2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
ne biliim ya sıkıntı yaşıyorum nie hissetmiorum die kafaya takmiim diorum tatlı yiyorum tık yok bide tatlıyla aram yoktu gebelikten beri tamemen kesildi içim kalkıo tatlı bişe yediğimde

boşver zaten tatlının yararı yok ki.
ben de hissetmiyorum, forumda var birkaç hissiz anne :)

:)) benimde düne kadar bahanem hep vardı birde benim eşim işinden dolayı çok yorulduğu için kıyamıyorum zaten benimle uğraşacağı kadar uğraşıyor ama dün çıktık yürüyüşe gittiği yere kadar yapıcam bakalım. bende de yoga cd si var iki defa yaptım uykum geldi mayıştırdı beni bıraktım :))

alışkın olmayınca öyle cnm ama devam etsen zamanla uykun gelmeyecek zihnin açılacak ve günlük hayatta daha pozitfi enerji dolu olacaksın..

kızlar ya acil bi şey sorucam 20. haftama bu yıl girdim. ayrıntılı ultrason için perinatologa gidicem sizce erken mi. cevramdekiler 23. hafta gitmişler ve bebek biraz daha büyüsün hareketlensin diyorlar. bugün de randevum var ne yapsam bilemedim beklesem mi

ben 21 +0 da giriyorum normali 20 ile 23 arası diye biliyorum ama..

babane ya bnm daş ben olcam şimdi olmasa bile doğum sonrası daş olcam.. olcam dimi daş diyince aklıma birtek vücut hatlarım geliyor
sana lafımız yok..sen tartışmasız daşsın..oyy acıktımmm

valla maşallah sana hemde sabah yarım saat erken çıkıp yürümek ben kendimi zor işe atıyorum her sabah geç kalmaktan utanıyorum artık :)) idare etsinler bişey olmaz.
ben daha yeni olduğum için egzerside yavaş yavaş başladım elimde hamilelikle ilgili bi kitp var hamilelik döneminden çocuğun 6 yaşına kadar davranışları annenin yapması gerekenleri falan yazıyor içerisinde günlük yapılması gereken egzersizler var onları yarım saat 45 dk falan yapıp üzerinede dışarı çıkıp yarım saat yürüyüş dün itibariyle yaptım dediğim gibi nereye kadar sürer Allah bilir :))

doktor ne dedi? 20 erken dedi bana doktor. 21-22 dedi

hangi kitap acaba o? baya genişmiş.. ben hiç kitap almadım netten idare ediorum

Evet canım. Mesela ben makarna yiyince nasıl hissediyorum anlatamam. Ama çikolatada tık yok. Bana benzeyecek kızım :)

Canım seninle aynı haftadayız. İş yerimde öğle tatilimde ofiste yemek yiyip hemen çıkıyorum yürüyüşe en az yarım saat :) akşamları da site içerisinde eşimle yürüyoruz 1 saat :) şansımıza havalar da güzel olacak akşam sürekli dışarda yürürüz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…