2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
kızlar bir sorum var size. basurdan şikayetçi olanınız var mı. bende basur vardı ama geçmişti. hamilelikle beraber yine başladı dünden beri çok kötüyüm. bi öneriniz var mı
bende de aynı durum var arkadaşım başlarda çok kötüydü çünkü çatlak da var bende kabızlık çok kötü yapıyor baharat iyi gelmiyor ben rahatım iki aydır var yine ama doktor bana kasınti ve kramplar için bi ilaç vermişti magnezyum o çok iyi geldi hiç kabızlık yasamadim şimdilik acim yok ama ilacı doktora sormadan kullanmazsin zaten bende doğal yöntemlerin hiçbiri ise yaramiyordu malesef gecmis olsun çok zor

Selam kizlar dun saglik ocaginda kan sayimi yaptirmistim demir depolarim azalmaya baslamis,benim doktoruma randuvum ay sonunda ancak ozaman kan ilaci kullanmaya baslayabilirim. Sizce 2hafta cokmu gec olmus olur kafam karisik bi oneride bulunun...
sağlık ocağı yazmadımı cnm 2 hafta bekleyene kadar en azından aile hekimin bişey verebilirdi..

selam arkadaşlar..
malum özgeden hepimiz etkilendik.. ben de çok etkilendim ve normalde 2 hafta sora olan kontrolüme bugün gittim.. saolsun doktorcum anlayışla karşıladı.. allahıma çok şükür oğluşum iyi herşey yolunda :) dilerim bu zmnlar hepimiz için sağlıkla geçsin, hayırlısıyla yavrularımıza kavuşalım.. m

Buarada dün akşam akıntı konusu olmuştu.. Bende de son bikaç gündür renksiz kokusuz akıntı vardı.. doktorum baltı, bir sorun görmedi.. gebelikte kokusuz ve renksiz akıntılar olabilir, evham yapmamak lazım dedi.. bilginiz olsun :)

sevgiler..

Iyi günler bayanlar bende idrar yolunda enfeksiyon çıktı birde normal enfeksiyon kapmışım ateşim 38 çok Boğaz'ım ağırıyor kanımdada çıktı moralim bozuldu saglık Ocağında ki doktor günde 4 tane antibiyotik verdi var mı böyle olan camım sıkıldı

iyi haberlerine çook sevindim cnm.. maşalaah ve geçmiş olsun :)

cnm günlerimiz çok yakın.. ben yaklaşık 2 haftadır hissettiğime inanıyorum.. benim de oğluşum olucak.. özellikle yemeklerden sonra göbek deliliğimin hizasında sol aşağıda çok net iç kaşınması gbi kıpırtılar hissediorum.. sen de kendini biraz dinlesen hissedebilirsin belki..

taki kesinlikle öyle benimde oğlumda sivri karın ama popo baştan beri vardı ama bunda popo dahada büyüdü ve karınlarımın yanları dolu dolu dün resimlerde özelikle o dikkatimi çekti :)

sağlık ocağı yazmadımı cnm 2 hafta bekleyene kadar en azından aile hekimin bişey verebilirdi..
Ben dun sadece hemsirenin yanina gittim.. acikcasi saglik ocagindaki doktorun yazmasini istemiyorum,o gebe kalmadan 1ay once ferrozinc yazmisti gebe kalirsan gebelik boyunca devam ediceksin dedi.Sonra ben yaklasik 3ayfelan kullandim.. 9haftalikken kadin dogumcuda tekrar kan degerlerime bakildi cok yuksek dedi ilacini birak dedi. 5.ay baslariz dedi. Bende kadin dogumcunun onerdigi bi ilaci kullanmak istiyorum..Evdede fazladan var aslinda eski kan ilacim..

tatile gitmek zorundayım canım, yoksa denize girmek zorunda değilim . doktorum denize girebilirsin ama havuza girme dedi. bende denize grmeye de çekiniyorum bi sakıncası var mı acaba diye.

