- 5 Mart 2015
- 961
- 1.740
- 33
Hayırlı olsun sedacım bebişinamin inşallah erkek annesi olmakta farklıymış canım kimseleri beğenmemde ben şimdi oğlumun yanında..
Hissedersin canım merak etme ben 20. haftada net hissettim. Tarama sonuçların inşallah hayırlı çıkar dua edeceğim .Günaydın arkadaşlarım
ay ben bu hareketti hissetmeydi falan sayenizde bir numaralı gundemim olduçünkü ben daha hissetmiyorum o kadar pozitif olmaya çalışıyorum falan ama ne bileyim 18 bitti bugün yarın kontrolum var ve 3 lu tarama sonuçlarını alacağım dualarinizi bekliyorum hepinizi opuyorum d
Günaydın arkadaşlarım
ay ben bu hareketti hissetmeydi falan sayenizde bir numaralı gundemim olduçünkü ben daha hissetmiyorum o kadar pozitif olmaya çalışıyorum falan ama ne bileyim 18 bitti bugün yarın kontrolum var ve 3 lu tarama sonuçlarını alacağım dualarinizi bekliyorum hepinizi opuyorum d
Bu arada ben 20. haftaya giricem ama bebeğim 21.haftaya girecek. 1 hafta önden gidiyor benim kuzum. Belki ondan olabilir seninkide.
merhaba bende o kadar net hissediyorumki hareketleri bazn yanılıyor muyum acaba diyorum ama hep aynı nokta ve aynı tarz hareket olunca emin oluyorum en kısa sürede hissedersin inşallah bu güzel duyguyu:)Günaydın arkadaşlarım
Sağol canım benim inşallah hissedecegim aslında canımı sıkan 16. Haftada net hissediyordum pit pit şeklinde sonra hiç hissetmemeye başladım bi Bebeğimi de kaybetttigim için önceden aslında birçok kişiye göre daha ağır gectiginden pozitifimdir çok 3vham yapmamaya çalışırım ama ne bileyimHissedersin canım merak etme ben 20. haftada net hissettim. Tarama sonuçların inşallah hayırlı çıkar dua edeceğim .
teşekkür ederim arkadaşım çok evhamli degilimdir de ne bileyim kontrolden bir gün önce gerginliği sanırım size maşallah diyeyimben 19. haftada olmama rağmen henüz hissetmedim kızımı. Doktora sorduğumda ultrasonda kızımın pozisyonunu gösterdi. kızı plesentanın altına saklanmış. Yani karnımla kızım arasında plesenta olduğu için bebeğimin tekmelerini hissedemiyorum. biraz geç hissedersin dedi doktor. Siz de endişelenmeyin.
heyecanlı bir bekleyiş şimdiden alışveriş yapmanı istemiyor sanırım kuzucuk bir dahakine öğrenirken inşallahCanlarim simdi hastaneden geldim ebeyle randevum vardi bebegim kipir kipir di ama bacaklarini caprazladi acmadi;/ zaten kisa bi randevuydu ultrasonda degildi ama burda genede bakiyorlar bIdaki aya kaldi ogrenmek olsun varsin gec ogreniyim benimle olsunda bebegim gerisi onemlisi degil ama merak tan her an catlaya bilirim
merhaba bende o kadar net hissediyorumki hareketleri bazn yanılıyor muyum acaba diyorum ama hep aynı nokta ve aynı tarz hareket olunca emin oluyorum en kısa sürede hissedersin inşallah bu güzel duyguyu:)
kızlarcım bugün forumun konusu detaylı usg sanırım :) ben bursa acıbademe gidiyorum.. detaylı usg mi de orda yaptırıcam.. özel sigortanız yoksa 1154 tl, özel sigorta ile 598 tl!!! detaylı usg bu kdr pahalıyken doğumu varın siz düşünün.. ben dha fazla düşünmemek için detaylı için de acıbademe gidip, sonrasında acıbademe göre çok dha uygun olan ve bursada iyi bilinen Jimer'e geçicem.. inş herşey yolunda gider ve bebişlerimize sağlıkla kavuşuruz :)
Canim bu gidisle beyazlarla buyyucekSağol canım benim inşallah hissedecegim aslında canımı sıkan 16. Haftada net hissediyordum pit pit şeklinde sonra hiç hissetmemeye başladım bi Bebeğimi de kaybetttigim için önceden aslında birçok kişiye göre daha ağır gectiginden pozitifimdir çok 3vham yapmamaya çalışırım ama ne bileyim
teşekkür ederim arkadaşım çok evhamli degilimdir de ne bileyim kontrolden bir gün önce gerginliği sanırım size maşallah diyeyim
heyecanlı bir bekleyiş şimdiden alışveriş yapmanı istemiyor sanırım kuzucuk bir dahakine öğrenirken inşallah
Evet canım 2 gün var gibi görünüyor aramızda eğer bebişlerimiz erken gelmek istemezlerse :) Hep önden gitsin bebişlerimiz, geride olursa çok üzülürüm ben. haftaya cumayı iple çekiyorum bebişimi görücem diye :)canım bizim günlerimiz çok yakın ve benim oğluşum da sat'ıma gör bi hafta önde gidiyor.. Benim doktorum ayrıntılı usg mi de yapıcak ve bana mayısın ilk haftası gel dedi ..
acı var mı acı.. bende haftaya gidicem aşıya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?