doktor aradım az önce 20 ve 23 de yapılıyor gel dedi. ama arkadaşım 22 de git daha iyi olur deyince de aklım karıştı. gerçi 1 aydır da doktora gitmedim kontrole
öğlen aran olması çok güzel canım. ben tek başıma olduğum için burda o yok yemekten sonra işin başına geri oturuyorum. artık açığı akşamları kapatıcaz birde havaların iyice ısınmasını bekliyorum yazın haftasonları yüzmeye gitmek için. yüzmek çok iyimiş son ay işten çıkıcağım için doktor izin verirsen 2 hafta yazlığa gitmeyi düşünüyoruz bakalım. bu arada senin kızmıydı erkekmiydi canım?Canım seninle aynı haftadayız. İş yerimde öğle tatilimde ofiste yemek yiyip hemen çıkıyorum yürüyüşe en az yarım saat :) akşamları da site içerisinde eşimle yürüyoruz 1 saat :) şansımıza havalar da güzel olacak akşam sürekli dışarda yürürüz .
o ne ola ki güzel bi kitapmıymış içeriği neymiş..''bebeğinizin olağanüstü zihni'' kitabını hiç bir yerde bulamıyorumalan var mı?
Aramızda 1 güncük fark var. Ve ben cumartesi gidiyorum. Bende 18-22 arası diye biliyorum ama bazı yerler 24.haftaya kadar bakıyorlarmış yine de emin değilimkızlar ya acil bi şey sorucam 20. haftama bu yıl girdim. ayrıntılı ultrason için perinatologa gidicem sizce erken mi. cevramdekiler 23. hafta gitmişler ve bebek biraz daha büyüsün hareketlensin diyorlar. bugün de randevum var ne yapsam bilemedim beklesem mi
Merhaba hanımlar,
Şu ana kadar kaç kilo aldınız? Spor yapabilen var mı aranızda?
doktoru dinleyebilirsin tabi ama erken geldi bana da, sonuçta onlar anlarlar, sana doktorun mu bakacak ki? ayrı bir perinatologa gitmeyecek misin?
İnşaAllah canım.Canım Günaydın;
Maşallah bebiş büyümüş. Kısmetse benim de ayrıntılı usg bu cumartesi bende hayırlı haberlerle gelirim inş. Kilosu falan yerinde bebeğinin maşallah.
neyse canım gideyim bende , yine söylerim bakalım. belki de farketmez 1 haftacık.Aramızda 1 güncük fark var. Ve ben cumartesi gidiyorum. Bende 18-22 arası diye biliyorum ama bazı yerler 24.haftaya kadar bakıyorlarmış yine de emin değilim
Ben haftaya cuma gidicem. 20.haftamın daha başı olacak. Detaylı ultrason için benimki daha erken olacak o zaman :/doktor aradım az önce 20 ve 23 de yapılıyor gel dedi. ama arkadaşım 22 de git daha iyi olur deyince de aklım karıştı. gerçi 1 aydır da doktora gitmedim kontrole
kızlar günaydın.
bebeğini kaybeden arkadaştan o kadar etkilenmişim ki kötü rüyalar gördüm
Bebeklerimizi Allaha emanet
canım malesef diyorum malesef rekor bende 520 tl.
ayrıntılıyı aynı hastanede başka bir doktor(riskli gebelik uzmanı)yapıyor.
Başka bir yere de gideyim diyemedim şahsen ayıp olur diye
çünkü kendi doktoruma 11.hafta gittim.19.haftaya kadar gelme
direk ayrıntılıya gir dedi kadın fiyat fazla olunca
Epiduralden niye korkuyosun cnm, uzman olunca hicbisey hissetmiyosun bile...
Kız benim canım :) Ben de yazı bekliyorum ki bol bol akşamları sahilde dolanayım diye. Ben maalesef eğer doktor çalışabilir raporu verirse 38.haftaya kadar işteyim. Tatil pek yapamayacağımöğlen aran olması çok güzel canım. ben tek başıma olduğum için burda o yok yemekten sonra işin başına geri oturuyorum. artık açığı akşamları kapatıcaz birde havaların iyice ısınmasını bekliyorum yazın haftasonları yüzmeye gitmek için. yüzmek çok iyimiş son ay işten çıkıcağım için doktor izin verirsen 2 hafta yazlığa gitmeyi düşünüyoruz bakalım. bu arada senin kızmıydı erkekmiydi canım?
Dün yazmıştım ama mesaj çokluğu arasında kayboldu mesajımne biliim ya sıkıntı yaşıyorum nie hissetmiorum die kafaya takmiim diorum tatlı yiyorum tık yok bide tatlıyla aram yoktu gebelikten beri tamemen kesildi içim kalkıo tatlı bişe yediğimde
benimde eşim ilk kez akşam hissetti çok duygulandı gözleri doldu heyecandan çok güzel ya miniklermis gibi enerji dolu yepyeni bir gün.. herkese günaydın kızlar... ilk sert tekmeleri dün akşam bir yaz meyvesi yerken hissettim arka arkaya 5-6 kez hatta ilk defa eşimde hissetti darısı hissedemeyen annelere inşallah..
ben bugün sorarım size de söylerim canım. belki de farketmez özellikle aradım gel dedi 20 23 arası zaten diyeBen haftaya cuma gidicem. 20.haftamın daha başı olacak. Detaylı ultrason için benimki daha erken olacak o zaman :/
Benim dışardan daha anlaşılmıyor yabenimde eşim ilk kez akşam hissetti çok duygulandı gözleri doldu heyecandan çok güzel ya minikler
kızlar ya acil bi şey sorucam 20. haftama bu yıl girdim. ayrıntılı ultrason için perinatologa gidicem sizce erken mi. cevramdekiler 23. hafta gitmişler ve bebek biraz daha büyüsün hareketlensin diyorlar. bugün de randevum var ne yapsam bilemedim beklesem mi
Sor bakalım canım. Dönünce de doktorun neler anlattığını, bebeği nasıl gördüğünü falan anlatırsın :)ben bugün sorarım size de söylerim canım. belki de farketmez özellikle aradım gel dedi 20 23 arası zaten diye
ben hergün eşimi arıyorum akşam yürüyelim diye adam geliyor kapıya arıyor hadi in diye yok ya gel çay yaptım yok ya gel kek yaptım bla bla bla yalan oluyor ama artık başlamak lazım.. gerçi ben yoga yaptığım için biraz savsaklıyorum yürüyüşü ama başlamakta fayda var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?