2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Aksi bi durum olmadıkça herşeyin doğalıdır zaten güzel olan. ağrıya sancıya gelince bi kaç saat çekersiniz sonunda minnakın kokusunu duyunca o da geçer rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize...

sezeryan sonrası normal yapmak isteyenlere suni sancı verilmiyor değil mi canım?
doğal sancı olacak?

Ayy benim daha çok var 24 nisanda gidicem bebişimi görmeye O gün detaylı ultrasona da giricem, inşallah yolundadır herşey. Senin bebişinin sağlığı nasılmış?

Çok şükür iyiymiş, herşey yolunda.. Bn de mayısıi başı gidicem detaylıya.. İi hbrlerini bekliyorum cnm..

sezeryan sonrası normal yapmak isteyenlere suni sancı verilmiyor değil mi canım?
doğal sancı olacak?

bazen son anda çok az miktarda veriliyor, ancak o da rüptür yani dikişte açılma ihtimalini artırıyor. inşallah herşey yolunda gider de ben de tadarım normal doğumu.. tabi doktor son anda sezeryan gerekli derse itiraz etmem.. sırf bunun için türkiyeye gitmeyeceğim doğum için. bakıcım var eşim var, hastanede de 4 gün kalınıyor burada, sanırım yeterli olur, oğluma da 2.günden sonra kendim bakmıştım tamamen..

doğal sancı olacak?
öyle diyorlar ama aradan ne kadar süre geçtiğine bağlı birazda mesela ben rahimden ameliyat oldum 2007 şubatta dr açılmam olursa yine kızımda olduğu gibi suni verebileceğimizi söyledi.. kişinin yaşı aradaki yıl farkı sağlık durumu bence hepsi ayrı bir etken cnm..

hazırla bizi hazırla :)

ben varım. boyum 1.73 76 ile hamile kaldım. şimdi 83 oldum. 90la hamileliği kapatırsam helal olsun bana
boyun uzunmuş ne güzel ben de 68 le başladım 72 i olmuşum, geçen c.tesi doktorum kızdı 1 ayda 2 kilo çok diye yürüyüş yapmamı istedi şimdi işten çıkınca 40 dk kadar yürücem belim ağrıyor akşama kadar oturmaktan

bırakmıyoruz cnm ya bir arkadaş bana baya laf söylendi ki kendisine hiç bir yorumum yoktu başkasına yazdıklarıma takıldı bizde rahatsızlık veriyorsak gidelim dedik.. ama burdan ciddi durumları konuşuruz yine napalım hakaret boyutuna vardırdı yani..

evt cnm sanrm haklsn.hamilelik gercktn stresli bir surec.baslarda kalp atisi .zeka testi vs.eniyisi cokkafaya takmamak..teskrler cvbn icinn

Sıkma canım kendine bebeğine stres vallahi. Anlayamadım zaten bu kadar sert yorumu. Olur buluşalım gelmek isteyenler de gelsin . Sohbet ederiz, çay muhabbet güzel olur yani. 25 nisan sonrası bir hafta sonuna ayarlama yapalım . Katılmak isteyenler de katılır , değişiklik olur bence herkes için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…