tatlım tatile nereye gidiyorsunuz? marmara değil de ege ve akdeniz ise, bence boşuna kendini sıkıyorsun.. doktorlar gebeliğin son birkaç haftasına kdr yüzmeyi tavsiye ediyor.. ama tabi havuzların hijyeninde sıkıntı olabileceği için denizi dha çok öneriyorlar.. deniz de bizim marmara gbi koliform içeriği yüksek olan bir deniz değilse gönül rahatlığıyla girebilirsin..

anladım cnm Allahtan ben güveniyorum aile hekimime.. genelde kadın doğumcum ne verse oda onaylıyor.. mesela bnm dr aşını sağlık ocağında ol dedi boşuna para verme buraya dedi.. aile hekimim de aynısını söylemişti.. kendi başına içme bence dr git erkene çek randevunu..

Kizlar acil bi sorum olacak, ic camasirinizda boyle ter gibi bi islaklik oluyo mu hic? Cok yogun degil amacamadir rengini degistirecek kadar da islak, bi iki kere oldu bana da renksiz kokusuz bisey... Doktora bi sorayim en iyisi... Siz de noluryazin.
Benimde oluyor canım bu aralar. Akıntım oluyordu beyaz ama sanki bu değişik bir ıslaklık. Sen sordun mu doktoruna öğrenebildinmi?

sağol canım teşekkürler. duphalak bildiğim kadarıyla bağırsakları yumuşatıyor. kabız için. ama benim kabızlık sorunum yok tersine ben tuvalete fazla gitmekten (günden 5 defa büyük tuvalet) oluyor. benim işler karışık yani.

ben de basur ve çatlak yüzünden 2002de amekiyat oldum. gerçekten çok zor. rabbim sana da bana da ve tüm şikayeti olanlara yardımcı olsun. sana da geçmiş olsun..

yok canım antalyaya gidiyoruz. denize gireyim ufaktan o zaman

kızlar doktora gitme sıklığınız nasıl ?
mesela randevularım 4 haftada bir benim..
yani her gidişimde 4 hafta sonra tekrar görüşelim diyo doktorum ama bu süre bana çoook uzun geliyo
3. haftada dayanamayıp gidiyorum, yine erken gelmişsin diyo bana
21 inde randevum var yine, bu gidişimde dicem..
4 hafta bana çok uzun geliyo, huzursuz oluyorum her gittiğimde yüreğim ağzıma geliyo bişe oldu diye.. 2 haftada bir gitsem ben nolur ki
sizde nasıl bu durum ?

ben de basur ve çatlak yüzünden 2002de amekiyat oldum. gerçekten çok zor. rabbim sana da bana da ve tüm şikayeti olanlara yardımcı olsun. sana da geçmiş olsun..

Oov o zaman sen bu kayısıyı falan boşver bunlar da bağırsakları yumuşatıyor, çalıştırıyor..

Selam kizlar dun saglik ocaginda kan sayimi yaptirmistim demir depolarim azalmaya baslamis,benim doktoruma randuvum ay sonunda ancak ozaman kan ilaci kullanmaya baslayabilirim. Sizce 2hafta cokmu gec olmus olur kafam karisik bi oneride bulunun...

Her sabah pekmez ye 1 veya 2 kaşık çay fln tüketiyosan içme bi süre cnm pekmez sana kan yapar :)

Hayırlı günler anneler..
Nasılsınız? Sayfalar çok ilerlemiş okuyamadım.. Bende çok sık gelip bakamıyorum..
Herkesler iyidir bebekleriniz sağlıklıdır İnşaAllah..

Biz dün 4lü tarama sonuçlarını almaya gittik çok şükür bir sorun yokmuş..
Renkli ultrason için gün aldık. Fiyatı 230 tlymiş.. Eşime fazla geldi..
Şeker yüklemesi istedi.. Bugün gidecektim ama kendim gitmek istemedim haftaya eşimle gideceğiz İnşaAllah. hem o zaman 20 haftalık olacağız..
Tekrardan bir cinsiyet kontrolü yaptı dr.umuz.. Yine %80 kız dedi.. Sanırım gerçekten kız..
Bizde durumlar böyle..

Anladim canim ozaman ben bu haftaa gidem bi kadindogumcuya bebisim kansiz kalmasinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…