2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bizim dr 5 ayda tam netleşir diyor

Canim cok geçmiş olsun unutma sen ne yaparsan yap onu oraya bağlayan Rabbim inşallah hersey yoluna girer

olur mu öyle, başka sebebi olmasın? ya da hangi denize girmiştin ki?
kürtajdan olanlar incelenmeye yollandı cnm incelemede enfeksiyon çıkmış bebeğimde sarımsaklıya gitmiştim ayvalık falan benim yapım hassas oldugu için enfeksiyon kapmışım o da bebege geçmiş

İyi akşamlar kızlar nasılsınız ?
Bebişler ve anneler iyilerdir umarım.

Bugün kontrolüm vardı şükür herşey yolunda,416 gram olmuş kuzum :)
Ama kafasını tam göremediği için karnıma çok bastırdı sandım ki adamın parmakları içeri girecek karnımdan

O derece yani ve hala ağrıyor dayak yemişim gibi

Çok hareketli oldugu için toplam 50 tane resim aldı doktor :)) Rekor bizdeymiş resim şampiyonu oldu oğlum

Doktor bir evde 2 erkek zor olacak senin için dedi,dedim birincisi çok zordu ikisi daha da zor olacak evet :)
Bizden haberler böyle..
Allah herkese sağlıkla bebeğine kavuşmayı nasip etsin..

Merhaba hanımlar,
Şu ana kadar kaç kilo aldınız? Spor yapabilen var mı aranızda?

[QUOTElu_, post: 40521661, member: 273762"]İyi akşamlar kızlar nasılsınız ?
Bebişler ve anneler iyilerdir umarım.

Bugün kontrolüm vardı şükür herşey yolunda,416 gram olmuş kuzum :)
Ama kafasını tam göremediği için karnıma çok bastırdı sandım ki adamın parmakları içeri girecek karnımdan

O derece yani ve hala ağrıyor dayak yemişim gibi

Çok hareketli oldugu için toplam 50 tane resim aldı doktor :)) Rekor bizdeymiş resim şampiyonu oldu oğlum

Doktor bir evde 2 erkek zor olacak senin için dedi,dedim birincisi çok zordu ikisi daha da zor olacak evet :)
Bizden haberler böyle..
Allah herkese sağlıkla bebeğine kavuşmayı nasip etsin..[/QUOTE]
[. OTE][/QUOTE] masallah bebisine) cnm bnmdr her gittgmde sadece bi foto veriyo.50 fotoyu da verdimi yani

Merhaba hanımlar,
Şu ana kadar kaç kilo aldınız? Spor yapabilen var mı aranızda?
Cnm :)10kilo verdim ,bulantı tiksintiden ,1aydır da normal yıyorum iştahım açık ,kilo almadım hiç ,85le hamile kaldım 75,5 şimdi :)ve 2haftadırda yataktayım kalkmam yasak ,vc harıcı ,kaslarım erimese bari ne sporu

Kızdır cnm Dr lar duruşundan falan anlıyorlar ..ben 2dr a gittim ikiside cinsel organınıngoremediler ama kesin kız dediler

Tesekkür ederim canım saol sen ozman hemen tekrar hamıle kalmıssın ıstemıssın bebek eylülde dogum yaptıgına gore dimi zaten ıkı ay korunma süresi veriyolar rahim için

Canım çok geçmiş olsun. Arkadaş da cevap verir ama ilk önce çok korkuyorsun gene aynı şeyleri yaşarsam diye ama sonra yeni bir bebek düşüncesi mutluluk vermeye başlıyor. iki ay korunma süresi de kişiye göre değişiyor. Şöyleki senin bedensel ve ruhsal durumuna göre uzayabiliyor yada kısalabiliyor. ben Temmuz 26da doğum yapmıştım, loğusalık dedikleri dönem mi oluyor o kırkım çıktı ama kanamalarım bitmedi. Parça kalmamıştı rahim iyiydi ama kanamam lekelenmem bitmiyordu. Doktorum bi ilaç vermişti ve kanamalarımın bitip kırk sonrası ilk adet dedikleri adeti görmem Eylül sonu olmuştu. Sonrasında da bir kez adet görmeyi bekleyip ekimden sonra korunmayı bırakabileceğimi söylemişti. İkinci adetimden sonra da bu bebeğim geldi. Rabbim evlat acısını kimseye yaşatmasın inşallah. En kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı bir evlat müjdesi ile sevinirsiniz inşallah.

Aynı şeyi bende yaşadım 18 haftalıkken doktor bişey yok istirahat edin dedi..Bir hafta yemek yapma ve yeme harici kalkmadım.Bir sefer geldi bir avuç kadar açık kırmızı,bidaha gelmedi. Hapta iğnede kullanmadım çünkü bebişim hastanedeyken bile kıpır kıpırdı..Yorma canım kendini..Geçmiş olsun...

Tesekkür ederim canım saol sen ozman hemen tekrar hamıle kalmıssın ıstemıssın bebek eylülde dogum yaptıgına gore dimi zaten ıkı ay korunma süresi veriyolar rahim için
cnm bende18 haftalık bebegimii kaybettim dr iki ay sure vermeyi.ama ben o kadar erken istemedim .cnm zaten 45 gün felan kanaman olur 2 aya adetin düzelmez bnce rahmin biraz toparlasn

yaşadıklarınızı okudum inanın çok üzgünüm başınız sağolsun Allah sabırlar versin. şubat 18 de 8. haftasında bebeğimin kalbi durduğundan kürtaj olmak zorunda kaldım, o an bir daha anne olamayacağımı düşündüm, ben de bir eylül annesi adayıydım evlilik yıldönümüm ve doğum günüm eylül ayında diye o kadar seviniyordum ki kızımız olursa eşimle eylül adını koymayı bile düşündük. yaşadığım kayıptan sonra 2 aydır bu siteye girmeye cesaretim yoktu, bugün girdim eylül annelerini bebeklerinin durumlarını görmek için ve yazınızı okudum çok üzgünüm. henüz yeni şekillenmeye başlamış yavrumu kaybettim acınızı yürekten hissediyorum benim yaşadığımdan çok daha ağırını yaşadınız ama sakın ümitsiz olmayın, bunu yaşayan kadınlardan biri olarak acınızı paylaşıyor sabırlar diliyorum. Rabbim en kısa zamanda sağlıkla bize hayırlı sağlıklı evlatlar versin, sağlıklı hamilelikler nasip etsin hamileliğimizi sonuna erdirmeyi yazsın alnımıza inşallah. sevgiler..

merhaba canım benim. senden haber aldığıma o kadar çok sevindim ki anlatamam. hep endişelendim senin için. cmartesiden bugüne kadar hep aklımdaydın. şükür kü doğumun sorunsuz geçmiş. rabbime şükürler olsun. şimdi daha çok dua etmenin zamanı. rabbim kucağını boş bırakmaması için sana hep dua edecem. inan bana. allah en kısa zamanda gönlünden geçeni avuçlarına versin. sana erzurumlardan dua eden esmanur adında bir arkadaşın olduğunu sakın unutma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…