2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
ben 3 haftaya bir gidiyorum..bikaç riskli durum olunca da yakınımda olan başka bi doktora da gidiyorum.ortalama iki haftaya bir gitmiş oluyorum
geçtiğimiz ramazanda bir kaybım oldu benim..
şimdi çok pimpirikliyim o yüzden.. tam anlamıyla hissediyo da sayılmam.. kendimi dinliyorum sürekli.. ama konuşcam, 2 haftada çağırsın beni

hehe sende benim taktiği uygula canımcım 2 haftada bir özele 2 haftada birde devlete git böylece 2 farklı hastanede 1 aylık döngü başlatırsın :)

öylede kafam karışır diyorum, birinin dediği diğerini tutmazsa , sabahlar olmaz bana

hiç geçmiyo haftalar, onlarda halden anlasın, haftada çağırsın nevarki

32. haftaya kadar 4 haftada 1 geleceksin demişti bana doktorum.. hala da 4 haftada 1 gidiyorum. zaten hareketlerini hissetmeye başladığım için ultrason u da ilk zamanlardaki kadar merak etmiyorum

keşke artık bende hissetsem, biraz daha tutarım kendimi

Canım o zaman kontrol hakkını kullan benim gittiğim hast. 10 gün içinde kontrol ücretsiz gittiğim gün dışında bir şey olursa kontrol é gidiyorm böylelikle süre kısalıyor
yok ücretini düşünmüyorum, doktoru bezdirirmiyim acaba diyorum, düşünsenize ayda bir çağırdığınız hastanın onbeş güne damlamasını

ne güzel işte cnm az kilo almışsın vermesi kolay olur.. gerçi çoğu hamiş 6. aydan sonra kilo almaya başlar aman dikkat et bu kadar fit vücuduna o kadar kilo kesin çatlak yapar..

zaten yaklaşık 4 kilo aldım, alma potansiyelim var ama şu aralar, lierac kullanıyorum iki günde bir, etkisi olur inş. cnm yaa, yoksa harita gibi gezerim :)

Beni 3 haftada bir çağırıyor doktorum. Önceleri 2 haftada bir gidiyordum 3 haftaya çıkarınca uzun geldi. Pazarlık da yapmaya çalıştım doktorumla ama olmadı En son 3 nisanda gittim o kadar çok merak ediyorumki şimdi, ben daha hareketlerini de hissetmeye başlamadık. Aklım hep bebişimde :/

yok ücretini düşünmüyorum, doktoru bezdirirmiyim acaba diyorum, düşünsenize ayda bir çağırdığınız hastanın onbeş güne damlamasını [/QUOTE]

ben yaptım öyle bir kaç kere, doktorlar garipsiyor :)

benimde bir kaybım var ..Rabbim tekrar kimseye yaşatmasın..zaten ondan kaynaklı bu kaygılarımız..içimizi rahatlatıyoruz her gittiğimizde

evet canım kilo yok ama göbek de yok :) sen diyorsun ya benim göbeğim çıkmadı diye, senin de böyle mi?
Evet böyle göbeğim yok canım takmıyorum ama artık ben , herkesin bünyesi farklı bu cumartesi ayrıntılı var doktora soracağım bakalım o ne diyecek , bi de tartılayım bakalım en son 1,5 kilo almıştım , 2 haftada kilo almış mıyım ?

biz seninle hemen hemen aynıyız
inan okadar merak ediyorumki..
bir de, geçen burda bir arkadaşım kaybı oldu..20 haftaya yakındı yanlış hatırlamıyosam..
ondan beri elim karnımda geziyorum ..
normalde randevum 4 mayısta.. aradım bugün 21 nisanada aldım..

senin bebeğin cinsiyeti neydi canım

zaten yaklaşık 4 kilo aldım, alma potansiyelim var ama şu aralar, lierac kullanıyorum iki günde bir, etkisi olur inş. cnm yaa, yoksa harita gibi gezerim :)
ben kızıma hamileyken sadece göbeğimi kremlemiştim kalçam hiç aklıma gelmiyordu göbeğimde hiç çatlma yaşamadım ki 30 kilo aldım ama kalçamda oldu biraz.. Allahtan seneler içinde baya kayboldu görüntüsü bikini giyiyordum rahatlıkla.. şimdi akıllandım tabi kalçama ve baldırlarıma da sürüyorum bide ben hiç krem falan almadım daha öncede yazmıştım hep meyveli vazelin, badem yağı ve kakao yağı kullanıyorum.. kızıma hamileyken sadece vazelin kullanmıştım..

denize girmeye neden çekiniyorsun ki? ne zararı var, hatta yüzme çok faydalı.
ama otel yiyecekleri konusunda haklısın, özellikle herşey dahiller.yine de az yersen bişi olmaz bence

yağlar ve vazelin beni çok huzursuz ediyor , bir de her yere bulaşıyor gibime geliyor, o yüzden kullanmıyorum aslında onlar daha iyi engeller, 30 kiloda bile engellemiş çatlamayı, kalçama ben de sürmüyordum süreyim bari :)

Canm bende randevu aldım yarin sabah gidecem bende

denize girmeye neden çekiniyorsun ki? ne zararı var, hatta yüzme çok faydalı.
ama otel yiyecekleri konusunda haklısın, özellikle herşey dahiller.yine de az yersen bişi olmaz bence

Ayyy keşke biride beni götürse herşeyi yer her dakka yüzer buruşana kadar sudan çıkmam valla eşim bu sene tatile gitmeyelim tepe gibi karnınla nası dayancan o sıcaklarda dio en azında hafta sonu kaçamağı yapalım diorum valla yoksa çatlicam

Evet bende bugün okudum arkadaşımızın kaybını, hem çok üzüldüm hem de kendimi onun yerine koydum. Bu sefer daha da tedirgin olmaya başladım. Ama başka bir arkadaş da doktordan çıktığınızda bir sonraki randevunuza kadar ne olacağını bilemezsiniz yazmış çok hak verdim. Meleklerimiz Allah'a emanet diyerek kendimizi sakinleştirmemiz lazım.

ben de takmıyorum napim artık, olmadı bebek tişörtlerinden giyeriz sorun çözülür

Canım dr bir şey demez bizde gittiğimizde bebek oturuyor du cinsiyet zorla gördü kız dedi benim içime sinmedi kontrol é gel yine bakarım dedi yın gittim 10 gün içinde
sonuçta tek bir doktora gitmeye devam etmek istiyoruz oyuzden doktor n anlayışla karşılar sen söyle ben endişe ediyor m kontrol hakkımda gelsem yine ultrason da bebeğimiZi görebilir miyiz diye inş. Sorun olmaz

öyle yapcam artık canım,
mühim olan bizim iç huzurumuz değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…