canım benim doktorum 19+3 e dataylı usg günü verdi ona göre perinatologtan randevu aldım; yani 20 haftalık bile olmıcam; Gelişimi iyi diye 1 hafta önceden git Dr a dedi; bence senin sorun olacağını sanmam canım ben ona takılmadım o kadar Dr deyincekızlar ya acil bi şey sorucam 20. haftama bu yıl girdim. ayrıntılı ultrason için perinatologa gidicem sizce erken mi. cevramdekiler 23. hafta gitmişler ve bebek biraz daha büyüsün hareketlensin diyorlar. bugün de randevum var ne yapsam bilemedim beklesem mi
hala 1.5 kilodamısın yürüyüş iyi geliyor akşamları çıkmak zor geliyor ama sabah işe gelirken 20 dk akşamda 40 dk yürüyorum dün başladımhaftada 3 4 gün yürüsem çok iyi olacak iştahımda açık aburcubur değilde salata çekiyo canım yeşil salata da değil her türlü salata
Canım seninle aynı haftadayız. İş yerimde öğle tatilimde ofiste yemek yiyip hemen çıkıyorum yürüyüşe en az yarım saat :) akşamları da site içerisinde eşimle yürüyoruz 1 saat :) şansımıza havalar da güzel olacak akşam sürekli dışarda yürürüz .
o bnm de aklıma geldi ama boş odamı bebeğime oda yapınca odam kalmadı koyacak yer yok.. kızımın odası büyük baya ama oda durmaz kendide kullanır zaten zayıf çelimsiz risk alamam onun odasına koyup.. yürüyüş alanım çok çevremde azcık totoyu kaldırıp yürümek lazım hamile kalmadan önce daha çok yürüyordum.. kış olunca hasta olurum korkusuna tembelliğe alıştım yeniden azmedip başlamak lazım.. gerçi izne çıkınca durmam ben bol bol yüzerim yazlıkta..
Yürümek iyi geliyor bana :) sanki bu iki haftada kilo aldım gibi ama bakalım cumartesi belli olacak herşey. iş yerime gidip gelirken de yürüyorum. Hafta sonu cam sil evi topla temizle 1 günüm gidiyor pek oturamıyorum ama oturmak isterdim ayaklarımı uzatıp. Eve geç geliyorum bir de 20:00 de yemek yap sofrayı kur topla meyve çay vs . derken 23:00 de yatıyorum hopppp 07:00 kalkış . Allahtan hiç kusmam bulantım olmadı zorlanırdım yani. Birbirimize destek olcaz arkadaşım doğum için sağlık için günde 1 saat yürümek lazım.ee sen o yüzden kilo almıyorsun :) ben çok üşeniyorum ve hep uyuyorum
İyi akşamlar kızlar nasılsınız ?
Bebişler ve anneler iyilerdir umarım.
Bugün kontrolüm vardı şükür herşey yolunda,416 gram olmuş kuzum :)
Ama kafasını tam göremediği için karnıma çok bastırdı sandım ki adamın parmakları içeri girecek karnımdan
O derece yani ve hala ağrıyor dayak yemişim gibi
Çok hareketli oldugu için toplam 50 tane resim aldı doktor :)) Rekor bizdeymiş resim şampiyonu oldu oğlum
Doktor bir evde 2 erkek zor olacak senin için dedi,dedim birincisi çok zordu ikisi daha da zor olacak evet :)
Bizden haberler böyle..
Allah herkese sağlıkla bebeğine kavuşmayı nasip etsin..
