- 5 Mart 2015
- 961
- 1.740
- 33
bende de aynı durum var arkadaşım başlarda çok kötüydü çünkü çatlak da var bende kabızlık çok kötü yapıyor baharat iyi gelmiyor ben rahatım iki aydır var yine ama doktor bana kasınti ve kramplar için bi ilaç vermişti magnezyum o çok iyi geldi hiç kabızlık yasamadim şimdilik acim yok ama ilacı doktora sormadan kullanmazsin zaten bende doğal yöntemlerin hiçbiri ise yaramiyordu malesef gecmis olsun çok zorkızlar bir sorum var size. basurdan şikayetçi olanınız var mı. bende basur vardı ama geçmişti. hamilelikle beraber yine başladı dünden beri çok kötüyüm. bi öneriniz var mı
sağlık ocağı yazmadımı cnm 2 hafta bekleyene kadar en azından aile hekimin bişey verebilirdi..Selam kizlar dun saglik ocaginda kan sayimi yaptirmistim demir depolarim azalmaya baslamis,benim doktoruma randuvum ay sonunda ancak ozaman kan ilaci kullanmaya baslayabilirim. Sizce 2hafta cokmu gec olmus olur kafam karisikbi oneride bulunun...
günaydın kızlar...doktordan geliyorum.çok şükür bağırsak parlaklığımız azalmış dörtlü test de normal çıkınca artık bu durumun geçeceğini düşünüyor doktor.kızım 311 gr 22cm olmuş.büyümüş miniğim ama ben hissedemiyorum henüzdoktor konsantre olursan hissedersin dedi.bu arada daha önce anlatmıştım gyno ferro sanol mide bulantısı kusma ishal yapmıştı.değiştirdi doktor ferrum verdi.benden haberler böyle kızlar....
seninle hemen hemen aynıyız bende 17 hafta 2 günlük falanım..bende tam olarak hissedemedim daha.bazen yattığımda saniyelik damar atması oluyor..oda bikaç günde bir...sabırsızlıkla bekliyorum şu hafta geçsin..erkekler cidden geç hareketlenirmiş :)))
taki kesinlikle öyle benimde oğlumda sivri karın ama popo baştan beri vardı ama bunda popo dahada büyüdü ve karınlarımın yanları dolu dolu dün resimlerde özelikle o dikkatimi çekti :)Ben istisnalardanım o zaman kaideler her zaman geçerli olmuyor bendeönceki hamileliğimde karnım yayvandı kalçalarım da büyümüştü. Mide bulantım hiiç yoktu. Ekşiii ekşiiii diye dolanıyordum :)) herkes bu kız diyordu hatta anneannem doktora inanmamıştı yanlış bilmiş bu kız diyordu ama erkekti doğduğunda kendim gördüm bunda da karnım sivrim, kalçalarım aynı duruyor, inanılmaz mide bulantılarım oldu, gene ekşii ekşiiii diye dolandım durdum e bu da erkek her hamilelik aynı olmaz, birbirini tutmaz dediklerinin canlı örneği benim işte
Ben dun sadece hemsirenin yanina gittim.. acikcasi saglik ocagindaki doktorun yazmasini istemiyorum,o gebe kalmadan 1ay once ferrozinc yazmisti gebe kalirsan gebelik boyunca devam ediceksin dedi.Sonra ben yaklasik 3ayfelan kullandim.. 9haftalikken kadin dogumcuda tekrar kan degerlerime bakildi cok yuksek dedi ilacini birak dedi. 5.ay baslariz dedi. Bende kadin dogumcunun onerdigi bi ilaci kullanmak istiyorum..Evdede fazladan var aslinda eski kan ilacim..sağlık ocağı yazmadımı cnm 2 hafta bekleyene kadar en azından aile hekimin bişey verebilirdi..
tatile gitmek zorundayım canım, yoksa denize girmek zorunda değilim . doktorum denize girebilirsin ama havuza girme dedi. bende denize grmeye de çekiniyorum bi sakıncası var mı acaba diye.
anladım cnm Allahtan ben güveniyorum aile hekimime.. genelde kadın doğumcum ne verse oda onaylıyor.. mesela bnm dr aşını sağlık ocağında ol dedi boşuna para verme buraya dedi.. aile hekimim de aynısını söylemişti.. kendi başına içme bence dr git erkene çek randevunu..Ben dun sadece hemsirenin yanina gittim.. acikcasi saglik ocagindaki doktorun yazmasini istemiyorum,o gebe kalmadan 1ay once ferrozinc yazmisti gebe kalirsan gebelik boyunca devam ediceksin dedi.Sonra ben yaklasik 3ayfelan kullandim.. 9haftalikken kadin dogumcuda tekrar kan degerlerime bakildi cok yuksek dedi ilacini birak dedi. 5.ay baslariz dedi. Bende kadin dogumcunun onerdigi bi ilaci kullanmak istiyorum..Evdede fazladan var aslinda eski kan ilacim..
