- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
sağol arkadaşım bende istiyorum ama kaçıncı haftada gideyim sizce ?
Yürümek iyi geliyor bana :) sanki bu iki haftada kilo aldım gibi ama bakalım cumartesi belli olacak herşey. iş yerime gidip gelirken de yürüyorum. Hafta sonu cam sil evi topla temizle 1 günüm gidiyor pek oturamıyorum ama oturmak isterdim ayaklarımı uzatıp. Eve geç geliyorum bir de 20:00 de yemek yap sofrayı kur topla meyve çay vs . derken 23:00 de yatıyorum hopppp 07:00 kalkış . Allahtan hiç kusmam bulantım olmadı zorlanırdım yani. Birbirimize destek olcaz arkadaşım doğum için sağlık için günde 1 saat yürümek lazım.
Yürüyüş çok iyi geliyor. Yalnız hazirandan sonra akşamları keyifle çıkarsın bence havada güzel olur ben öyle düşünüyorum.hala 1.5 kilodamısın yürüyüş iyi geliyor akşamları çıkmak zor geliyor ama sabah işe gelirken 20 dk akşamda 40 dk yürüyorum dün başladımhaftada 3 4 gün yürüsem çok iyi olacak iştahımda açık aburcubur değilde salata çekiyo canım yeşil salata da değil her türlü salata
ya bende 20+1 yani 21. haftadayım 22. haftaya göre sadece 1 hafta önce gitmiş oluyorumCa
canım benim doktorum 19+3 e dataylı usg günü verdi ona göre perinatologtan randevu aldım; yani 20 haftalık bile olmıcam; Gelişimi iyi diye 1 hafta önceden git Dr a dedi; bence senin sorun olacağını sanmam canım ben ona takılmadım o kadar Dr deyince
eneeemmm sende katıldın oğlan anası diyarına hayırlı olsun sağlıkla olsun inşallahh..
tebrik ederim...erkek annesi olcan hayırlı olsun
Evet canim bu araliklarda yapilabilirmis fakat 17 ila 18 arasi yapilirsa kalp taramasi o haftada detayli gorunmuyomus..21ila 22 haftada tekrardan bakilmasi gerekiyormus.. prof dr.cem Turanin videosundan dinlemistim..Şimdi detaylı için herkes farklı tarih aralığı söyleyince gideceğim doktorun sitesine baktım da orada da "tercihen 18 ile 22.haftalar arasında" yapıldığı yazıyor. Bu detaylı ultrason yada tarama dediğimiz şey aslen ikinci düzey usg denilen şey :) İsteğe bağlı olarak ilk trimesterde yapılan detaylı taramadan farklı. (farklı şeylere bakılıyor çünkü bebeğin gelişimi daha çok detaya izin veriyor artık. Ama o da detaylı usg ama ilk dönem taraması. Bizlerin şimdi gireceği 2.düzey usg ya da 2.trimester tarama testi olan. Belirtmek istedim çünkü geçen sefer dediğimde bazı arkadaşlar yanlış anlamıştı)
Merhaba canım çok sevindim testin güzel çıkmasına. Bebişin de hayırlı olsun . Detaylı usgye bende gireceğim. Sende gir bence diyorum ben .kızlarrrrrrr merhaba :) 3lü teste girdim bebişim sağlıklıymış çok şükür kan verdim sonucu yarın çıkcak bakalım hayırlısı ile :) devlet hastaneside erkek dedi :) değişmez heralde bundan sonra değil mi ? birde bebişim bugün 17+0 ama miniş 18+2 çıktı :) Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Birde doktorum 21-22 de 4 boyutlu ultrasona gir dedi. Siz ne diyorsunuz ?
sağol arkadaşım bende istiyorum ama kaçıncı haftada gideyim sizce ?
Doktorlarımızın yönlendirmelerini uyguluyoruz canım, onlar çağırdıysa gidicez artık :)Benimki de öyle canım sorun olmaz bence de Dr bana bu tarihte git dedi 19+3 olucam kısmetse
Önceki mesajlarımda da yazdım ama benim bildiğim 19 ile 23 arasında yapılıyor. Yani 18.haftayı doldurduğun günden 22.haftanın bitimine kadar :) ama istersen takibini yapan doktoruna da danış belki o daha kesin bi tarih aralığı verir.
eneeemmm sende katıldın oğlan anası diyarına hayırlı olsun sağlıkla olsun inşallahh..[/QUOTE. Canım selam sana özel mesaj atamadım onay vermiyor niye anlamadım neyse ben Mehmet beye randevumu 25 Mayıs'a kaydırdım cuma tatil değilmiş çünkü; Cumartesi 15:30 benimki son randevuymuş kurstan oraya yetişmeye çalışıcam belki seninle denk geliriz canım senin çıkışınla
Merhaba canım çok sevindim testin güzel çıkmasına. Bebişin de hayırlı olsun . Detaylı usgye bende gireceğim. Sende gir bence diyorum ben .
21-24 arası randevu veriliyor burada. türkiyede nasıldı kaçıncı haftada gitmiştim hatırlamıyorum canım, sanırım yine aynıdır. ben de gittiğimde 22.haftaya girmiş olucam.
hayırlı olsun sağlıkla doğsun inşallah oğluşun :)günaydın hanımlar şimdi hastaneden geldim oğlum olacakmış ....
hahahaaa al benden de o kadar kızımı sevdiğine vercem oğluma benim sevdiğimi alcam modlarındayımamin inşallah erkek annesi olmakta farklıymış canım kimseleri beğenmemde ben şimdi oğlumun yanında..
hahahaaa al benden de o kadar kızımı sevdiğine vercem oğluma benim sevdiğimi alcam modlarındayım
hayırlı olsun sağlıkla doğsun inşallah oğluşun :)
Aslında eşim silme dedi ama ben yapıyorum canım rahat durmadı. Herkesin bünyesi çok farklı canım. Birazda ihtiyaçtan benden başka kim yapacak ki ? 7.aydan sonra zaten büyük temizlik için birini çağırırım ama şuan ben yapmak zorundayım. Yemek desen pişirmek zorundayım , hele ki burada hep aperatif yiyecekler varken iş yerine evden götürüyorum. Şu zamana kadar allaha şükür sıkıntı yaşamadım inşallah da yaşamam. Ama herkes yapacak diye bir şey yok , riskli gebelik yaşayan var , yorulan var , zamanı olmayan var. Ama Allah bize kolaylık versin. Tabi ki bazen ben çok yoruldum yaeeee diye ağladığım da olmuyor değil hani. Ama maşallah canım sende yapıyorsun yani. Allah hepimize kolaylık versin anne olmak kadın olmak hiç kolay değil.canım allah kolaylık versin bunların hepsini nasıl yapıyorsun benim camlar çok kötü birini çağırayım diyorum bir türlü ona sıra gelmedi hafta sonu ortalığı toplayıp süpürürsem şükrediyorum çoğu şeyi eşim yapıyo akşamda haftada 3 yada 4 gün yemek yapabiliyorum 6.30 gibi evde oluyorum ama çok yorgun hissediyorum kendimi maşallah sana ama cam silerken falan dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?