2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Cnm bende aynı durumdayım bebeğin başı sag kasığımda..ama bnm birsürü başka problemlerımde var..sıkma canını ..bende en başta çok kafaya takmıştım ama yatıyorum şimdi paso ..yukarı çıkarmı bilmiyorum bende ,bnmde aynı müthiş gaz ve baskı bnm sag bacağımda kıramplar oluyor yuruyemiyorum ağrım var,2haftadır boyleyım

Cokk gecmis olsunnnn allah hakkında hayirlisini versin. kendini hazir hissettigin anda guzel bi hamilelik yaşarsın Umarim.dedigin gibi allah verdi o aldi vardir bi bildigi sabir diliyorum senin icin

Helal olsun cnm ,rabbim saglıklı hayırlı evlat versin inş ..canını sıkma senin bilmediğin Allah bilir ne vardıda bebeği kaybettin ..bu şekilde düşünelimki içimiz rahatlasın ..Rabbim inş tez elden verecektir ..

Benim de 4 haftada bi kontrollerim canım.

tatile gitmek zorundayım canım, yoksa denize girmek zorunda değilim . doktorum denize girebilirsin ama havuza girme dedi. bende denize grmeye de çekiniyorum bi sakıncası var mı acaba diye.
sakıııııııııııııııııııın denize girmeeeeeeeeeeeeeeeeee kişiden kişiye değişiyor ama benim 1. gebeliğim o yüzden sonlandırıldı görünce panik oldum canım belki bünyen sağlamdır ama benim gibiyse enfeksiyon geçer bebeğe

Allah yardım etsin sabrını bir an evvel versin.bende eylülde 19 haftalık oğlumu kaybettim çok zor günler geçirdim ama inan bana herşeyin bir sebebi var buda blzlerin imtihan şekli.inan bana geçecek allah yardımcın olsun

olur mu öyle, başka sebebi olmasın? ya da hangi denize girmiştin ki?

Ayy yanlız olmadığıma sevindim hergün çıkarıp çıkarıp bakıyorum içinde hayal ediyorum Rabbim inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder
Aynen bende oyleyim hayirlisi ile kucagimiza alsak..cinsiyeti gec ogrenen aarkadaslar sansli aslinda aliaverise daha gec baslicaklar ben Tutamıyorum kendimi aldikca alıyorum

Tesekkür ederim canım saol sen ozman hemen tekrar hamıle kalmıssın ıstemıssın bebek eylülde dogum yaptıgına gore dimi zaten ıkı ay korunma süresi veriyolar rahim için

Kızlar bugün 19+5 olduk. Ayrıntılı ultrasonumuz vardı, tabi biz her zaman ki gibi bi tedirginlikle gittik. Şükür bebeğim benimle. Doktor hatta bebek 4-5 gün önde gidiyor, Gürbüz bi bebeğiniz olacak dedi ve %90 kız dedi. Tam emin olamadı çünkü Bebeğin pozisyonu tam düzgün değildi. Yavrum iki büklüm olmuş yatıyor doktor 375 gr olmuş dedi. Doktor genel olarak bi sorun görünmüyor ama düzgün pozisyonda olmadığı için, bütünölçümlerimi tam yapamıyorum dedi. Bizden para almadı ve 3 hafta sonraya tekrar randevu verdi. Hem biraz daha gelişmiş olur, iyice kontrol ederiz dedi. 24 . Haftaya kadar yapılıyormuş Ayrıntılı zaten. Bebeğimi henüz tam hissedemiyorum, ama o an tedirginlikten ve heyecandan doktora soracağım her şeyi unutuyorum eşim de boş ver kızımız sağlıklıymış ya şükür dedi. Allah'ıma binlerce kez Şükürler olsun, bizden bugünlük haberler böyle ....

Kızlar bebegin bir böbreği 4.8mm çıktı var mı böyle bir şey yaşayan

Bebeğinin cinsiyetini öğrendim prensesin geliyor.ama aklima birşey takildi doktor göstermiyor bebek dedi.poposundan bakarak söyledi cinsiyeti %100 olmamakla birlikte kiz dedi.bir hafta snra tekrar gel yöne bakalim dedi.sizinde boyle ölçümü.bebeğim kesin kizmidir sizce?

Canim ayni seyi yasadim. Iki kez biri hafta sonu taze kan gelmisti azicik. Hemen acile giitik alttan ustten bakti. Iliskiyi sordu yok dedim. Kanama gormedi. Hareket ediyo bebis. 4 gun Sonra yine olunca kendi doktoruma gittim. Iki tane igne verdi tedbir olarak. Ama sorun yoktu. Sende panik yapma. Bana da burda arkadaslar destek oldu. Bazilarimizin basina geldi. Hatta hastanede de yatan oldu. Sukur minikler iyi icini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…