- 29 Mart 2015
- 193
- 218
- 33
- 35
Odek deseneGelmiyor ki canım benim gelse keşke ben bakamam diyor. Bayılırım diyor hey yarabbim ya
benim eşim ilk zamanlar benim midem bulandıkça onunkide bulanıyordu bi lavobada ben birinde ooo öğürüp duruyoduk neyseki artık hamilenin o değil ben olduğumu kabul ettii ...
tmm cnm erketeye yattim zaten bekliyrmRica ederim canım seninle aramda 2 gün var çok yakınız . Bana haber ver tekrar bebeği hissedersen olur mu merak ettim.
oyyy kıyamam ben sizlere yaa neyseki bir arkadaş şikayet etmiş haklı bulundum ki onu pasif yapmışlar.. rahatladım huzursuz olmuştum sonuçta huzursuz ortamlarda durmamak lazım diye açtık bir topik daha ordan da takibe gelin kızlar.. http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2015-eylul-anneleriyle-sinirsiz-geyik.815023/ kişisel gelişimle alakalı normal konularla alakalı aklınıza ne gelirse ordada yazışıyoruz..Cnm bos ver buyuklerin bir lafi vardir daralan ciksin diye bizi burakma lutfen senin pozitif enerjine cogumuzun ihtiyaci var
Sizinle her yerdeyim cnmoyyy kıyamam ben sizlere yaa neyseki bir arkadaş şikayet etmiş haklı bulundum ki onu pasif yapmışlar.. rahatladım huzursuz olmuştum sonuçta huzursuz ortamlarda durmamak lazım diye açtık bir topik daha ordan da takibe gelin kızlar.. http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2015-eylul-anneleriyle-sinirsiz-geyik.815023/ kişisel gelişimle alakalı normal konularla alakalı aklınıza ne gelirse ordada yazışıyoruz..
Ciddenmi ya :)ah şu erkekler ,sende az ahlayıp vahla ,:)yorulduğunu belli et ,beynlerin bazen bu tür şeylerı gözüne sokmak lazım galiba ..Aman ya ben hala onun ayağına su getiriyorum. Karnını bile kaşıttırıyor. Ben mi hamileyim o mu belli değil .
Kim ola o :)vuuueylül anneleri olarak aramızda kişisel gelişim uzmanı olduğu için şahsen kendimi şanslı hissediyorum
kızlar doktora gitme sıklığınız nasıl ?
mesela randevularım 4 haftada bir benim..
yani her gidişimde 4 hafta sonra tekrar görüşelim diyo doktorum ama bu süre bana çoook uzun geliyo
3. haftada dayanamayıp gidiyorum, yine erken gelmişsin diyo bana
21 inde randevum var yine, bu gidişimde dicem..
4 hafta bana çok uzun geliyo, huzursuz oluyorum her gittiğimde yüreğim ağzıma geliyo bişe oldu diye.. 2 haftada bir gitsem ben nolur ki
sizde nasıl bu durum ?
ahhh ahh canım benim :) 18:30 iş çıkışı levent eve varış 20:00 beylikdüzü , yemek yap , önüne koy sonrasında meyvesiydi .. ben kilo almadım adam aldı. Anlatıyorum kimse inanmıyor. Bir de bana azcık ilgi göster diyor . hey allam yaCiddenmi ya :)ah şu erkekler ,sende az ahlayıp vahla ,:)yorulduğunu belli et ,beynlerin bazen bu tür şeylerı gözüne sokmak lazım galiba ..
merhabalar herkese,
bende çok sık gelip okuyamayanlardanım sayfalar çok olunca hepsi okunmuyor. umarım herkes iyidir.
bizimde kontrolumuz vardı herşey yolunda çok şükür % 80 kızım olacak inşallah :) cuma günü 4lü test sonuçlarımı almaya gidicem ozaman tekrar bakarız dedi dr. bi kızım var bi kızım daha olucak rabbim sağlıkla göndersin inşalllah..
bir sonraki aya doppler için randevu alın dedi dr. aldım ama 330tl dediler çok pahalı ya.. kızımda yaptırmıştım 3 sene önce 150 tl idi
Cnm ya o şimdi oyle yaparda,azanin yansa o bakar yıne :)ben yatıyorum ,kimsede gelemiyor yanı ma,mecbur,yemek temizlik getir götür herşey eşimde,vardiyalı çalışıyor birdeahhh ahh canım benim :) 18:30 iş çıkışı levent eve varış 20:00 beylikdüzü , yemek yap , önüne koy sonrasında meyvesiydi .. ben kilo almadım adam aldı. Anlatıyorum kimse inanmıyor. Bir de bana azcık ilgi göster diyor . hey allam ya
Duy kocacım duy ...
