2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
çay-kahve konusunda en rahatınız benim heralde.kanım ve ferittinim aşırı yüksek olduğu için, kansız ve demirsiz kalma riskim yok.dolayısıyla istediğim kadar içebilirim ama benim de canım hiç çay kahve istemiyor işde . yasak olsa tatlı gelir amaa ahhahh

merhaba kızlar :) buda benim göbişim bebeğini kaybeden arkadaşa çok üzüldüm allah kolaylık versin.inşallah tez zamanda tekrar hamiş olur. dün bende korktum ve endişelendim doktora ağlayarak gittim minik prensim çok iyiymiş 250gr olmuş 3 cm ayağı varmış mutluluktanda ağladım tabi izinliydim dün işe gelmedim sayfa çok hızlı ilerlemiş oku oku anca yazabildim

Eklentiler

• 20150411_191342_fact_2.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 132

ilk gebelikte benim de öyleydi canım 2.lerde karın daha hızlı büyüyor, bazılarının da ilkinde de hızlı büyüyor, kişiden kişyie değişir. kilo almak güzel bişey değil, keşke ben de 1 kilo falan almış olsam.. hiç dert etmem sevinirim bile.. bu kiloların gelişi gibi bi bi de gidişi var ve hiç de kolay olmuyor inan.. illa ki bi diyet gerekiyor, gebelik sonrası giyinmek bir yere gitmek bile zor oluyor, ayrıca sağlık açısından da kilonun ne faydası var.. bebeğinin kilosu gelişimi haftasıyla uyumluysa almadığın için sevin bile...

tatile gitmek zorundayım canım, yoksa denize girmek zorunda değilim . doktorum denize girebilirsin ama havuza girme dedi. bende denize grmeye de çekiniyorum bi sakıncası var mı acaba diye.
canım bir sakıncası yok denizin.ben girmiştim.hiç sıkıntı yaşamadım.
ama otelde yediklerine dikkat et.yeşillik yemeni pek tavsiye etmem.

Genelde hamileliğin son aylarına doğru kabızlık daha da artar.
demir hapı çok yapıyor genelde doktorlar son aylar veriyor demir hapını.
bol bol meyve,su,kuru kayısı,incir,kuru erik,üzüm,süt,yoğurt yemeye çalış.
bunları düzenli olarak yemeye çalış çünkü düzenlide yesen hamilelikte biraz az çalışıyor.
yinede normal bir insanda bile oluyor bu sıkıntı.

tatile gitmek zorundayım canım, yoksa denize girmek zorunda değilim . doktorum denize girebilirsin ama havuza girme dedi. bende denize grmeye de çekiniyorum bi sakıncası var mı acaba diye.
denize girmek, yüzmek çok faydalı diye biliyorum ben, özellikle bel ve sırt ağrılarına :)

haapyyy sana da maşallah

kızlar hepinizin göbeği sivri gidiyor ama resmini paylaşıpta kız bekleyen varmıydı?
ben bu sivri,yatsı olayını anlamamışım,hepinizin ki sivri geliyor çünkü

haapyyy sana da maşallah

kızlar hepinizin göbeği sivri gidiyor ama resmini paylaşıpta kız bekleyen varmıydı?

teşekkürler canım benim bebeğim erkek ama kızlarda biraz daha yatsı oluyor benimde yakın arkadaşım kız bebek bekliyor onun karnı yatsı ve kalçasından kilo alıyor

teşekkürler canım benim bebeğim erkek ama kızlarda biraz daha yatsı oluyor benimde yakın arkadaşım kız bebek bekliyor onun karnı yatsı ve kalçasından kilo alıyor
maşallah canım doğru tahmin etmişim o zaman
belli bayağı bir sivri gidiyor.sadece göbekte toplanmış gayet muntazam.

