2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

biz de gitmicez tatile ama hayatta dayananam yaa normalde 2 kere giderim, haftasonları çanakkaleye fln gidip tatmin olcam... ama bir yandan doğru dürüst içemicem, yiyemicem zevki çıkmayabilir diye düşündüm..

sür cnm sür çatır çatır çatlıyor birde bol bol su içmek lazım dr öyle diyor dıştan olduğu kadar içtende nemlendirmek önemliymiş..

sür cnm sür çatır çatır çatlıyor birde bol bol su içmek lazım dr öyle diyor dıştan olduğu kadar içtende nemlendirmek önemliymiş..

içiyorum ama artık tuvalete yaşar oldum, benim korkum çatlaklardan ziyade göğüslerimin sarkması, göbeğime inmesi :/
senin ilk doğumdan sonra nasıl oldu?

Ya benim gözüm sürekli fast food da Her zaman sebze , et , meyve tüketmeye çalışıyorum. Ama şuan nasıl istiyor nasıl istiyor ağlayacağım. . Yememem de lazım napıcam ben ..

2. Hamileliği olupta normal doguran bayanlar bu dogumunuzu nasıl yapmayı planlıyorsunuz bende normal dogurmuş olarak 2. De kararsızım yanı düşüncelerim çok karmasık benım gibi olan ve duygularını paylaşcak olanınız varsa cok memnun olucam

Bende cuma gunu devletteki kadin dogumcudan randuvu aldim ona gostercem sonuclari icim rahat etsin.. Ben aile hekimimi hic isinmadim degistirmeyi bile dusunuyorum acikcasi

normal doğumda zorlandınız mı acaba. neden bu sefer kararsızsınız?

içiyorum ama artık tuvalete yaşar oldum, benim korkum çatlaklardan ziyade göğüslerimin sarkması, göbeğime inmesi :/
senin ilk doğumdan sonra nasıl oldu?
cnm göğüslerim çok büyük değiller bnm 80 kullanıyorum normalde emzirirken 95 bile yetmediği zamanlar oldu 14 ay emdi kızım o nedenle 10 aydan sonra eski haline döndü sütle şişiyordu emzirince içi boş fos kalıyordu.. emzirmeyi bıraktıktan ortalama 3 ay sonra eski formuna kavuştu.. sarkma yaşamadım ama küçük diye yaşamadım kanımca.. ve ben hep sütyen kullandım hamileykende gece gündüz takardım emzirirken de hemde emzirme sütyeni falan kullanmadım hep alttan destekli kullandım. emzirme sütyenleri sırf penye olduğundan sıkı tutmuyor sarkma olabilir diye korkmuştum bende..

anladım canım, sen şanslıymış ne güzel.

Güzel anneler biz biraz önce kontrolumuzden çıktık. Bugün tam 20 haftalığız ve oğlumuz 304 gr olmuş. Doktorum parmaklarımızı saydı ağzımızı burnumuzu tek tek gösterdi :) 3 hafta sonraya detaylı ultrason sırası aldım. Normal ücreti 300 TL iken Sgklı olunca 53 TL ye düşüyormuş.. Bende sadece 1 kg aldım, doktorum değerlerin ve durumun çok iyi boyle devam yürüyüşlere dedi. Ek olarak d vitamini verdi şimdilik bizde durumlar böyle..

Bende cuma gunu devletteki kadin dogumcudan randuvu aldim ona gostercem sonuclari icim rahat etsin.. Ben aile hekimimi hic isinmadim degistirmeyi bile dusunuyorum acikcasi
hapı yazdırıp arkana bakmadan kaçsaydın:)))) evet git başla biran önce ilacına.çok çabuk büyüyor bebeişlerimiz ihtiyaçları daha çok artıyor..

biz de gitmicez tatile ama hayatta dayananam yaa normalde 2 kere giderim, haftasonları çanakkaleye fln gidip tatmin olcam... ama bir yandan doğru dürüst içemicem, yiyemicem zevki çıkmayabilir diye düşündüm..
biz seçimlerden sonra Kıbrıs'a gidelim dedik, doktorda onayladı sağ olsun! babymoon yapacağız :) balayında da oraya gitmiştik iyi olur diye düşündük baş başa uzun süre tatile çıkamayabiliriz, değerlendirmek gerek değil mi ama :) Çanakkale de her an yanımızda bayılıyorum ben denizine havasına :)

Ben normal dogum yaptim bunuda normal dusunuyorum.

normal doğumda zorlandınız mı acaba. neden bu sefer kararsızsınız?
Doktoruma göre hersey cok normal geçmişti yanı bı aksilik cok sükür yasamamıstım ama sancılar ve dogum anı gercekten zor zamanlar yanı tekrar bu durumu kaldırabılırmıyım yapabılırmıyım endişesi var büyük bir güç sarfediyorsun bu güç varmı bende onu bile bilmiyorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…