2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Günaydın herkese.. Renkli dopplera girenler var mı aranızda ?
Ben araştırma aşamasındayım ama gittiğimizde nelere dikkat edip neleri sormamız gerekiyo ?
Tecrübeli hamişler bi anlatsın bakalım :)

Canım benim ben ve birçok arkadaşım bebek hareketlerini sürekli hissedemiyoruz. Ben dün ikindiye kadar hissetmedim, sonra hissettim . Forumda bir arkadaşım aynı haftalardayız, 3 gündür hissetmiyordu dün hissetmeye başladı. Bebek hareketleri 25.haftadan sonra düzene giriyor ancak. Uzmanlar 28.haftadan sonra bebek hareketlerini sayabileceğimizi söylüyor. Şuanda zaten çok gelişmiş değiller ve biz sadece sert hareketlerini hissedebiliyoruz. Yoksa her daim hareket ediyorlar tabii uyku düzenleri de var. Sıkıntı yapma canım. Daha çok küçükler ve biz birçok hareketinden yalnızca bir kaç tanesini algılayabiliyoruz. Bebeklerimiz Allaha emanet sıkma canını.

1 bardak soda derken maden suyu değil dimi?
sodanın tadını bile hatırlamıyorum çünkü onda da mı kafein varmış?

kızlar endişe etmeyin bence bebek hareketleri için.
siz endişe ettikçe bende diyorum acaba diye.
bende hissetmiyorum çünkü ve oğlumda da dediğim gibi son haftalarda bile az hissediyordum.
ama siz her seferinde sorun varmış gibi endişelenince acaba diyorum bende de mi problem var?
sorun etmem gereken bir durum mu?doktora mı gitsem?diye düşünüyorum.
olacaksa da önüne geçilmez artık hakkımızda hayırlısı olsun.

1 bardak soda derken maden suyu değil dimi?
sodanın tadını bile hatırlamıyorum çünkü onda da mı kafein varmış?
normalde maden suyunun asiti gittikten sonra için diye okumuştum günde bir bardak.ilerde oluşacak kramplara karşı..

bilmiyorum, kadın aynen böyle dedi. ben zaten içmediğim için çok araştırmadım açıkçası.

Arkadaşıma doktoru yaz aylarında özellikle günde iki şişe maden suyu içmesini önermişti vitamin ve mineraller açısından bilemedim bende şimdi ......

Arkadaşıma doktoru yaz aylarında özellikle günde iki şişe maden suyu içmesini önermişti vitamin ve mineraller açısından bilemedim bende şimdi ......
olabilir yazdığım mantık içinde içilir, ben tercih etmiyorum sadece. sonuçta maden suyu mineral açısından zengin yazın terledikçe mineral kaybı olabilir, yanılmıyorsam içerisinde magnezyumda var.

Banada oluyo 1-2 gündür inşallah normaldir evet bu durumu yaşayanlar yazsın en azından herkeste oluyomu bilelim öyleyse normaldir netten baktım normal yazıyor ama yinede endişeleniyor insan

Aynı durum bende de oldu 2 gün önce bebeğin suyu zannedip korkumdan doktora koştum hemen herşey gayet yolunda dedi bebeğin suyu fln iyi görünüo dedi demek ki normal sizlerde de olduğuna göre

bende bu şekilde biliyorum..kramplar için çok faydalıymış

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar 2 gündür bulantılar yüzünden kötüyüm yine ilacımı almamakta ısrar ediyorum çünkü 10 günde bir 50tl para veriyorum zaten ev borcu ödüyoruz zor geliyor bide ilaç içmek istemiyorum artık bulantıları benim gibi devam eden varmı daha

3 aya kadar bulantım olmadı bulantım başladı sabah akşam bulantı kusma oluo halsizlik başla bide depresif bi psikolojiye girdim çok huysuzlaştım işimdeki stresten dolayıda mutsuzum istemesemde kısacası en güzel zamanlarımın keyfini çıkaramıyorum bebişimde üzülüo

kasıklarımda ağrılar böbreklerimde ağrılar hiç iii hissetmiyorum kendimi nazlanmak istiyorum sanırım işimde çok sıkıntılı hiç gelesim gelmio haftasonu bitio die oturup ağlıyorum

benim de kan ilacından dolayı 14. haftada mide bulantım başlamıştı, doktor bu haftada gebelik bulantısı olmaz mide ile ilgili problem olabilir dedi ki benim gebelik öncesinde de reflüm vardı ve sürekli bulantı hissederdim. sen hastanede çalışıyordun galiba bir doktora danışsan özellikle kan ilacının bu tarz etkileri olabilir kullanıyorsan eğer, belki mide koruyucu ile çözebilirsin.

vitamine iki hafta önce,demir ilacına da dün başladım ben...sen nezamn başlamıştın

Sanırım kişiden kişiye ihtiyaca göre değişiyor bu ilaç işi. Ben sanırım 7.haftamdan beri hem kan ilacı gynoferon kullanıyorum hem de vitamin alıyorum.

Vitaminini bırakmak isteyen arkadaşı da alıntı yapmayı atlamışım ama benim doktorum kan testi istedi geçen ay ve değerlerim güzel olunca vitamini bırakabileceğimi söylemişti. Ama ben 3gün içmedim ve eşimin se farkedeceği bi yorgunluk durumum oldu doktorum da devam etmen de bir zarar yok sen nasıl rahatsan öyle devam edelim dedi ve halen içiyorum :) yani doktoruna danışmadan bırakma. Belki kan testi sonucuna göre vermişse vitamini bırakman içinde tekrar test ister falan :)

kasıklarımda ağrılar böbreklerimde ağrılar hiç iii hissetmiyorum kendimi nazlanmak istiyorum sanırım işimde çok sıkıntılı hiç gelesim gelmio haftasonu bitio die oturup ağlıyorum
yakın haftalardayız seninle benim de feci ağrılarım var. özellikle pazartesinden beri sağ tarafımda, kasıklarımda ve belimde. doktor normal dedi bende alışmaya çalışıyorum valla. üzme kendini bunlar için:) iş konusu ayrıca sıkıntı zaten..

benimde öyle gebelikten önce zaten sık sık olurdu bulantılarım reflümde var o kadar çok seye dikka ediyorum midem yüzünden biçok seyi yiyemiyorum canımın istediği,kanım iyi olduğu için ilaç başlamadı doktorum vitamin ilacıda daha çok bulantı yaptığı için alamıyorum zaten ama doktorum hassas bir miden olduğu için gerekirse 9ay kullanman gerekir bulantı hapını dedi napıcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…