Canım benim ben ve birçok arkadaşım bebek hareketlerini sürekli hissedemiyoruz. Ben dün ikindiye kadar hissetmedim, sonra hissettim . Forumda bir arkadaşım aynı haftalardayız, 3 gündür hissetmiyordu dün hissetmeye başladı. Bebek hareketleri 25.haftadan sonra düzene giriyor ancak. Uzmanlar 28.haftadan sonra bebek hareketlerini sayabileceğimizi söylüyor. Şuanda zaten çok gelişmiş değiller ve biz sadece sert hareketlerini hissedebiliyoruz. Yoksa her daim hareket ediyorlar tabii uyku düzenleri de var. Sıkıntı yapma canım. Daha çok küçükler ve biz birçok hareketinden yalnızca bir kaç tanesini algılayabiliyoruz. Bebeklerimiz Allaha emanet sıkma canını.cnm madem tam anlamıyla hissedyrm diyosn sana bisey sormk istyrm.mesela bnde 4 gun once felan tam hissettm.ama sonra 2 gun hic hissetmedm.sonra dun bikac sn hissettm.bugün yine ses seda yok.korkyrm tedirgin oluyrm hareket olmayincaa.sendede boylemi.yoksa hergunmu hissedyrsn
1 bardak soda derken maden suyu değil dimi?ben geçen gün bu konuyla ilgili güvendiğim bir doktorun görüşlerini dinledim. diyor ki günlük alabileceğiniz kafein miktarı 1 bardak çay, 1 bardak kahve, 1 bardak kola ve 1 bir bardak soda kadardır.. kola ve soda içmediğime görenette yazan her şeye kafayı taksak yandık :) ben de en başta öyledim, sonra eşim şikayet etti beni doktora nette okuyup okuyup kafasında kuruyor diye. doktorumda bana kafana b'şey takıldığında bana yaz nette arama sorularının yanıtlarını çoğu insanı korkutmak ve reklam amaçlı dedi. bende artık oyle yapıyorum ohh kafam rahat, keyfim yerinde...
Maşallah canım kilo yok ki sendegünaydın güzel anneler, maşallah göbeklerinize...
sizdekiler göbekse benimki ne?
Eki Görüntüle 1494447 Eki Görüntüle 1494448 Eki Görüntüle 1494447 Eki Görüntüle 1494448
bilmiyorum, kadın aynen böyle dedi. ben zaten içmediğim için çok araştırmadım açıkçası.1 bardak soda derken maden suyu değil dimi?
sodanın tadını bile hatırlamıyorum çünkü onda da mı kafein varmış?
normalde maden suyunun asiti gittikten sonra için diye okumuştum günde bir bardak.ilerde oluşacak kramplara karşı..1 bardak soda derken maden suyu değil dimi?
sodanın tadını bile hatırlamıyorum çünkü onda da mı kafein varmış?
bilmiyorum, kadın aynen böyle dedi. ben zaten içmediğim için çok araştırmadım açıkçası.
olabilir yazdığım mantık içinde içilir, ben tercih etmiyorum sadece. sonuçta maden suyu mineral açısından zengin yazın terledikçe mineral kaybı olabilir, yanılmıyorsam içerisinde magnezyumda var.Arkadaşıma doktoru yaz aylarında özellikle günde iki şişe maden suyu içmesini önermişti vitamin ve mineraller açısından bilemedim bende şimdi ......
Banada oluyo 1-2 gündür inşallah normaldir evet bu durumu yaşayanlar yazsın en azından herkeste oluyomu bilelim öyleyse normaldir netten baktım normal yazıyor ama yinede endişeleniyor insan
bende bu şekilde biliyorum..kramplar için çok faydalıymışArkadaşıma doktoru yaz aylarında özellikle günde iki şişe maden suyu içmesini önermişti vitamin ve mineraller açısından bilemedim bende şimdi ......
vitamine iki hafta önce,demir ilacına da dün başladım ben...sen nezamn başlamıştınkızlar demir ve vitamin hapına doğuma kadar devam edecek miyiz?
sıkın
sıkıntıların neler canım. ben de çalışıyorum ve senin gibi ben de zorlanıyorum. bulantılarım azaldı ama geçmedi. ayak ve kalça ağrılarım başladı ve daha fazla yorulmaya başladım. akşam yemekten sonra nerede oturursam orada sızıp kalıyorum.
sıkıntıdan kastın nedir? benim bi kaç gündür mesela acayip ağrılarım var yine de kendimi en iyi hissettiğim dönemdeyim. ilk üç ay evden çıkmak istemiyordum :) şimdi işe daha rahat geliyorum. gerçi konsantre olup çalışmak ne mümkün ama
benim de kan ilacından dolayı 14. haftada mide bulantım başlamıştı, doktor bu haftada gebelik bulantısı olmaz mide ile ilgili problem olabilir dedi ki benim gebelik öncesinde de reflüm vardı ve sürekli bulantı hissederdim. sen hastanede çalışıyordun galiba bir doktora danışsan özellikle kan ilacının bu tarz etkileri olabilir kullanıyorsan eğer, belki mide koruyucu ile çözebilirsin.günaydın arkadaşlar 2 gündür bulantılar yüzünden kötüyüm yine ilacımı almamakta ısrar ediyorum çünkü 10 günde bir 50tl para veriyorum zaten ev borcu ödüyoruz zor geliyor bide ilaç içmek istemiyorum artık bulantıları benim gibi devam eden varmı daha
vitamine iki hafta önce,demir ilacına da dün başladım ben...sen nezamn başlamıştın
yakın haftalardayız seninle benim de feci ağrılarım var. özellikle pazartesinden beri sağ tarafımda, kasıklarımda ve belimde. doktor normal dedi bende alışmaya çalışıyorum valla. üzme kendini bunlar için:) iş konusu ayrıca sıkıntı zaten..kasıklarımda ağrılar böbreklerimde ağrılar hiç iii hissetmiyorum kendimi nazlanmak istiyorum sanırım işimde çok sıkıntılı hiç gelesim gelmio haftasonu bitio die oturup ağlıyorum
benimde öyle gebelikten önce zaten sık sık olurdu bulantılarım reflümde var o kadar çok seye dikka ediyorum midem yüzünden biçok seyi yiyemiyorum canımın istediği,kanım iyi olduğu için ilaç başlamadı doktorum vitamin ilacıda daha çok bulantı yaptığı için alamıyorum zaten ama doktorum hassas bir miden olduğu için gerekirse 9ay kullanman gerekir bulantı hapını dedi napıcam bilmiyorumbenim de kan ilacından dolayı 14. haftada mide bulantım başlamıştı, doktor bu haftada gebelik bulantısı olmaz mide ile ilgili problem olabilir dedi ki benim gebelik öncesinde de reflüm vardı ve sürekli bulantı hissederdim. sen hastanede çalışıyordun galiba bir doktora danışsan özellikle kan ilacının bu tarz etkileri olabilir kullanıyorsan eğer, belki mide koruyucu ile çözebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?