kalp çarpıntım çoktu..doktorum artık başla hem toparlanırsın dedi..gerçekten faydasını görüyorum yavaş yavaşBende kansızlık çıktığı için en başından beri kullanıyorum herhalde bi kan testi yaptırıp son duruma göre devam etmem lazım. Kontrolumde dr ma danisacam. Vitamin de verdi ama hergün kullanmana gerek yok dedi
canım benim Allah sabır versin...Rabbim inşallah yeniden sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat nasip eder sana...Kızlar hepınıze teşekkür ederim tek tek dönemedim kusura bakmayın.dün 9 da yatıs yaptık 10 a dogru ilaclara basladık gece 12.30 da bebegımı dogum yaptım 14.30 15 saat sürdü kürtaja gerek kalmadı tam dogum oldu içimde bişey kalmamıstı nasip böyleymiş demekki cok cok üZüldüm ama rabbim yavrumu sefaatci etsin bana inş dualarınız için tesekkür ederim arkadaslar burdakı arkadaslık cok güzeldi ama ben artık buranın anne üyesi degilimsiz yavrularınza saglıkla kavusun inş
gelmiş kadar oldunyaaa keşke öyle olsaaa kuzucummm 15 eylülde takvime göre 3 günlük anneyim 3 günlük bebeeeimide koynuma alıp eteğimdede kızımla doğumhane doğumhane gezerim
Bak bildiririm şakam yoktur kattianlaştık bebeeemmm sen benden öncesin kesin sendeyim özelden hastane bildir
güzelim kendini yıpratma verende Rabbim alanda.. kendine çok iyi bak.. moral önemli gelme buralara kendini toplayınca uğrar slm verirsin.. Allah sabrını versin.. Bebeğin için bir yasin okuyacağım..Kızlar hepınıze teşekkür ederim tek tek dönemedim kusura bakmayın.dün 9 da yatıs yaptık 10 a dogru ilaclara basladık gece 12.30 da bebegımı dogum yaptım 14.30 15 saat sürdü kürtaja gerek kalmadı tam dogum oldu içimde bişey kalmamıstı nasip böyleymiş demekki cok cok üZüldüm ama rabbim yavrumu sefaatci etsin bana inş dualarınız için tesekkür ederim arkadaslar burdakı arkadaslık cok güzeldi ama ben artık buranın anne üyesi degilimsiz yavrularınza saglıkla kavusun inş
Canm bende randevu aldım yarin sabah gidecem bende
eneemmm istanbuldasın önden başlayalım biz buluşmalara belma hafta sonları buluşup hazırlanıyoruz nefes taktikleri yoga tmm mıBak bildiririm şakam yoktur kattianlaştık sat 1 eylül medilife beylikdüzü hobeleyyyyy Doğum anı gelince özelden yazarım ...
geyik de bir çok insanı yönlendiriyorsunuz, bunu yaparken sadece düşünce gücüyle olmayacağını da belirtecek sorumluluğa sahip olmalısınız. ben sürekli goy goy yapamıyorum bazı konularda kusura bakmayınahh be güzelim biz burda geyik modundayız şuantabiki o zamanki şartlarla şimdiki bir değil hepimiz bunu idrak edecek zekaya sahibiz çok şükür..
Bak bildiririm şakam yoktur kattianlaştık sat 1 eylül medilife beylikdüzü hobeleyyyyy Doğum anı gelince özelden yazarım ...