kızlar çay kahve olayı konuşulmuş bende bir şey demek isterim kafein kan'a vitamine vs değil en çok annede ve tabiki bebekte kalp çarpıntısına neden oluyor bunun içindirki günlük 200mg geçilmemesi öneriliyor bende kahve tiryakisi biri olarak en başta bunu araştırmıştım.
günlük 1 türk kahvesi içilibelir 40 50 mg kafein varmış ama bu kadar çay kola çikolata vs alımlarımıza dikkat etmemiz gerekiyor gün içerisinde.

haapyyy sana da maşallah

dün ben paylaşmıştım resmimi kız bebiş bekliyorum inş. ve oğlan annelerinin göbeklerini görünce kesinlikle kızlar yayvan erkekler sivri ve ayrıca kızlarda kesinlikle popiş büyük oluyor

Aynı durum bende de oldu 2 gün önce bebeğin suyu zannedip korkumdan doktora koştum hemen herşey gayet yolunda dedi bebeğin suyu fln iyi görünüo dedi demek ki normal sizlerde de olduğuna göre
Banada normal gibi geliyo çünkü çoğunlukta var

dün ben paylaşmıştım resmimi kız bebiş bekliyorum inş. ve oğlan annelerinin göbeklerini görünce kesinlikle kızlar yayvan erkekler sivri ve ayrıca kızlarda kesinlikle popiş büyük oluyor

Ben istisnalardanım o zaman kaideler her zaman geçerli olmuyor bende önceki hamileliğimde karnım yayvandı kalçalarım da büyümüştü. Mide bulantım hiiç yoktu. Ekşiii ekşiiii diye dolanıyordum :)) herkes bu kız diyordu hatta anneannem doktora inanmamıştı yanlış bilmiş bu kız diyordu ama erkekti doğduğunda kendim gördüm bunda da karnım sivrim, kalçalarım aynı duruyor, inanılmaz mide bulantılarım oldu, gene ekşii ekşiiii diye dolandım durdum e bu da erkek her hamilelik aynı olmaz, birbirini tutmaz dediklerinin canlı örneği benim işte

canım aynı şeyi ben de sordum doktor girebilirsin dedi ve bunun üzerine özellikle hazirana tatil ayarladik. 5 gun denizden çıkmayı düşünmüyorum valla :) sadece ıslak mayo ile kalmamaya özen göster mantar olmamak için

hergün hissediyorum genelde cnm. ama bazen gün içinde hissetmediğim oluyor ama çok nadir. tedirgin olma cnm haftalar ilerledikçe hissettiğin saat aralıkları daha aza inecek :)

Anladım canım zaten gebeliği normal ilerleyenler pek ugramiyor oraya yada başka doktorlara yönlendiriyor evet zor beklemek ama en azından yatak var zaten sürekli yatıyorum ev dede orada da yatıyorum sıra gelene kadar
Bende de bu durum var cuma günü nu bekliyorum ve korkuyorum
Canim bazen sırtını rahminin üstüne dayak ayakları asagida kalır hissetmeyebilirsin hemen endişe yapma
Slm kızlar ben vitamini almayi bıraktım tekrar almak istemiyorum bulantı ve aşır iştah açıyor yediklerimle dogal yoldan almak istiyorum vitamini hatamı yapıyorum sizce
Bence kan tahlilini yaptı r ona göre bırak arkadaşım çünkü depo yetersiz se ne kadar yesen yeterli olmayabilir
ben amniyotik bantı araştırırken iki doktor çıktı karşıma. ikiside sanırım konyada. biri Prof. Dr. Metin Çapar diğeride Prof. Dr. Ali Acarmış...net bi bilgim yok şuan için
evet canım ali aacar di benim diyeceğim doktor da

Selam kizlar dun saglik ocaginda kan sayimi yaptirmistim demir depolarim azalmaya baslamis,benim doktoruma randuvum ay sonunda ancak ozaman kan ilaci kullanmaya baslayabilirim. Sizce 2hafta cokmu gec olmus olur kafam karisik bi oneride bulunun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…