2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

Ben erken hissettim çünkü çook fazla incik cıncık ettim. Nerde duruyor kestirebiliyorum artık o derece abarttım doktorum bile dalga geçiyor bazen benimle ama şu da bi gerçekki işi bırakıp okul faslını bitirip evde yatmaya başlayınca daha net hissetmeye başladım. Duştan sonra uzanıp göbek deliğinin hemen altına iki elini böyle parmaklarını birbirne değecek şekilde koyup, tüm o alt karnını bastırmadan elinin altına alıp uzanmanı tavsiye ederim :) ben kafamın altına da yastık koyup çok yükseltmiyorum kendimi. O sertlik elimin altında oluyor. Bu şekilde böyle tırtıl hareket eder gibi sanki toplanıp gevşemiş gibi bişe hissediyorum karnımda :) artık son zamanlarda minik pıtpıt gibi şeyler de hissetmeye başladım :) bunlar miniğimmiş :) doktoruma elimi koyup tam şurda şöyle oldu diye anlattığımda gülmüştü bana rahat bırak şu çocuğu diye o derece anlık rapor peşindeyim ben sanırım bu yüzden çok hissediyorum

Canım benim sabret birazcık daha inan tam 20. haftada hissettim ben benimde hissetmem çok yeni yeni. Bende senin gibi üzülüp hiçbirşey hissetmiyordum sıkma canını az kaldı

canım zararının oldugunu hıc duymadım sadece pıhtılaşma olup olmadıgı bılmıyorlar bu hapı da dayatıyorlar ya canım ona sıkıldı bıraz stres yok tatlımm

Benimde oyle oluo ayaktayken artio
Kızlar cok ayakta kalınca akıntılarınızın artıgı oluyor mu bugun akıntım arttı cok ayakta kaldım

kızlar bnm de bir haftadr akıntım artmıştı.. doktorum baktı bi sorun yok dedi ama şimdi siz söleyince düşündüm de bzm ünide sınav haftası bn de gözetmenlik yapıyorum tabi sürekli ayaktayım.. ondan mı oldu acaba?

Ondandır ozamn bugun cok artı sende sınav haftasındandır

Kızlar oğlusumla ben. Artık kıyafetler saka maka olmuyor. Alışverişe çıkcaz insallah. Sayfaları okuyamadım insallah hepiniz iyisinizdir. Rabbim hepimizi, yavrularımızı korusun insallah :)

Eklentiler

• img1429199998540.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 134

Burdaki mesajlarından durumunu okudum, Allah yardımcın olsun. Sağlıcakla kucağına al inşaallah.

ben kendi adıma epiduralın risklerinden korkuyorum, uzman ellerde yapıldığında felç kalmak gibi,iğne sırasında da hiç kıpırdamamak fln gerekiyor
Korkma canim evet riski var, ama ayni risk her durumda var, guvenilir bi hastanede yaptirirsan hic bisey olmaz ben bi istatistik okumustum da bilmemkac binde birdi epiduralden felc kalma bu da allah korusun olu dogum yapma riskinden cok daha dusuk, yani riskler hayatin her yerinde.. Ama tabii normal dogal dogum yapabileceksen en guzeli o.....

Evet evet kesinlikle katiliyorum ilk basta useniyo insan zaten cok yorgunum falan diyo amaaaa biseyler yapinca hele de dogru nefesle daha bi enerjik oluyor insan.. Tecrubeyle sabittir.
alışkın olmayınca öyle cnm ama devam etsen zamanla uykun gelmeyecek zihnin açılacak ve günlük hayatta daha pozitfi enerji dolu olacaksın..

canım sen epidural mi oldun? evet daha doğumu düşünmeye çok var ama ben de epidural normal doğum istiyorum ve o belden iğne kısmı beni çok korkutuyor nedense.. sanırım biraz rahatlatilmaya ihtiyacım var
Hayir ilk hamileligim cnm... Ama epidural normal dogum dusunuyorum... Ben de ayni seyden cok korkuyordum, igneden neffreeett ederimmm cunku ama arkadaslarim bana hep dedi ki o kadar sancin oluyor ki epidurali kendin istiyorsun ve o anki sancinla karsilastirilacak bisey degil dediler, yaklasik 10 kisi yaptirdi benim cevremden 2 si igneyi hissetmis 8i hicbisey hissetmemis...bi de ne kadar aciyabilir ki :)

Rica ederim canım seninle aramda 2 gün var çok yakınız . Bana haber ver tekrar bebeği hissedersen olur mu merak ettim.
cnm merhaba.dun bebisi hissetmedgmdn bahsetmstm.dun hic hissetmedm bugunde oglene kadar bekldm yine tik yok.tabi ben kendi kendimi yiyorm kesin biseyoldu (Allah korusun) kalbi durdu diyorm.normalde kendi druma kontrolum pazartesi.ben esimi aradm bugun baska dr a gidelm bi baksn cok tedirgnm dedm.esim cok takiyosun.rahat degilsn vs.oyuzdn boyle oluyo.aklina kotu seyyler getrme dedi pazartesi giderz dedi.ama ben dayanmdm saat4 gibi gittm kafayi yicektm yoksa.coook şukur bebisimi gordm kipir kipir.dru soru yagmuruna tuttm ) dr da rahat ol dedi.neyse bebegm iyi olsndaaa)) ve sonraaa 1 saat sonra bebis bi oynamaya basladi ki cok sasrdm resmn bnle dalga geciyoo.demk gercktn hersey kafada bitiyomus bunu anladmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…