hep aklımızdaydın özge.çok geçmiş olsun..Rabbim acını hafifletsin..istediğiniz zamanda Rabbim hayırlısıyla tekrar nasip etsin...dualarımız seninle..kendini toparladıktan sonra mutlaka genetik pıhtılaşma testlerini yaptır...Kızlar hepınıze teşekkür ederim tek tek dönemedim kusura bakmayın.dün 9 da yatıs yaptık 10 a dogru ilaclara basladık gece 12.30 da bebegımı dogum yaptım 14.30 15 saat sürdü kürtaja gerek kalmadı tam dogum oldu içimde bişey kalmamıstı nasip böyleymiş demekki cok cok üZüldüm ama rabbim yavrumu sefaatci etsin bana inş dualarınız için tesekkür ederim arkadaslar burdakı arkadaslık cok güzeldi ama ben artık buranın anne üyesi degilimsiz yavrularınza saglıkla kavusun inş
siz neden taktınız pek anlayamadım cnm evet ben yaşadığımı savunuyorum düşünce gücüyle bir çok şeyi başarmak mümkün bugün tıpta bile hipnozla doğum kabul gördü hayır tarladaki kadından düşünce gücü olayına nasıl bağladınız acaba yazdıklarım hoşunuza gitmiyorsa okumayın.. ben sadece arkadaşlara moral vermeye ve doğruya sevk etmeye çalışıyorum bunu yaparkende kar güdmüyorum gerçekten anlayamadım neden yazdıklarım sizi rahatsız ediyor.. normal doğumdan para kazanacak değilim herhalde.. yazılanları baştan sona okusaydınız şuan formda bulunan 4-5 arkadaşla ne şekilde yazıştığımıza dikkat eder bu yorumları yapmazdınız diye düşünüyorum.. yinede hormonsal gözüyle bakıp ciddiye almıyorum çıkışlarınızı..iyi günler size..geyik de bir çok insanı yönlendiriyorsunuz, bunu yaparken sadece düşünce gücüyle olmayacağını da belirtecek sorumluluğa sahip olmalısınız. ben sürekli goy goy yapamıyorum bazı konularda kusura bakmayın
Canım benim aklım hep sendeydi inan. Hep dua okuyacağım sana . Allah en kısa zamanda senin yüzünü güldürür umaraım. Rabbim herşeyi bilen gözeten yüce rabbim sana da sabır verecektir. Yüreğim hep seninle benim güzel arkadaşım.Kızlar hepınıze teşekkür ederim tek tek dönemedim kusura bakmayın.dün 9 da yatıs yaptık 10 a dogru ilaclara basladık gece 12.30 da bebegımı dogum yaptım 14.30 15 saat sürdü kürtaja gerek kalmadı tam dogum oldu içimde bişey kalmamıstı nasip böyleymiş demekki cok cok üZüldüm ama rabbim yavrumu sefaatci etsin bana inş dualarınız için tesekkür ederim arkadaslar burdakı arkadaslık cok güzeldi ama ben artık buranın anne üyesi degilimsiz yavrularınza saglıkla kavusun inş
Kızlar hepınıze teşekkür ederim tek tek dönemedim kusura bakmayın.dün 9 da yatıs yaptık 10 a dogru ilaclara basladık gece 12.30 da bebegımı dogum yaptım 14.30 15 saat sürdü kürtaja gerek kalmadı tam dogum oldu içimde bişey kalmamıstı nasip böyleymiş demekki cok cok üZüldüm ama rabbim yavrumu sefaatci etsin bana inş dualarınız için tesekkür ederim arkadaslar burdakı arkadaslık cok güzeldi ama ben artık buranın anne üyesi degilimsiz yavrularınza saglıkla kavusun inş
benim doğumum 16 eylül. sakın gelemem deme bak doğumuma sen girecen. kendimi senin ellerine teslimm edecem. benle işin çok. bi de zayıflatacan beni.. vay haline katticim.sende katılıyorsun katticilere doğum sonrası zayıflıyoruz hep birlikte takıl bana esmanurum
Allahım sana hayırlı zamanlarda tekrar bir evlat nasip eder inşallah canım, sana ve eşine sabır versin RabbimKızlar hepınıze teşekkür ederim tek tek dönemedim kusura bakmayın.dün 9 da yatıs yaptık 10 a dogru ilaclara basladık gece 12.30 da bebegımı dogum yaptım 14.30 15 saat sürdü kürtaja gerek kalmadı tam dogum oldu içimde bişey kalmamıstı nasip böyleymiş demekki cok cok üZüldüm ama rabbim yavrumu sefaatci etsin bana inş dualarınız için tesekkür ederim arkadaslar burdakı arkadaslık cok güzeldi ama ben artık buranın anne üyesi degilimsiz yavrularınza saglıkla kavusun inş
Tamam 25 nisan sonrası haftasına buluşalım katti ben gelirim şahseneneemmm istanbuldasın önden başlayalım biz buluşmalara belma hafta sonları buluşup hazırlanıyoruz nefes taktikleri yoga tmm mı
bu geyikte bizde vardık..elbette bazı şeylerin farkındayız.belli eğitimlere sahip insanlarız..kulaktan dolma şeylerle hereket etmiyoruz.şartlar durumlar neyi gösterirse herkes doğumunu ona göre yapacak.. normal doğumla ilgili bikaç olumsuz tecrübeli yorum gelince ister istemez gerildik..ortam yumuşadı sadecegeyik de bir çok insanı yönlendiriyorsunuz, bunu yaparken sadece düşünce gücüyle olmayacağını da belirtecek sorumluluğa sahip olmalısınız. ben sürekli goy goy yapamıyorum bazı konularda kusura bakmayın
ne demek kuzucuuumm seve seve gerçekte olmasada formda her daim yanınızdayımbenim doğumum 16 eylül. sakın gelemem deme bak doğumuma sen girecen. kendimi senin ellerine teslimm edecem. benle işin çok. bi de zayıflatacan beni.. vay haline katticim.
çoook güzel cnm ben çok isterdim hep oğlum olunca rüzgar koyarım derdim ama rüyama girdi oğlumun adı eymen olacak kısmetse..Kızlar oğlumuzun adını rüzgar koymaya karar verdik.Bu ismi düşünen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?