2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

Ben çanakkaleye hiç gitmedim, biz de balayında Kıbrısa gitmiştik ve orayı çookkk seviyorum, evet belki de son yalnız tatiliniz :))) anca çocuk büyüyünce gidilir bir daha

ben bir yerde okumuştum ama mutlaka destekli iç çamaşırı kullanın diyordu acaba bundan dolayı olabilir mi?

olabilir, zaten destekli kullanıyorum ama özellikle geceleri çok sıkıyor çıkarıyorum, zaten bütün gün giyince sertleşiyor ağrıyor göğüsler. ooff off kadın olmak çok zor

Ben iki haftada bir gidiyorum çapaya. Ama riskli gebelik grubunda olduğum için böyle, yoksa normalde 4 haftada bir çağırıyorlar.

ben normal doğumdan çok korkuyorum zaten, kendime güvenemiyorum hiç.kaç saat sürmüştü doğum?

bence doğum olayına hiç girmeyeleim..çoğumuzun ilk ...şimdiden tırsmayalım doğum hikayelerini dinleyip

cnm ben kesinlikle normal istiyorum kızımda hemen ayağa kalktım ama sezeryan bildiğin ameliyat çok zor iyileşme süreci hem göbek kaldı tüm tanıdıklarımda fiziğimi severim ben acıyı göze alırım sonuçta geçici ama fiziğimin bozulması yıllarca kalıcı bir sonuç yani bunuda normal çatır çatır bağıra bağıra doğurucam inşallah..

bence doğum olayına hiç girmeyeleim..çoğumuzun ilk ...şimdiden tırsmayalım doğum hikayelerini dinleyip
Kuzucuum korkma dünyanın en güzel olayı doğum.. altı üstü biraz acı o kadar eşim beni aldatsa daha çok acı çekerim doğum sancısı hiç bişey Rabbim huzur sağlık aşk versin kalanı gelir geçer..

Şimdiden korkmaya başladım

kızlar hiç üzülmeyin boşuna büyük olanlardan hiç sarkmayını duymadım ben imkansız.
küçük olanlarında içi boşalıyor azcık
öylemi diyorsun..napcann analık böyle bişey demekki

Arkadaşıma doktoru yaz aylarında özellikle günde iki şişe maden suyu içmesini önermişti vitamin ve mineraller açısından bilemedim bende şimdi ......
Vala bunu bende duydum sağlıklı olduğu söyleniyor da ben pek icemiyorum

hapı yazdırıp arkana bakmadan kaçsaydın:)))) evet git başla biran önce ilacına.çok çabuk büyüyor bebeişlerimiz ihtiyaçları daha çok artıyor..
Aynenn canimm gideyimm biranonce.. senin kullandigin vitamin ve kan ilacinin adi ney canim

kızlar hiç üzülmeyin boşuna büyük olanlardan hiç sarkmayını duymadım ben imkansız.
küçük olanlarında içi boşalıyor azcık
hayır benimkinin içi boşalmadı bence bünyeyle alakalı bi durum.. kızımda 80 kullanıyordum emzirmede 95 bile az geldi ama emzirme sürecimden sonra 3 ay içinde yine 80 oldu sarkma da olmadı içi boşta kalmadı..

o derece yanii anammmmmmmmm

ben normal doğumdan çok korkuyorum zaten, kendime güvenemiyorum hiç.kaç saat sürmüştü doğum?
İlk hamileliğimde cok kararlıydım illa normal olucak diye ama yasayıp gorunce hersey cok gercekti akşamdan sabaha kadar düzenli sancılar hastanede artan sancılarlarla 12 15 saat denebılır artan sancılar onemli olanı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…