Bu arada ben 20. haftaya giricem ama bebeğim 21.haftaya girecek. 1 hafta önden gidiyor benim kuzum. Belki ondan olabilir seninkide.ben bugün sorarım size de söylerim canım. belki de farketmez özellikle aradım gel dedi 20 23 arası zaten diye
canım 3 regl dan sonra hamile kaldım ben inşallah allah bir daha yaşatmaz hala içimde o korku varTesekkür ederim canım saol sen ozman hemen tekrar hamıle kalmıssın ıstemıssın bebek eylülde dogum yaptıgına gore dimi zaten ıkı ay korunma süresi veriyolar rahim için
ya ben normalde de perinatolaga gidiyorum.her ay 300 tl veriyorum.şimdi ayrıntılı için extra paramı veririm ben..batarım ben bu ay.ufaktan bişeyler alırım diyordum :Scanım doktorum değil, bir perinatolog bakacak ve onu aradım bende az önce. neyse gidince bi daha dile getiririm.
canım doktorum değil, bir perinatolog bakacak ve onu aradım bende az önce. neyse gidince bi daha dile getiririm.
oyy maşallah kuzuyaKız benim canım :) Ben de yazı bekliyorum ki bol bol akşamları sahilde dolanayım diye. Ben maalesef eğer doktor çalışabilir raporu verirse 38.haftaya kadar işteyim. Tatil pek yapamayacağımYüzmeyi bende çok istiyorum doktor uygun görürse hafta sonları İstanbul dışına çıkarım artık.
o bnm de aklıma geldi ama boş odamı bebeğime oda yapınca odam kalmadı koyacak yer yok.. kızımın odası büyük baya ama oda durmaz kendide kullanır zaten zayıf çelimsiz risk alamam onun odasına koyup.. yürüyüş alanım çok çevremde azcık totoyu kaldırıp yürümek lazım hamile kalmadan önce daha çok yürüyordum.. kış olunca hasta olurum korkusuna tembelliğe alıştım yeniden azmedip başlamak lazım.. gerçi izne çıkınca durmam ben bol bol yüzerim yazlıkta..internette 200 tl ye bile koşu bantları var 2. el. yürüyecek yerimiz yoksa bile yerimiz varsa almak en mantıklısı aslında. doğumdan sonrada lazım olacak
Kalbini ikileme canım. Perinatolog da derdi erkenmiş erteleyelim diye bak sormuşsun gel demiş :) ne güzel işte uzuuunca bebeğini izleyeceksin :) ayrıca sen 20.haftanı doldurdun 21e girmiş oldun bugün, küçültme bebeğinin yaşını lütfen
bilmem ki gerçi önceki usg de doğum 29 ağustos yazıyordu ama bana en son gittiğimde tam 1 ay sonra perinatolga randevu al dedi.Bu arada ben 20. haftaya giricem ama bebeğim 21.haftaya girecek. 1 hafta önden gidiyor benim kuzum. Belki ondan olabilir seninkide.
ayy canım ben normalde kadın doğumcuya gidiyorum , ayrıntılı ultrason için prof bi perinatalog var ona randevu aldım. ücreti de 300 TLya ben normalde de perinatolaga gidiyorum.her ay 300 tl veriyorum.şimdi ayrıntılı için extra paramı veririm ben..batarım ben bu ay.ufaktan bişeyler alırım diyordum :S
Canım seninle aynı haftadayız. İş yerimde öğle tatilimde ofiste yemek yiyip hemen çıkıyorum yürüyüşe en az yarım saat :) akşamları da site içerisinde eşimle yürüyoruz 1 saat :) şansımıza havalar da güzel olacak akşam sürekli dışarda yürürüz .
olsun canım sen hissediyosun ya çok güzel akşa gece kıpır kıpırdı oğluşum şimdi hareket yok, artık hareket hisetmediğimizde telaşlanma günleri başladı sanırımBenim dışardan daha anlaşılmıyor yaAma ben hissediyorum çokça
Demekki seninde bebişin önden gidiyor. Takviminde 2 eylül gösteriyor çünkü. Bence doktoruna bir sor bunu canım.bilmem ki gerçi önceki usg de doğum 29 ağustos yazıyordu ama bana en son gittiğimde tam 1 ay sonra perinatolga randevu al dedi.
Bencede randuvu ayarlayabiliyosan 22.haftada gitmek iyidir. Internetteki dr.siteleri 21 ve 22 nin daha iyi olacagini yazmislar.. bende 22.haftada gitmeyi planliyorum..doktor aradım az önce 20 ve 23 de yapılıyor gel dedi. ama arkadaşım 22 de git daha iyi olur deyince de aklım karıştı. gerçi 1 aydır da doktora gitmedim kontrole
Merhaba arkadaşlar. Her sey yolunda giderken bu pazar cok az kan geldi. Taze bir kandi,kahverengi falan degil. H.sonu olduğundan doktor da yoktu. Telefon ile gorustuk ve progestan hap almami 3 ogun atmami soyledi.pazar gununden beri yatiyorum.1 hafta istirahat verdi.tabi igneye de basladik. Yani 18.hafta bitecek nerdeyse bebek de gayet iyi hatta gelisimi onde gidiyorken kromozomal bozukluk yokken neden dusuk riski yasadim diye kendimi sorguluyorum. Doktor karnini usutmussun dedi cok suçluluk duyuyorum. Pazartesi ise gidebilirsin dedi. Ben ne yapacağımi bilmiyorum çaresiz yatiyorum sadece...o kadar kotuyumki bari 28 haftayi doldurabilsem prematüre yasama sansini yakalayabilse diye düşünüyorum biliyorum sacma düşünceler ama ...cok kotuyum
ayy canım ben normalde kadın doğumcuya gidiyorum , ayrıntılı ultrason için prof bi perinatalog var ona randevu aldım. ücreti de 300 TL
rahatsız olanlar gitsin napalım hep olumsuz olunmuyo geyikte lazım :):)tmm topik açıyor misk amber 2015 eylül anneleri geyik topiği olacak adı ordan yazışırız burdan rahatsız ettik bazı arkadaşları..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?