2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
yok canım değilim.benim sıkıntıyla ilgili çözüm üreten Türkiyede sadece iki doktor var .ikiside konyada..inş o aşamalara gelmem
amin cnm Allah sıkınltı vermesin.. bu arada bende seni konya sandıydım nerdesin kuzu sen ya konum bildir

ne güzell bebiş kız mı erkek mi cnm, kızlar sanki daha erken hissediliyor ben kızıma hamileyken sert tekmeleri 16.haftadan itibaren hissediyordum oğlumda 19.haftayı buldu..
erkek canım bende bugün 20+2 yim yolu yarıladık. :) bi bu kadar sonra kucağımızdalar inşallah

ne biliim ya sıkıntı yaşıyorum nie hissetmiorum die kafaya takmiim diorum tatlı yiyorum tık yok bide tatlıyla aram yoktu gebelikten beri tamemen kesildi içim kalkıo tatlı bişe yediğimde

Canım Günaydın;

Maşallah bebiş büyümüş. Kısmetse benim de ayrıntılı usg bu cumartesi bende hayırlı haberlerle gelirim inş. Kilosu falan yerinde bebeğinin maşallah.

ne biliim ya sıkıntı yaşıyorum nie hissetmiorum die kafaya takmiim diorum tatlı yiyorum tık yok bide tatlıyla aram yoktu gebelikten beri tamemen kesildi içim kalkıo tatlı bişe yediğimde
senin sevdiğin şeyleri ye.. bnm dr çok mantıklı açıklama yaptı bu konuyla alakalı sen mutlu olunca mutluluk hormonu salgılarsın bebeğinde iyi bişey olduğunun farkına varır tepki verir dedi şimdi sen tatlı sevmiyor ve zorla yiyorsan bebişin anlıyor bunu niye tepki versin yazık üzülüyodur bide annem niye kendine eziyet ediyor diye.. sen ne seviyorsan onu ye ne seviyorsan onu dinle klasik müzikte aynı durum sen sevmiyorsan bebek mutlu olamaz sen seviyorsan o müzikten keyif alır..

anneler, aranızda düzenli egzersiz ya da yürüyüş yapmaya başlayan var mı? çalıştığım için bütün gün oturuyorum rahat doğum için çok önemli egzersiz ve yürüyüş dün itibariyle başladım üşenmedikçe ve zorlanmadıkçı yapmaya karar verdim eğer aranızda yapan varsa kendimizi yormadan birlikte birbirimizi destekleyerek devam edelim

hıım denemek lazım ye ekşiyi çıkar ayşeyi derler ama bende bi tuhaf oldu bütün gün ekşileri yesem yok demem doyamıyorum

ben hergün eşimi arıyorum akşam yürüyelim diye adam geliyor kapıya arıyor hadi in diye yok ya gel çay yaptım yok ya gel kek yaptım bla bla bla yalan oluyor ama artık başlamak lazım.. gerçi ben yoga yaptığım için biraz savsaklıyorum yürüyüşü ama başlamakta fayda var..

inşallah cnm ben 18+5 bugün.. c.tesiden c.tesiye hafta atlıyoruz.. ayın 25 i detaylı ugs var çok heyecanlıyım
benimde ayın 25 in de bir an önce gelsinde kuzularımızı daha detaylı görelim yanlış hatırlamıyorsam biz bunu çok önceden konuşmuştuk :) oğluna eymen ismini koyucaktınız sanırım :)

haha süpermiş demek çayla kekle kandırıyosun adamı

ben yapıyorum canım.. sabah iş başıo yapmadan önce 7.30 dan 8.00 a kadar bir de akşam işten çıkınca 17.00 den 17.30 a akadar yürüyorum. daha fazla yürüyemiyorum. akşam yemek bılaşık ev derle topla derken akşam oluyor ve ben yoruluyorum. ama yürümek çok faydalı. doğum iznine çıkınca daha bbir düzenli yüyüyecem. sen ne aralıkla yürüyorsun? sence benim yürüyüş tempom az mı. bana kalsa az aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…