siz kocama bakın ben şuracıkta doğuruveririm diyormuşsunBen kesinlikle gideceğim . Hatta dedim eşim de mi doğuma katılsa sonra yok dedim bayılır falan .o beni tutacağına ben onu tutarım artık
Cok sevindim cnm ins en kisa zamanda hissedersin bebisini :)günaydın kızlar...doktordan geliyorum.çok şükür bağırsak parlaklığımız azalmış dörtlü test de normal çıkınca artık bu durumun geçeceğini düşünüyor doktor.kızım 311 gr 22cm olmuş.büyümüş miniğim ama ben hissedemiyorum henüzdoktor konsantre olursan hissedersin dedi.bu arada daha önce anlatmıştım gyno ferro sanol mide bulantısı kusma ishal yapmıştı.değiştirdi doktor ferrum verdi.benden haberler böyle kızlar....
Ben korkmuyorum açıkçası ya :) Allah büyük elbet doğar yavrucak yapana kadar cektigimin yaninda doğum hic benceHepimiz öyleyiz canım :) konu normal doğum olunca aman aman ben düşünmüyorum bile boşverdim gittiSonuçta ne yaşanacaksa zamanı gelince o da yaşanacak.
kızlar sıraya girin .eylül 15 sonrası doğumlara katti gelecekmiş...lütfen sıraya girip adlarınızı yazdırın...kız ben önce doğum yapcam ama bak yaa azcık geç doğursaydım kesin gelirdim
vallahamıolabilir ne var yanii hep öylemi kalacaksın doğumdan sonra bi topik açarız hooop hep birlikte zayıflarız bu sefer göbeğim erimişmi fotoları paylaşırızz...
Ne diyim cnm inş :)Canım benim. Sende bebişini tutacaksın çatır çatır da doğuracaksın rabbimin izniyle inşallah. Dualarım hep seninle
amiiiinnn cnm inşallahh.. valla hiiç korkmayın doğanın işleyişi bu engel olmayın.. hatta araştırmalarıma göre eskiden doğumda kadınlar acı hissetmezmiş sebebi doğumda acı çekeceğini bilmemesiymiş, gayet rahat olurmuş doğumlar.. herşey psikolojik canım... köy kadınları iki sancı hoop bebek doğdu tarlada eteğini yırt bebeği sar ertesi gün tarlaya.. ölüm falanda en az seviyede neden acaba bi düşünün.. dr aracı kadın kendi kendine doğuruyor zaten..
Ayy benim daha çok var 24 nisanda gidicem bebişimi görmeyeCnm bn de en son 2 nisanda gitmiştim ama bugün dayanamadım yine gittim :)
yaaa keşke öyle olsaaa kuzucummm 15 eylülde takvime göre 3 günlük anneyim 3 günlük bebeeeimide koynuma alıp eteğimdede kızımla doğumhane doğumhane gezerimkızlar sıraya girin .eylül 15 sonrası doğumlara katti gelecekmiş...lütfen sıraya girip adlarınızı yazdırın...
