2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
sağol arkadaşım bende istiyorum ama kaçıncı haftada gideyim sizce ?

21-24 arası randevu veriliyor burada. türkiyede nasıldı kaçıncı haftada gitmiştim hatırlamıyorum canım, sanırım yine aynıdır. ben de gittiğimde 22.haftaya girmiş olucam.

Ben de bugün öğle tatilimde yürüyeceğim bakalım :) sizlerden aldığım tavsiye eşliğinde

Yürüyüş çok iyi geliyor. Yalnız hazirandan sonra akşamları keyifle çıkarsın bence havada güzel olur ben öyle düşünüyorum. Benimde öyle canım salata meyve yoğurt sebze yiyebiliyorum. Aburcuburla pek aram yok. Makarna çok severim sadece. Ekmekle pek aram yok ama sanki kilo aldım gibi ya cumartesi tartılayım yazacağım. Yalnız göğüslerim bir 100 oldu herhalde bu nedir ya ?!

ya bende 20+1 yani 21. haftadayım 22. haftaya göre sadece 1 hafta önce gitmiş oluyorum

Evet canim bu araliklarda yapilabilirmis fakat 17 ila 18 arasi yapilirsa kalp taramasi o haftada detayli gorunmuyomus..21ila 22 haftada tekrardan bakilmasi gerekiyormus.. prof dr.cem Turanin videosundan dinlemistim..

Merhaba canım çok sevindim testin güzel çıkmasına. Bebişin de hayırlı olsun . Detaylı usgye bende gireceğim. Sende gir bence diyorum ben .

sağol arkadaşım bende istiyorum ama kaçıncı haftada gideyim sizce ?

Önceki mesajlarımda da yazdım ama benim bildiğim 19 ile 23 arasında yapılıyor. Yani 18.haftayı doldurduğun günden 22.haftanın bitimine kadar :) ama istersen takibini yapan doktoruna da danış belki o daha kesin bi tarih aralığı verir.

sağol canım 21 ile 22 arası gir dedi o zaman o tarihler için araştırma yapayım ben. ilgine teşekkür ederim :)

Merhaba canım çok sevindim testin güzel çıkmasına. Bebişin de hayırlı olsun . Detaylı usgye bende gireceğim. Sende gir bence diyorum ben .

sağol canım benim seninde meleğin hayırlı olsun sağlıkla alalım kucaklarımıza. 45 dk falan bakılıyormuş bebişe çok merak ediyorum :) 21 veya 22de gidicem bende araştırmamı yapmaya başlim :)

21-24 arası randevu veriliyor burada. türkiyede nasıldı kaçıncı haftada gitmiştim hatırlamıyorum canım, sanırım yine aynıdır. ben de gittiğimde 22.haftaya girmiş olucam.

banada 21-22 de git dedi canım heralde bende 21 e girince giderim çünkü bebiş 1 hafta önde oluyor bakalım artık :)

Aslında eşim silme dedi ama ben yapıyorum canım rahat durmadı. Herkesin bünyesi çok farklı canım. Birazda ihtiyaçtan benden başka kim yapacak ki ? 7.aydan sonra zaten büyük temizlik için birini çağırırım ama şuan ben yapmak zorundayım. Yemek desen pişirmek zorundayım , hele ki burada hep aperatif yiyecekler varken iş yerine evden götürüyorum. Şu zamana kadar allaha şükür sıkıntı yaşamadım inşallah da yaşamam. Ama herkes yapacak diye bir şey yok , riskli gebelik yaşayan var , yorulan var , zamanı olmayan var. Ama Allah bize kolaylık versin. Tabi ki bazen ben çok yoruldum yaeeee diye ağladığım da olmuyor değil hani. Ama maşallah canım sende yapıyorsun yani. Allah hepimize kolaylık versin anne olmak kadın olmak hiç kolay değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…