2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
kürtajdan olanlar incelenmeye yollandı cnm incelemede enfeksiyon çıkmış bebeğimde sarımsaklıya gitmiştim ayvalık falan benim yapım hassas oldugu için enfeksiyon kapmışım o da bebege geçmiş

hadi ya geçmiş olsun herkes denize giriyor ve sakıncalı olduğu da söylenmiyor, ben o yüzden çok şaşırdım.

ya bende normal doğum istiyorum ama epiduralde aklımda ama allah bilio ya doğum sancısından çok epiduralden korkuyorum
canım şimdiye kadar konuştuğum tüm arkadaş ve akrabalarım sezeryanda epidural yada spinal i tercih etmişler çok ta rahat olmuş şiddettle tavsiye ediyorlar iki arkadaş ta epiduralle normal doğum yapmış onlarda tavsiye ediyorlar sonradan bir etkisini de görmemişler doğumdan sonra bol su içmek gerekiyormuş ve baş kısmın biraz yükseltilmesi gerekiyormuş dinlenirken kahve de içtin mi baş ağrısı da olmazmış doğum paramı ayırdım şimdi epidural için 350 tl daha biriktirmem gerek :) allah sağlık sıhhatle kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin minik meleklerimizi

kızlar günaydın.
bebeğini kaybeden arkadaştan o kadar etkilenmişim ki kötü rüyalar gördüm
Bebeklerimizi Allaha emanet
ayrıntılı için rekor bende herhalde. 450 tl :) yüksek ama napalım dr alanında çok iyi bir dr. o yüzden herhalde
canım malesef diyorum malesef rekor bende 520 tl.
ayrıntılıyı aynı hastanede başka bir doktor(riskli gebelik uzmanı)yapıyor.
Başka bir yere de gideyim diyemedim şahsen ayıp olur diye
çünkü kendi doktoruma 11.hafta gittim.19.haftaya kadar gelme
direk ayrıntılıya gir dedi kadın fiyat fazla olunca

ECEONUR
canım epiduraldan neden korkuyorsun anlamadım.aslında daha rahat.
iğneden mi korkuyorsun?acıtmıyor merak etme.hatta normal doğumu da kolaylaştırıyor.
ama ben spinal sezeryan oldum.hiçbirşey anlamadım.şipşak yani

günaydın herkese. dün bende işyerinde sağlam yedim canım ürktüm hatta
ne güzell bebiş kız mı erkek mi cnm, kızlar sanki daha erken hissediliyor ben kızıma hamileyken sert tekmeleri 16.haftadan itibaren hissediyordum oğlumda 19.haftayı buldu..

Günaydın hamiş arkadaşlarım..
Nihayet havalar düzeldi, güneş bana hep enerji vermiştir.. Bugün kendimi süpper hissediyorum ve bu güzel enerjiden sizlere de gönderiyorum
hooop aldım enerjinden teşekkürler arkadaşım sanada günaydın.. baharı ve yazı bende çok seviyorum insan daha canlı oluyor..

Kızdır cnm Dr lar duruşundan falan anlıyorlar ..ben 2dr a gittim ikiside cinsel organınıngoremediler ama kesin kız dediler
Babada öyle geliyor canim.bazilari erkekmis kiz cikmis kizmis erkek olmuş filan bi çok örnekler anlatildi kafama takildi.bide ben erkek hissediyordum oyuzden biraz sasirdim.Allah saglikli kucagimiza almamizi nasip etsin inş.birde hamilelerde kime sorsam hep erkek.bu sene çoğunluk erkek bebek sanirim.sanada denk geliyormu boyle ?

ben kendi adıma epiduralın risklerinden korkuyorum, uzman ellerde yapıldığında felç kalmak gibi,iğne sırasında da hiç kıpırdamamak fln gerekiyor

ben kendi adıma epiduralın risklerinden korkuyorum, uzman ellerde yapıldığında felç kalmak gibi,iğne sırasında da hiç kıpırdamamak fln gerekiyor
evet epidural banada riskli geliyor aman minareyi çalan kılıfını hazırlarmış hamile kalınıyorsa birazcık acıda göze alınacak kolaymı anne olmak candan can geliyor..

ne güzell bebiş kız mı erkek mi cnm, kızlar sanki daha erken hissediliyor ben kızıma hamileyken sert tekmeleri 16.haftadan itibaren hissediyordum oğlumda 19.haftayı buldu..

benimde erkek hala öle uçan tekmeler sert yumruklar yok hiç bişe hissetmiorum elimi koyup karnıma çak anneye bi beşlik diorum tık yok

canım bu konuda haklısın anestezi doktorunun iyi olması gerekiyor.
ama bu sık rastlanan bir durum değil.
ya da ben çevremde duymadım bilemiyorum tabi.
ama epiduralın dışında da riskler var.olumsuz düşünmemek lazım bence
neyi düşünürsen onu çağırırsın.güzel düşünelim.
daha bunları düşünücek çok vaktimiz olacak ilerde.
Allah hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize

benimde erkek hala öle uçan tekmeler sert yumruklar yok hiç bişe hissetmiorum elimi koyup karnıma çak anneye bi beşlik diorum tık yok
ama normal cnm ya erkek bebek geç hissediliyormuş tüm erkek annesi arkadaşlarım öyle diyor.. kendi sevdiğin bişeyleri ye uzan sırtüstü odaklan karnına bu hafta olmadı haftaya hissedersin diye düşünüyorum.. o da olmadı 22. haftada kesin hissedeceksin çünkü bebiş büyüyecek ve kuvvetlenecek

ya canım hiç risk etme diyorsun, enfeksiyon mu kaptın sen denizden. aman sende öyle diyorsan hiç risk etmem ya bi yıl da girmem sanki deniz çocuğu değilim ya bebeğimden önemli değil ya. annem de senin gibi düşünüyor,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…