güzellik ve fizik diyince elimden geleni yaparım ama düşünme gücü ve çekim yasasına inanırım eskiler boşuna dememiş aklına gelen başına geldi falan diye.. ideal olan neyse hedef koyar ulaşırım.. azmetmek önemli olan sende bir daşşş olabilirsin yani
Gerçekten çok güzel bir his ama ya... bir canın dunyaya gelişini tamamen hissetmek mükemmel birsey :) Afedersiniz ilk geceyi merak edip malum videolari izleyip ne iskenceler ceken arkadaşlarim oldu o yüzden o tarz videolari onalyamiyorim sahsen önerim evet izlemesinler doğum videolarinionu bunu bilmem Rabbim dayanma gücü veriyor rüyada gibi hatırlıyorsun sonra Allah aşkına eski kadınlar taşmıymış 5-6 normal doğum yapıyorlarmış biraz sabır ve doğuma kendini doğru bir şekilde hazırlamak çok önemli.. boşverin kötü hikaye anlatanları ve kesinlikle normal doğum izlemeyin.. kendini az acıyla doğuma şartlandırıp o şekilde meditasyonlar yap gayet kolay oluyor inan bana..
kuzum gerek yok formda bana sahipsiniz gidip para vermeyinKızlar doğumu konuşmak için çok erken evet. Benim de ikinci bebişim Allahım nasib ederse ama ilki mecburi sezercikti . Doğru nefes ve taktiklerle acısız ve ağrısız doğumlar yaşadığını söyleyenler çok. Oyüzden şimdiden sakın beyninizi olumsuza yöneltmeyin. Hatta artık doğum psikologları ve doula lar var. Sizi eğitip sizinle birlikte doğuma giren ve rüya gibi doğumlar yaşatan. Ben küçük şehirde yaşıyorum malesef burda yok ama büyük şehirdeki herkese 6 7 aydan sonra böyle kişileri kesinlikle tavsiye ederim.
Hepimiz öyleyiz canım :) konu normal doğum olunca aman aman ben düşünmüyorum bile boşverdim gittiHosbuldum canım :) az once kendimi dogum masasinda düşündüm bi an fuuu fuuuuu fuu kocam aldatmiyo ya doğuruyorum alti ustubu ara kafayi yimis hallerdeyim evet
olabilir ne var yanii hep öylemi kalacaksın doğumdan sonra bi topik açarız hooop hep birlikte zayıflarız bu sefer göbeğim erimişmi fotoları paylaşırızz...Ahhh Allah beni daş edecek zaten,
1,72 boyla
60 lardeyken 79 olan
üstüne hamile kalan
doğuma 90 la falan gitmeye kendini hazırlayan varmıdır acep
kattinaaaaa önce gel beni doğurt sonra döner kendin doğurursun olmaz mıkuzum gerek yok formda bana sahipsiniz gidip para vermeyinbirçok dalda eğitimim var da
öyle ama bu formda normal doğuma dair en ufak bir olumsuz anlatım olmasın kızlar normal doğum kadının da yeniden doğuşu ve tazelenmesidir.. tabiki istisnai durumlar başka sağlık sebeplerinden dolayı sezeryan şartsa lafım yok.. ama siz dr normal doğumda ısrarcı olun şimdiki drlar rahata alışmış hemen kesip alayım pis kanıyla dikişiyle ne uğraşayım kaç saat sürer oda belli değil hem sezeryanda cebimde prim görür edasında onlara alet olmayın..
kız ben önce doğum yapcam ama bak yaa azcık geç doğursaydım kesin gelirdimkattinaaaaa önce gel beni doğurt sonra döner kendin doğurursun olmaz mı
kesinlikle..çok doğru yerlerde doğru bilgiler veriyorsun...hayırlısıyla kucağımıza alaydık...öyle ama bu formda normal doğuma dair en ufak bir olumsuz anlatım olmasın kızlar normal doğum kadının da yeniden doğuşu ve tazelenmesidir.. tabiki istisnai durumlar başka sağlık sebeplerinden dolayı sezeryan şartsa lafım yok.. ama siz dr normal doğumda ısrarcı olun şimdiki drlar rahata alışmış hemen kesip alayım pis kanıyla dikişiyle ne uğraşayım kaç saat sürer oda belli değil hem sezeryanda cebimde prim görür edasında onlara alet olmayın..
