Ayyyy oğlumun adaşı olacakmış :)) bizde eymen efe düşündük hep inşallah öyle de olacak :))çoook güzel cnm ben çok isterdim hep oğlum olunca rüzgar koyarım derdim ama rüyama girdi oğlumun adı eymen olacak kısmetse..
tahmini doğum tarihin ne zamn senin.benimde 3lü çıkmadı bekliyorumGünaydın arkadaşlarım
ay ben bu hareketti hissetmeydi falan sayenizde bir numaralı gundemim olduçünkü ben daha hissetmiyorum o kadar pozitif olmaya çalışıyorum falan ama ne bileyim 18 bitti bugün yarın kontrolum var ve 3 lu tarama sonuçlarını alacağım dualarinizi bekliyorum hepinizi opuyorum d
ben de Ali Acara gidiyorum
ne güzelll adlarıyla yaşasınlar.. ece erkende eymen koymuş benden duydu kesin formu okuyoduAyyyy oğlumun adaşı olacakmış :)) bizde eymen efe düşündük hep inşallah öyle de olacak :))
ama çok güzelll buuuuuuuuuuHerşey için teşekkürler anne
598 mi
doğumdan sonra bi formül vericem sana cnm sıkma canını ama kullanmaya devam et güneş kremini..kızlar yüzüm çok lekelenmeye başladı özellikle alnım.güneş kremide kullanıyorum ama malesefengel olamıyorum....
Ayyyy oğlumun adaşı olacakmış :)) bizde eymen efe düşündük hep inşallah öyle de olacak :))
ne güzelll adlarıyla yaşasınlar.. ece erkende eymen koymuş benden duydu kesin formu okuyodu
Evet canım ilk :)canım hayırlı olsun oğluşun:) ilk bebiş dimi? ben evdeki erkekleri 3lüyorum: ))) evin prensesi olacaksın diyor eşim hadi bakalım dedim:) her anneye bi kız lazım derler ama erkek evlat da çok güzel gerçekten, yeterki hayırlı sağlıklı olsun...
benim hayalimdi efe olsun erkek kardesim olursa dedim ama malesef olmadi kismet benim oglummus :) hangisini begenirse onu kullanir dedik eymen efede karar kildik ama cevremdekilere tuhaf geliyo eymen ismmi bunu soyledikleri icinde sinir olmuyo degilim acikcasibiz de efe ismine çok yakınız :) eymen de çok güzel anlamı da çok güzel ama ben kısa bi isim istiyorum o yüzden efe olucak sanırım :) geelsin adaşlar bakalım :)
kattina sen babenin yağsız olan güneş koruyucusunu mu yoksa normal beyaz kutuluyu mu kullanıyosun.doğumdan sonra bi formül vericem sana cnm sıkma canını ama kullanmaya devam et güneş kremini..
benim hayalimdi efe olsun erkek kardesim olursa dedim ama malesef olmadi kismet benim oglummus :) hangisini begenirse onu kullanir dedik eymen efede karar kildik ama cevremdekilere tuhaf geliyo eymen ismmi bunu soyledikleri icinde sinir olmuyo degilim acikcasi
bunu kullanıyorum cnm..kattina sen babenin yağsız olan güneş koruyucusunu mu yoksa normal beyaz kutuluyu mu kullanıyosun.
eymenin anlamı çok güzel tuhaf gelenlere anlamını söyle cennetin 8 kapısından biri; hesabı azabı olmayan tevekkül ehlinin gireceği EYMEN kapısı.. benim rüyama girdi anlamına bakınca kesinlikle vardır bir hayır dedim ve isim arayışına hiç girmedim..aaaa nesi tuhaf geliyormuş canım.. gayet de güzel isim.. tuhaf gelenlere açıp anlamına bakmalarını öner cnmhem şimdi ece erken de oğluna eymen ismini koymuş yaa eymenler pek meşhur olucak :)
Kaynanamin yorumu guzel bi isim olsaydi mesela huseyin efe gibi dedi esimde eymende isim anne dedi sustu sonra valla anlaminida soyledigim halde boyle dedi benim tarafta sknti yok herkes begendi ama esim tarafi garipsediaaaa nesi tuhaf geliyormuş canım.. gayet de güzel isim.. tuhaf gelenlere açıp anlamına bakmalarını öner cnmhem şimdi ece erken de oğluna eymen ismini koymuş yaa eymenler pek meşhur olucak :)
o zaman yağsız olanı kullanıyosun.aynı kutununda normali var çünki.benim cildim de karma normalini kullanıyorum o mu etkiledi acaba diye düşündüm.bunu kullanıyorum cnm..
Bende ilk gordum eymen erkek isimlerinde sonra anlaminida okuyunca kesinlikle bu olmali dedim esimi ikna ettim karar kildik ama iste onlarin boyle demesi sinir etti biseyde diyemiyosun dedigim dedik hic ugrasmak istemedim sahseneymenin anlamı çok güzel tuhaf gelenlere anlamını söyle cennetin 8 kapısından biri; hesabı azabı olmayan tevekkül ehlinin gireceği EYMEN kapısı.. benim rüyama girdi anlamına bakınca kesinlikle vardır bir hayır dedim ve isim arayışına hiç girmedim..tnyle
en güzeli boşver ne çene yoracaksın cnm.. isim çook güzel vazgeçme sakın..Bende ilk gordum eymen erkek isimlerinde sonra anlaminida okuyunca kesinlikle bu olmali dedim esimi ikna ettim karar kildik ama iste onlarin boyle demesi sinir etti biseyde diyemiyosun dedigim dedik hic ugrasmak istemedim sahsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?