kürtajdan olanlar incelenmeye yollandı cnm incelemede enfeksiyon çıkmış bebeğimde sarımsaklıya gitmiştim ayvalık falan benim yapım hassas oldugu için enfeksiyon kapmışım o da bebege geçmiş
Tek çöp almadım daha bebeğehayırlısı ile bi kucağıma alayım alırım yaa:)
canım şimdiye kadar konuştuğum tüm arkadaş ve akrabalarım sezeryanda epidural yada spinal i tercih etmişler çok ta rahat olmuş şiddettle tavsiye ediyorlar iki arkadaş ta epiduralle normal doğum yapmış onlarda tavsiye ediyorlar sonradan bir etkisini de görmemişler doğumdan sonra bol su içmek gerekiyormuş ve baş kısmın biraz yükseltilmesi gerekiyormuş dinlenirken kahve de içtin mi baş ağrısı da olmazmış doğum paramı ayırdım şimdi epidural için 350 tl daha biriktirmem gerek :) allah sağlık sıhhatle kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin minik meleklerimiziya bende normal doğum istiyorum ama epiduralde aklımda ama allah bilio ya doğum sancısından çok epiduralden korkuyorum
canım malesef diyorum malesef rekor bende 520 tl.ayrıntılı için rekor bende herhalde. 450 tl :) yüksek ama napalım dr alanında çok iyi bir dr. o yüzden herhalde
günaydın herkese. dün bende işyerinde sağlam yedim canım ürktüm hattamis gibi enerji dolu yepyeni bir gün.. herkese günaydın kızlar... ilk sert tekmeleri dün akşam bir yaz meyvesi yerken hissettim arka arkaya 5-6 kez hatta ilk defa eşimde hissetti darısı hissedemeyen annelere inşallah..
ne güzell bebiş kız mı erkek mi cnm, kızlar sanki daha erken hissediliyor ben kızıma hamileyken sert tekmeleri 16.haftadan itibaren hissediyordum oğlumda 19.haftayı buldu..günaydın herkese. dün bende işyerinde sağlam yedim canım ürktüm hatta
hooop aldım enerjinden teşekkürler arkadaşımGünaydın hamiş arkadaşlarım..
Nihayet havalar düzeldi, güneş bana hep enerji vermiştir.. Bugün kendimi süpper hissediyorum ve bu güzel enerjiden sizlere de gönderiyorum
hooop aldım enerjinden teşekkürler arkadaşımsanada günaydın.. baharı ve yazı bende çok seviyorum insan daha canlı oluyor..
Babada öyle geliyor canim.bazilari erkekmis kiz cikmis kizmis erkek olmuş filan bi çok örnekler anlatildi kafama takildi.bide ben erkek hissediyordum oyuzden biraz sasirdim.Allah saglikli kucagimiza almamizi nasip etsin inş.birde hamilelerde kime sorsam hep erkek.bu sene çoğunluk erkek bebek sanirim.sanada denk geliyormu boyle ?Kızdır cnmDr lar duruşundan falan anlıyorlar ..ben 2dr a gittim ikiside cinsel organınıngoremediler ama kesin kız dediler
ECEONUR
canım epiduraldan neden korkuyorsun anlamadım.aslında daha rahat.
iğneden mi korkuyorsun?acıtmıyor merak etme.hatta normal doğumu da kolaylaştırıyor.
ama ben spinal sezeryan oldum.hiçbirşey anlamadım.şipşak yani
evet epidural banada riskli geliyor aman minareyi çalan kılıfını hazırlarmış hamile kalınıyorsa birazcık acıda göze alınacak kolaymı anne olmak candan can geliyor..ben kendi adıma epiduralın risklerinden korkuyorum, uzman ellerde yapıldığında felç kalmak gibi,iğne sırasında da hiç kıpırdamamak fln gerekiyor
Epiduralden niye korkuyosun cnm, uzman olunca hicbisey hissetmiyosun bile...
ne güzell bebiş kız mı erkek mi cnm, kızlar sanki daha erken hissediliyor ben kızıma hamileyken sert tekmeleri 16.haftadan itibaren hissediyordum oğlumda 19.haftayı buldu..
canım bu konuda haklısın anestezi doktorunun iyi olması gerekiyor.ben kendi adıma epiduralın risklerinden korkuyorum, uzman ellerde yapıldığında felç kalmak gibi,iğne sırasında da hiç kıpırdamamak fln gerekiyor
ama normal cnm ya erkek bebek geç hissediliyormuş tüm erkek annesi arkadaşlarım öyle diyor.. kendi sevdiğin bişeyleri ye uzan sırtüstü odaklan karnına bu hafta olmadı haftaya hissedersin diye düşünüyorum.. o da olmadı 22. haftada kesin hissedeceksin çünkü bebiş büyüyecek ve kuvvetlenecekbenimde erkek hala öle uçan tekmeler sert yumruklar yok hiç bişe hissetmiorum elimi koyup karnıma çak anneye bi beşlik diorum tık yok
sakıııııııııııııııııııın denize girmeeeeeeeeeeeeeeeeee kişiden kişiye değişiyor ama benim 1. gebeliğim o yüzden sonlandırıldı görünce panik oldum canım belki bünyen sağlamdır ama benim gibiyse enfeksiyon geçer bebeğe
yok canım değilim.benim sıkıntıyla ilgili çözüm üreten Türkiyede sadece iki doktor var .ikiside konyada..inş o aşamalara gelmemSen de Konya'da mısın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?