- 28 Kasım 2008
- 4.461
- 755
- 398
evt belki cnm ama herkes azda çoksa olsa biraz kilo alma.bunu görünce tedirginlk yasadm.hic hamile oldgm anlasilmiyo.gecen alisverise gittim orda 7-8 aylik hamile yada belki de benle ayni hamile ama karni kocaman bi kadin vardi.2 yaslarinda cocugu kucağından inmek istemyrdu o yüzden kucağında tasiyodu.asansörü bekliyrdk .yanmzdan gecen bi yasli kadin bana ' kizim çocuğu kucagina al bari.baksana kadin hamile' dedi.donupkaldm.hamile kadinda siritiyo.çok sinirlndm.düşün benim gebe oldgmu anlamiyo ;(( belki saçma bir alinganlik ama acaba hamile kiyafetleri mi giysem anlasilsn diye
ben 7. haftada başladım demir ilacına, yeni prosedür buymuş benim de biraz düşük değerlerim.her doktor ayrı bişey diyor..benim değerler normalde de düşüktür.dahiliye ile görüş dediler..dahiliye doktoruda ilk aylar veremiyoruz demişti :S
canım bir sakıncası yok denizin.ben girmiştim.hiç sıkıntı yaşamadım.tatile gitmek zorundayım canım, yoksa denize girmek zorunda değilim . doktorum denize girebilirsin ama havuza girme dedi. bende denize grmeye de çekiniyorum bi sakıncası var mı acaba diye.
Genelde hamileliğin son aylarına doğru kabızlık daha da artar.canım ben de ameliyat oldum 2002 senesinde. benim durumum çok kötüydü. ara ara tekrarlıyordu ama epeydir de yoktu. şimdi yeniden başlayınca çok tedirgin oluyorum. sıkıntılarımın biri geçiyor biri başlıyor. ama şükür diyorum gene. tekrara ameliyat olmak istemiyorum. ameliiyat basit gibi geliyor insanlara ama o kadar ızdırabı oluyorki ameliyattan sonra. allah korusun birdaha olmak istemiyorum. dediğini denicem. bir arkadaş da kayısı tavsiye etti. onu da denicem.
denize girmek, yüzmek çok faydalı diye biliyorum ben, özellikle bel ve sırt ağrılarına :)tatile gitmek zorundayım canım, yoksa denize girmek zorunda değilim . doktorum denize girebilirsin ama havuza girme dedi. bende denize grmeye de çekiniyorum bi sakıncası var mı acaba diye.
haapyyy sana da maşallah
kızlar hepinizin göbeği sivri gidiyor ama resmini paylaşıpta kız bekleyen varmıydı?
ben bu sivri,yatsı olayını anlamamışım,hepinizin ki sivri geliyor çünkü
maşallah canım doğru tahmin etmişim o zamanteşekkürler canım benim bebeğim erkekama kızlarda biraz daha yatsı oluyor benimde yakın arkadaşım kız bebek bekliyor onun karnı yatsı ve kalçasından kilo alıyor
benim ki prenses canımhaapyyy sana da maşallah
kızlar hepinizin göbeği sivri gidiyor ama resmini paylaşıpta kız bekleyen varmıydı?
dün ben paylaşmıştım resmimi kız bebiş bekliyorum inş. ve oğlan annelerinin göbeklerini görünce kesinlikle kızlar yayvan erkekler sivri ve ayrıca kızlarda kesinlikle popiş büyük oluyorhaapyyy sana da maşallah
Banada normal gibi geliyo çünkü çoğunlukta varAynı durum bende de oldu 2 gün önce bebeğin suyu zannedip korkumdan doktora koştum hemen herşey gayet yolunda dedi bebeğin suyu fln iyi görünüo dedi demek ki normal sizlerde de olduğuna göre
dün ben paylaşmıştım resmimi kız bebiş bekliyorum inş. ve oğlan annelerinin göbeklerini görünce kesinlikle kızlar yayvan erkekler sivri ve ayrıca kızlarda kesinlikle popiş büyük oluyor
tatile gitmek zorundayım canım, yoksa denize girmek zorunda değilim . doktorum denize girebilirsin ama havuza girme dedi. bende denize grmeye de çekiniyorum bi sakıncası var mı acaba diye.
