2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

hehe sende benim taktiği uygula canımcım 2 haftada bir özele 2 haftada birde devlete git böylece 2 farklı hastanede 1 aylık döngü başlatırsın :)

benm bildiğim şeker yüklemesi 25 26. haftalarda oluyo biraz erken deil mi

Tatlım aynısı bizde de geçerli hatta geçen ay 14 ünde göründüm. Bu ay 18 inde ayrıntılıya gideceğim. Ancak doktoruma mayıs 14 te gideceğim . Düşün aradaki haftaları geçmiyor inan ki. Bazen bizde eşimle acile gidiyoruz bebeği görmeye. Hatta bir keresinde doktor şikayet nedir dedi bizimki hanımın göbeği çıkmadı merak ediyoruz bebek nasıl dedi ?
Yapacak bir şey yok bana göre her hafta olsun ama , doktorlar şuanda aylık çağırıyorlar maalesef

merhabalar herkese,
bende çok sık gelip okuyamayanlardanım sayfalar çok olunca hepsi okunmuyor. umarım herkes iyidir.
bizimde kontrolumuz vardı herşey yolunda çok şükür % 80 kızım olacak inşallah :) cuma günü 4lü test sonuçlarımı almaya gidicem ozaman tekrar bakarız dedi dr. bi kızım var bi kızım daha olucak rabbim sağlıkla göndersin inşalllah..
bir sonraki aya doppler için randevu alın dedi dr. aldım ama 330tl dediler çok pahalı ya.. kızımda yaptırmıştım 3 sene önce 150 tl idi

Bazen bizde eşimle acile gidiyoruz bebeği görmeye. Hatta bir keresinde doktor şikayet nedir dedi bizimki hanımın göbeği çıkmadı merak ediyoruz bebek nasıl dedi ?
buna çok güldüm cnm ya ilahi size yani
sağlıkla alın bir an önce bebişinizi kucağınıza..

Ben de aynı tarihlerde tatilde olacağım, şuan çalışıyorum ve açıkçası tatilin gelmesini de iple çekiyorum. Denize girmenin bir sakıncası olmaz, zaten doktor da söylemiş, hem her yerde hamilelikteki en iyi sporun yürüyüş ve yüzme olduğu yazıyor, mikrop kapmamak için havuza girmemen yeterli. Ben de otelde olacağım ve yemek konusu benim de kafama takılıyor ama meyve süt vs gibi yiyecekleri çok tüketip ana öğünlerde içime ne sinerse onu yiyeceğim artık, zaten çalıştığım için tüm öğlen yemeklerimi de dışardan yiyorum, sen kahvaltını iyi yap, bol meyve ye yemekler şansımıza kalmış artık.

katti nefes egzersizi önerdi..yavaş yavaş deniyorum bakalım..daha net hissedersin dedi

Selam kizlar dun saglik ocaginda kan sayimi yaptirmistim demir depolarim azalmaya baslamis,benim doktoruma randuvum ay sonunda ancak ozaman kan ilaci kullanmaya baslayabilirim. Sizce 2hafta cokmu gec olmus olur kafam karisik bi oneride bulunun...
sağlık ocağındaki doktor yazardı direk.neden yazdırmadın

32. haftaya kadar 4 haftada 1 geleceksin demişti bana doktorum.. hala da 4 haftada 1 gidiyorum. zaten hareketlerini hissetmeye başladığım için ultrason u da ilk zamanlardaki kadar merak etmiyorum

canım ben prof.a gidiyorum...o bile dedi sağlık ocağına gidip kan sayımı yaptır. aile hekimin duruma göre demir hapı yazar sana dedi..getir ben bakayım demedi..benimde iki hafta var kontrole ben dün başladım hapa...genelde aynı ilaçlar veriliyor

Son düzenleme:

Canım o zaman kontrol hakkını kullan benim gittiğim hast. 10 gün içinde kontrol ücretsiz gittiğim gün dışında bir şey olursa kontrol é gidiyorm böylelikle süre kısalıyor

ben 3 haftaya bir gidiyorum..bikaç riskli durum olunca da yakınımda olan başka bi doktora da gidiyorum.ortalama iki haftaya bir gitmiş oluyorum

dün ben paylaşmıştım resmimi kız bebiş bekliyorum inş. ve oğlan annelerinin göbeklerini görünce kesinlikle kızlar yayvan erkekler sivri ve ayrıca kızlarda kesinlikle popiş büyük oluyor
aynen öyle :) benim de kızım olacak inşallah.şu ana kadar 6 kilo aldım hepsi kalçada birikti :) arkaya doğru büyüdüm resmen :)

kıyamam ya allhhım sabır versin çok zor allah sağlıkla anne olmayı nasip etsin isteyen herkesi

1 ay önce bende de çıkmıştı 4 antibiyotik değil ama iki kere antibiyotik kullanmak zorunda kaldım ilaçlarını ihmal etme idrar yolu enfeksiyonu önemli cunku

ben de basur ve çatlak yüzünden 2002de amekiyat oldum. gerçekten çok zor. rabbim sana da bana da ve tüm şikayeti olanlara yardımcı olsun. sana da geçmiş olsun..
Sağol canım çok zor gerçekten çok tuvalete çıkıyorsa ve kabızlık değilse bi doktora görün istersen bebeğe zararı olmayacak ağrı kesici kremler veriyorlar
Ben ayin 2 sinde gitmiştim 6 hafta sonraya direkt ayrıntılı ultrason a çağırdı bende ara uzun dedim ama avrupada sadece 4 kere ultrasona giriyorlarmis 3 haftada bir gitsen de bebeğin ölçümleri degismeebilir çünkü ultrason en az 3 haftalik farkları gosterebiliyor bu yüzden daha çok panik olursun canim
maşallah benim de ikinci kızım olacak inşallah kızımın ve benim gonlumuzd3n geçen oldu ne yalan söyleyeyim allah kucağımiza almayi da nasip etsin maşallah size de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…