2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canım benim konuyla alakalı hiçbir bilgim yok seninle aynı durumu yaşayanlar cevap yazacaktır. Üzülme lütfen uzan dinlen çok geçmiş olsun.

Bilmemki nezaman :)işin şakası tabi 1hafta sonra randevuda sorarım ,hiç araştırma yapmadım ..inş problem yoktur ,ben2li3 yaptırmadım ..sen gittinmi cnm
Ben 2'li yaptırdım , gayet iyi çıkınca 3'lü ve 4'lüye gerek duymadı. Ayrıntılı tabi ki beni ürkütüyor inş iyi geçer. Doktorun mutlaka seni yönlendirir zaten. problem yoktur canım içini rahat tut canım :)

Güzel haberlerle gel cnm bnm inş
Canım beni bugun dr sekreteri aradı 3testin sonucu çıkmış alın diye bizde korktuk hemen gittik yaşım 33 oldugu icin sonuc sınırda gibi bişe çıkmıs 300 ve üzeri olsaymıs sorun görmüyecekmis benimkide 298 çıkmış dr netçi emin olalim içimiz rahatlasın dedi beni baska bir hastaneye 3 seviye detaylı ultrasyona yönlendirdi yarına randevu aldım bebegim ins iyidir canım cok korkuyorum dua edermisiniz bu arada ultrasyona baktırdim oglumuz olacakmıs bizimde saglikli sıhhatli olur ins.

Hayırlı olsun arkadaşım. Yarın bir baktır bakalım , kendine sıkıntı yaratma inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz. Dua ederim tabi ki de.

aaaa oğluşuma kardeş geliyooo cnm olasılık yüksek çıkmamış ki.. yaştan dolayı öyle olmuştur.. bn de bugün doktoruma gittiğimde aynı senin drmunda bi arkadaş vardı.. doktor bakmış detaylı, bi sorun görmemiş ama takipte kalalım demiş.. hiiç endişelenme senin bebişin de sağlıkla yanında

Teşekkür ediyorum yorumlariniz icin. Doktor bebegin asagiya indigini soyledi. Ama rahimde açılma yok dedi.su an kasiklarimda hissediyorum bebegi. Bagirsaklara baski yapiyor kramplarim var. Bebek buyudukce yukariya cikar mi yoksa 5 ay orda mi kalir bibilmiyorum

Âmin canım inş

İnş canim oran yüksek çıkmadıgı için rahat içim biraz ama yarin daha iyi olacam canim

Canim telaslanma ben gecenlerde kagan kocatepenin bi haftalardaki videosunu dinlemistim bebek favori pozisyonuna geciyormus ama kalici degilmis donuyormus. Ayrica plesantada asagida olabilir dedi 34.haftaya kadar oda yukari cikiyormus.. Bebeklerimiz Allaha emanet canim benim... Allahim butun hamile annislere bebeklerimizi saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin insaAllah... Aminnnnn

ben amniyotik bantı araştırırken iki doktor çıktı karşıma. ikiside sanırım konyada. biri Prof. Dr. Metin Çapar diğeride Prof. Dr. Ali Acarmış...net bi bilgim yok şuan için
Sen de Konya'da mısın canım?

Ayy canım tesekkür ederim ne kadar içten bir msj cok iyi geldı duygulandırdı hamilelerin duası kabul olurmus ettigin edicegin dualar için cok saol Allah kimseye bu durumu yasatmasın.yasattıgında da dogumu herkesin kucagı dolu ve canlı olsun inş

Hepınıze tesekkür ederim kızlar üzgünüm yorgunum tabiki hiç itirazım olmadı olamazda Rabbım verdi o aldı onun kararı elbet atlatıcam tekrar hamıle kalmak isticem ama yorucu bir sürex benim için zamana bıraktım herseyi hepınızı cok aev

Hepınıze tesekkür ederim kızlar üzgünüm yorgunum tabiki hiç itirazım olmadı olamazda Rabbım verdi o aldı onun kararı elbet atlatıcam tekrar hamıle kalmak isticem ama yorucu bir sürex benim için zamana bıraktım herseyi hepınızı cok sevdim haklarınızı helal edin hepınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…