cnm madem tam anlamıyla hissedyrm diyosn sana bisey sormk istyrm.mesela bnde 4 gun once felan tam hissettm.ama sonra 2 gun hic hissetmedm.sonra dun bikac sn hissettm.bugün yine ses seda yok.korkyrm tedirgin oluyrm hareket olmayincaa.sendede boylemi.yoksa hergunmu hissedyrsn
Yaa bende bebişimin hareketidirr heralde deyip değişik duygular içerisine giriyodumne zaman hissedicem ki ?
Ayni gun dogururuz desenecnm bnm de 29 ağustos çıkıyo ultrason kagıdında bende hangisine uyacagımı sastım :)
Anladım canım zaten gebeliği normal ilerleyenler pek ugramiyor oraya yada başka doktorlara yönlendiriyor evet zor beklemek ama en azından yatak var zaten sürekli yatıyorum ev dede orada da yatıyorum sıra gelene kadarCanim Ali acar konyanin iyi doktorlarindan AMA okadar yogun ki bazen es gecebiliyor.. Kac send once 3 saat muayene icin bekledim ve dakka surmedi bakmasi ama ablamin ara ara kanamalari vardi kac doktora gitti sorun yok dediler Ali acar teshisi yapti operasyonla gecti. Suan konyada yasamiyorum ama Allah nasip ederse dogum konyada olucak ozaman bir arayisiya girmem gerekecek benimde.
Bende de bu durum var cuma günü nu bekliyorum ve korkuyorumYa hamilelikte normal diyorlar ama sanırım miktarına bağlı olarak değişiyor durum. Yani şöyle ki benim de son bir haftadır çok ama çok fazla akıntım oluyordu. Günlük ped kullanamıyorum ben haliyle artık yanımda çamaşır taşır olmuştum.. Altıma kaçırdım sandım hatta bir iki kere o kadar ıslaklık oldu çamaşırımda. Aslında önceden de oluyordu sadece bu kadar çok olmuyordu. Bu kadar fazlalaşmasını cuma günü kontrolde doktoruma söyledim. Muayene etti ve koku ile öyle aşırı kaşıntı durumu olmamasına rağmen mantar teşhisi koyduve ilaç verdi. Bi krem ve tek kullanımlık bi fitil verdi. Cmt akşamı fitili kullandım, günde 3kez de o kremi kullanıyorum ve o aşırı ıslaklık gitti.. Kısacası ilk kontrolünde doktoruna belirt bu durumu. Hamileliktendir diyordum ben de ama böyle de olabiliyormuş demek ki.
Canim bazen sırtını rahminin üstüne dayak ayakları asagida kalır hissetmeyebilirsin hemen endişe yapmaben genel anlamda hissediyorum canım düzenli olmaya başladı ama son 3 gündür hissedememiştim bugün akşam üzeri hissettim rahatladım çok şükür hissetmek çok gzl ama biraz hareketlenmeyince panik oluyorsun o da ayrı bi dert
Bence kan tahlilini yaptı r ona göre bırak arkadaşım çünkü depo yetersiz se ne kadar yesen yeterli olmayabilirSlm kızlar ben vitamini almayi bıraktım tekrar almak istemiyorum bulantı ve aşır iştah açıyor yediklerimle dogal yoldan almak istiyorum vitamini hatamı yapıyorum sizce
evet canım ali aacar di benim diyeceğim doktor daben amniyotik bantı araştırırken iki doktor çıktı karşıma. ikiside sanırım konyada. biri Prof. Dr. Metin Çapar diğeride Prof. Dr. Ali Acarmış...net bi bilgim yok şuan için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?