2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Evet canım okudum maalesef bu tarz münakaşalar hiç hoş değil. Neyse hem buraya hem geyik grubuna gelirim bende o zaman :)

evt cnm geçen hafta 19+2 debebegm 277 gr di .snrm iyi kilosu.)

Gecmis olsun zor gecen bir gebelik sanirim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin.

evt cnm sanrm haklsn.hamilelik gercktn stresli bir surec.baslarda kalp atisi .zeka testi vs.eniyisi cokkafaya takmamak..teskrler cvbn icinn
Rica ederim canım seninle aramda 2 gün var çok yakınız . Bana haber ver tekrar bebeği hissedersen olur mu merak ettim.

Gelmiyor ki canım benim gelse keşke ben bakamam diyor. Bayılırım diyor hey yarabbim ya

Benim eşimde aynı ben giremem dayanamam diyor.. Aslında giripte ne acılar çektiğimizi görseler hiç de fena olmazdı.
bnm eşimde girmeye can atıyor hamileyken bana yaşattığın tüm eziyetleri büyük bir keyifle izlerim kadınım diyor

evet cnm çok güzel olur gerçekten.. tmm bunu tekrar konuşalım mayısın ilk haftasına denk geliyor..

çok doğru düşünmüşün canım , artık mecburen öyle yapıcaz ne yapalım. inş hiç bi sıkıntı olmaz.

Aman ya ben hala onun ayağına su getiriyorum. Karnını bile kaşıttırıyor. Ben mi hamileyim o mu belli değil .

benim eşim ilk zamanlar benim midem bulandıkça onunkide bulanıyordu bi lavobada ben birinde ooo öğürüp duruyoduk neyseki artık hamilenin o değil ben olduğumu kabul ettii ...

o benimkinde de var cnm çay bekler kahve bekler yaparım ama sonra tam yatmaya yakın hadi şunu al bunu l diye yollarım dışarı alırım acısını

onu bende cok yapmak istiyorum ya hamile kalmadan diyordum mevsimi olmayan seyler aşerip seni dolastıracam diye ama daha iştahım yerine gelmedi yemek yemek bi eziyet ondan bu duyguyu yaşayamadım daha....:))

Cnm bos ver buyuklerin bir lafi vardir daralan ciksin diye bizi burakma lutfen senin pozitif enerjine cogumuzun ihtiyaci var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…