amin cnm Allah sıkınltı vermesin.. bu arada bende seni konya sandıydım nerdesin kuzu sen yayok canım değilim.benim sıkıntıyla ilgili çözüm üreten Türkiyede sadece iki doktor var .ikiside konyada..inş o aşamalara gelmem
erkek canım bende bugün 20+2 yim yolu yarıladık. :) bi bu kadar sonra kucağımızdalar inşallahne güzell bebiş kız mı erkek mi cnm, kızlar sanki daha erken hissediliyor ben kızıma hamileyken sert tekmeleri 16.haftadan itibaren hissediyordum oğlumda 19.haftayı buldu..
ama normal cnm ya erkek bebek geç hissediliyormuş tüm erkek annesi arkadaşlarım öyle diyor.. kendi sevdiğin bişeyleri ye uzan sırtüstü odaklan karnına bu hafta olmadı haftaya hissedersin diye düşünüyorum.. o da olmadı 22. haftada kesin hissedeceksin çünkü bebiş büyüyecek ve kuvvetlenecek
inşallah cnm ben 18+5 bugün.. c.tesiden c.tesiye hafta atlıyoruz.. ayın 25 i detaylı ugs var çok heyecanlıyımerkek canım bende bugün 20+2 yim yolu yarıladık. :) bi bu kadar sonra kucağımızdalar inşallah
amin inşş yaaaaa..yok maraş topraklarına gelllamin cnm Allah sıkınltı vermesin.. bu arada bende seni konya sandıydım nerdesin kuzu sen yakonum bildir
Canım Günaydın;İyi akşamlar kızlar nasılsınız ?
Bebişler ve anneler iyilerdir umarım.
Bugün kontrolüm vardı şükür herşey yolunda,416 gram olmuş kuzum :)
Ama kafasını tam göremediği için karnıma çok bastırdı sandım ki adamın parmakları içeri girecek karnımdan
O derece yani ve hala ağrıyor dayak yemişim gibi
Çok hareketli oldugu için toplam 50 tane resim aldı doktor :)) Rekor bizdeymiş resim şampiyonu oldu oğlum
Doktor bir evde 2 erkek zor olacak senin için dedi,dedim birincisi çok zordu ikisi daha da zor olacak evet :)
Bizden haberler böyle..
Allah herkese sağlıkla bebeğine kavuşmayı nasip etsin..
senin sevdiğin şeyleri ye.. bnm dr çok mantıklı açıklama yaptı bu konuyla alakalı sen mutlu olunca mutluluk hormonu salgılarsın bebeğinde iyi bişey olduğunun farkına varır tepki verir dedi şimdi sen tatlı sevmiyor ve zorla yiyorsan bebişin anlıyor bunu niye tepki versin yazık üzülüyodur bide annem niye kendine eziyet ediyor diye.. sen ne seviyorsan onu ye ne seviyorsan onu dinle klasik müzikte aynı durum sen sevmiyorsan bebek mutlu olamaz sen seviyorsan o müzikten keyif alır..ne biliim ya sıkıntı yaşıyorum nie hissetmiorum die kafaya takmiim diorum tatlı yiyorum tık yok bide tatlıyla aram yoktu gebelikten beri tamemen kesildi içim kalkıo tatlı bişe yediğimde
eneeemmm dondurmasını sevdiğim geliyorum bekleeeamin inşş yaaaaa..yok maraş topraklarına gelll
hemde kaşık bükeneneeemmm dondurmasını sevdiğim geliyorum bekleee
senin sevdiğin şeyleri ye.. bnm dr çok mantıklı açıklama yaptı bu konuyla alakalı sen mutlu olunca mutluluk hormonu salgılarsın bebeğinde iyi bişey olduğunun farkına varır tepki verir dedi şimdi sen tatlı sevmiyor ve zorla yiyorsan bebişin anlıyor bunu niye tepki versin yazık üzülüyodur bide annem niye kendine eziyet ediyor diye.. sen ne seviyorsan onu ye ne seviyorsan onu dinle klasik müzikte aynı durum sen sevmiyorsan bebek mutlu olamaz sen seviyorsan o müzikten keyif alır..
ben hergün eşimi arıyorum akşam yürüyelim diye adam geliyor kapıya arıyor hadi in diye yok ya gel çay yaptım yok ya gel kek yaptım bla bla bla yalan oluyor ama artık başlamak lazım.. gerçi ben yoga yaptığım için biraz savsaklıyorum yürüyüşü ama başlamakta fayda var..anneler, aranızda düzenli egzersiz ya da yürüyüş yapmaya başlayan var mı? çalıştığım için bütün gün oturuyorum rahat doğum için çok önemli egzersiz ve yürüyüş dün itibariyle başladım üşenmedikçe ve zorlanmadıkçı yapmaya karar verdim eğer aranızda yapan varsa kendimizi yormadan birlikte birbirimizi destekleyerek devam edelim
bende sendenim..ha bire ekşi acı ne varsa ağzımdahıım denemek lazım ye ekşiyi çıkar ayşeyi derler ama bende bi tuhaf oldubütün gün ekşileri yesem yok demem doyamıyorum
benimde ayın 25 in de bir an önce gelsinde kuzularımızı daha detaylı görelim yanlış hatırlamıyorsam biz bunu çok önceden konuşmuştuk :) oğluna eymen ismini koyucaktınız sanırım :)inşallah cnm ben 18+5 bugün.. c.tesiden c.tesiye hafta atlıyoruz.. ayın 25 i detaylı ugs var çok heyecanlıyım
ben hergün eşimi arıyorum akşam yürüyelim diye adam geliyor kapıya arıyor hadi in diye yok ya gel çay yaptım yok ya gel kek yaptım bla bla bla yalan oluyor ama artık başlamak lazım.. gerçi ben yoga yaptığım için biraz savsaklıyorum yürüyüşü ama başlamakta fayda var..
ben yapıyorum canım.. sabah iş başıo yapmadan önce 7.30 dan 8.00 a kadar bir de akşam işten çıkınca 17.00 den 17.30 a akadar yürüyorum. daha fazla yürüyemiyorum. akşam yemek bılaşık ev derle topla derken akşam oluyor ve ben yoruluyorum. ama yürümek çok faydalı. doğum iznine çıkınca daha bbir düzenli yüyüyecem. sen ne aralıkla yürüyorsun? sence benim yürüyüş tempom az mı. bana kalsa az aslındaanneler, aranızda düzenli egzersiz ya da yürüyüş yapmaya başlayan var mı? çalıştığım için bütün gün oturuyorum rahat doğum için çok önemli egzersiz ve yürüyüş dün itibariyle başladım üşenmedikçe ve zorlanmadıkçı yapmaya karar verdim eğer aranızda yapan varsa kendimizi yormadan birlikte birbirimizi destekleyerek devam edelim
tabii ..daş gibi mubarekko derece diosun nası yicez kız o zmn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?