ne biliim ya sıkıntı yaşıyorum nie hissetmiorum die kafaya takmiim diorum tatlı yiyorum tık yok bide tatlıyla aram yoktu gebelikten beri tamemen kesildi içim kalkıo tatlı bişe yediğimde
:)) benimde düne kadar bahanem hep vardı birde benim eşim işinden dolayı çok yorulduğu için kıyamıyorum zaten benimle uğraşacağı kadar uğraşıyor ama dün çıktık yürüyüşe gittiği yere kadar yapıcam bakalım. bende de yoga cd si var iki defa yaptım uykum geldi mayıştırdı beni bıraktım :))ben hergün eşimi arıyorum akşam yürüyelim diye adam geliyor kapıya arıyor hadi in diye yok ya gel çay yaptım yok ya gel kek yaptım bla bla bla yalan oluyor ama artık başlamak lazım.. gerçi ben yoga yaptığım için biraz savsaklıyorum yürüyüşü ama başlamakta fayda var..
tabiiiiii..olmaz mııııkaşık bükmesi yetmez süt tadı var mı
alışkın olmayınca öyle cnm ama devam etsen zamanla uykun gelmeyecek zihnin açılacak ve günlük hayatta daha pozitfi enerji dolu olacaksın..:)) benimde düne kadar bahanem hep vardı birde benim eşim işinden dolayı çok yorulduğu için kıyamıyorum zaten benimle uğraşacağı kadar uğraşıyor ama dün çıktık yürüyüşe gittiği yere kadar yapıcam bakalım. bende de yoga cd si var iki defa yaptım uykum geldi mayıştırdı beni bıraktım :))
babane ya bnm daş ben olcam şimdi olmasa bile doğum sonrası daş olcam.. olcam dimitabii ..daş gibi mubarekk
ben 21 +0 da giriyorum normali 20 ile 23 arası diye biliyorum ama..kızlar ya acil bi şey sorucam 20. haftama bu yıl girdim. ayrıntılı ultrason için perinatologa gidicem sizce erken mi. cevramdekiler 23. hafta gitmişler ve bebek biraz daha büyüsün hareketlensin diyorlar. bugün de randevum var ne yapsam bilemedim beklesem mi
sana lafımız yok..babane ya bnm daş ben olcam şimdi olmasa bile doğum sonrası daş olcam.. olcam dimidaş diyince aklıma birtek vücut hatlarım geliyor
valla maşallah sana hemde sabah yarım saat erken çıkıp yürümek ben kendimi zor işe atıyorum her sabah geç kalmaktan utanıyorum artık :)) idare etsinler bişey olmaz.ben yapıyorum canım.. sabah iş başıo yapmadan önce 7.30 dan 8.00 a kadar bir de akşam işten çıkınca 17.00 den 17.30 a akadar yürüyorum. daha fazla yürüyemiyorum. akşam yemek bılaşık ev derle topla derken akşam oluyor ve ben yoruluyorum. ama yürümek çok faydalı. doğum iznine çıkınca daha bbir düzenli yüyüyecem. sen ne aralıkla yürüyorsun? sence benim yürüyüş tempom az mı. bana kalsa az aslında
kızlar ya acil bi şey sorucam 20. haftama bu yıl girdim. ayrıntılı ultrason için perinatologa gidicem sizce erken mi. cevramdekiler 23. hafta gitmişler ve bebek biraz daha büyüsün hareketlensin diyorlar. bugün de randevum var ne yapsam bilemedim beklesem mi
ben 20+1 bugün ve bugün randevum var.ben 21 +0 da giriyorum normali 20 ile 23 arası diye biliyorum ama..
canım yogayıda mı günlük yapmak lazım yoksa haftanın 1-2 gününe sığdırmak yeterlimi?alışkın olmayınca öyle cnm ama devam etsen zamanla uykun gelmeyecek zihnin açılacak ve günlük hayatta daha pozitfi enerji dolu olacaksın..
valla maşallah sana hemde sabah yarım saat erken çıkıp yürümek ben kendimi zor işe atıyorum her sabah geç kalmaktan utanıyorum artık :)) idare etsinler bişey olmaz.
ben daha yeni olduğum için egzerside yavaş yavaş başladım elimde hamilelikle ilgili bi kitp var hamilelik döneminden çocuğun 6 yaşına kadar davranışları annenin yapması gerekenleri falan yazıyor içerisinde günlük yapılması gereken egzersizler var onları yarım saat 45 dk falan yapıp üzerinede dışarı çıkıp yarım saat yürüyüş dün itibariyle yaptım dediğim gibi nereye kadar sürer Allah bilir :))
Hsyırlı olsun benimde kız 20+2 yim. Kucağımıza bir alsak artıkerkek canım bende bugün 20+2 yim yolu yarıladık. :) bi bu kadar sonra kucağımızdalar inşallah
Evet canım. Mesela ben makarna yiyince nasıl hissediyorum anlatamam. Ama çikolatada tık yok. Bana benzeyecek kızım :)senin sevdiğin şeyleri ye.. bnm dr çok mantıklı açıklama yaptı bu konuyla alakalı sen mutlu olunca mutluluk hormonu salgılarsın bebeğinde iyi bişey olduğunun farkına varır tepki verir dedi şimdi sen tatlı sevmiyor ve zorla yiyorsan bebişin anlıyor bunu niye tepki versin yazık üzülüyodur bide annem niye kendine eziyet ediyor diye.. sen ne seviyorsan onu ye ne seviyorsan onu dinle klasik müzikte aynı durum sen sevmiyorsan bebek mutlu olamaz sen seviyorsan o müzikten keyif alır..
bana arkadaşım vermişti, içeriğinde güzel bilgiler var diye akşam bakim bi olmadı fotosunu çeker paylaşırım buradahangi kitap acaba o? baya genişmiş.. ben hiç kitap almadım netten idare ediorum
saol canım amin inşallah hepimize. olumsuz düşüncelerden uzak sadece bugünlerin tadını çıkaralım :)Hsyırlı olsun benimde kız 20+2 yim. Kucağımıza bir alsak artık
Canım seninle aynı haftadayız. İş yerimde öğle tatilimde ofiste yemek yiyip hemen çıkıyorum yürüyüşe en az yarım saat :) akşamları da site içerisinde eşimle yürüyoruz 1 saat :) şansımıza havalar da güzel olacak akşam sürekli dışarda yürürüz .anneler, aranızda düzenli egzersiz ya da yürüyüş yapmaya başlayan var mı? çalıştığım için bütün gün oturuyorum rahat doğum için çok önemli egzersiz ve yürüyüş dün itibariyle başladım üşenmedikçe ve zorlanmadıkçı yapmaya karar verdim eğer aranızda yapan varsa kendimizi yormadan birlikte birbirimizi destekleyerek devam edelim
doktor aradım az önce 20 ve 23 de yapılıyor gel dedi. ama arkadaşım 22 de git daha iyi olur deyince de aklım karıştı. gerçi 1 aydır da doktora gitmedim kontroledoktor ne dedi? 20 erken dedi bana doktor. 21-22 dedi
bana arkadaşım vermişti, içeriğinde güzel bilgiler var diye akşam bakim bi olmadı fotosunu çeker paylaşırım burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?