Canım benim konuyla alakalı hiçbir bilgim yok seninle aynı durumu yaşayanlar cevap yazacaktır. Üzülme lütfen uzan dinlen çok geçmiş olsun.Merhaba arkadaşlar. Her sey yolunda giderken bu pazar cok az kan geldi. Taze bir kandi,kahverengi falan degil. H.sonu olduğundan doktor da yoktu. Telefon ile gorustuk ve progestan hap almami 3 ogun atmami soyledi.pazar gununden beri yatiyorum.1 hafta istirahat verdi.tabi igneye de basladik. Yani 18.hafta bitecek nerdeyse bebek de gayet iyi hatta gelisimi onde gidiyorken kromozomal bozukluk yokken neden dusuk riski yasadim diye kendimi sorguluyorum. Doktor karnini usutmussun dedi cok suçluluk duyuyorum. Pazartesi ise gidebilirsin dedi. Ben ne yapacağımi bilmiyorum çaresiz yatiyorum sadece...o kadar kotuyumki bari 28 haftayi doldurabilsem prematüre yasama sansini yakalayabilse diye düşünüyorum biliyorum sacma düşünceler ama ...cok kotuyum
bnm eşimde girmeye can atıyor hamileyken bana yaşattığın tüm eziyetleri büyük bir keyifle izlerim kadınım diyor
Ben 2'li yaptırdım , gayet iyi çıkınca 3'lü ve 4'lüye gerek duymadı. Ayrıntılı tabi ki beni ürkütüyor inş iyi geçer. Doktorun mutlaka seni yönlendirir zaten. problem yoktur canım içini rahat tut canım :)Bilmemki nezaman :)işin şakası tabi 1hafta sonra randevuda sorarım ,hiç araştırma yapmadım ..inş problem yoktur ,ben2li3 yaptırmadım ..sen gittinmi cnm
Canım beni bugun dr sekreteri aradı 3testin sonucu çıkmış alın diye bizde korktuk hemen gittik yaşım 33 oldugu icin sonuc sınırda gibi bişe çıkmıs 300 ve üzeri olsaymıs sorun görmüyecekmis benimkide 298 çıkmış dr netçi emin olalim içimiz rahatlasın dedi beni baska bir hastaneye 3 seviye detaylı ultrasyona yönlendirdi yarına randevu aldım bebegim ins iyidir canım cok korkuyorum dua edermisiniz bu arada ultrasyona baktırdim oglumuz olacakmıs bizimde saglikli sıhhatli olur ins.Güzel haberlerle gel cnm bnm inş
Hayırlı olsun arkadaşım. Yarın bir baktır bakalım , kendine sıkıntı yaratma inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz. Dua ederim tabi ki de.Canım beni bugun dr sekreteri aradı 3testin sonucu çıkmış alın diye bizde korktuk hemen gittik yaşım 33 oldugu icin sonuc sınırda gibi bişe çıkmıs 300 ve üzeri olsaymıs sorun görmüyecekmis benimkide 298 çıkmış dr netçi emin olalim içimiz rahatlasın dedi beni baska bir hastaneye 3 seviye detaylı ultrasyona yönlendirdi yarına randevu aldım bebegim ins iyidir canım cok korkuyorum dua edermisiniz bu arada ultrasyona baktırdim oglumuz olacakmıs bizimde saglikli sıhhatli olur ins.
Tesekkur ederim canim cok sagol ins sorun cıkmz canımHayırlı olsun arkadaşım. Yarın bir baktır bakalım , kendine sıkıntı yaratma inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz. Dua ederim tabi ki de.
Canım beni bugun dr sekreteri aradı 3testin sonucu çıkmış alın diye bizde korktuk hemen gittik yaşım 33 oldugu icin sonuc sınırda gibi bişe çıkmıs 300 ve üzeri olsaymıs sorun görmüyecekmis benimkide 298 çıkmış dr netçi emin olalim içimiz rahatlasın dedi beni baska bir hastaneye 3 seviye detaylı ultrasyona yönlendirdi yarına randevu aldım bebegim ins iyidir canım cok korkuyorum dua edermisiniz bu arada ultrasyona baktırdim oglumuz olacakmıs bizimde saglikli sıhhatli olur ins.
Kim ola o :)vuuu
Âmin canım inşkıyamam yaa zor meslek cnm yeri geliyor biz evde bi taneyi susturmaya çalışıyoruz sen o kadar çocukla bütün gün stres olursun tabi.. kızımda gaz sancısı 6 ay yaşadık bizde gece gündüz çok ağladı uyku sıfırdı ama şükür bi hastalık falan yaşamadık.. umarım ikinciler uslu olur da rahat büyütürüz..
İnş canim oran yüksek çıkmadıgı için rahat içim biraz ama yarin daha iyi olacam canimcryofangel .!.:aaaa oğluşuma kardeş geliyooocnm olasılık yüksek çıkmamış ki.. yaştan dolayı öyle olmuştur.. bn de bugün doktoruma gittiğimde aynı senin drmunda bi arkadaş vardı.. doktor bakmış detaylı, bi sorun görmemiş ama takipte kalalım demiş.. hiiç endişelenme senin bebişin de sağlıkla yanında
Canım benim de oran seninkiyle aynı çıktı yaşım da 26 ikili tarama oranın kaçtı?İnş canim oran yüksek çıkmadıgı için rahat içim biraz ama yarin daha iyi olacam canim
Canim telaslanma ben gecenlerde kagan kocatepenin bi haftalardaki videosunu dinlemistim bebek favori pozisyonuna geciyormus ama kalici degilmis donuyormus. Ayrica plesantada asagida olabilir dedi 34.haftaya kadar oda yukari cikiyormus.. Bebeklerimiz Allaha emanet canim benim... Allahim butun hamile annislere bebeklerimizi saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin insaAllah... AminnnnnTeşekkür ediyorum yorumlariniz icin. Doktor bebegin asagiya indigini soyledi. Ama rahimde açılma yok dedi.su an kasiklarimda hissediyorum bebegi. Bagirsaklara baski yapiyor kramplarim var. Bebek buyudukce yukariya cikar mi yoksa 5 ay orda mi kalir bibilmiyorum
Sizde benim gibi bebisinize aldiklarinizi arada cikarip tek tek bakiomusunuzsimdi hepsine bida bakcam
Sen de Konya'da mısın canım?ben amniyotik bantı araştırırken iki doktor çıktı karşıma. ikiside sanırım konyada. biri Prof. Dr. Metin Çapar diğeride Prof. Dr. Ali Acarmış...net bi bilgim yok şuan için
Ayy canım tesekkür ederim ne kadar içten bir msj cok iyi geldı duygulandırdı hamilelerin duası kabul olurmus ettigin edicegin dualar için cok saol Allah kimseye bu durumu yasatmasın.yasattıgında da dogumu herkesin kucagı dolu ve canlı olsun inşCanım benim aklım hep sendeydi inan. Hep dua okuyacağım sana . Allah en kısa zamanda senin yüzünü güldürür umaraım. Rabbim herşeyi bilen gözeten yüce rabbim sana da sabır verecektir. Yüreğim hep seninle benim güzel arkadaşım.
Bak bu aklima gelmemisti mantikli :))Ben de telefonumla fotoğraflarını cektim, işteyken bile özledikçe bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?