Vuuuuuuuuu neresi canım merak ettimayrıntılı için rekor bende herhalde. 450 tl :) yüksek ama napalım dr alanında çok iyi bir dr. o yüzden herhalde
Yapıyorum canım benimCnm ya o şimdi oyle yaparda,azanin yansa o bakar yıne :)ben yatıyorum ,kimsede gelemiyor yanı ma,mecbur,yemek temizlik getir götür herşey eşimde,vardiyalı çalışıyor birdesağlığın yerindeyse yap nolucak ,
Vuuuuuuuuu neresi canım merak ettim
Duymuştum canım . Hatta iş yerinde onun da ismini verdiler. Ben Fehmi Yazıcıoğluna gideceğim 300 TL bu cumartesi baklaım. Umarım hayırlı geçer hepimiz için.Prof. Dr. Recep Has'a gidicem Allah nasip kısmet ederse cnm
Duymuştum canım . Hatta iş yerinde onun da ismini verdiler. Ben Fehmi Yazıcıoğluna gideceğim 300 TL bu cumartesi baklaım. Umarım hayırlı geçer hepimiz için.
Bilmemki nezaman :)işin şakası tabi 1hafta sonra randevuda sorarım ,hiç araştırma yapmadım ..inş problem yoktur ,ben2li3 yaptırmadım ..sen gittinmi cnmYapıyorum canım benimSen iyi ol da eşin 4 ay daha sabretsin. Şükrediyorum tabi ki halime yapabildiğim için. Senin ayrıntılın ne zaman ?
Oohhoooo cnm napsın sen az bi kan gormuşun ,ne var onda ,illa kromozomdan bişiy olması gerekmiyor ,kanama olabilir arada,ayrıca erken doğum rıskını nasıl karar verdinizMerhaba arkadaşlar. Her sey yolunda giderken bu pazar cok az kan geldi. Taze bir kandi,kahverengi falan degil. H.sonu olduğundan doktor da yoktu. Telefon ile gorustuk ve progestan hap almami 3 ogun atmami soyledi.pazar gununden beri yatiyorum.1 hafta istirahat verdi.tabi igneye de basladik. Yani 18.hafta bitecek nerdeyse bebek de gayet iyi hatta gelisimi onde gidiyorken kromozomal bozukluk yokken neden dusuk riski yasadim diye kendimi sorguluyorum. Doktor karnini usutmussun dedi cok suçluluk duyuyorum. Pazartesi ise gidebilirsin dedi. Ben ne yapacağımi bilmiyorum çaresiz yatiyorum sadece...o kadar kotuyumki bari 28 haftayi doldurabilsem prematüre yasama sansini yakalayabilse diye düşünüyorum biliyorum sacma düşünceler ama ...cok kotuyum
Merhaba arkadaşlar. Her sey yolunda giderken bu pazar cok az kan geldi. Taze bir kandi,kahverengi falan degil. H.sonu olduğundan doktor da yoktu. Telefon ile gorustuk ve progestan hap almami 3 ogun atmami soyledi.pazar gununden beri yatiyorum.1 hafta istirahat verdi.tabi igneye de basladik. Yani 18.hafta bitecek nerdeyse bebek de gayet iyi hatta gelisimi onde gidiyorken kromozomal bozukluk yokken neden dusuk riski yasadim diye kendimi sorguluyorum. Doktor karnini usutmussun dedi cok suçluluk duyuyorum. Pazartesi ise gidebilirsin dedi. Ben ne yapacağımi bilmiyorum çaresiz yatiyorum sadece...o kadar kotuyumki bari 28 haftayi doldurabilsem prematüre yasama sansini yakalayabilse diye düşünüyorum biliyorum sacma düşünceler ama ...cok kotuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?