- 29 Mart 2015
- 193
- 218
- 33
- 35
Cnm oyle dusunme o an onlar icinde unutulmaz bir an izin ver ayilsada bayilsada bu mucizeyi oda seninle yasasinBen kesinlikle gideceğim . Hatta dedim eşim de mi doğuma katılsa sonra yok dedim bayılır falan .o beni tutacağına ben onu tutarım artık
sezeryan sonrası normal yapmak isteyenlere suni sancı verilmiyor değil mi canım?normal doğumun faydalarını okuyunca ben de çok etkilenmiştim. oğlumda da çok istedim ama mecburi oldu sezeryan. herhangi bi dezavantajını görmedim ama yine de normal doğum hep içimde ukde derler ya, öyle oldu. şimdi ikincide sezeryan sonrası normal doğum istiyorum kısmetse. ssvd yani. türkiyede de bikaç doktor var destekleyen, ama yurtdışında çok yaygın. doktorum da olabilir dedi, sancım açılmam herşey yolunda giderse inşallah ssvd yapacağım..
Ayy benim daha çok var 24 nisanda gidicem bebişimi görmeyeO gün detaylı ultrasona da giricem, inşallah yolundadır herşey. Senin bebişinin sağlığı nasılmış?
gözümde uzmansın ama napimmmuzman demeyelim eğitmen demek daha doğru olur cnm uzman olmam için bin fırın daha ekmek yemem lazımöğrenmenin yaşı zamanı yok.. gelişmeye devam bitmez bu yolculuk
gelirim tabiki katticim. ... koşa koşa..puhahahahaaaa sorma iyisimi 2015 eylül anneleri geyik topiği açalım.. sen aç ben geliyorum belma gelir esmanur gelir melek ve isimsizde gelir dimiii kızlaaarrr
sezeryan sonrası normal yapmak isteyenlere suni sancı verilmiyor değil mi canım?
doğal sancı olacak?
öyle diyorlar ama aradan ne kadar süre geçtiğine bağlı birazda mesela ben rahimden ameliyat oldum 2007 şubatta dr açılmam olursa yine kızımda olduğu gibi suni verebileceğimizi söyledi.. kişinin yaşı aradaki yıl farkı sağlık durumu bence hepsi ayrı bir etken cnm..sezeryan sonrası normal yapmak isteyenlere suni sancı verilmiyor değil mi canım?
doğal sancı olacak?
Çok şükür canım, sorunsuz hamilelik geçirirz inşallah. Çok merak ediyorum detaylı ultrasonun nasıl olduğunu. Gittikten sonra gelir burda anlatırım canım :)Çok şükür iyiymiş, herşey yolunda.. Bn de mayısıi başı gidicem detaylıya.. İi hbrlerini bekliyorum cnm..
bak kızlar bizi bekliyor aç bakalım 2015 eylül anneleri geyik topiği doğum sonrasıda ordan devam ederiz bari..gözümde uzmansın ama napimmm
geyik bölümüne mi açayım..yoksa anne grubu bölümünemibak kızlar bizi bekliyor aç bakalım 2015 eylül anneleri geyik topiği doğum sonrasıda ordan devam ederiz bari..
kendini neye şartlarsan onu çekersin unutma.. şüpheye yer yok gayet sağlıklısın bebişinde öyle maşallah tabiki normal olan adı üstünde normal doğum yapman aklında tut evet hayatta doğumdan daha acı olaylar var.. doğum acı değil mucize... kızlar bi sayfa açsakta sizi normal doğumamı hazırlasam
buraya aç eylül anneleri içinde olsun bence..geyik bölümüne mi açayım..yoksa anne grubu bölümünemi
tmm topik açıyor misk amber 2015 eylül anneleri geyik topiği olacak adı ordan yazışırız burdan rahatsız ettik bazı arkadaşları..hazırla bizi hazırla :)
Ayy yok gitmeyin kızlar yaa.. çok takip edemesem de işlerden dolayı girip okuyorum arada. Güzel şeylerden de bahsediyorsunuz bize faydası olan. Geyip yaptığınızda da gülüp eğleniyoruz burda. Bırakmayın biziiii :)geyik bölümüne mi açayım..yoksa anne grubu bölümünemi
boyun uzunmuş ne güzel ben de 68 le başladım 72 i olmuşum, geçen c.tesi doktorum kızdı 1 ayda 2 kilo çok diye yürüyüş yapmamı istedi şimdi işten çıkınca 40 dk kadar yürücem belim ağrıyor akşama kadar oturmaktanben varım. boyum 1.73 76 ile hamile kaldım. şimdi 83 oldum. 90la hamileliği kapatırsam helal olsun bana
bırakmıyoruz cnm ya bir arkadaş bana baya laf söylendi ki kendisine hiç bir yorumum yoktu başkasına yazdıklarıma takıldı bizde rahatsızlık veriyorsak gidelim dedik.. ama burdan ciddi durumları konuşuruz yine napalım hakaret boyutuna vardırdı yani..Ayy yok gitmeyin kızlar yaa.. çok takip edemesem de işlerden dolayı girip okuyorum arada. Güzel şeylerden de bahsediyorsunuz bize faydası olan. Geyip yaptığınızda da gülüp eğleniyoruz burda. Bırakmayın biziiii :)
evt cnm sanrm haklsn.hamilelik gercktn stresli bir surec.baslarda kalp atisi .zeka testi vs.eniyisi cokkafaya takmamak..teskrler cvbn icinnCanım benim ben ve birçok arkadaşım bebek hareketlerini sürekli hissedemiyoruz. Ben dün ikindiye kadar hissetmedim, sonra hissettim . Forumda bir arkadaşım aynı haftalardayız, 3 gündür hissetmiyordu dün hissetmeye başladı. Bebek hareketleri 25.haftadan sonra düzene giriyor ancak. Uzmanlar 28.haftadan sonra bebek hareketlerini sayabileceğimizi söylüyor. Şuanda zaten çok gelişmiş değiller ve biz sadece sert hareketlerini hissedebiliyoruz. Yoksa her daim hareket ediyorlar tabii uyku düzenleri de var. Sıkıntı yapma canım. Daha çok küçükler ve biz birçok hareketinden yalnızca bir kaç tanesini algılayabiliyoruz. Bebeklerimiz Allaha emanet sıkma canını.
Sıkma canım kendine bebeğine stres vallahi. Anlayamadım zaten bu kadar sert yorumu. Olur buluşalım gelmek isteyenler de gelsin . Sohbet ederiz, çay muhabbet güzel olur yani. 25 nisan sonrası bir hafta sonuna ayarlama yapalım . Katılmak isteyenler de katılır , değişiklik olur bence herkes için.sorma cnm hakaret boyutuna vardı arkadaş sanki daha önce biriyle sorun yaşamışım gibi yorum yapmış anlamadım açıkçası ona bişey diyende olmadı seviyesiz bulmuş beni neyseee... bebeğimde gerildi vallahi ağrım oldu ama napıyoruzz derin derin nefeslerle rahatlıyoruzşaka bi yana buluşalım kız değişiklik olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?