2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Rica ederim canım seninle aramda 2 gün var çok yakınız . Bana haber ver tekrar bebeği hissedersen olur mu merak ettim.
tmm cnm erketeye yattim zaten bekliyrm aslinda cok istahszm hala bulantm var belki de enerjisiz kaliyodur yavrucukTesekkurler ilgine.yazarm hissednce

Cnm bos ver buyuklerin bir lafi vardir daralan ciksin diye bizi burakma lutfen senin pozitif enerjine cogumuzun ihtiyaci var
oyyy kıyamam ben sizlere yaa neyseki bir arkadaş şikayet etmiş haklı bulundum ki onu pasif yapmışlar.. rahatladım huzursuz olmuştum sonuçta huzursuz ortamlarda durmamak lazım diye açtık bir topik daha ordan da takibe gelin kızlar.. http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2015-eylul-anneleriyle-sinirsiz-geyik.815023/ kişisel gelişimle alakalı normal konularla alakalı aklınıza ne gelirse ordada yazışıyoruz..

Sizinle her yerdeyim cnm

Aman ya ben hala onun ayağına su getiriyorum. Karnını bile kaşıttırıyor. Ben mi hamileyim o mu belli değil .
Ciddenmi ya :)ah şu erkekler ,sende az ahlayıp vahla ,:)yorulduğunu belli et ,beynlerin bazen bu tür şeylerı gözüne sokmak lazım galiba ..

ben ilk zamanlar neredeyse haftada 1 gidiyordum :) artık sabırsız da olsam mecburen 4 haftada 1 gidiyorum. yapacak birşey yok. ama 8. aydan sonra yani son ay haftada 1 hatta 2 gidicez duruma göre :)

Ciddenmi ya :)ah şu erkekler ,sende az ahlayıp vahla ,:)yorulduğunu belli et ,beynlerin bazen bu tür şeylerı gözüne sokmak lazım galiba ..
ahhh ahh canım benim :) 18:30 iş çıkışı levent eve varış 20:00 beylikdüzü , yemek yap , önüne koy sonrasında meyvesiydi .. ben kilo almadım adam aldı. Anlatıyorum kimse inanmıyor. Bir de bana azcık ilgi göster diyor . hey allam ya
Duy kocacım duy ...

ayrıntılı için rekor bende herhalde. 450 tl :) yüksek ama napalım dr alanında çok iyi bir dr. o yüzden herhalde

Cnm ya o şimdi oyle yaparda,azanin yansa o bakar yıne :)ben yatıyorum ,kimsede gelemiyor yanı ma,mecbur,yemek temizlik getir götür herşey eşimde,vardiyalı çalışıyor birdesağlığın yerindeyse yap nolucak ,

Yapıyorum canım benim Sen iyi ol da eşin 4 ay daha sabretsin. Şükrediyorum tabi ki halime yapabildiğim için. Senin ayrıntılın ne zaman ?

Merhaba arkadaşlar. Her sey yolunda giderken bu pazar cok az kan geldi. Taze bir kandi,kahverengi falan degil. H.sonu olduğundan doktor da yoktu. Telefon ile gorustuk ve progestan hap almami 3 ogun atmami soyledi.pazar gununden beri yatiyorum.1 hafta istirahat verdi.tabi igneye de basladik. Yani 18.hafta bitecek nerdeyse bebek de gayet iyi hatta gelisimi onde gidiyorken kromozomal bozukluk yokken neden dusuk riski yasadim diye kendimi sorguluyorum. Doktor karnini usutmussun dedi cok suçluluk duyuyorum. Pazartesi ise gidebilirsin dedi. Ben ne yapacağımi bilmiyorum çaresiz yatiyorum sadece...o kadar kotuyumki bari 28 haftayi doldurabilsem prematüre yasama sansini yakalayabilse diye düşünüyorum biliyorum sacma düşünceler ama ...cok kotuyum

Duymuştum canım . Hatta iş yerinde onun da ismini verdiler. Ben Fehmi Yazıcıoğluna gideceğim 300 TL bu cumartesi baklaım. Umarım hayırlı geçer hepimiz için.

aaa ben de fehmi hocayı biliyorum :) şişlideydi en son kendisi. iyi bir dr cnm. inş hayırlı ve güzel geçer ayrıntılın cnm:) öpüyorum

Yapıyorum canım benim Sen iyi ol da eşin 4 ay daha sabretsin. Şükrediyorum tabi ki halime yapabildiğim için. Senin ayrıntılın ne zaman ?
Bilmemki nezaman :)işin şakası tabi 1hafta sonra randevuda sorarım ,hiç araştırma yapmadım ..inş problem yoktur ,ben2li3 yaptırmadım ..sen gittinmi cnm

Oohhoooo cnm napsın sen az bi kan gormuşun ,ne var onda ,illa kromozomdan bişiy olması gerekmiyor ,kanama olabilir arada,ayrıca erken doğum rıskını nasıl karar verdiniz Rahatla biraz

canım benim çok geçmiş olsun. ne olur moralini bozma... vee kendini suçlama. Allah'ım inş yardımcın olur ama herşeyden önce moral çok önemli... kendine dikkat et cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…