Cnm bende aynı durumdayım bebeğin başı sag kasığımda..ama bnm birsürü başka problemlerımde var..sıkma canını ..bende en başta çok kafaya takmıştım ama yatıyorum şimdi paso ..yukarı çıkarmı bilmiyorum bende ,bnmde aynı müthiş gaz ve baskı bnm sag bacağımda kıramplar oluyor yuruyemiyorum ağrım var,2haftadır boyleyımTeşekkür ediyorum yorumlariniz icin. Doktor bebegin asagiya indigini soyledi. Ama rahimde açılma yok dedi.su an kasiklarimda hissediyorum bebegi. Bagirsaklara baski yapiyor kramplarim var. Bebek buyudukce yukariya cikar mi yoksa 5 ay orda mi kalir bibilmiyorum
Cokk gecmis olsunnnn allah hakkında hayirlisini versin. kendini hazir hissettigin anda guzel bi hamilelik yaşarsın Umarim.dedigin gibi allah verdi o aldi vardir bi bildigi sabir diliyorum senin icinHepınıze tesekkür ederim kızlar üzgünüm yorgunum tabiki hiç itirazım olmadı olamazda Rabbım verdi o aldı onun kararı elbet atlatıcam tekrar hamıle kalmak isticem ama yorucu bir sürex benim için zamana bıraktım herseyi hepınızı cok sevdim haklarınızı helal edin hepınız..
Helal olsun cnm ,rabbim saglıklı hayırlı evlat versin inş ..canını sıkma senin bilmediğin Allah bilir ne vardıda bebeği kaybettin ..bu şekilde düşünelimki içimiz rahatlasın ..Rabbim inş tez elden verecektir ..Hepınıze tesekkür ederim kızlar üzgünüm yorgunum tabiki hiç itirazım olmadı olamazda Rabbım verdi o aldı onun kararı elbet atlatıcam tekrar hamıle kalmak isticem ama yorucu bir sürex benim için zamana bıraktım herseyi hepınızı cok sevdim haklarınızı helal edin hepınız..
Benim de 4 haftada bi kontrollerim canım.kızlar doktora gitme sıklığınız nasıl ?
mesela randevularım 4 haftada bir benim..
yani her gidişimde 4 hafta sonra tekrar görüşelim diyo doktorum ama bu süre bana çoook uzun geliyo
3. haftada dayanamayıp gidiyorum, yine erken gelmişsin diyo bana
21 inde randevum var yine, bu gidişimde dicem..
4 hafta bana çok uzun geliyo, huzursuz oluyorum her gittiğimde yüreğim ağzıma geliyo bişe oldu diye.. 2 haftada bir gitsem ben nolur ki
sizde nasıl bu durum ?
Ayy yanlız olmadığıma sevindim hergün çıkarıp çıkarıp bakıyorum içinde hayal ediyorum Rabbim inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip ederSizde benim gibi bebisinize aldiklarinizi arada cikarip tek tek bakiomusunuzsimdi hepsine bida bakcam
sakıııııııııııııııııııın denize girmeeeeeeeeeeeeeeeeee kişiden kişiye değişiyor ama benim 1. gebeliğim o yüzden sonlandırıldı görünce panik oldum canım belki bünyen sağlamdır ama benim gibiyse enfeksiyon geçer bebeğetatile gitmek zorundayım canım, yoksa denize girmek zorunda değilim . doktorum denize girebilirsin ama havuza girme dedi. bende denize grmeye de çekiniyorum bi sakıncası var mı acaba diye.
Hepınıze tesekkür ederim kızlar üzgünüm yorgunum tabiki hiç itirazım olmadı olamazda Rabbım verdi o aldı onun kararı elbet atlatıcam tekrar hamıle kalmak isticem ama yorucu bir sürex benim için zamana bıraktım herseyi hepınızı cok sevdim haklarınızı helal edin hepınız..