sloganımız no sezeryan yes normal
takıl bana hayatını pozitifiteyle kaplaaavallahamı
takipçinim katti götür beni gittiğin yere
Bende kansızlık çıktığı için en başından beri kullanıyorum herhalde bi kan testi yaptırıp son duruma göre devam etmem lazım. Kontrolumde dr ma danisacam. Vitamin de verdi ama hergün kullanmana gerek yok dediben yeni başladığımdan sıkıntı yok..progestan, folik asit bide kortizon içerikli hapım vardı bıraktım.bunlara yeni başladım
çok teşekkür ederim canım sağol,inşallah :)Cok sevindim cnm ins en kisa zamanda hissedersin bebisini :)
normal doğum tabi ki doğal ve sağlıklı olanı, doğum sonrası bir çok hastalık doğum kanalından geçmeyen çocukların bağışıklık sisteminin tam olarak gelişmemesinden kaynaklanıyor. bugun otizm bile nedeninin bu olduğu tartışılıyormuş. ancak tarladaki kadınla şehirde yaşayan kadını kıyaslamak bana yanlış geliyor. ben de bir aksilik çıkmazsa "fazlasıyla" doktorumun yönlendirmesiyle normal doğum yapmaya kendimi fikren ve bedenen alıştırıyorum. çünkü normal doğumla dünyaya gelebilecek bir çocuğun sezeryanla doğurtmanın insanlık suçu olduğunu savunan birini doktor olarak seçtim. o günden beri de bu konuda okuyorum. ancak bir gerçek var ki tarlada çalışan kadının geliştirdiği kas yapısına biz sürekli bilgisayar başında oturanlar sahip değiliz. bir şekilde yürüyerek, yüzerek, yoga ve pilates ile kaslarımızı güçlendirmemiz, çok kilo almamamız gerekiyor. İstisnalar tabi ki vardır...amiiiinnn cnm inşallahh.. valla hiiç korkmayın doğanın işleyişi bu engel olmayın.. hatta araştırmalarıma göre eskiden doğumda kadınlar acı hissetmezmiş sebebi doğumda acı çekeceğini bilmemesiymiş, gayet rahat olurmuş doğumlar.. herşey psikolojik canım... köy kadınları iki sancı hoop bebek doğdu tarlada eteğini yırt bebeği sar ertesi gün tarlaya.. ölüm falanda en az seviyede neden acaba bi düşünün.. dr aracı kadın kendi kendine doğuruyor zaten..
Valla cnm yokmuş eskiden kadınlar da çatır çatır doğuruyormuş ..annem bni evde doğurmuş ,:)kadının teki gelmiş yardıma x,anne dedim yıktığın varmıydı çatlak vamı karnında ?:) gülüyor annem olmazmı alt taraf yırtık yırtık sen yaptın diyo :)doğum yapmış bebeği yanına koymuşlar annem yıktıkların acısından ağlamış ben ağlamışım :)valla yaa eskiden varmıymıs sezeryan şimdi kolaya kaçma bi yönde Rabbim hayırlısını versin inşallah
ben varım. boyum 1.73 76 ile hamile kaldım. şimdi 83 oldum. 90la hamileliği kapatırsam helal olsun banaAhhh Allah beni daş edecek zaten,
1,72 boyla
60 lardeyken 79 olan
üstüne hamile kalan
doğuma 90 la falan gitmeye kendini hazırlayan varmıdır acep
ahh be güzelim biz burda geyik modundayız şuannormal doğum tabi ki doğal ve sağlıklı olanı, doğum sonrası bir çok hastalık doğum kanalından geçmeyen çocukların bağışıklık sisteminin tam olarak gelişmemesinden kaynaklanıyor. bugun otizm bile nedeninin bu olduğu tartışılıyormuş. ancak tarladaki kadınla şehirde yaşayan kadını kıyaslamak bana yanlış geliyor. ben de bir aksilik çıkmazsa "fazlasıyla" doktorumun yönlendirmesiyle normal doğum yapmaya kendimi fikren ve bedenen alıştırıyorum. çünkü normal doğumla dünyaya gelebilecek bir çocuğun sezeryanla doğurtmanın insanlık suçu olduğunu savunan birini doktor olarak seçtim. o günden beri de bu konuda okuyorum. ancak bir gerçek var ki tarlada çalışan kadının geliştirdiği kas yapısına biz sürekli bilgisayar başında oturanlar sahip değiliz. bir şekilde yürüyerek, yüzerek, yoga ve pilates ile kaslarımızı güçlendirmemiz, çok kilo almamamız gerekiyor. İstisnalar tabi ki vardır...
Katti bana gel ben senden önceyim. Kocam yerine sen tutarsın elimiyaaa keşke öyle olsaaa kuzucummm 15 eylülde takvime göre 3 günlük anneyim 3 günlük bebeeeimide koynuma alıp eteğimdede kızımla doğumhane doğumhane gezerim
sende katılıyorsun katticilere doğum sonrası zayıflıyoruz hep birlikte takıl bana esmanurumben varım. boyum 1.73 76 ile hamile kaldım. şimdi 83 oldum. 90la hamileliği kapatırsam helal olsun bana
anlaştık bebeeemmm sen benden öncesin kesin sendeyim özelden hastane bildirKatti bana gel ben senden önceyim. Kocam yerine sen tutarsın elimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?