2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Cok sevindim cnm ins en kisa zamanda hissedersin bebisini :)

valla yaa eskiden varmıymıs sezeryan şimdi kolaya kaçma bi yönde Rabbim hayırlısını versin inşallah

Cnm bn de en son 2 nisanda gitmiştim ama bugün dayanamadım yine gittim :)
Ayy benim daha çok var 24 nisanda gidicem bebişimi görmeye O gün detaylı ultrasona da giricem, inşallah yolundadır herşey. Senin bebişinin sağlığı nasılmış?

kızlar sıraya girin .eylül 15 sonrası doğumlara katti gelecekmiş...lütfen sıraya girip adlarınızı yazdırın...
sloganımız no sezeryan yes normal
yaaa keşke öyle olsaaa kuzucummm 15 eylülde takvime göre 3 günlük anneyim 3 günlük bebeeeimide koynuma alıp eteğimdede kızımla doğumhane doğumhane gezerim

ben yeni başladığımdan sıkıntı yok..progestan, folik asit bide kortizon içerikli hapım vardı bıraktım.bunlara yeni başladım
Bende kansızlık çıktığı için en başından beri kullanıyorum herhalde bi kan testi yaptırıp son duruma göre devam etmem lazım. Kontrolumde dr ma danisacam. Vitamin de verdi ama hergün kullanmana gerek yok dedi

normal doğum tabi ki doğal ve sağlıklı olanı, doğum sonrası bir çok hastalık doğum kanalından geçmeyen çocukların bağışıklık sisteminin tam olarak gelişmemesinden kaynaklanıyor. bugun otizm bile nedeninin bu olduğu tartışılıyormuş. ancak tarladaki kadınla şehirde yaşayan kadını kıyaslamak bana yanlış geliyor. ben de bir aksilik çıkmazsa "fazlasıyla" doktorumun yönlendirmesiyle normal doğum yapmaya kendimi fikren ve bedenen alıştırıyorum. çünkü normal doğumla dünyaya gelebilecek bir çocuğun sezeryanla doğurtmanın insanlık suçu olduğunu savunan birini doktor olarak seçtim. o günden beri de bu konuda okuyorum. ancak bir gerçek var ki tarlada çalışan kadının geliştirdiği kas yapısına biz sürekli bilgisayar başında oturanlar sahip değiliz. bir şekilde yürüyerek, yüzerek, yoga ve pilates ile kaslarımızı güçlendirmemiz, çok kilo almamamız gerekiyor. İstisnalar tabi ki vardır...

valla yaa eskiden varmıymıs sezeryan şimdi kolaya kaçma bi yönde Rabbim hayırlısını versin inşallah
Valla cnm yokmuş eskiden kadınlar da çatır çatır doğuruyormuş ..annem bni evde doğurmuş ,:)kadının teki gelmiş yardıma x,anne dedim yıktığın varmıydı çatlak vamı karnında ?:) gülüyor annem olmazmı alt taraf yırtık yırtık sen yaptın diyo :)doğum yapmış bebeği yanına koymuşlar annem yıktıkların acısından ağlamış ben ağlamışım :)

Kızlar hepınıze teşekkür ederim tek tek dönemedim kusura bakmayın.dün 9 da yatıs yaptık 10 a dogru ilaclara basladık gece 12.30 da bebegımı dogum yaptım 14.30 15 saat sürdü kürtaja gerek kalmadı tam dogum oldu içimde bişey kalmamıstı nasip böyleymiş demekki cok cok üZüldüm ama rabbim yavrumu sefaatci etsin bana inş dualarınız için tesekkür ederim arkadaslar burdakı arkadaslık cok güzeldi ama ben artık buranın anne üyesi degilim siz yavrularınza saglıkla kavusun inş

ahh be güzelim biz burda geyik modundayız şuan tabiki o zamanki şartlarla şimdiki bir değil hepimiz bunu idrak edecek zekaya sahibiz çok şükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…