2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
çoook güzel cnm ben çok isterdim hep oğlum olunca rüzgar koyarım derdim ama rüyama girdi oğlumun adı eymen olacak kısmetse..
Ayyyy oğlumun adaşı olacakmış :)) bizde eymen efe düşündük hep inşallah öyle de olacak :))

tahmini doğum tarihin ne zamn senin.benimde 3lü çıkmadı bekliyorum

Ayyyy oğlumun adaşı olacakmış :)) bizde eymen efe düşündük hep inşallah öyle de olacak :))

biz de efe ismine çok yakınız :) eymen de çok güzel anlamı da çok güzel ama ben kısa bi isim istiyorum o yüzden efe olucak sanırım :) geelsin adaşlar bakalım :)

Evet canım ilk :)
Erkek çocuklarını çok severdim ben zaten..
Maşallah size de :)
Amin hayırlı olmaları en önemlisi ve de sağlık.

biz de efe ismine çok yakınız :) eymen de çok güzel anlamı da çok güzel ama ben kısa bi isim istiyorum o yüzden efe olucak sanırım :) geelsin adaşlar bakalım :)
benim hayalimdi efe olsun erkek kardesim olursa dedim ama malesef olmadi kismet benim oglummus :) hangisini begenirse onu kullanir dedik eymen efede karar kildik ama cevremdekilere tuhaf geliyo eymen ismmi bunu soyledikleri icinde sinir olmuyo degilim acikcasi

aaaa nesi tuhaf geliyormuş canım.. gayet de güzel isim.. tuhaf gelenlere açıp anlamına bakmalarını öner cnm hem şimdi ece erken de oğluna eymen ismini koymuş yaa eymenler pek meşhur olucak :)

aaaa nesi tuhaf geliyormuş canım.. gayet de güzel isim.. tuhaf gelenlere açıp anlamına bakmalarını öner cnm hem şimdi ece erken de oğluna eymen ismini koymuş yaa eymenler pek meşhur olucak :)
eymenin anlamı çok güzel tuhaf gelenlere anlamını söyle cennetin 8 kapısından biri; hesabı azabı olmayan tevekkül ehlinin gireceği EYMEN kapısı.. benim rüyama girdi anlamına bakınca kesinlikle vardır bir hayır dedim ve isim arayışına hiç girmedim.. tnyle

arkadaşlar yazın izmirde ailemin yanında olacağım oradayken doğumdan önce 2-3 gün eşimle bir yerlere kaçmak istiyorum kızımı anneannesine bırakıp ama deniz tatilini çok sevmiyorum ondan ziyade doğa ve kültür turizmii seviyorum İzmire yakın böyle bildiğiniz yerler var mı kızım durmazsa hemen dönebilmek için yakın olması lazım

Kaynanamin yorumu guzel bi isim olsaydi mesela huseyin efe gibi dedi esimde eymende isim anne dedi sustu sonra valla anlaminida soyledigim halde boyle dedi benim tarafta sknti yok herkes begendi ama esim tarafi garipsedi

Bende ilk gordum eymen erkek isimlerinde sonra anlaminida okuyunca kesinlikle bu olmali dedim esimi ikna ettim karar kildik ama iste onlarin boyle demesi sinir etti biseyde diyemiyosun dedigim dedik hic ugrasmak istemedim sahsen

Bende ilk gordum eymen erkek isimlerinde sonra anlaminida okuyunca kesinlikle bu olmali dedim esimi ikna ettim karar kildik ama iste onlarin boyle demesi sinir etti biseyde diyemiyosun dedigim dedik hic ugrasmak istemedim sahsen
en güzeli boşver ne çene yoracaksın cnm.. isim çook güzel vazgeçme sakın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…