2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

Ahhh Allah beni daş edecek zaten,
1,72 boyla
60 lardeyken 79 olan
üstüne hamile kalan
doğuma 90 la falan gitmeye kendini hazırlayan varmıdır acep

Gerçekten çok güzel bir his ama ya... bir canın dunyaya gelişini tamamen hissetmek mükemmel birsey :) Afedersiniz ilk geceyi merak edip malum videolari izleyip ne iskenceler ceken arkadaşlarim oldu o yüzden o tarz videolari onalyamiyorim sahsen önerim evet izlemesinler doğum videolarini

kuzum gerek yok formda bana sahipsiniz gidip para vermeyin birçok dalda eğitimim var da

Hosbuldum canım :) az once kendimi dogum masasinda düşündüm bi an fuuu fuuuuu fuu kocam aldatmiyo ya doğuruyorum alti ustu bu ara kafayi yimis hallerdeyim evet
Hepimiz öyleyiz canım :) konu normal doğum olunca aman aman ben düşünmüyorum bile boşverdim gitti Sonuçta ne yaşanacaksa zamanı gelince o da yaşanacak.

Ahhh Allah beni daş edecek zaten,
1,72 boyla
60 lardeyken 79 olan
üstüne hamile kalan
doğuma 90 la falan gitmeye kendini hazırlayan varmıdır acep
olabilir ne var yanii hep öylemi kalacaksın doğumdan sonra bi topik açarız hooop hep birlikte zayıflarız bu sefer göbeğim erimişmi fotoları paylaşırızz...

ne güzel konustun cnm ya daha dün konustuk eşimle mecburi sezeryan olmadıgı sürece olmaz dedim eşimde ısrar ediceksin dedi normal doğuma dedi bütün vücudun yenilenir temizlenir dedi hatta eşim Allahım sağlıklar versin de inşallah normal doğum yapalım

kesinlikle..çok doğru yerlerde doğru bilgiler veriyorsun...hayırlısıyla kucağımıza alaydık...

Cnm bn de en son 2 nisanda gitmiştim ama bugün dayanamadım yine gittim :)

Ben kesinlikle gideceğim . Hatta dedim eşim de mi doğuma katılsa sonra yok dedim bayılır falan .o beni tutacağına ben onu tutarım artık

kız ben önce doğum yapcam ama bak yaa azcık geç doğursaydım kesin gelirdim
bebişle gelemezsin şimdi ondan dedim
Ama benim karnım füze gibi ilkinde mecburi sezeryan oldum ikinci de sezeryan olur . Ama normal doğumu yaşamayı çok isterdim. Allah hepimize bir nefeste doğurmayı nasip eylesin inş

"Patates01, post: 40506843, member: 664646"]ben her gün 1 fincan t. kahvesi içiyorum valla, bi bardak da açık çay :) o kadar da olsun di mi, hiç mi keyif yapmayacağız :)

Hamileliğin başından beri ancak 1-2 fincan icmisimdir.Tesadüfe bakın ki forumu acmadan az önce canım acayip istedi.Esim yapiyo simdi mutfakta[/QUOTE]
ohh afiyet olsun :)

Canım benim. Sende bebişini tutacaksın çatır çatır da doğuracaksın rabbimin izniyle inşallah. Dualarım hep seninle

Bende en başından beri ferrum fort kullanıyorum demir için ama artık ilaç içmekten sıkıldım daha nereye kadar kullanmam gerekiyor hiçbir fikrim yok
ben yeni başladığımdan sıkıntı yok..progestan, folik asit bide kortizon içerikli hapım vardı bıraktım.bunlara yeni başladım

amiiiinnn cnm inşallahh.. valla hiiç korkmayın doğanın işleyişi bu engel olmayın.. hatta araştırmalarıma göre eskiden doğumda kadınlar acı hissetmezmiş sebebi doğumda acı çekeceğini bilmemesiymiş, gayet rahat olurmuş doğumlar.. herşey psikolojik canım... köy kadınları iki sancı hoop bebek doğdu tarlada eteğini yırt bebeği sar ertesi gün tarlaya.. ölüm falanda en az seviyede neden acaba bi düşünün.. dr aracı kadın kendi kendine doğuruyor zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…