2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
ya katti hey allam ya eğer şartlar izin verir de normal doğum yaparsam bunu aklımda tutacağım.

o derece yanii anammmmmmmmm
onu bunu bilmem Rabbim dayanma gücü veriyor rüyada gibi hatırlıyorsun sonra Allah aşkına eski kadınlar taşmıymış 5-6 normal doğum yapıyorlarmış biraz sabır ve doğuma kendini doğru bir şekilde hazırlamak çok önemli.. boşverin kötü hikaye anlatanları ve kesinlikle normal doğum izlemeyin.. kendini az acıyla doğuma şartlandırıp o şekilde meditasyonlar yap gayet kolay oluyor inan bana..

canım tahmini ben senden daha zayıfım 47 kilo 166 boy.2 sene emzirdim.
80 di benimkide ama eski dolgunluğu yok.belki biraz daha kilo alırsam olabilir
kiloyla alakası olabilir.çünkü ben zayıfladıkça ora da küçülüyor.

ya katti hey allam ya eğer şartlar izin verir de normal doğum yaparsam bunu aklımda tutacağım.
kendini neye şartlarsan onu çekersin unutma.. şüpheye yer yok gayet sağlıklısın bebişinde öyle maşallah tabiki normal olan adı üstünde normal doğum yapman aklında tut evet hayatta doğumdan daha acı olaylar var.. doğum acı değil mucize... kızlar bi sayfa açsakta sizi normal doğumamı hazırlasam

ohhhhhh noooooooo arkadaşımmm......ısrarla anlatıyorsun

aynen öyle cnm boyuna göre kilon az boyla kilo arası 10 sayı fark olmalı ideal olan o.. yani senin en az 52-53 kiloda olman gerekiyor..

herkes senin gibi ballandıra ballandıra anlatsa keşke kattinacım amaaa nerdeeeee...tutmayın beniii normal doğuma gidecem demek geldi yazdıklarından sonra.maşallah sana ..topiğin pozitif enerjisisin sen

ama sen bildiğin Daşşş'sın bacım,
olan vaaaaar olmayan vaarr
güzellik ve fizik diyince elimden geleni yaparım ama düşünme gücü ve çekim yasasına inanırım eskiler boşuna dememiş aklına gelen başına geldi falan diye.. ideal olan neyse hedef koyar ulaşırım.. azmetmek önemli olan sende bir daşşş olabilirsin yani

Kızlar doğumu konuşmak için çok erken evet. Benim de ikinci bebişim Allahım nasib ederse ama ilki mecburi sezercikti . Doğru nefes ve taktiklerle acısız ve ağrısız doğumlar yaşadığını söyleyenler çok. Oyüzden şimdiden sakın beyninizi olumsuza yöneltmeyin. Hatta artık doğum psikologları ve doula lar var. Sizi eğitip sizinle birlikte doğuma giren ve rüya gibi doğumlar yaşatan. Ben küçük şehirde yaşıyorum malesef burda yok ama büyük şehirdeki herkese 6 7 aydan sonra böyle kişileri kesinlikle tavsiye ederim.

ben normal doğumdan çok korkuyorum zaten, kendime güvenemiyorum hiç.kaç saat sürmüştü doğum?
Korkacak ne var cnm :)olması gerektiği zaman olup biticek ,şimdiden neden sinirlerini yıpratıyorsunuz :)
Ben hiç doğum yapmadım ama şuan okadar küsıkıntılıyımki inanın doğumu değil de bebeği içerde 30akadar tutmanın derdindeyım :)doğumdan neymiş :)bebek sağlıklı olsunda katlanırız inş :)erken doğup ölme ihtimali var
Bunları düşünme haline şükret bacım

herkes senin gibi ballandıra ballandıra anlatsa keşke kattinacım amaaa nerdeeeee...tutmayın beniii normal doğuma gidecem demek geldi yazdıklarından sonra.maşallah sana ..topiğin pozitif enerjisisin sen
öyle ama bu formda normal doğuma dair en ufak bir olumsuz anlatım olmasın kızlar normal doğum kadının da yeniden doğuşu ve tazelenmesidir.. tabiki istisnai durumlar başka sağlık sebeplerinden dolayı sezeryan şartsa lafım yok.. ama siz dr normal doğumda ısrarcı olun şimdiki drlar rahata alışmış hemen kesip alayım pis kanıyla dikişiyle ne uğraşayım kaç saat sürer oda belli değil hem sezeryanda cebimde prim görür edasında onlara alet olmayın..

"Patates01, post: 40506843, member: 664646"]ben her gün 1 fincan t. kahvesi içiyorum valla, bi bardak da açık çay :) o kadar da olsun di mi, hiç mi keyif yapmayacağız :)[/QUOTE]

Hamileliğin başından beri ancak 1-2 fincan icmisimdir.Tesadüfe bakın ki forumu acmadan az önce canım acayip istedi.Esim yapiyo simdi mutfakta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…