2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ca
canım benim doktorum 19+3 e dataylı usg günü verdi ona göre perinatologtan randevu aldım; yani 20 haftalık bile olmıcam; Gelişimi iyi diye 1 hafta önceden git Dr a dedi; bence senin sorun olacağını sanmam canım ben ona takılmadım o kadar Dr deyince

ben de bol bol yüzmeyi düşünüyorum Allah izin verirse. yürüyüş yapmak da şarttttt hele ki normal doğum için Allah yardımcımız olsun

ee sen o yüzden kilo almıyorsun :) ben çok üşeniyorum ve hep uyuyorum
Yürümek iyi geliyor bana :) sanki bu iki haftada kilo aldım gibi ama bakalım cumartesi belli olacak herşey. iş yerime gidip gelirken de yürüyorum. Hafta sonu cam sil evi topla temizle 1 günüm gidiyor pek oturamıyorum ama oturmak isterdim ayaklarımı uzatıp. Eve geç geliyorum bir de 20:00 de yemek yap sofrayı kur topla meyve çay vs . derken 23:00 de yatıyorum hopppp 07:00 kalkış . Allahtan hiç kusmam bulantım olmadı zorlanırdım yani. Birbirimize destek olcaz arkadaşım doğum için sağlık için günde 1 saat yürümek lazım.

canım hayırlı olsun oğluşun:) ilk bebiş dimi? ben evdeki erkekleri 3lüyorum: ))) evin prensesi olacaksın diyor eşim hadi bakalım dedim:) her anneye bi kız lazım derler ama erkek evlat da çok güzel gerçekten, yeterki hayırlı sağlıklı olsun...

kızlarrrrrrr merhaba :) 3lü teste girdim bebişim sağlıklıymış çok şükür kan verdim sonucu yarın çıkcak bakalım hayırlısı ile :) devlet hastaneside erkek dedi :) değişmez heralde bundan sonra değil mi ? birde bebişim bugün 17+0 ama miniş 18+2 çıktı :) Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Birde doktorum 21-22 de 4 boyutlu ultrasona gir dedi. Siz ne diyorsunuz ?

olsun canım sen hissediyosun ya çok güzel akşa gece kıpır kıpırdı oğluşum şimdi hareket yok, artık hareket hisetmediğimizde telaşlanma günleri başladı sanırım
Benimde başıma geçenlerde aynısı geldi çok telaş yaptım ama akşam gene hareketlerini hissettim. İnsan panik oluyo işte. Ama uzmanlar 28.haftadan sonra hareketlerini sayın diyorlar yani şuan çok düzensiz hareketleri. Ama insan panik oluyor işte

detaylı ultrasona mutlaka girmeni tavsiye ederim bir kısmını 4 boyutlu yapıyorlar, uzun sürüyor, tüm iç organları damarda kan akışlarına bakılıyor. benim oğlumda kordonda besleyen damar 2 olması gerekirken 1 taneymiş o muayenede ortaya çıktı ve daha yakın takip yapıldı. tedbir için de çok iyi olur.

canım allah kolaylık versin bunların hepsini nasıl yapıyorsun benim camlar çok kötü birini çağırayım diyorum bir türlü ona sıra gelmedi hafta sonu ortalığı toplayıp süpürürsem şükrediyorum çoğu şeyi eşim yapıyo akşamda haftada 3 yada 4 gün yemek yapabiliyorum 6.30 gibi evde oluyorum ama çok yorgun hissediyorum kendimi maşallah sana ama cam silerken falan dikkat et

Şimdi detaylı için herkes farklı tarih aralığı söyleyince gideceğim doktorun sitesine baktım da orada da "tercihen 18 ile 22.haftalar arasında" yapıldığı yazıyor. Bu detaylı ultrason yada tarama dediğimiz şey aslen ikinci düzey usg denilen şey :) İsteğe bağlı olarak ilk trimesterde yapılan detaylı taramadan farklı. (farklı şeylere bakılıyor çünkü bebeğin gelişimi daha çok detaya izin veriyor artık. Ama o da detaylı usg ama ilk dönem taraması. Bizlerin şimdi gireceği 2.düzey usg ya da 2.trimester tarama testi olan. Belirtmek istedim çünkü geçen sefer dediğimde bazı arkadaşlar yanlış anlamıştı )

Bak ben cd detayını bilmiyordum.300 TL dediler ama senin dediğin gibi cd eklenince 350 TL olacak . Olsun vardın kzuzuma .cumartesi için çooook heyecanlıyım . keşke seninle aynı zamanları alsaydık tanışırdık ama hafta içi izin alamıyorum ben maalesef

sağol arkadaşım bende istiyorum ama kaçıncı haftada gideyim sizce ?

internette 200 tl ye bile koşu bantları var 2. el. yürüyecek yerimiz yoksa bile yerimiz varsa almak en mantıklısı aslında. doğumdan sonrada lazım olacak

ben de hamilelikten hemen önce almıştım yürüyüş bandı. iyi ki almışım. bizim burada şimdilerde bile dışarıda yürümek zorlaştı. akşam üstü çıkıyorum ama türkiyenin yazını yaşıyoruz tam olarak. haziran temmuz ağustos imkansız.. artık yürüyüş bandında devam edicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…