kızlar doktora gitme sıklığınız nasıl ?
mesela randevularım 4 haftada bir benim..
yani her gidişimde 4 hafta sonra tekrar görüşelim diyo doktorum ama bu süre bana çoook uzun geliyo
3. haftada dayanamayıp gidiyorum, yine erken gelmişsin diyo bana
21 inde randevum var yine, bu gidişimde dicem..
4 hafta bana çok uzun geliyo, huzursuz oluyorum her gittiğimde yüreğim ağzıma geliyo bişe oldu diye.. 2 haftada bir gitsem ben nolur ki
sizde nasıl bu durum ?
Hayırlı günler anneler..
Nasılsınız? Sayfalar çok ilerlemiş okuyamadım.. Bende çok sık gelip bakamıyorum..
Herkesler iyidir bebekleriniz sağlıklıdır İnşaAllah..
Biz dün 4lü tarama sonuçlarını almaya gittik çok şükür bir sorun yokmuş..
Renkli ultrason için gün aldık. Fiyatı 230 tlymiş.. Eşime fazla geldi..
Şeker yüklemesi istedi.. Bugün gidecektim ama kendim gitmek istemedim haftaya eşimle gideceğiz İnşaAllah. hem o zaman 20 haftalık olacağız..
Tekrardan bir cinsiyet kontrolü yaptı dr.umuz.. Yine %80 kız dedi..Sanırım gerçekten kız..
Bizde durumlar böyle..
Tatlım aynısı bizde de geçerli hatta geçen ay 14 ünde göründüm. Bu ay 18 inde ayrıntılıya gideceğim. Ancak doktoruma mayıs 14 te gideceğim . Düşün aradaki haftalarıkızlar doktora gitme sıklığınız nasıl ?
yani her gidişimde 4 hafta sonra tekrar görüşelim diyo doktorum ama bu süre bana çoook uzun geliyo
4 hafta bana çok uzun geliyo, huzursuz oluyorum her gittiğimde yüreğim ağzıma geliyo bişe oldu diye.. 2 haftada bir gitsem ben nolur ki
sizde nasıl bu durum ?
teşekkür ederim canım,çok sağol:)iyi haberlerine çook sevindim cnm.. maşalaah ve geçmiş olsun :)
Bazen bizde eşimle acile gidiyoruz bebeği görmeye.Hatta bir keresinde doktor şikayet nedir dedi bizimki hanımın göbeği çıkmadı merak ediyoruz bebek nasıl dedi ?
günaydınlar kızlarrrrr herkese, kasık ağrısı olan arkadaşlar normal bende de vardı rahim gegenişliyor bağlar geriliyor , ilaç takviyesi konusuna gelince bende ilk hamilelikten bu yana omega hağı kullanıyorum 16. haftamda demir ilacına başladım. demir ilacı kabızlık yaptı bende ama yine de içmeye devam ediyorum.
birde kızlar mayısın 11 de tatile gidicez ve ben denize bile girmeye, otelin yiyeceklerini yemeye çok çekiniyorum offff ama gitmek de zorundayım o tatile
Karı-koca birazcık deliyizdir debuna çok güldüm cnm ya ilahi size yani
sağlıkla alın bir an önce bebişinizi kucağınıza..
katti nefes egzersizi önerdi..yavaş yavaş deniyorum bakalım..daha net hissedersin dedicnm günlerimiz çok yakın.. ben yaklaşık 2 haftadır hissettiğime inanıyorum.. benim de oğluşum olucak.. özellikle yemeklerden sonra göbek deliliğimin hizasında sol aşağıda çok net iç kaşınması gbi kıpırtılar hissediorum.. sen de kendini biraz dinlesen hissedebilirsin belki..
sağlık ocağındaki doktor yazardı direk.neden yazdırmadınSelam kizlar dun saglik ocaginda kan sayimi yaptirmistim demir depolarim azalmaya baslamis,benim doktoruma randuvum ay sonunda ancak ozaman kan ilaci kullanmaya baslayabilirim. Sizce 2hafta cokmu gec olmus olur kafam karisikbi oneride bulunun...
sizde nasıl bu durum ?
canım ben prof.a gidiyorum...o bile dedi sağlık ocağına gidip kan sayımı yaptır. aile hekimin duruma göre demir hapı yazar sana dedi..getir ben bakayım demedi..benimde iki hafta var kontrole ben dün başladım hapa...genelde aynı ilaçlar veriliyorBen dun sadece hemsirenin yanina gittim.. acikcasi saglik ocagindaki doktorun yazmasini istemiyorum,o gebe kalmadan 1ay once ferrozinc yazmisti gebe kalirsan gebelik boyunca devam ediceksin dedi.Sonra ben yaklasik 3ayfelan kullandim.. 9haftalikken kadin dogumcuda tekrar kan degerlerime bakildi cok yuksek dedi ilacini birak dedi. 5.ay baslariz dedi. Bende kadin dogumcunun onerdigi bi ilaci kullanmak istiyorum..Evdede fazladan var aslinda eski kan ilacim..
