Ben halen hissedemiyorum hareketleriçok endişe ediyorum bu yüzden her gün her dakika konuşuyorum ama bilemiyorum 20. Hafta da hissedilirmis genelde daha erken hissedenler de oldu her bünye ve bebek aynı değil ama üzülüyorum artık
8. Haftada cnmvitamine iki hafta önce,demir ilacına da dün başladım ben...sen nezamn başlamıştın
Canım benim sabret birazcık daha inan tam 20. haftada hissettim ben benimde hissetmem çok yeni yeni. Bende senin gibi üzülüp hiçbirşey hissetmiyordum sıkma canını az kaldıBen halen hissedemiyorum hareketleriçok endişe ediyorum bu yüzden her gün her dakika konuşuyorum ama bilemiyorum 20. Hafta da hissedilirmis genelde daha erken hissedenler de oldu her bünye ve bebek aynı değil ama üzülüyorum artık
canım zararının oldugunu hıc duymadım sadece pıhtılaşma olup olmadıgı bılmıyorlar bu hapı da dayatıyorlar ya canım ona sıkıldı bıraz stres yok tatlımmNeden kullanıyor olmanızı sıkıntı yaptınız? Bir zararı vs mi varmış ki? Bir kere daha sormuştunuz ısrarla tekrar sorunca merak ettimBen de günde bir tane 100lük coraspin kullanıyorum. Bende önce kaybım sonrasında pıhtılaşma testleri yapıldı. Birinde parmağıma iğne batırdılar pıhtılaşma süresini ölçtüler, birinde kan aldılar onda da pıhtılaşma süresine baktılar, birinde de faktör v leiden diye genetik bir test yaptılar. Hepsi temiz çıktı ama üç ayrı doktor her ihtimale karşı kullanmamı önerdi. Ben de devam ediyorum. Hatta geçen ay çok yormuştum kendimi ve ardından geçmeyen ağrılarım olunca acil olarak yakında bi doktora gitmiştim. İçeride kanamaya sebep olabilecek alanlar var demişti doktor, ben de coraspini bırakayım mı demiştim hemen. O da hayır devam ediyoruz coraspine kullanman daha faydalı demişti. Bir zararı olsa asıl kanama riskinde zararlı olurdu diye düşünmüştüm ben de
Benimde oyle oluo ayaktayken artio
Kızlar cok ayakta kalınca akıntılarınızın artıgı oluyor mu bugun akıntım arttı cok ayakta kaldım
Ondandır ozamn bugun cok artı sende sınav haftasındandırkızlar bnm de bir haftadr akıntım artmıştı.. doktorum baktı bi sorun yok dedi ama şimdi siz söleyince düşündüm de bzm ünide sınav haftası bn de gözetmenlik yapıyorum tabi sürekli ayaktayım.. ondan mı oldu acaba?
Cnm benimde haftaya cuma var ayrintili ultrason.. Hayirli sonuclarla dön insaallah.Selam teyzelerrr:)
Biz bugun annemle asi olma bahanesine isi ektik bol bol gezdik carsi pazar :)
yarinda detayli ultrasonumuz :)
Evet konyadayim aslında eşim de ben de başka bi ilde çalışıyoruz ama ben başka doktora guvenemiyorun riskli gebelik olunca doktoru la daha fazla zaman geçirdiği içn yerine başkasını koymak zor oluyor 7 senelik doktorum bi de Allah razı olsun ondan
Korkma canim evet riski var, ama ayni risk her durumda var, guvenilir bi hastanede yaptirirsan hic bisey olmaz ben bi istatistik okumustum da bilmemkac binde birdi epiduralden felc kalma bu da allah korusun olu dogum yapma riskinden cok daha dusuk, yani riskler hayatin her yerinde.. Ama tabii normal dogal dogum yapabileceksen en guzeli o.....ben kendi adıma epiduralın risklerinden korkuyorum, uzman ellerde yapıldığında felç kalmak gibi,iğne sırasında da hiç kıpırdamamak fln gerekiyor
alışkın olmayınca öyle cnm ama devam etsen zamanla uykun gelmeyecek zihnin açılacak ve günlük hayatta daha pozitfi enerji dolu olacaksın..
Ne kadar yapsan kar... Ama bi duzene oturtsan daha guzel olur, haftada en az iki tavsiye ediyorum ben.canım yogayıda mı günlük yapmak lazım yoksa haftanın 1-2 gününe sığdırmak yeterlimi?
Hayir ilk hamileligim cnm... Ama epidural normal dogum dusunuyorum... Ben de ayni seyden cok korkuyordum, igneden neffreeett ederimmm cunku ama arkadaslarim bana hep dedi ki o kadar sancin oluyor ki epidurali kendin istiyorsun ve o anki sancinla karsilastirilacak bisey degil dediler, yaklasik 10 kisi yaptirdi benim cevremden 2 si igneyi hissetmis 8i hicbisey hissetmemis...bi de ne kadar aciyabilir ki :)canım sen epidural mi oldun? evet daha doğumu düşünmeye çok var ama ben de epidural normal doğum istiyorum ve o belden iğne kısmı beni çok korkutuyor nedense.. sanırım biraz rahatlatilmaya ihtiyacım var
cnm merhaba.dun bebisi hissetmedgmdn bahsetmstm.dun hic hissetmedm bugunde oglene kadar bekldm yine tik yok.tabi ben kendi kendimi yiyorm kesin biseyoldu (Allah korusun) kalbi durdu diyorm.normalde kendi druma kontrolum pazartesi.ben esimi aradm bugun baska dr a gidelm bi baksn cok tedirgnm dedm.esim cok takiyosun.rahat degilsn vs.oyuzdn boyle oluyo.aklina kotu seyyler getrme dedi pazartesi giderz dedi.ama ben dayanmdm saat4 gibi gittm kafayi yicektm yoksa.coook şukur bebisimi gordm kipir kipir.dru soru yagmuruna tuttmRica ederim canım seninle aramda 2 gün var çok yakınız . Bana haber ver tekrar bebeği hissedersen olur mu merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?