2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
miskim amberim boşver arkadaş olayı çözememiş dahil olma hiç cvp vermeye gerek yok ben verdim gerekli cevabı.. durduk yere gereksiz bir gerginlik yarattı arkadaş..
gerekli cevap derken ? tarzınızla ne kadar pozitifsiniz :) bence sizde ki sorun başka ama herkes memnun halinden o yüzden sıkıntı yok... sizden farklı yorum yapan herkese bu tarz kişiliksiz ve seviyesiz cevap veriyorsunuz. ama sizin yazdıklarınızdan aynı eğitim ve kültür seviyesinde olmadığımızı anladığım için sizi egonuzla baş başa bırakıp ne yazik ki susmayı ve çekilmeyi uygun buluyorum.

Canım çok çok geçmiş olsun ve başın saolsun hiç öle düşünme istediğin zaman gel katıl aramıza kendini kötü hissetme rabbim en kısa zamanda yeni bir bebiş nasip etsin sana

Cnm benimde nasipse ikinci dogumum olucak allahtan bisey olmazsa bunu da normal dogurmak istiyorum turkce di boylemi bilmmiyorum ama épidural vurdurmusmuydun ben vurdurmustum rahat tim bunda vurdurmaya bilirim bilmiyorum o anki yasanan duygugu kac kez yasayacagiz ki

işi hakaret boyutuna taşımanız hangimizin ne olduğunun gösteriyor cnm ben açıklama anlamında kullandım gerekli cevabı ama siz kendi kişiliğinize uygun anladınız ne diyeyim iyisimi artık cvp yazmayın gereksiz geriliyoruz hayır bizi geçtim içimizdeki bebişlere yazık.. ayrıca ilk defa bana bir eleştiri geldi formda ki 2008 den beri üyeyim ilk defa sizinle münakaşa yaşadım..

Biz de eşimle aynı düşüncedeyiz.. Bir daha başbaşa tatile zor gideriz, gitsek de aklımız oğluşumuzda kalır rahat edemeyiz diye bu seneki tatillerimizi iptal etmedik.. Haziranın ilk haftası ispanyaya gidiyoruz hatta.. Doktorum bir sorun yok, gidebilirsiniz tabe dedi ama ben gitmeden önceki son kontrolümde tekrar sorucam izin verirse gidicez

owwww çok sertttbukadar abartacak bişey olmadığını düşünüyordum

komşu günümüzde arkadaşlara hamile olduğumu söyledim hepsi doğum anılarını anlattı :) bende normal epidural olmaya karar verdim :)

ya bende normal doğum istiyorum ama epiduralde aklımda ama allah bilio ya doğum sancısından çok epiduralden korkuyorum

puhahahahaaaa sorma iyisimi 2015 eylül anneleri geyik topiği açalım.. sen aç ben geliyorum belma gelir esmanur gelir melek ve isimsizde gelir dimiii kızlaaarrr
Ne oluyor yaw , gülüp eğleniyorduk alt tarafı. Tepkiyi anlayamadım arkadaşın. Aaaaaaaa gelirim tabi ki katticim

Ne oluyor yaw , gülüp eğleniyorduk alt tarafı. Tepkiyi anlayamadım arkadaşın. Aaaaaaaa gelirim tabi ki katticim
sorma cnm hakaret boyutuna vardı arkadaş sanki daha önce biriyle sorun yaşamışım gibi yorum yapmış anlamadım açıkçası ona bişey diyende olmadı seviyesiz bulmuş beni neyseee... bebeğimde gerildi vallahi ağrım oldu ama napıyoruzz derin derin nefeslerle rahatlıyoruz şaka bi yana buluşalım kız değişiklik olur..

normal doğumun faydalarını okuyunca ben de çok etkilenmiştim. oğlumda da çok istedim ama mecburi oldu sezeryan. herhangi bi dezavantajını görmedim ama yine de normal doğum hep içimde ukde derler ya, öyle oldu. şimdi ikincide sezeryan sonrası normal doğum istiyorum kısmetse. ssvd yani. türkiyede de bikaç doktor var destekleyen, ama yurtdışında çok yaygın. doktorum da olabilir dedi, sancım açılmam herşey yolunda giderse inşallah ssvd yapacağım..

eylül anneleri olarak aramızda kişisel gelişim uzmanı olduğu için şahsen kendimi şanslı hissediyorum
uzman demeyelim eğitmen demek daha doğru olur cnm uzman olmam için bin fırın daha ekmek yemem lazım öğrenmenin yaşı zamanı yok.. gelişmeye devam bitmez bu yolculuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…