2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Günaydın arkadaşlarım
ay ben bu hareketti hissetmeydi falan sayenizde bir numaralı gundemim oldu çünkü ben daha hissetmiyorum o kadar pozitif olmaya çalışıyorum falan ama ne bileyim 18 bitti bugün yarın kontrolum var ve 3 lu tarama sonuçlarını alacağım dualarinizi bekliyorum hepinizi opuyorumd

Hissedersin canım merak etme ben 20. haftada net hissettim. Tarama sonuçların inşallah hayırlı çıkar dua edeceğim .

ben 19. haftada olmama rağmen henüz hissetmedim kızımı. Doktora sorduğumda ultrasonda kızımın pozisyonunu gösterdi. kızı plesentanın altına saklanmış. Yani karnımla kızım arasında plesenta olduğu için bebeğimin tekmelerini hissedemiyorum. biraz geç hissedersin dedi doktor. Siz de endişelenmeyin.

Canlarim simdi hastaneden geldim ebeyle randevum vardi bebegim kipir kipir di ama bacaklarini caprazladi acmadi;/ zaten kisa bi randevuydu ultrasonda degildi ama burda genede bakiyorlar bIdaki aya kaldi ogrenmek olsun varsin gec ogreniyim benimle olsunda bebegim gerisi onemlisi degil ama merak tan her an catlaya bilirim

Bu arada ben 20. haftaya giricem ama bebeğim 21.haftaya girecek. 1 hafta önden gidiyor benim kuzum. Belki ondan olabilir seninkide.

canım bizim günlerimiz çok yakın ve benim oğluşum da sat'ıma gör bi hafta önde gidiyor.. Benim doktorum ayrıntılı usg mi de yapıcak ve bana mayısın ilk haftası gel dedi ..

merhaba bende o kadar net hissediyorumki hareketleri bazn yanılıyor muyum acaba diyorum ama hep aynı nokta ve aynı tarz hareket olunca emin oluyorum en kısa sürede hissedersin inşallah bu güzel duyguyu:)

Hissedersin canım merak etme ben 20. haftada net hissettim. Tarama sonuçların inşallah hayırlı çıkar dua edeceğim .
Sağol canım benim inşallah hissedecegim aslında canımı sıkan 16. Haftada net hissediyordum pit pit şeklinde sonra hiç hissetmemeye başladım bi Bebeğimi de kaybetttigim için önceden aslında birçok kişiye göre daha ağır gectiginden pozitifimdir çok 3vham yapmamaya çalışırım ama ne bileyim

teşekkür ederim arkadaşım çok evhamli degilimdir de ne bileyim kontrolden bir gün önce gerginliği sanırım size maşallah diyeyim

heyecanlı bir bekleyiş şimdiden alışveriş yapmanı istemiyor sanırım kuzucuk bir dahakine öğrenirken inşallah

Insallah arkadaşım inşallah çok güzel bir duygu tabiki hatta sonrası daha güzel olacak doğduktan sonra da insan karnındaki hareketleri ozluyor
merhaba bende o kadar net hissediyorumki hareketleri bazn yanılıyor muyum acaba diyorum ama hep aynı nokta ve aynı tarz hareket olunca emin oluyorum en kısa sürede hissedersin inşallah bu güzel duyguyu:)

kızlarcım bugün forumun konusu detaylı usg sanırım :) ben bursa acıbademe gidiyorum.. detaylı usg mi de orda yaptırıcam.. özel sigortanız yoksa 1154 tl, özel sigorta ile 598 tl!!! detaylı usg bu kdr pahalıyken doğumu varın siz düşünün.. ben dha fazla düşünmemek için detaylı için de acıbademe gidip, sonrasında acıbademe göre çok dha uygun olan ve bursada iyi bilinen Jimer'e geçicem.. inş herşey yolunda gider ve bebişlerimize sağlıkla kavuşuruz :)

598 mi

Canim bu gidisle beyazlarla buyyucek

Kızlar detaylı renkli ultrason için biryer buldum ümraniyede radistanbul görüntüleme merkezi telefon ettim 200 tl fiyat verdiler doktor kontrolu, kendi doktoruna göstermen için detaylı raporu, cd veya dvd ve resimler. Ayrıca hoşuma giden bi yanıda örneğin 21. haftanızda gittiniz renkliye 200 tl verip yaptırdınız 4 hafta sonra bir kez 8 hafta sonrada 2. kez kontrol için çağırıp aynı şekilde muayene ediyolarmış ve her 2 muayenede ücretsiz . Aradığımda çok güzel anlattı herşeyi internettende araştırdım genelde olumlu yorumlar okudum bi araştırın isterseniz :)

okumayan yada kaçıranlar için hatırlatma arkadaşlar ben buradan randevu almayı düşünüyorum bi gözatın isterseniz

canım bizim günlerimiz çok yakın ve benim oğluşum da sat'ıma gör bi hafta önde gidiyor.. Benim doktorum ayrıntılı usg mi de yapıcak ve bana mayısın ilk haftası gel dedi ..
Evet canım 2 gün var gibi görünüyor aramızda eğer bebişlerimiz erken gelmek istemezlerse :) Hep önden gitsin bebişlerimiz, geride olursa çok üzülürüm ben. haftaya cumayı iple çekiyorum bebişimi görücem diye :)

arkadaşlar bende ufak ufak hissediyorum hareketlerini ama hem geç döllenmeye hem de kiloya bağlıyorum kızımda daha zayıftım hem daha erken hissetmiştim hem de daha net hissediyordum

kızlar yüzüm çok lekelenmeye başladı özellikle alnım.güneş kremide kullanıyorum ama malesef engel olamıyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…