Durduk yere acaba sayfa acilmis midir eylül anneleri diye dedim açılmış da bayaaa kalabalıkmis da meğer maşallah :))mrblarrr
ya katti hey allam yaKuzucuum korkma dünyanın en güzel olayı doğum.. altı üstü biraz acı o kadar eşim beni aldatsa daha çok acı çekerim doğum sancısı hiç bişeyRabbim huzur sağlık aşk versin kalanı gelir geçer..
onu bunu bilmem Rabbim dayanma gücü veriyor rüyada gibi hatırlıyorsun sonra Allah aşkına eski kadınlar taşmıymış 5-6 normal doğum yapıyorlarmış biraz sabır ve doğuma kendini doğru bir şekilde hazırlamak çok önemli.. boşverin kötü hikaye anlatanları ve kesinlikle normal doğum izlemeyin.. kendini az acıyla doğuma şartlandırıp o şekilde meditasyonlar yap gayet kolay oluyor inan bana..o derece yanii anammmmmmmmm
ivetttt hoşgeldinDurduk yere acaba sayfa acilmis midir eylül anneleri diye dedim açılmış da bayaaa kalabalıkmis da meğer maşallah :))
vitamin olan decavit ama demir ilacını hatırlayamadım ferro. gibi bişeydiAynenn canimm gideyimm biranonce.. senin kullandigin vitamin ve kan ilacinin adi ney canim
canım tahmini ben senden daha zayıfım 47 kilo 166 boy.2 sene emzirdim.hayır benimkinin içi boşalmadı bence bünyeyle alakalı bi durum.. kızımda 80 kullanıyordum emzirmede 95 bile az geldi ama emzirme sürecimden sonra 3 ay içinde yine 80 oldu sarkma da olmadı içi boşta kalmadı..
kendini neye şartlarsan onu çekersin unutma.. şüpheye yer yok gayet sağlıklısın bebişinde öyle maşallah tabiki normal olan adı üstünde normal doğum yapman aklında tut evet hayatta doğumdan daha acı olaylar var.. doğum acı değil mucize... kızlar bi sayfa açsakta sizi normal doğumamı hazırlasamya katti hey allam yaeğer şartlar izin verir de normal doğum yaparsam bunu aklımda tutacağım.
ohhhhhh noooooooo arkadaşımmm......İlk hamileliğimde cok kararlıydım illa normal olucak diye ama yasayıp gorunce hersey cok gercekti akşamdan sabaha kadar düzenli sancılar hastanede artan sancılarlarla 12 15 saat denebılır artan sancılar onemli olanı bence
hoşgeldin ozaman...hayırlı olsun..sağlıkla al kucağına...Durduk yere acaba sayfa acilmis midir eylül anneleri diye dedim açılmış da bayaaa kalabalıkmis da meğer maşallah :))
Bakalim bana ne onerecek dr. Rabbim hepimize saglikli gebelikler nasip etsin insaAllah...vitamin olan decavit ama demir ilacını hatırlayamadım ferro. gibi bişeydi
ama sen bildiğin Daşşş'sın bacım,hayır benimkinin içi boşalmadı bence bünyeyle alakalı bi durum.. kızımda 80 kullanıyordum emzirmede 95 bile az geldi ama emzirme sürecimden sonra 3 ay içinde yine 80 oldu sarkma da olmadı içi boşta kalmadı..
aynen öyle cnm boyuna göre kilon az boyla kilo arası 10 sayı fark olmalı ideal olan o.. yani senin en az 52-53 kiloda olman gerekiyor..canım tahmini ben senden daha zayıfım 47 kilo 166 boy.2 sene emzirdim.
80 di benimkide ama eski dolgunluğu yok.belki biraz daha kilo alırsam olabilir
kiloyla alakası olabilir.çünkü ben zayıfladıkça ora da küçülüyor.
herkes senin gibi ballandıra ballandıra anlatsa keşke kattinacım amaaa nerdeeeee...tutmayın beniii normal doğuma gidecem demek geldi yazdıklarından sonra.maşallah sana ..topiğin pozitif enerjisisin senonu bunu bilmem Rabbim dayanma gücü veriyor rüyada gibi hatırlıyorsun sonra Allah aşkına eski kadınlar taşmıymış 5-6 normal doğum yapıyorlarmış biraz sabır ve doğuma kendini doğru bir şekilde hazırlamak çok önemli.. boşverin kötü hikaye anlatanları ve kesinlikle normal doğum izlemeyin.. kendini az acıyla doğuma şartlandırıp o şekilde meditasyonlar yap gayet kolay oluyor inan bana..
Hosbuldum canım :) az once kendimi dogum masasinda düşündüm bi an fuuu fuuuuu fuu kocam aldatmiyo ya doğuruyorum alti ustuivetttt hoşgeldin
ama sen bildiğin Daşşş'sın bacım,
olan vaaaaar olmayan vaarr
amin canım inşşş...ha bana yeşil mercimek haşla ye dedi bide..Bakalim bana ne onerecek dr. Rabbim hepimize saglikli gebelikler nasip etsin insaAllah...
Korkacak ne var cnm :)olması gerektiği zaman olup biticek ,şimdiden neden sinirlerini yıpratıyorsunuz :)ben normal doğumdan çok korkuyorum zaten, kendime güvenemiyorum hiç.kaç saat sürmüştü doğum?
öyle ama bu formda normal doğuma dair en ufak bir olumsuz anlatım olmasın kızlar normal doğum kadının da yeniden doğuşu ve tazelenmesidir.. tabiki istisnai durumlar başka sağlık sebeplerinden dolayı sezeryan şartsa lafım yok.. ama siz dr normal doğumda ısrarcı olun şimdiki drlar rahata alışmış hemen kesip alayım pis kanıyla dikişiyle ne uğraşayım kaç saat sürer oda belli değil hem sezeryanda cebimde prim görür edasında onlara alet olmayın..herkes senin gibi ballandıra ballandıra anlatsa keşke kattinacım amaaa nerdeeeee...tutmayın beniii normal doğuma gidecem demek geldi yazdıklarından sonra.maşallah sana ..topiğin pozitif enerjisisin sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?