Allah geçici rahatsızlık versin hepimize faydası elbet vardırkalp çarpıntım çoktu..doktorum artık başla hem toparlanırsın dedi..gerçekten faydasını görüyorum yavaş yavaş
Canim seninle ayni gidiyoruz benimde randevum yarin hadi bakalim
miskim amberim boşver arkadaş olayı çözememiş dahil olma hiç cvp vermeye gerek yok ben verdim gerekli cevabı.. durduk yere gereksiz bir gerginlik yarattı arkadaş..bu geyikte bizde vardık..elbette bazı şeylerin farkındayız.belli eğitimlere sahip insanlarız..kulaktan dolma şeylerle hereket etmiyoruz.şartlar durumlar neyi gösterirse herkes doğumunu ona göre yapacak.. normal doğumla ilgili bikaç olumsuz tecrübeli yorum gelince ister istemez gerildik..ortam yumuşadı sadece
Eymen de çok güzel isim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım :)çoook güzel cnm ben çok isterdim hep oğlum olunca rüzgar koyarım derdim ama rüyama girdi oğlumun adı eymen olacak kısmetse..
amin cnm cümlemiz inşallah..Eymen de çok güzel isim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım :)
Çoook güzel eğer erkek olsaydı bebeğim benim aklımdan geçen isimlerdendi. Poyraz , rüzgar en sevdiğim isim.Kızlar oğlumuzun adını rüzgar koymaya karar verdik.Bu ismi düşünen var mı?
yeni gördüm yorumunu..ağız tadıyla geyikte yapamadık iyimimiskim amberim boşver arkadaş olayı çözememiş dahil olma hiç cvp vermeye gerek yok ben verdim gerekli cevabı.. durduk yere gereksiz bir gerginlik yarattı arkadaş..
sağol katticim. bu formda unutmayacağım insanlardan birisin. tabiki her zman ciddi konulardan bahsettik ama bazen insanın rahatlamaya geyik yapmaya ihtiyacı oluyor. sürekli sitres insanı yıpratıyor. devam et sen katticim bildiğin yoldan gitmeye..ne demek kuzucuuumm seve seve gerçekte olmasada formda her daim yanınızdayım
olurmu olur vallahi kolay doğum yaptırcam diye kendim doğururmuşum nefes taktiği uygularken
dün yapıldı benim aşım..Arkadaslar asi yaptiriyor musunuz siz de
Bende poyraz,kuzey,arda,yağmur bir sürü isim arasında kararsız kalmıştım eşim rüzgar deyince tam içime sindi..Çoook güzel eğer erkek olsaydı bebeğim benim aklımdan geçen isimlerdendi. Poyraz , rüzgar en sevdiğim isim.
puhahahahaaaa sorma iyisimi 2015 eylül anneleri geyik topiği açalım.. sen aç ben geliyorum belma gelir esmanur gelir melek ve isimsizde gelir dimiii kızlaaarrryeni gördüm yorumunu..ağız tadıyla geyikte yapamadık iyimi
Canm bende randevu aldım yarin sabah gidecem bende
Peki agri oldu mu canim sendedün yapıldı benim aşım..
canım Allah sabır versin ve yakın zamanda tekrar bir melek versin acını dindirsin.. çok üzüldüm, cennette seni beklesin inşallah..Kızlar hepınıze teşekkür ederim tek tek dönemedim kusura bakmayın.dün 9 da yatıs yaptık 10 a dogru ilaclara basladık gece 12.30 da bebegımı dogum yaptım 14.30 15 saat sürdü kürtaja gerek kalmadı tam dogum oldu içimde bişey kalmamıstı nasip böyleymiş demekki cok cok üZüldüm ama rabbim yavrumu sefaatci etsin bana inş dualarınız için tesekkür ederim arkadaslar burdakı arkadaslık cok güzeldi ama ben artık buranın anne üyesi degilimsiz yavrularınza saglıkla kavusun inş
aynen öyle canım.. arada gülmek eğlenmekte gerek..sağol katticim. bu formda unutmayacağım insanlardan birisin. tabiki her zman ciddi konulardan bahsettik ama bazen insanın rahatlamaya geyik yapmaya ihtiyacı oluyor. sürekli sitres insanı yıpratıyor. devam et sen katticim bildiğin yoldan gitmeye..
dün yapıldı benim aşım..
arda diyeyim kafanı karıştırayım :))...Bende poyraz,kuzey,arda,yağmur bir sürü isim arasında kararsız kalmıştım eşim rüzgar deyince tam içime sindi..
komşu günümüzde arkadaşlara hamile olduğumu söyledim hepsi doğum anılarını anlattı :) bende normal epidural olmaya karar verdim :)Şimdiden korkmaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?