2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
kalp çarpıntım çoktu..doktorum artık başla hem toparlanırsın dedi..gerçekten faydasını görüyorum yavaş yavaş

canım benim Allah sabır versin...Rabbim inşallah yeniden sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat nasip eder sana...

yaaa keşke öyle olsaaa kuzucummm 15 eylülde takvime göre 3 günlük anneyim 3 günlük bebeeeimide koynuma alıp eteğimdede kızımla doğumhane doğumhane gezerim
gelmiş kadar oldun.olumlu düşünmemize vesile oldun.çok tşke ederim

güzelim kendini yıpratma verende Rabbim alanda.. kendine çok iyi bak.. moral önemli gelme buralara kendini toplayınca uğrar slm verirsin.. Allah sabrını versin.. Bebeğin için bir yasin okuyacağım..

Bak bildiririm şakam yoktur katti anlaştık sat 1 eylül medilife beylikdüzü hobeleyyyyyDoğum anı gelince özelden yazarım ...
eneemmm istanbuldasın önden başlayalım biz buluşmalara belma hafta sonları buluşup hazırlanıyoruz nefes taktikleri yoga tmm mı

ahh be güzelim biz burda geyik modundayız şuan tabiki o zamanki şartlarla şimdiki bir değil hepimiz bunu idrak edecek zekaya sahibiz çok şükür..
geyik de bir çok insanı yönlendiriyorsunuz, bunu yaparken sadece düşünce gücüyle olmayacağını da belirtecek sorumluluğa sahip olmalısınız. ben sürekli goy goy yapamıyorum bazı konularda kusura bakmayın

hep aklımızdaydın özge.çok geçmiş olsun..Rabbim acını hafifletsin..istediğiniz zamanda Rabbim hayırlısıyla tekrar nasip etsin...dualarımız seninle..kendini toparladıktan sonra mutlaka genetik pıhtılaşma testlerini yaptır...

siz neden taktınız pek anlayamadım cnm evet ben yaşadığımı savunuyorum düşünce gücüyle bir çok şeyi başarmak mümkün bugün tıpta bile hipnozla doğum kabul gördü hayır tarladaki kadından düşünce gücü olayına nasıl bağladınız acaba yazdıklarım hoşunuza gitmiyorsa okumayın.. ben sadece arkadaşlara moral vermeye ve doğruya sevk etmeye çalışıyorum bunu yaparkende kar güdmüyorum gerçekten anlayamadım neden yazdıklarım sizi rahatsız ediyor.. normal doğumdan para kazanacak değilim herhalde.. yazılanları baştan sona okusaydınız şuan formda bulunan 4-5 arkadaşla ne şekilde yazıştığımıza dikkat eder bu yorumları yapmazdınız diye düşünüyorum.. yinede hormonsal gözüyle bakıp ciddiye almıyorum çıkışlarınızı..iyi günler size..

Canım benim aklım hep sendeydi inan. Hep dua okuyacağım sana . Allah en kısa zamanda senin yüzünü güldürür umaraım. Rabbim herşeyi bilen gözeten yüce rabbim sana da sabır verecektir. Yüreğim hep seninle benim güzel arkadaşım.

Başımıza gelen herşey Allahtan bu melekleri bizi verende alanda o demek böyle olması gerkiyormus. Allah yardımcın olsun ama unutmaki senin meleğin artık gerçekten bir melek...

Allahım sana hayırlı zamanlarda tekrar bir evlat nasip eder inşallah canım, sana ve eşine sabır versin Rabbim

bu geyikte bizde vardık..elbette bazı şeylerin farkındayız.belli eğitimlere sahip insanlarız..kulaktan dolma şeylerle hereket etmiyoruz.şartlar durumlar neyi gösterirse herkes doğumunu ona göre yapacak.. normal doğumla ilgili bikaç olumsuz tecrübeli yorum gelince ister istemez gerildik..ortam yumuşadı sadece

benim doğumum 16 eylül. sakın gelemem deme bak doğumuma sen girecen. kendimi senin ellerine teslimm edecem. benle işin çok. bi de zayıflatacan beni.. vay haline katticim.
ne demek kuzucuuumm seve seve gerçekte olmasada formda her daim yanınızdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…