Bizim dr 5 ayda tam netleşir diyorBebeğinin cinsiyetini öğrendim prensesin geliyor.ama aklima birşey takildi doktor göstermiyor bebek dedi.poposundan bakarak söyledi cinsiyeti %100 olmamakla birlikte kiz dedi.bir hafta snra tekrar gel yöne bakalim dedi.sizinde boyle ölçümü.bebeğim kesin kizmidir sizce?
Canim cok geçmiş olsun unutma sen ne yaparsan yap onu oraya bağlayan Rabbim inşallah hersey yoluna girerMerhaba arkadaşlar. Her sey yolunda giderken bu pazar cok az kan geldi. Taze bir kandi,kahverengi falan degil. H.sonu olduğundan doktor da yoktu. Telefon ile gorustuk ve progestan hap almami 3 ogun atmami soyledi.pazar gununden beri yatiyorum.1 hafta istirahat verdi.tabi igneye de basladik. Yani 18.hafta bitecek nerdeyse bebek de gayet iyi hatta gelisimi onde gidiyorken kromozomal bozukluk yokken neden dusuk riski yasadim diye kendimi sorguluyorum. Doktor karnini usutmussun dedi cok suçluluk duyuyorum. Pazartesi ise gidebilirsin dedi. Ben ne yapacağımi bilmiyorum çaresiz yatiyorum sadece...o kadar kotuyumki bari 28 haftayi doldurabilsem prematüre yasama sansini yakalayabilse diye düşünüyorum biliyorum sacma düşünceler ama ...cok kotuyum
kürtajdan olanlar incelenmeye yollandı cnm incelemede enfeksiyon çıkmış bebeğimde sarımsaklıya gitmiştim ayvalık falan benim yapım hassas oldugu için enfeksiyon kapmışım o da bebege geçmişolur mu öyle, başka sebebi olmasın? ya da hangi denize girmiştin ki?
Cnm :)10kilo verdim ,bulantı tiksintiden ,1aydır da normal yıyorum iştahım açık ,kilo almadım hiç ,85le hamile kaldım 75,5 şimdi :)ve 2haftadırda yataktayım kalkmam yasak ,vc harıcı ,kaslarım erimese bariMerhaba hanımlar,
Şu ana kadar kaç kilo aldınız? Spor yapabilen var mı aranızda?
Kızdır cnmBebeğinin cinsiyetini öğrendim prensesin geliyor.ama aklima birşey takildi doktor göstermiyor bebek dedi.poposundan bakarak söyledi cinsiyeti %100 olmamakla birlikte kiz dedi.bir hafta snra tekrar gel yöne bakalim dedi.sizinde boyle ölçümü.bebeğim kesin kizmidir sizce?
Tek çöp almadım daha bebeğeSizde benim gibi bebisinize aldiklarinizi arada cikarip tek tek bakiomusunuzsimdi hepsine bida bakcam
Tesekkür ederim canım saol sen ozman hemen tekrar hamıle kalmıssın ıstemıssın bebek eylülde dogum yaptıgına gore dimi zaten ıkı ay korunma süresi veriyolar rahim için
Aynı şeyi bende yaşadım 18 haftalıkken doktor bişey yok istirahat edin dedi..Bir hafta yemek yapma ve yeme harici kalkmadım.Bir sefer geldi bir avuç kadar açık kırmızı,bidaha gelmedi. Hapta iğnede kullanmadım çünkü bebişim hastanedeyken bile kıpır kıpırdı..Yorma canım kendini..Geçmiş olsun...Merhaba arkadaşlar. Her sey yolunda giderken bu pazar cok az kan geldi. Taze bir kandi,kahverengi falan degil. H.sonu olduğundan doktor da yoktu. Telefon ile gorustuk ve progestan hap almami 3 ogun atmami soyledi.pazar gununden beri yatiyorum.1 hafta istirahat verdi.tabi igneye de basladik. Yani 18.hafta bitecek nerdeyse bebek de gayet iyi hatta gelisimi onde gidiyorken kromozomal bozukluk yokken neden dusuk riski yasadim diye kendimi sorguluyorum. Doktor karnini usutmussun dedi cok suçluluk duyuyorum. Pazartesi ise gidebilirsin dedi. Ben ne yapacağımi bilmiyorum çaresiz yatiyorum sadece...o kadar kotuyumki bari 28 haftayi doldurabilsem prematüre yasama sansini yakalayabilse diye düşünüyorum biliyorum sacma düşünceler ama ...cok kotuyum