Merhaba hanımlar,
Şu ana kadar kaç kilo aldınız? Spor yapabilen var mı aranızda?
ayrıntılı için rekor bende herhalde. 450 tl :) yüksek ama napalım dr alanında çok iyi bir dr. o yüzden herhalde
Benimde başıma geçenlerde aynısı geldi çok telaş yaptım ama akşam gene hareketlerini hissettim. İnsan panik oluyo işte. Ama uzmanlar 28.haftadan sonra hareketlerini sayın diyorlar yani şuan çok düzensiz hareketleri. Ama insan panik oluyor işteolsun canım sen hissediyosun ya çok güzel akşa gece kıpır kıpırdı oğluşum şimdi hareket yok, artık hareket hisetmediğimizde telaşlanma günleri başladı sanırım
tebrik ederim...erkek annesi olcan hayırlı olsungünaydın hanımlar şimdi hastaneden geldim oğlum olacakmış ....
kızlarrrrrrr merhaba :) 3lü teste girdim bebişim sağlıklıymış çok şükür kan verdim sonucu yarın çıkcak bakalım hayırlısı ile :) devlet hastaneside erkek dedi :) değişmez heralde bundan sonra değil mi ? birde bebişim bugün 17+0 ama miniş 18+2 çıktı :) Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Birde doktorum 21-22 de 4 boyutlu ultrasona gir dedi. Siz ne diyorsunuz ?
Bugün bende randevu aldım ayrıntılı için 150 tl dediler burda bu fiyatları duydukça bedava gibi geldi valla....
canım allah kolaylık versin bunların hepsini nasıl yapıyorsun benim camlar çok kötü birini çağırayım diyorum bir türlü ona sıra gelmedi hafta sonu ortalığı toplayıp süpürürsem şükrediyorum çoğu şeyi eşim yapıyo akşamda haftada 3 yada 4 gün yemek yapabiliyorum 6.30 gibi evde oluyorum ama çok yorgun hissediyorum kendimi maşallah sana ama cam silerken falan dikkat etYürümek iyi geliyor bana :) sanki bu iki haftada kilo aldım gibi ama bakalım cumartesi belli olacak herşey. iş yerime gidip gelirken de yürüyorum. Hafta sonu cam sil evi topla temizle 1 günüm gidiyor pek oturamıyorum ama oturmak isterdim ayaklarımı uzatıp. Eve geç geliyorum bir de 20:00 de yemek yap sofrayı kur topla meyve çay vs . derken 23:00 de yatıyorum hopppp 07:00 kalkış . Allahtan hiç kusmam bulantım olmadı zorlanırdım yani. Birbirimize destek olcaz arkadaşım doğum için sağlık için günde 1 saat yürümek lazım.
Benimki de öyle canım sorun olmaz bence de Dr bana bu tarihte git dedi 19+3 olucam kısmetseBen haftaya cuma gidicem. 20.haftamın daha başı olacak. Detaylı ultrason için benimki daha erken olacak o zaman :/
Bak ben cd detayını bilmiyordum.300 TL dediler ama senin dediğin gibi cd eklenince 350 TL olacak . Olsun vardın kzuzuma .Hangi şehirdesin? Kime gideceksin? Çok mu özel sorular oldu :)) ben istanbuldayım. Doktorumun isteği üzerine Şişli de fehmi beye gideceğim inşallah bir sıkıntı olmazsa. Bizim de detaylı 300tl ama ikili taramayı da aynı doktorda yaptırmıştım onda da detaylı olarak incelemişti o da 300dü ama cd ve fotoğraf eklenince 350tl olmuştu. Muhtemelen bu da 350tl olur gene.
belmaakca canım duy bak sen de 300 diyorlar telefonda ama cd vs olunca 350 olacak o muhtemelen
detaylı ultrasona mutlaka girmeni tavsiye ederim bir kısmını 4 boyutlu yapıyorlar, uzun sürüyor, tüm iç organları damarda kan akışlarına bakılıyor. benim oğlumda kordonda besleyen damar 2 olması gerekirken 1 taneymiş o muayenede ortaya çıktı ve daha yakın takip yapıldı. tedbir için de çok iyi olur.
internette 200 tl ye bile koşu bantları var 2. el. yürüyecek yerimiz yoksa bile yerimiz varsa almak en mantıklısı aslında. doğumdan sonrada lazım olacak
eneeemmm sende katıldın oğlan anası diyarına hayırlı olsun sağlıkla olsun inşallahh..günaydın hanımlar şimdi hastaneden geldim oğlum olacakmış ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?