2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
doktor aradım az önce 20 ve 23 de yapılıyor gel dedi. ama arkadaşım 22 de git daha iyi olur deyince de aklım karıştı. gerçi 1 aydır da doktora gitmedim kontrole

doktoru dinleyebilirsin tabi ama erken geldi bana da, sonuçta onlar anlarlar, sana doktorun mu bakacak ki? ayrı bir perinatologa gitmeyecek misin?

''bebeğinizin olağanüstü zihni'' kitabını hiç bir yerde bulamıyorum alan var mı?

öğlen aran olması çok güzel canım. ben tek başıma olduğum için burda o yok yemekten sonra işin başına geri oturuyorum. artık açığı akşamları kapatıcaz birde havaların iyice ısınmasını bekliyorum yazın haftasonları yüzmeye gitmek için. yüzmek çok iyimiş son ay işten çıkıcağım için doktor izin verirsen 2 hafta yazlığa gitmeyi düşünüyoruz bakalım. bu arada senin kızmıydı erkekmiydi canım?

Aramızda 1 güncük fark var. Ve ben cumartesi gidiyorum. Bende 18-22 arası diye biliyorum ama bazı yerler 24.haftaya kadar bakıyorlarmış yine de emin değilim

doktoru dinleyebilirsin tabi ama erken geldi bana da, sonuçta onlar anlarlar, sana doktorun mu bakacak ki? ayrı bir perinatologa gitmeyecek misin?

canım doktorum değil, bir perinatolog bakacak ve onu aradım bende az önce. neyse gidince bi daha dile getiririm.

Canım Günaydın;

Maşallah bebiş büyümüş. Kısmetse benim de ayrıntılı usg bu cumartesi bende hayırlı haberlerle gelirim inş. Kilosu falan yerinde bebeğinin maşallah.
İnşaAllah canım.
Alışverişe başlıycam ben yavaş yavaş :)
Dün biraz yürüdüm ayaklarım şişti spor yapmam lazım.
Yalnız şekerli birşeyler ye demişti bir arkadaş, 1 bardak sütle bisküvi yedim. Onda mı bilmiyorum, bebek hiç durmadı yerinde :)) Ağzını açıp açıp kapatması çok tatlıydı ya.. İnşallah sen de güzel sonuçlarla gelirsin..

Aramızda 1 güncük fark var. Ve ben cumartesi gidiyorum. Bende 18-22 arası diye biliyorum ama bazı yerler 24.haftaya kadar bakıyorlarmış yine de emin değilim
neyse canım gideyim bende , yine söylerim bakalım. belki de farketmez 1 haftacık.

doktor aradım az önce 20 ve 23 de yapılıyor gel dedi. ama arkadaşım 22 de git daha iyi olur deyince de aklım karıştı. gerçi 1 aydır da doktora gitmedim kontrole
Ben haftaya cuma gidicem. 20.haftamın daha başı olacak. Detaylı ultrason için benimki daha erken olacak o zaman :/

maşallahhh 520 tl iyi rakam :/ bebişlerimiz sağlıklı olsun da gerçi geri kalan herşey boş

Epiduralden niye korkuyosun cnm, uzman olunca hicbisey hissetmiyosun bile...

canım sen epidural mi oldun? evet daha doğumu düşünmeye çok var ama ben de epidural normal doğum istiyorum ve o belden iğne kısmı beni çok korkutuyor nedense.. sanırım biraz rahatlatilmaya ihtiyacım var

Kız benim canım :) Ben de yazı bekliyorum ki bol bol akşamları sahilde dolanayım diye. Ben maalesef eğer doktor çalışabilir raporu verirse 38.haftaya kadar işteyim. Tatil pek yapamayacağım Yüzmeyi bende çok istiyorum doktor uygun görürse hafta sonları İstanbul dışına çıkarım artık.

ne biliim ya sıkıntı yaşıyorum nie hissetmiorum die kafaya takmiim diorum tatlı yiyorum tık yok bide tatlıyla aram yoktu gebelikten beri tamemen kesildi içim kalkıo tatlı bişe yediğimde
Dün yazmıştım ama mesaj çokluğu arasında kayboldu mesajım ben oğlumu bayadır hissediyorum :) ve benim oğlum çikolataya tepki vermiyor. Tuzlu ve benim çook sevdiğim birşeye tepki veriyor anası kılıklı olcak diyor eşim de hep arkadaşımdan da tahin-pekmez ve portakal duydum :) kendi tezim ben sevdiğim şeyi yediğimde mutlu oluyorum o da bundan dolayı kıpır kıpır oluyor sanırım ki doktorum da onayladı bu tezimi :) bir de ılık bi duş aldıktan sonra daha rahat hissediyorum hareketlerini :) kısacası senin kendi sevdiğin, vazgeçemediğin yiyecekleri yemeni ve ılık bi duş alıp uzanmanı tavsiye ederim tecrübeyle sabittir dün de yazmıştım ama dediğim gibi çok faaldi dün forum sayfamız kaynadı arada :))

mis gibi enerji dolu yepyeni bir gün.. herkese günaydın kızlar... ilk sert tekmeleri dün akşam bir yaz meyvesi yerken hissettim arka arkaya 5-6 kez hatta ilk defa eşimde hissetti darısı hissedemeyen annelere inşallah..
benimde eşim ilk kez akşam hissetti çok duygulandı gözleri doldu heyecandan çok güzel ya minikler

Ben haftaya cuma gidicem. 20.haftamın daha başı olacak. Detaylı ultrason için benimki daha erken olacak o zaman :/
ben bugün sorarım size de söylerim canım. belki de farketmez özellikle aradım gel dedi 20 23 arası zaten diye

Canım ben bugün 19+5 oldum. 20+4 te de randevum var detaylı için. Benim oğlum önden gidiyor birazcık. Doktorum bi hesap yaptı ve ayın 20si ile 30u arasında detaylıya girmemi önermişti. Senin de tam bugün yarın başlıyor oluyor işte uygun zamanın benim doktorun hesabına göre ki detaylı için 19 ile 23.haftalar arası uygun diye duymuştum önceden de. Yani çevrendekileri boşver sen gayet iyi zamanın. Keyfini çıkar bebeğini izlemenin :)

ben bugün sorarım size de söylerim canım. belki de farketmez özellikle aradım gel dedi 20 23 arası zaten diye
Sor bakalım canım. Dönünce de doktorun neler anlattığını, bebeği nasıl gördüğünü falan anlatırsın :)

internette 200 tl ye bile koşu bantları var 2. el. yürüyecek yerimiz yoksa bile yerimiz varsa almak en mantıklısı aslında. doğumdan sonrada lazım olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…