cnm bende18 haftalık bebegimii kaybettim dr iki ay sure vermeyi.ama ben o kadar erken istemedim .cnm zaten 45 gün felan kanaman olur 2 aya adetin düzelmez bnce rahmin biraz toparlasnTesekkür ederim canım saol sen ozman hemen tekrar hamıle kalmıssın ıstemıssın bebek eylülde dogum yaptıgına gore dimi zaten ıkı ay korunma süresi veriyolar rahim için
yaşadıklarınızı okudum inanın çok üzgünüm başınız sağolsun Allah sabırlar versin. şubat 18 de 8. haftasında bebeğimin kalbi durduğundan kürtaj olmak zorunda kaldım, o an bir daha anne olamayacağımı düşündüm, ben de bir eylül annesi adayıydım evlilik yıldönümüm ve doğum günüm eylül ayında diye o kadar seviniyordum ki kızımız olursa eşimle eylül adını koymayı bile düşündük. yaşadığım kayıptan sonra 2 aydır bu siteye girmeye cesaretim yoktu, bugün girdim eylül annelerini bebeklerinin durumlarını görmek için ve yazınızı okudum çok üzgünüm. henüz yeni şekillenmeye başlamış yavrumu kaybettim acınızı yürekten hissediyorum benim yaşadığımdan çok daha ağırını yaşadınız ama sakın ümitsiz olmayın, bunu yaşayan kadınlardan biri olarak acınızı paylaşıyor sabırlar diliyorum. Rabbim en kısa zamanda sağlıkla bize hayırlı sağlıklı evlatlar versin, sağlıklı hamilelikler nasip etsin hamileliğimizi sonuna erdirmeyi yazsın alnımıza inşallah. sevgiler..Kızlar hepınıze teşekkür ederim tek tek dönemedim kusura bakmayın.dün 9 da yatıs yaptık 10 a dogru ilaclara basladık gece 12.30 da bebegımı dogum yaptım 14.30 15 saat sürdü kürtaja gerek kalmadı tam dogum oldu içimde bişey kalmamıstı nasip böyleymiş demekki cok cok üZüldüm ama rabbim yavrumu sefaatci etsin bana inş dualarınız için tesekkür ederim arkadaslar burdakı arkadaslık cok güzeldi ama ben artık buranın anne üyesi degilimsiz yavrularınza saglıkla kavusun inş
ya bende normal doğum istiyorum ama epiduralde aklımda ama allah bilio ya doğum sancısından çok epiduralden korkuyorum
evet cnm çok güzel olur gerçekten.. tmm bunu tekrar konuşalım mayısın ilk haftasına denk geliyor..
Evet canım normal kontrolümde 1 fotograf ama ayrıntılı ultrasondu bu.. Bir sonraki de 32.ci haftada olacak.masallah bebisine) cnm bnmdr her gittgmde sadece bi foto veriyo.50 fotoyu da verdimi yani
anldm cnm .bnde 30 unda gircm ayrintiliya.sabirszlkla beklyrmmEvet canım normal kontrolümde 1 fotograf ama ayrıntılı ultrasondu bu.. Bir sonraki de 32.ci haftada olacak.
merhaba canım benim. senden haber aldığıma o kadar çok sevindim ki anlatamam. hep endişelendim senin için. cmartesiden bugüne kadar hep aklımdaydın. şükür kü doğumun sorunsuz geçmiş. rabbime şükürler olsun. şimdi daha çok dua etmenin zamanı. rabbim kucağını boş bırakmaması için sana hep dua edecem. inan bana. allah en kısa zamanda gönlünden geçeni avuçlarına versin. sana erzurumlardan dua eden esmanur adında bir arkadaşın olduğunu sakın unutma.Hepınıze tesekkür ederim kızlar üzgünüm yorgunum tabiki hiç itirazım olmadı olamazda Rabbım verdi o aldı onun kararı elbet atlatıcam tekrar hamıle kalmak isticem ama yorucu bir sürex benim için zamana bıraktım herseyi hepınızı cok aev
bende 30unda ayrıntılıya giriyorum canım. doktorun dediklerini paylaşalım burda. inşallah sorunsuz geçer herşey canım..anldm cnm .bnde 30 unda gircm ayrintiliya.sabirszlkla beklyrmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?