o zaman yapacak bişey yok gibi, klasik reflüden korunma yollarını deneyeceksin ki sen de zaten biliyorsundur.benimde öyle gebelikten önce zaten sık sık olurdu bulantılarım reflümde var o kadar çok seye dikka ediyorum midem yüzünden biçok seyi yiyemiyorum canımın istediği,kanım iyi olduğu için ilaç başlamadı doktorum vitamin ilacıda daha çok bulantı yaptığı için alamıyorum zaten ama doktorum hassas bir miden olduğu için gerekirse 9ay kullanman gerekir bulantı hapını dedi napıcam bilmiyorum
bende ağrılar yüzünden acile gittim sabahta sonuçlar için kendi doktoruma çok şükür herşey normal dedi de rahatladım ama çok zorlanıyorum gerçekten hele 3 ay hiç bulantı olmayıp şimdi hem sabah hem akşam olunca çok yordu beni neyse bebişler sağlıklı olsun acıların önemi yokyakın haftalardayız seninle benim de feci ağrılarım var. özellikle pazartesinden beri sağ tarafımda, kasıklarımda ve belimde. doktor normal dedi bende alışmaya çalışıyorum valla. üzme kendini bunlar için:) iş konusu ayrıca sıkıntı zaten..
bende de demir ilacını ilk dönemler vermiyoruz dediler.vitaminde aynı şekilde.dün tahlil verdim duruma göre günde iki tane içecem...kansızlık arttı sanırım bende baştada kullanmayınca.Sanırım kişiden kişiye ihtiyaca göre değişiyor bu ilaç işi. Ben sanırım 7.haftamdan beri hem kan ilacı gynoferon kullanıyorum hem de vitamin alıyorum.
Vitaminini bırakmak isteyen arkadaşı da alıntı yapmayı atlamışım ama benim doktorum kan testi istedi geçen ay ve değerlerim güzel olunca vitamini bırakabileceğimi söylemişti. Ama ben 3gün içmedim ve eşimin se farkedeceği bi yorgunluk durumum oldu doktorum da devam etmen de bir zarar yok sen nasıl rahatsan öyle devam edelim dedi ve halen içiyorum :) yani doktoruna danışmadan bırakma. Belki kan testi sonucuna göre vermişse vitamini bırakman içinde tekrar test ister falan :)
Ben hic vitamin almadim dokTorumda gerek gormuoSlm kızlar ben vitamini almayi bıraktım tekrar almak istemiyorum bulantı ve aşır iştah açıyor yediklerimle dogal yoldan almak istiyorum vitamini hatamı yapıyorum sizce
evet ilaçtan başka çarem yok gibi ama 6.haftadan beri ilaç kullanıyorum ve çok sıkıldım artık rabbim hayırla geçirsin şu zamanı artıko zaman yapacak bişey yok gibi, klasik reflüden korunma yollarını deneyeceksin ki sen de zaten biliyorsundur.
bol meyve bol su..akşamda iki tane kuru kayısıyı suya koy sabah aç karnına içebiliyorsan iç.sonrada kayısılarını ye.yada yine sabah aç karnına iki bardak limonlu su.kızlar bir sorum var size. basurdan şikayetçi olanınız var mı. bende basur vardı ama geçmişti. hamilelikle beraber yine başladı dünden beri çok kötüyüm. bi öneriniz var mı
Canım benim bi arkadaşımda var doktor ona ameliyat önermişti. Korktuğu için başka çözüm yolları aradı. Forever living adlı bi markanın dudak stiği var. Aloa vera içerikli bitkisel olduğu söyleniyor. Onu buzdolabına koyup ufak ufak kesip fitil gibi kullandı ve ameliyattan kurtuldu. Şuan arada ağrısı olduğunda hemen sürüyor ve rahatlıyor. Ucuz bir şey zaten 10 lira gibiydi diye hatırlıyorum. Deneyebilirsin istersen.kızlar bir sorum var size. basurdan şikayetçi olanınız var mı. bende basur vardı ama geçmişti. hamilelikle beraber yine başladı dünden beri çok kötüyüm. bi öneriniz var mı
denize girmezsin..neden zorundasınkigünaydınlar kızlarrrrr herkese, kasık ağrısı olan arkadaşlar normal bende de vardı rahim gegenişliyor bağlar geriliyor , ilaç takviyesi konusuna gelince bende ilk hamilelikten bu yana omega hağı kullanıyorum 16. haftamda demir ilacına başladım. demir ilacı kabızlık yaptı bende ama yine de içmeye devam ediyorum.