Benimde oluyor canım bu aralar. Akıntım oluyordu beyaz ama sanki bu değişik bir ıslaklık. Sen sordun mu doktoruna öğrenebildinmi?Kizlar acil bi sorum olacak, ic camasirinizda boyle ter gibi bi islaklik oluyo mu hic? Cok yogun degil amacamadir rengini degistirecek kadar da islak, bi iki kere oldu bana da renksiz kokusuz bisey... Doktora bi sorayim en iyisi... Siz de noluryazin.
sağol canım teşekkürler. duphalak bildiğim kadarıyla bağırsakları yumuşatıyor. kabız için. ama benim kabızlık sorunum yok tersine ben tuvalete fazla gitmekten (günden 5 defa büyük tuvalet) oluyor. benim işler karışık yani.Ben akşamları birer dilim ananas, sabah aç karnına kuru kayısı ardından bi bardak ılık su ve gün içinde armut yiyerek geçiriyordum ki son bir aydır hiç birşey fayda etmedien sonunda doktorum da basura kadar gider dedi ve geçen hafta duphalac diye bi ilaç verdi. Çok huzursuz oldum kullanmadım başlarda ama sonra pes ettim. Günde 2 kez 10ml içiyorum ve çok daha rahatım. Laktüloz varmış yalnızca içerisinde, bağırsakta emiliyormuş, bebeğe geçmiyormuş. Aslında bağırsak problemi çeken bebeklere de verilen bi ilaçmış. İstersen doktoruna danış belki sana da tavsiye eder arkadaşım.
ben de basur ve çatlak yüzünden 2002de amekiyat oldum. gerçekten çok zor. rabbim sana da bana da ve tüm şikayeti olanlara yardımcı olsun. sana da geçmiş olsun..bende de aynı durum var arkadaşım başlarda çok kötüydü çünkü çatlak da var bende kabızlık çok kötü yapıyor baharat iyi gelmiyor ben rahatım iki aydır var yine ama doktor bana kasınti ve kramplar için bi ilaç vermişti magnezyum o çok iyi geldi hiç kabızlık yasamadim şimdilik acim yok ama ilacı doktora sormadan kullanmazsin zaten bende doğal yöntemlerin hiçbiri ise yaramiyordu malesef gecmis olsun çok zor
yok canım antalyaya gidiyoruz. denize gireyim ufaktan o zamantatlım tatile nereye gidiyorsunuz? marmara değil de ege ve akdeniz ise, bence boşuna kendini sıkıyorsun.. doktorlar gebeliğin son birkaç haftasına kdr yüzmeyi tavsiye ediyor.. ama tabi havuzların hijyeninde sıkıntı olabileceği için denizi dha çok öneriyorlar.. deniz de bizim marmara gbi koliform içeriği yüksek olan bir deniz değilse gönül rahatlığıyla girebilirsin..
Doktorda oyle demisti ama ben cok sabirsizlaniyorum nasil bir his cok merak ediyorumhissedemiyorsan en geç 2 haftaya hissedersin cnm :) hiç huzursuz olma çok normal hissedememen
ben de basur ve çatlak yüzünden 2002de amekiyat oldum. gerçekten çok zor. rabbim sana da bana da ve tüm şikayeti olanlara yardımcı olsun. sana da geçmiş olsun..
Selam kizlar dun saglik ocaginda kan sayimi yaptirmistim demir depolarim azalmaya baslamis,benim doktoruma randuvum ay sonunda ancak ozaman kan ilaci kullanmaya baslayabilirim. Sizce 2hafta cokmu gec olmus olur kafam karisikbi oneride bulunun...
Anladim canim ozaman ben bu haftaa gidem bi kadindogumcuya bebisim kansiz kalmasinnanladım cnm Allahtan ben güveniyorum aile hekimime.. genelde kadın doğumcum ne verse oda onaylıyor.. mesela bnm dr aşını sağlık ocağında ol dedi boşuna para verme buraya dedi.. aile hekimim de aynısını söylemişti.. kendi başına içme bence dr git erkene çek randevunu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?