Ayyy keşke biride beni götürse herşeyi yer her dakka yüzer buruşana kadar sudan çıkmam vallaeşim bu sene tatile gitmeyelim tepe gibi karnınla nası dayancan o sıcaklarda dio en azında hafta sonu kaçamağı yapalım diorum valla yoksa çatlicam
sür cnm sür çatır çatır çatlıyoryağlar ve vazelin beni çok huzursuz ediyor , bir de her yere bulaşıyor gibime geliyor, o yüzden kullanmıyorum aslında onlar daha iyi engeller, 30 kiloda bile engellemiş çatlamayı, kalçama ben de sürmüyordum süreyim bari :)
sür cnm sür çatır çatır çatlıyorbirde bol bol su içmek lazım dr öyle diyor dıştan olduğu kadar içtende nemlendirmek önemliymiş..
Ya benim gözüm sürekli fast food daHer zaman sebze , et , meyve tüketmeye çalışıyorum. Ama şuan nasıl istiyor nasıl istiyor ağlayacağım. . Yememem de lazım napıcam ben ..[/QUOTE
o kadar canın cektiyse ye yahu ama temiz bir yerden, bi kereden nolcak ki
Bende cuma gunu devletteki kadin dogumcudan randuvu aldim ona gostercem sonuclari icim rahat etsin..canım ben prof.a gidiyorum...o bile dedi sağlık ocağına gidip kan sayımı yaptır. aile hekimin duruma göre demir hapı yazar sana dedi..getir ben bakayım demedi..benimde iki hafta var kontrole ben dün başladım hapa...genelde aynı ilaçlar veriliyor
2. Hamileliği olupta normal doguran bayanlar bu dogumunuzu nasıl yapmayı planlıyorsunuz bende normal dogurmuş olarak 2. De kararsızım yanı düşüncelerim çok karmasık benım gibi olan ve duygularını paylaşcak olanınız varsa cok memnun olucam
cnm göğüslerim çok büyük değiller bnm 80 kullanıyorum normalde emzirirken 95 bile yetmediği zamanlar oldu 14 ay emdi kızım o nedenle 10 aydan sonra eski haline döndü sütle şişiyordu emzirince içi boş fos kalıyordu.. emzirmeyi bıraktıktan ortalama 3 ay sonra eski formuna kavuştu.. sarkma yaşamadım ama küçük diye yaşamadım kanımca.. ve ben hep sütyen kullandım hamileykende gece gündüz takardım emzirirken de hemde emzirme sütyeni falan kullanmadım hep alttan destekli kullandım. emzirme sütyenleri sırf penye olduğundan sıkı tutmuyor sarkma olabilir diye korkmuştum bende..içiyorum ama artık tuvalete yaşar oldum, benim korkum çatlaklardan ziyade göğüslerimin sarkması, göbeğime inmesi :/
senin ilk doğumdan sonra nasıl oldu?
benimde en büyük korkum göğüs sarkması : Siçiyorum ama artık tuvalete yaşar oldum, benim korkum çatlaklardan ziyade göğüslerimin sarkması, göbeğime inmesi :/
senin ilk doğumdan sonra nasıl oldu?
cnm göğüslerim çok büyük değiller bnm 80 kullanıyorum normalde emzirirken 95 bile yetmediği zamanlar oldu 14 ay emdi kızım o nedenle 10 aydan sonra eski haline döndü sütle şişiyordu emzirince içi boş fos kalıyordu.. emzirmeyi bıraktıktan ortalama 3 ay sonra eski formuna kavuştu.. sarkma yaşamadım ama küçük diye yaşamadım kanımca.. ve ben hep sütyen kullandım hamileykende gece gündüz takardım emzirirken de hemde emzirme sütyeni falan kullanmadım hep alttan destekli kullandım. emzirme sütyenleri sırf penye olduğundan sıkı tutmuyor sarkma olabilir diye korkmuştum bende..
hapı yazdırıp arkana bakmadan kaçsaydın:)))) evet git başla biran önce ilacına.çok çabuk büyüyor bebeişlerimiz ihtiyaçları daha çok artıyor..Bende cuma gunu devletteki kadin dogumcudan randuvu aldim ona gostercem sonuclari icim rahat etsin..Ben aile hekimimi hic isinmadim degistirmeyi bile dusunuyorum acikcasi
canım ondan senin göbeğin çıkmamıştır. sivri bir göbeğim oldubenim oluşumdankızgöbek yerine popo çıkacak dimi
benimde en büyük korkum göğüs sarkması : S
biz seçimlerden sonra Kıbrıs'a gidelim dedik, doktorda onayladı sağ olsun! babymoon yapacağız :) balayında da oraya gitmiştik iyi olur diye düşündük baş başa uzun süre tatile çıkamayabiliriz, değerlendirmek gerek değil mi ama :) Çanakkale de her an yanımızda bayılıyorum ben denizine havasına :)biz de gitmicez tatile ama hayatta dayananam yaa normalde 2 kere giderim, haftasonları çanakkaleye fln gidip tatmin olcam... ama bir yandan doğru dürüst içemicem, yiyemicem zevki çıkmayabilir diye düşündüm..
Ben normal dogum yaptim bunuda normal dusunuyorum.2. Hamileliği olupta normal doguran bayanlar bu dogumunuzu nasıl yapmayı planlıyorsunuz bende normal dogurmuş olarak 2. De kararsızım yanı düşüncelerim çok karmasık benım gibi olan ve duygularını paylaşcak olanınız varsa cok memnun olucam
ben bir yerde okumuştum ama mutlaka destekli iç çamaşırı kullanın diyordu acaba bundan dolayı olabilir mi?önlemenin de yolu yok ki
Doktoruma göre hersey cok normal geçmişti yanı bı aksilik cok sükür yasamamıstım ama sancılar ve dogum anı gercekten zor zamanlar yanı tekrar bu durumu kaldırabılırmıyım yapabılırmıyım endişesi var büyük bir güç sarfediyorsun bu güç varmı bende onu bile bilmiyorunnormal doğumda zorlandınız mı acaba. neden bu sefer kararsızsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?