birde kızlar mayısın 11 de tatile gidicez ve ben denize bile girmeye, otelin yiyeceklerini yemeye çok çekiniyorum offff ama gitmek de zorundayım o tatile
sağol canım dediklerini denicem hemen. umarım iyi gelir :-(bol meyve bol su..akşamda iki tane kuru kayısıyı suya koy sabah aç karnına içebiliyorsan iç.sonrada kayısılarını ye.yada yine sabah aç karnına iki bardak limonlu su.
Doktorum 9 ay devam dedi canımkızlar demir ve vitamin hapına doğuma kadar devam edecek miyiz?
bende de demir ilacını ilk dönemler vermiyoruz dediler.vitaminde aynı şekilde.dün tahlil verdim duruma göre günde iki tane içecem...kansızlık arttı sanırım bende baştada kullanmayınca.
tatile gitmek zorundayım canım, yoksa denize girmek zorunda değilim . doktorum denize girebilirsin ama havuza girme dedi. bende denize grmeye de çekiniyorum bi sakıncası var mı acaba diye.denize girmezsin..neden zorundasınki
canım ben de ameliyat oldum 2002 senesinde. benim durumum çok kötüydü. ara ara tekrarlıyordu ama epeydir de yoktu. şimdi yeniden başlayınca çok tedirgin oluyorum. sıkıntılarımın biri geçiyor biri başlıyor. ama şükür diyorum gene. tekrara ameliyat olmak istemiyorum. ameliiyat basit gibi geliyor insanlara ama o kadar ızdırabı oluyorki ameliyattan sonra. allah korusun birdaha olmak istemiyorum. dediğini denicem. bir arkadaş da kayısı tavsiye etti. onu da denicem.Canım benim bi arkadaşımda var doktor ona ameliyat önermişti. Korktuğu için başka çözüm yolları aradı. Forever living adlı bi markanın dudak stiği var. Aloa vera içerikli bitkisel olduğu söyleniyor. Onu buzdolabına koyup ufak ufak kesip fitil gibi kullandı ve ameliyattan kurtuldu. Şuan arada ağrısı olduğunda hemen sürüyor ve rahatlıyor. Ucuz bir şey zaten 10 lira gibiydi diye hatırlıyorum. Deneyebilirsin istersen.
her doktor ayrı bişey diyor..benim değerler normalde de düşüktür.dahiliye ile görüş dediler..dahiliye doktoruda ilk aylar veremiyoruz demişti :SOlabilir canım. Bende başlamamın sebebi ilk haftalarda hani herşeye bakılan bi takım testler yapılmıştı ya o testlerde demir değerim çok çok düşüktü.en az 10 olması gerekirken benim 5ti galiba. O yüzden o kadar erken başladık kan ilacına :)
evet kesinlikle havuza girme..denizin durumuna göre bakarsın..yemekler konusunda da yeşilliklere vs. dikkat edersin sıkıntı olmaz bencetatile gitmek zorundayım canım, yoksa denize girmek zorunda değilim . doktorum denize girebilirsin ama havuza girme dedi. bende denize grmeye de çekiniyorum bi sakıncası var mı acaba diye.
kızlar bir sorum var size. basurdan şikayetçi olanınız var mı. bende basur vardı ama geçmişti. hamilelikle beraber yine başladı dünden beri çok kötüyüm. bi öneriniz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?