sizde nasıl bu durum ?
ben 3 haftaya bir gidiyorum..bikaç riskli durum olunca da yakınımda olan başka bi doktora da gidiyorum.ortalama iki haftaya bir gitmiş oluyorumkızlar doktora gitme sıklığınız nasıl ?
sizde nasıl bu durum ?
aynen öyle :) benim de kızım olacak inşallah.şu ana kadar 6 kilo aldım hepsi kalçada birikti :) arkaya doğru büyüdüm resmen :)dün ben paylaşmıştım resmimi kız bebiş bekliyorum inş. ve oğlan annelerinin göbeklerini görünce kesinlikle kızlar yayvan erkekler sivri ve ayrıca kızlarda kesinlikle popiş büyük oluyor
6 aya çıkarsalar doğum iznini ne iyi olacakCanim meclis onqyladi
kıyamam ya allhhım sabır versin çok zor allah sağlıkla anne olmayı nasip etsin isteyen herkesiCanım aşağıda yazısıDün sabah yazdı
ozgesinan dedi: ↑
Kızlar bugun bizim evlilik yıldönümümüz ve eşimin dogum günü cinsiyeti netlestirirz bugun diye randevu özel olsun istedim ve bugune almıstım sonuc benım yavrum benı ıkı hafta önce terketmiş...o kadar cok üzüldüm ki ama yapabılıcegım de bişey yok kaderınde yasamak yokmus kucagıma alabılmek yokmus yarın operasyon geciricem bebek büyük oldugu için kürtaj yapamıcaklar dogum yapıcam cok da korkuyorum acıkcası hıc hazır degıldım böyle bir duruma...ne olur dualarınızda bana da yer verin sagsaglım halledebilelim saglıklı bir sekilde ayrılıyım hastaneden hamilelerin duaları kabul olurmus şimdiden tesekkür ederim hepınıZe
1 ay önce bende de çıkmıştı 4 antibiyotik değil ama iki kere antibiyotik kullanmak zorunda kaldım ilaçlarını ihmal etme idrar yolu enfeksiyonu önemli cunkuIyi günler bayanlar bende idrar yolunda enfeksiyon çıktı birde normal enfeksiyon kapmışım ateşim 38 çok Boğaz'ım ağırıyor kanımdada çıktı moralim bozuldu saglık Ocağında ki doktor günde 4 tane antibiyotik verdi var mı böyle olan camım sıkıldı
Sağol canım çok zor gerçekten çok tuvalete çıkıyorsa ve kabızlık değilse bi doktora görün istersen bebeğe zararı olmayacak ağrı kesici kremler veriyorlarben de basur ve çatlak yüzünden 2002de amekiyat oldum. gerçekten çok zor. rabbim sana da bana da ve tüm şikayeti olanlara yardımcı olsun. sana da geçmiş olsun..
Ben ayin 2 sinde gitmiştim 6 hafta sonraya direkt ayrıntılı ultrason a çağırdı bende ara uzun dedim ama avrupada sadece 4 kere ultrasona giriyorlarmis 3 haftada bir gitsen de bebeğin ölçümleri degismeebilir çünkü ultrason en az 3 haftalik farkları gosterebiliyor bu yüzden daha çok panik olursun canimkızlar doktora gitme sıklığınız nasıl ?
sizde nasıl bu durum ?
maşallah benim de ikinci kızım olacak inşallah kızımın ve benim gonlumuzd3n geçen oldu ne yalan söyleyeyim allah kucağımiza almayi da nasip etsin maşallah size demerhabalar herkese,
bende çok sık gelip okuyamayanlardanım sayfalar çok olunca hepsi okunmuyor. umarım herkes iyidir.
bizimde kontrolumuz vardı herşey yolunda çok şükür % 80 kızım olacak inşallah :) cuma günü 4lü test sonuçlarımı almaya gidicem ozaman tekrar bakarız dedi dr. bi kızım var bi kızım daha olucak rabbim sağlıkla göndersin inşalllah..
bir sonraki aya doppler için randevu alın dedi dr. aldım ama 330tl dediler çok pahalı ya.. kızımda yaptırmıştım 3 sene önce 150 tl idi
Maşallah canım kilo yok ki sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?