2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

Ben henüz sadece klasik müzik dinletiyorum ama dediğin gibi kurandan bazı sureleri de cd ye kaydedip arabada dinletmeyi düşünüyorum, bu yazdığın sure isimleri not ediyorum şimdi, cd yaparken özellikle bunları koyucam, teşekkürler :) bi de ninni dinletmeyi hiç düşünmemiştim, aslında o da mantıklı, hatta kendimiz bile söyleyebiliriz, hem sesimize alışmış olur hem hoşuna gider senin oğlan şimdiden mesleki hayata adım atmış desene

Hahahah çok tatlı ben de başlayayım o zmn oğluşumla konuşmaya

benim konuştuğum saat sabahın 7.30 u , muhtemelen bebeğim o saatte daha uyuyo ama ben yine de konuşuyorum, tabi bu arada dısardan nasıl göründüğümü de cok merak ediyorum konuş tabi ki, bazen ne anlatacağımı bilemiyorum hatta, neyse hadi sen uyumaya devam et fln diyorum, kimi kandırıyosam artık

Kızlar en son gittiğimde bebeğim bağdaş kurmuştu ve hareket etmiyor du kalbi atıyordu ama
dr sizinki ayaklarını böyle yapıyor hep dedi bakalım yarın gideceğim yine aynı pozisyonda olursa tereddüt m artacak
bizim doktor pek konuşkan değil bir şey söylemedi
ankara da devlet hast. Güzel inceleyip bakan bayan bi dr tavsiye niz var mı
farklı bir dr gözükmek istiyorum

Kızlar nasılsınıznaısl gidiyor hamilelik biz 20. haftadayız kızımız olacak Allah izin verirse bebişlerinize isim buldunuz mu ben hicbirsey bulamıyorum cok zorlanıyorum minnos kalacak adı bebişimin :)
Biz karar verdik canım Beren inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz

Kızlar nasılsınıznaısl gidiyor hamilelik biz 20. haftadayız kızımız olacak Allah izin verirse bebişlerinize isim buldunuz mu ben hicbirsey bulamıyorum cok zorlanıyorum minnos kalacak adı bebişimin :)
bende ilk 12 hafta minnak dedim oğluma sonra adı belli oldu eymen.. kız olsaydı lina koyacaktım belki fikir olur sana..

Canım seçtiğim bazı kitaplar ekte bakabilirsin. E-bebekten yada hepsiburadan da alabilirsin.

Eklentiler

• mMKD-50200_1.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 58
  • mNET-1517_1.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 62
  • mNET-1586_1.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 66
  • mNET-40343_1.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 67
  • mNET-241289_1.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 60
  • mNET-242460_1.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 56
  • mNET-T01302_1.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 59
  • mCIC-4206_1.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 62
denk gelmiştir hep aynı pozisyon belki.. ama git yinede başka bir dr için rahat etsin cnm..

bende aynı durumdan muzdaripim :)) göbüşüme değiyor oturduğumda kopuyorum:))yazın ne yapcaz biilmiyorumm. pişik olcaz:)

Canım dün benim de Ayrıntılı ultrasonum vardı, bebeğim büzülmüş yatıyordu, doktor tam her Şeyini ölçemedim, 2,5-3 hafta sonra tekrar gelin dedi, eşim de hemen böyle olması sorun yaratır mı, dedi. Doktor tabi ki yaratmaz, belki diğer kontrolde de böyle olacak, normal dedi. Sıkıntı etme yani :)

İçine sinen 1-2 kitap al doğuma kadar okursun canımmm Açıkçası ben hem hamilelikle ilgili hem de bebekle ilgili bilmediğim o kadar çok şey var ki okurken hem rahatlıyorum hem öğreniyorum. Tavsiye ederim .
alayım ya bebeğimin ilk yılı dikkatimi çekti benimde ben de çocuk eğiticisiyim, çocuk gelişimi okudum ama kendimi çok eksik hissediyorum kullanılmayan bilgiler unutuluyor. ruhsal gelişim ve psikolojiyle ilgili kitaplarımı hep verdim birilerine hiç bişiyim kalmamış

Bende daha hic hareketlerini hissetmedim. Bazen küçük küçük birsey hissediyorum ama nasıl birsey olduğunu tarif de edemediğim için bilemiyorum :) eşim o göbek ten zor hissedersin diyor. Bu aralar da bebeğini kaybeden arkadaşları okudukça daha da üzülüyorum ve panik oluyorum. Korkuyorum. Haftaya 3 lü tarama ya gel demişti 2 li tarama temiz çıktı neden 3 lü istedi anlamadım yaptırıp yaptirmama konusunda da kararsızım off off

Onlar büyüdükçe bizi duymaya başlayacaklar tatlım. Dediğin gibi bebekler doğduktan sonra anne karnında okunan hikaye ve ninnileri dinleyince de rahatlıyorlarmış. Tabiki sesimizi de tanıyorlar. Bol bol konuşun

Yok annesi ve babası ona mimar yada inşaat alanında olmaması gerektiğini öğretti
Kitap mesajımda unuttum yazmayı ben çoook önceden "her anneye lazım dua ve bilgi hazinesi" diye bi kitap almıştım. Okudum bitti kitap. O kitapta yazıyordu bu surelerin bu faydaları var diye :) bulabilirseniz kitabı da tavsiye ederim. Hamilelikte, doğum sırasında, doğum sonrasında okunacak dualar var. Benim hoşuma gitti :) kaynakları da güvenilir sahih kaynaklarmış o yüzden başucu kitaplarımın arasında yer alıyor kendileri :)

Masallah yerim eymenciği ben lina ismini cok seviyorum ama kuzenim koydu ben koyamıyorum kızım kaldı isimsiz :)
Ben kızım olsa Tuana koyacaktım. Henüz oğluma içime sinen bir isim bulamadım :) İsmiyle yaşasın inşallah bebişin, daha zaman var bulursunuz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…