biz seçimlerden sonra Kıbrıs'a gidelim dedik, doktorda onayladı sağ olsun! babymoon yapacağız :) balayında da oraya gitmiştik iyi olur diye düşündük baş başa uzun süre tatile çıkamayabiliriz, değerlendirmek gerek değil mi ama :) Çanakkale de her an yanımızda bayılıyorum ben denizine havasına :)
ben bir yerde okumuştum ama mutlaka destekli iç çamaşırı kullanın diyordu acaba bundan dolayı olabilir mi?
Yaa resmen deniz aşeriyorum benyok canım antalyaya gidiyoruz. denize gireyim ufaktan o zaman
Ben iki haftada bir gidiyorum çapaya. Ama riskli gebelik grubunda olduğum için böyle, yoksa normalde 4 haftada bir çağırıyorlar.kızlar doktora gitme sıklığınız nasıl ?
mesela randevularım 4 haftada bir benim..
yani her gidişimde 4 hafta sonra tekrar görüşelim diyo doktorum ama bu süre bana çoook uzun geliyo
3. haftada dayanamayıp gidiyorum, yine erken gelmişsin diyo bana
21 inde randevum var yine, bu gidişimde dicem..
4 hafta bana çok uzun geliyo, huzursuz oluyorum her gittiğimde yüreğim ağzıma geliyo bişe oldu diye.. 2 haftada bir gitsem ben nolur ki
sizde nasıl bu durum ?
Doktoruma göre hersey cok normal geçmişti yanı bı aksilik cok sükür yasamamıstım ama sancılar ve dogum anı gercekten zor zamanlar yanı tekrar bu durumu kaldırabılırmıyım yapabılırmıyım endişesi var büyük bir güç sarfediyorsun bu güç varmı bende onu bile bilmiyorun
bence doğum olayına hiç girmeyeleim..çoğumuzun ilk ...şimdiden tırsmayalım doğum hikayelerini dinleyipDoktoruma göre hersey cok normal geçmişti yanı bı aksilik cok sükür yasamamıstım ama sancılar ve dogum anı gercekten zor zamanlar yanı tekrar bu durumu kaldırabılırmıyım yapabılırmıyım endişesi var büyük bir güç sarfediyorsun bu güç varmı bende onu bile bilmiyorun
cnm ben kesinlikle normal istiyorum kızımda hemen ayağa kalktım ama sezeryan bildiğin ameliyat çok zor iyileşme süreci hem göbek kaldı tüm tanıdıklarımda fiziğimi severim ben acıyı göze alırım sonuçta geçici ama fiziğimin bozulması yıllarca kalıcı bir sonuç2. Hamileliği olupta normal doguran bayanlar bu dogumunuzu nasıl yapmayı planlıyorsunuz bende normal dogurmuş olarak 2. De kararsızım yanı düşüncelerim çok karmasık benım gibi olan ve duygularını paylaşcak olanınız varsa cok memnun olucam
mrblarrrKızlar Merhaba
kızlar hiç üzülmeyin boşuna büyük olanlardan hiç sarkmayını duymadım ben imkansız.
bence doğum olayına hiç girmeyeleim..çoğumuzun ilk ...şimdiden tırsmayalım doğum hikayelerini dinleyip
Kuzucuum korkma dünyanın en güzel olayı doğum.. altı üstü biraz acı o kadar eşim beni aldatsa daha çok acı çekerim doğum sancısı hiç bişeybence doğum olayına hiç girmeyeleim..çoğumuzun ilk ...şimdiden tırsmayalım doğum hikayelerini dinleyip
Şimdiden korkmaya başladımDoktoruma göre hersey cok normal geçmişti yanı bı aksilik cok sükür yasamamıstım ama sancılar ve dogum anı gercekten zor zamanlar yanı tekrar bu durumu kaldırabılırmıyım yapabılırmıyım endişesi var büyük bir güç sarfediyorsun bu güç varmı bende onu bile bilmiyorun
öylemi diyorsun..napcann analık böyle bişey demekkikızlar hiç üzülmeyin boşuna büyük olanlardan hiç sarkmayını duymadım ben imkansız.
küçük olanlarında içi boşalıyor azcık
değilmi yaaa...tadını çıkarıyorduk..böyle tatlı tatlı devam edeydi iyiydisonuna kadar katılıyorum.lütfen doğum mevzusunu daha ileri aylarda konuşsak ,ne güzel olur değil mi?
Vala bunu bende duydum sağlıklı olduğu söyleniyor da ben pek icemiyorumArkadaşıma doktoru yaz aylarında özellikle günde iki şişe maden suyu içmesini önermişti vitamin ve mineraller açısından bilemedim bende şimdi ......
Aynenn canimm gideyimm biranonce.. senin kullandigin vitamin ve kan ilacinin adi ney canimhapı yazdırıp arkana bakmadan kaçsaydın:)))) evet git başla biran önce ilacına.çok çabuk büyüyor bebeişlerimiz ihtiyaçları daha çok artıyor..
hayır benimkinin içi boşalmadı bence bünyeyle alakalı bi durum.. kızımda 80 kullanıyordum emzirmede 95 bile az geldi ama emzirme sürecimden sonra 3 ay içinde yine 80 oldu sarkma da olmadı içi boşta kalmadı..kızlar hiç üzülmeyin boşuna büyük olanlardan hiç sarkmayını duymadım ben imkansız.
küçük olanlarında içi boşalıyor azcık
o derece yanii anammmmmmmmmKuzucuum korkma dünyanın en güzel olayı doğum.. altı üstü biraz acı o kadar eşim beni aldatsa daha çok acı çekerim doğum sancısı hiç bişeyRabbim huzur sağlık aşk versin kalanı gelir geçer..
İlk hamileliğimde cok kararlıydım illa normal olucak diye ama yasayıp gorunce hersey cok gercekti akşamdan sabaha kadar düzenli sancılar hastanede artan sancılarlarla 12 15 saat denebılır artan sancılar onemli olanı benceben normal doğumdan çok korkuyorum zaten, kendime güvenemiyorum hiç.kaç saat sürmüştü doğum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?