı daha erken hissetmiştim hemde kıpır kıpır hiç durmazdı.Bazen bişey böyle toplanıyor gibi oluyor sizinde mi öyle neden hareket etmiyor ya da hissedemiyor diye düşünüyorum endişeleniyorum

çay tiryakiliğim vardı..şimdi açık içiyorum. günde ortalama 6 bardak çay..içmezsem başıma ağrılar giriyor..aynen bol meyve bol süt vs...

bende başlarda daha sık içiyordum..şimdi haftada en az bir

seninle hemen hemen aynıyız bende 17 hafta 2 günlük falanım..bende tam olarak hissedemedim daha.bazen yattığımda saniyelik damar atması oluyor..oda bikaç günde bir...sabırsızlıkla bekliyorum şu hafta geçsin..erkekler cidden geç hareketlenirmiş :)))

ben geçen gün bu konuyla ilgili güvendiğim bir doktorun görüşlerini dinledim. diyor ki günlük alabileceğiniz kafein miktarı 1 bardak çay, 1 bardak kahve, 1 bardak kola ve 1 bir bardak soda kadardır.. kola ve soda içmediğime göre nette yazan her şeye kafayı taksak yandık :) ben de en başta öyledim, sonra eşim şikayet etti beni doktora nette okuyup okuyup kafasında kuruyor diye. doktorumda bana kafana b'şey takıldığında bana yaz nette arama sorularının yanıtlarını çoğu insanı korkutmak ve reklam amaçlı dedi. bende artık oyle yapıyorum ohh kafam rahat, keyfim yerinde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…