2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
ben bugün sorarım size de söylerim canım. belki de farketmez özellikle aradım gel dedi 20 23 arası zaten diye
Bu arada ben 20. haftaya giricem ama bebeğim 21.haftaya girecek. 1 hafta önden gidiyor benim kuzum. Belki ondan olabilir seninkide.

Tesekkür ederim canım saol sen ozman hemen tekrar hamıle kalmıssın ıstemıssın bebek eylülde dogum yaptıgına gore dimi zaten ıkı ay korunma süresi veriyolar rahim için
canım 3 regl dan sonra hamile kaldım ben inşallah allah bir daha yaşatmaz hala içimde o korku var

canım doktorum değil, bir perinatolog bakacak ve onu aradım bende az önce. neyse gidince bi daha dile getiririm.
ya ben normalde de perinatolaga gidiyorum.her ay 300 tl veriyorum.şimdi ayrıntılı için extra paramı veririm ben..batarım ben bu ay.ufaktan bişeyler alırım diyordum :S

canım doktorum değil, bir perinatolog bakacak ve onu aradım bende az önce. neyse gidince bi daha dile getiririm.

Kalbini ikileme canım. Perinatolog da derdi erkenmiş erteleyelim diye bak sormuşsun gel demiş :) ne güzel işte uzuuunca bebeğini izleyeceksin :) ayrıca sen 20.haftanı doldurdun 21e girmiş oldun bugün, küçültme bebeğinin yaşını lütfen

oyy maşallah kuzuya

internette 200 tl ye bile koşu bantları var 2. el. yürüyecek yerimiz yoksa bile yerimiz varsa almak en mantıklısı aslında. doğumdan sonrada lazım olacak
o bnm de aklıma geldi ama boş odamı bebeğime oda yapınca odam kalmadı koyacak yer yok.. kızımın odası büyük baya ama oda durmaz kendide kullanır zaten zayıf çelimsiz risk alamam onun odasına koyup.. yürüyüş alanım çok çevremde azcık totoyu kaldırıp yürümek lazım hamile kalmadan önce daha çok yürüyordum.. kış olunca hasta olurum korkusuna tembelliğe alıştım yeniden azmedip başlamak lazım.. gerçi izne çıkınca durmam ben bol bol yüzerim yazlıkta..

çok tatlısın canım yaaaaa. süpersin doğru diyorsun ne olacak sanki, anne olmak insanı daha da mı pimpirikli yapıyor acaba her şeyi sorgular oldukkkk. inşallah her şey yolundadır ve güzel haberler alır sizinle paylaşırım. sizden de güzel şeyler duyarım hep.

Bu arada ben 20. haftaya giricem ama bebeğim 21.haftaya girecek. 1 hafta önden gidiyor benim kuzum. Belki ondan olabilir seninkide.
bilmem ki gerçi önceki usg de doğum 29 ağustos yazıyordu ama bana en son gittiğimde tam 1 ay sonra perinatolga randevu al dedi.

ayrıntılı ultrason 20 ile 23. haftslar arasında oluyor. ben salı günü gidicem. 21. haftamda olmuş oluyorum

ya ben normalde de perinatolaga gidiyorum.her ay 300 tl veriyorum.şimdi ayrıntılı için extra paramı veririm ben..batarım ben bu ay.ufaktan bişeyler alırım diyordum :S
ayy canım ben normalde kadın doğumcuya gidiyorum , ayrıntılı ultrason için prof bi perinatalog var ona randevu aldım. ücreti de 300 TL

ee sen o yüzden kilo almıyorsun :) ben çok üşeniyorum ve hep uyuyorum

bilmem ki gerçi önceki usg de doğum 29 ağustos yazıyordu ama bana en son gittiğimde tam 1 ay sonra perinatolga randevu al dedi.
Demekki seninde bebişin önden gidiyor. Takviminde 2 eylül gösteriyor çünkü. Bence doktoruna bir sor bunu canım.

kızlar bizde nasipse 21.haftanın içinde gideceğiz ayrıntılıya.20.haftadan sonra gidilebilir.
yürüyüş konusunda da bende yürüyüş yapıyorum ama sınırlı miktarda.akşamları
koşu bandı,öğlende dışarda.bağırsakların iyi çalışması için yürüyüşte şart.
ama havalar ısındı.güneşe dikkat.yüzde lekeler çıkabilir.

doktor aradım az önce 20 ve 23 de yapılıyor gel dedi. ama arkadaşım 22 de git daha iyi olur deyince de aklım karıştı. gerçi 1 aydır da doktora gitmedim kontrole
Bencede randuvu ayarlayabiliyosan 22.haftada gitmek iyidir. Internetteki dr.siteleri 21 ve 22 nin daha iyi olacagini yazmislar.. bende 22.haftada gitmeyi planliyorum..

canım geçmiş olsun ben de ilk gebeliğimde 25.haftada böyle ufak bi kanama geçirmiştim. doktora gittim ama ilaç vs vermedi. sonra devam da etmedi. senin devam ediyor mu? bişey olmaz Allahın izniyle, gönlünü ferah tut..

bu arada ben de detaylı için devletten randevu almıştım ama hafta ya denizli ye gidiyoruz 20 haftada da orda olucaz bir tanıdığın tavsiyesiyle tıp merkezinden randevu aldım radyoloji doktoru bakıyomuş fiyatıda uygun 95 tl :) denizlide olup hala randevu almamış olanlara duyrulur

ayy canım ben normalde kadın doğumcuya gidiyorum , ayrıntılı ultrason için prof bi perinatalog var ona randevu aldım. ücreti de 300 TL

Hangi şehirdesin? Kime gideceksin? Çok mu özel sorular oldu :)) ben istanbuldayım. Doktorumun isteği üzerine Şişli de fehmi beye gideceğim inşallah bir sıkıntı olmazsa. Bizim de detaylı 300tl ama ikili taramayı da aynı doktorda yaptırmıştım onda da detaylı olarak incelemişti o da 300dü ama cd ve fotoğraf eklenince 350tl olmuştu. Muhtemelen bu da 350tl olur gene.
belmaakca canım duy bak sen de 300 diyorlar telefonda ama cd vs olunca 350 olacak o muhtemelen

hala 1.5 kilodamısın yürüyüş iyi geliyor akşamları çıkmak zor geliyor ama sabah işe gelirken 20 dk akşamda 40 dk yürüyorum dün başladım haftada 3 4 gün yürüsem çok iyi olacak iştahımda açık aburcubur değilde salata çekiyo canım yeşil salata da değil her türlü salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…