Evet canım okudum maalesef bu tarz münakaşalar hiç hoş değil. Neyse hem buraya hem geyik grubuna gelirim bende o zaman :)bırakmıyoruz cnm ya bir arkadaş bana baya laf söylendi ki kendisine hiç bir yorumum yoktu başkasına yazdıklarıma takıldı bizde rahatsızlık veriyorsak gidelim dedik.. ama burdan ciddi durumları konuşuruz yine napalım hakaret boyutuna vardırdı yani..
evt cnm geçen hafta 19+2 debebegm 277 gr di .snrm iyi kilosu.ilk gebelikte benim de öyleydi canım 2.lerde karın daha hızlı büyüyor, bazılarının da ilkinde de hızlı büyüyor, kişiden kişyie değişir. kilo almak güzel bişey değil, keşke ben de 1 kilo falan almış olsam.. hiç dert etmem sevinirim bile.. bu kiloların gelişi gibi bi bi de gidişi var ve hiç de kolay olmuyor inan.. illa ki bi diyet gerekiyor, gebelik sonrası giyinmek bir yere gitmek bile zor oluyor, ayrıca sağlık açısından da kilonun ne faydası var.. bebeğinin kilosu gelişimi haftasıyla uyumluysa almadığın için sevin bile...
Gelmiyor ki canım benim gelse keşke ben bakamam diyor. Bayılırım diyor hey yarabbim yaCnm oyle dusunme o an onlar icinde unutulmaz bir an izin ver ayilsada bayilsada bu mucizeyi oda seninle yasasin
Ins canimbu gece nasıl uyuyacam bilemiyorum.. yarın güzel haberlerle döneriz inşallah ..
Anladım canım zaten gebeliği normal ilerleyenler pek ugramiyor oraya yada başka doktorlara yönlendiriyor evet zor beklemek ama en azından yatak var zaten sürekli yatıyorum ev dede orada da yatıyorum sıra gelene kadar
Bende de bu durum var cuma günü nu bekliyorum ve korkuyorum
Canim bazen sırtını rahminin üstüne dayak ayakları asagida kalır hissetmeyebilirsin hemen endişe yapma
Bence kan tahlilini yaptı r ona göre bırak arkadaşım çünkü depo yetersiz se ne kadar yesen yeterli olmayabilir
evet canım ali aacar di benim diyeceğim doktor da
Gelmiyor ki canım benim gelse keşke ben bakamam diyor. Bayılırım diyor hey yarabbim ya
Rica ederim canım seninle aramda 2 gün var çok yakınız . Bana haber ver tekrar bebeği hissedersen olur mu merak ettim.evt cnm sanrm haklsn.hamilelik gercktn stresli bir surec.baslarda kalp atisi .zeka testi vs.eniyisi cokkafaya takmamak..teskrler cvbn icinn
Gelmiyor ki canım benim gelse keşke ben bakamam diyor. Bayılırım diyor hey yarabbim ya
bnm eşimde girmeye can atıyor hamileyken bana yaşattığın tüm eziyetleri büyük bir keyifle izlerim kadınım diyorBenim eşimde aynı ben giremem dayanamam diyor.. Aslında giripte ne acılar çektiğimizi görseler hiç de fena olmazdı.
evet cnm çok güzel olur gerçekten.. tmm bunu tekrar konuşalım mayısın ilk haftasına denk geliyor..Sıkma canım kendine bebeğine stres vallahi. Anlayamadım zaten bu kadar sert yorumu. Olur buluşalım gelmek isteyenler de gelsin . Sohbet ederiz, çay muhabbet güzel olur yani. 25 nisan sonrası bir hafta sonuna ayarlama yapalım . Katılmak isteyenler de katılır , değişiklik olur bence herkes için.
bnm eşimde girmeye can atıyor hamileyken bana yaşattığın tüm eziyetleri büyük bir keyifle izlerim kadınım diyor
çok doğru düşünmüşün canım , artık mecburen öyle yapıcaz ne yapalım. inş hiç bi sıkıntı olmaz.Ben de aynı tarihlerde tatilde olacağım, şuan çalışıyorum ve açıkçası tatilin gelmesini de iple çekiyorum. Denize girmenin bir sakıncası olmaz, zaten doktor da söylemiş, hem her yerde hamilelikteki en iyi sporun yürüyüş ve yüzme olduğu yazıyor, mikrop kapmamak için havuza girmemen yeterli. Ben de otelde olacağım ve yemek konusu benim de kafama takılıyor ama meyve süt vs gibi yiyecekleri çok tüketip ana öğünlerde içime ne sinerse onu yiyeceğim artık, zaten çalıştığım için tüm öğlen yemeklerimi de dışardan yiyorum, sen kahvaltını iyi yap, bol meyve ye yemekler şansımıza kalmış artık.
Bende dun asi oldum.. evet kolumu yana dogru actigimda agri var ama oyle cok siddetli bi agri degil canim..İn
Peki agri oldu mu canim sende
Aman ya ben hala onun ayağına su getiriyorum. Karnını bile kaşıttırıyor. Ben mi hamileyim o mu belli değil .Ay evet bende biraz abartıyorum galiba ama napayım coçugunu taşıyorum ben onun allah alalh
dimi cnm aynen öyle valla.. hiç esirgemem nazımı kaprisimi ama mantık çerçevesindeAy evet bende biraz abartıyorum galiba ama napayım coçugunu taşıyorum ben onun allah alalh
o benimkinde de var cnm çay bekler kahve bekler yaparım ama sonra tam yatmaya yakın hadi şunu al bunu l diye yollarım dışarı alırım acısınıAman ya ben hala onun ayağına su getiriyorum. Karnını bile kaşıttırıyor. Ben mi hamileyim o mu belli değil .
Aman ya ben hala onun ayağına su getiriyorum. Karnını bile kaşıttırıyor. Ben mi hamileyim o mu belli değil .
o benimkinde de var cnm çay bekler kahve bekler yaparım ama sonra tam yatmaya yakın hadi şunu al bunu l diye yollarım dışarı alırım acısını
olsun yemesende gitsinonu bende cok yapmak istiyorum ya hamile kalmadan diyordum mevsimi olmayan seyler aşerip seni dolastıracam diye ama daha iştahım yerine gelmedi yemek yemek bi eziyet ondan bu duyguyu yaşayamadım daha....:))
Cnm bos ver buyuklerin bir lafi vardir daralan ciksin diye bizi burakma lutfen senin pozitif enerjine cogumuzun ihtiyaci varbırakmıyoruz cnm ya bir arkadaş bana baya laf söylendi ki kendisine hiç bir yorumum yoktu başkasına yazdıklarıma takıldı bizde rahatsızlık veriyorsak gidelim dedik.. ama burdan ciddi durumları konuşuruz yine napalım hakaret boyutuna vardırdı yani..
olsun yemesende gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?