Beni 3 haftada bir çağırıyor doktorum. Önceleri 2 haftada bir gidiyordum 3 haftaya çıkarınca uzun geldi. Pazarlık da yapmaya çalıştım doktorumla ama olmadıEn son 3 nisanda gittim o kadar çok merak ediyorumki şimdi, ben daha hareketlerini de hissetmeye başlamadık. Aklım hep bebişimde :/
Bende en başından beri ferrum fort kullanıyorum demir için ama artık ilaç içmekten sıkıldım daha nereye kadar kullanmam gerekiyor hiçbir fikrim yokvitamin olan decavit ama demir ilacını hatırlayamadım ferro. gibi bişeydi
Amin canım Allah hepimizin hamileliğinin hayırlı sağlıklı gecmesini nasip etsin inşallah :)hoşgeldin ozaman...hayırlı olsun..sağlıkla al kucağına...
Ben kesinlikle gideceğim . Hatta dedim eşim de mi doğuma katılsa sonra yok dedim bayılır falan .o beni tutacağına ben onu tutarım artıkKızlar doğumu konuşmak için çok erken evet. Benim de ikinci bebişim Allahım nasib ederse ama ilki mecburi sezercikti . Doğru nefes ve taktiklerle acısız ve ağrısız doğumlar yaşadığını söyleyenler çok. Oyüzden şimdiden sakın beyninizi olumsuza yöneltmeyin. Hatta artık doğum psikologları ve doula lar var. Sizi eğitip sizinle birlikte doğuma giren ve rüya gibi doğumlar yaşatan. Ben küçük şehirde yaşıyorum malesef burda yok ama büyük şehirdeki herkese 6 7 aydan sonra böyle kişileri kesinlikle tavsiye ederim.
bebişle gelemezsin şimdi ondan dedimkız ben önce doğum yapcam ama bak yaa azcık geç doğursaydım kesin gelirdim
Canim seninle ayni gidiyoruz benimde randevum yarin hadi bakalimGünaydın hanımlar yarın sabah kontrolüm var bakalım inşallah bebişimin cinsiyetini öğrenecez bakalım kız mı geliyor erkek mi ?
"Patates01, post: 40506843, member: 664646"]ben her gün 1 fincan t. kahvesi içiyorum valla, bi bardak da açık çay :) o kadar da olsun di mi, hiç mi keyif yapmayacağız :)
Canım benim. Sende bebişini tutacaksın çatır çatır da doğuracaksın rabbimin izniyle inşallah. Dualarım hep seninleKorkacak ne var cnm :)olması gerektiği zaman olup biticek ,şimdiden neden sinirlerini yıpratıyorsunuz :)
Ben hiç doğum yapmadım ama şuan okadar küsıkıntılıyımki inanın doğumu değil de bebeği içerde 30akadar tutmanın derdindeyım :)doğumdan neymiş :)bebek sağlıklı olsunda katlanırız inş :)erken doğup ölme ihtimali var
Bunları düşünme haline şükret bacım
ben yeni başladığımdan sıkıntı yok..progestan, folik asit bide kortizon içerikli hapım vardı bıraktım.bunlara yeni başladımBende en başından beri ferrum fort kullanıyorum demir için ama artık ilaç içmekten sıkıldım daha nereye kadar kullanmam gerekiyor hiçbir fikrim yok
amiiiinnn cnm inşallahh.. valla hiiç korkmayın doğanın işleyişi bu engel olmayın.. hatta araştırmalarıma göre eskiden doğumda kadınlar acı hissetmezmiş sebebi doğumda acı çekeceğini bilmemesiymiş, gayet rahat olurmuş doğumlar.. herşey psikolojik canım... köy kadınları iki sancı hoop bebek doğdu tarlada eteğini yırt bebeği sar ertesi gün tarlaya.. ölüm falanda en az seviyede neden acaba bi düşünün.. dr aracı kadın kendi kendine doğuruyor zaten..ne güzel konustun cnm ya daha dün konustuk eşimle mecburi sezeryan olmadıgı sürece olmaz dedim eşimde ısrar ediceksin dedi normal doğuma dedi bütün vücudun yenilenir temizlenir dedi hatta eşim Allahım sağlıklar versin de inşallah normal doğum yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?