Allah yardım etsin sabrını bir an evvel versin.bende eylülde 19 haftalık oğlumu kaybettim çok zor günler geçirdim ama inan bana herşeyin bir sebebi var buda blzlerin imtihan şekli.inan bana geçecek allah yardımcın olsunHepınıze tesekkür ederim kızlar üzgünüm yorgunum tabiki hiç itirazım olmadı olamazda Rabbım verdi o aldı onun kararı elbet atlatıcam tekrar hamıle kalmak isticem ama yorucu bir sürex benim için zamana bıraktım herseyi hepınızı cok sevdim haklarınızı helal edin hepınız..
sakıııııııııııııııııııın denize girmeeeeeeeeeeeeeeeeee kişiden kişiye değişiyor ama benim 1. gebeliğim o yüzden sonlandırıldı görünce panik oldum canım belki bünyen sağlamdır ama benim gibiyse enfeksiyon geçer bebeğe
Aynen bende oyleyim hayirlisi ile kucagimiza alsak..cinsiyeti gec ogrenen aarkadaslar sansli aslinda aliaverise daha gec baslicaklar ben Tutamıyorum kendimi aldikca alıyorumAyy yanlız olmadığıma sevindim hergün çıkarıp çıkarıp bakıyorum içinde hayal ediyorum Rabbim inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder
ayy seda çok güldüm :)benim eşim ilk zamanlar benim midem bulandıkça onunkide bulanıyordu bi lavobada ben birinde ooo öğürüp duruyoduk neyseki artık hamilenin o değil ben olduğumu kabul ettii ...
Tesekkür ederim canım saol sen ozman hemen tekrar hamıle kalmıssın ıstemıssın bebek eylülde dogum yaptıgına gore dimi zaten ıkı ay korunma süresi veriyolar rahim içinAllah yardım etsin sabrını bir an evvel versin.bende eylülde 19 haftalık oğlumu kaybettim çok zor günler geçirdim ama inan bana herşeyin bir sebebi var buda blzlerin imtihan şekli.inan bana geçecek allah yardımcın olsun
Sans ki degiliz caniiiimm gorunce duramiyorum cocuk beyazlar icinde buyuyecekAynen bende oyleyim hayirlisi ile kucagimiza alsak..cinsiyeti gec ogrenen aarkadaslar sansli aslinda aliaverise daha gec baslicaklar ben Tutamıyorum kendimi aldikca alıyorum
Ee sen naptin peki sende girdinmi detayli 3 lu ultrasyonaCanım benim de oran seninkiyle aynı çıktı yaşım da 26 ikili tarama oranın kaçtı?
Ben de yaptiracagim ama korkuyorum. Okulda sorun olur diye. Gecmis olsun bu arada. Kucuk meleklerimiz hepsine degerdünden beri hafif ağrıyor gece üzerine yatamadım...
Icimi rahatlattin canim sagol, insallah benimki de senin gibi olurBende dun asi oldum.. evet kolumu yana dogru actigimda agri var ama oyle cok siddetli bi agri degil canim..
Benimki de kismen oyle. Azicik iyiysem oule naz yapiyor, kotuysem biraz o hazirlayip onume getiriyor yemegi falan amaAman ya ben hala onun ayağına su getiriyorum. Karnını bile kaşıttırıyor. Ben mi hamileyim o mu belli değil .
Merhaba arkadaşlar. Her sey yolunda giderken bu pazar cok az kan geldi. Taze bir kandi,kahverengi falan degil. H.sonu olduğundan doktor da yoktu. Telefon ile gorustuk ve progestan hap almami 3 ogun atmami soyledi.pazar gununden beri yatiyorum.1 hafta istirahat verdi.tabi igneye de basladik. Yani 18.hafta bitecek nerdeyse bebek de gayet iyi hatta gelisimi onde gidiyorken kromozomal bozukluk yokken neden dusuk riski yasadim diye kendimi sorguluyorum. Doktor karnini usutmussun dedi cok suçluluk duyuyorum. Pazartesi ise gidebilirsin dedi. Ben ne yapacağımi bilmiyorum çaresiz yatiyorum sadece...o kadar kotuyumki bari 28 haftayi doldurabilsem prematüre yasama sansini yakalayabilse diye düşünüyorum biliyorum sacma düşünceler ama ...cok kotuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?