2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ben aldim bu kitabi kizlar isteyen varsa haftalik esma paylasimi yapabilirim foto cekip siz de bosa para vermemis olursunuz
evt cnm cokk makbule gecerr.bide mümkünse gün ve saat belirleyelm o saatte yayinla ki kacirmayalm cnku bazen kalabalık sayfakarin arasında kaybolabiliyoo.umarim çok şey istwmemisimdir

ay nebilim ya çok fazla değilmi bu fiyat yarın biyerden daha fiyat alıcam bakalım orası ne dicek burası tamamen özel ondanda yüksek
Ben dewlet hastanesnde gttim yalovada otryorum burda 1tane dewlet hastansi var oda yapmıomş yavrumu renkli ultrasnda göremcem çk üzülüyorum bende

Ben dewlet hastanesnde gttim yalovada otryorum burda 1tane dewlet hastansi var oda yapmıomş yavrumu renkli ultrasnda göremcem çk üzülüyorum bende
özel hastane yokmu orda ben yarın bide oraya sorucam ona göre belirlicem artık.
doğum ücretinide konuştum bugün 45oo tl cik çok sinirim bozuldu ya bu ne ya bebiş getirmek bile para vallah çok yazık herşey para olmuş

bugün kontrol vardı kızlar minik kızım kıpır kıpırdı maş. öyle güzel öyle tatlıdıki :)
ayrıntılı usg için bi yer önerdi ve 300 tl sanırım heryerde bu şekilde fiyatlar
Canım benim maşallah kızına.Ayrıntı usg her yerdeböyle maalesef bende 300 vereceğim .

evt cnm.kiyas degil de normalmi degilmi diye insan merak ediyo.bana boyunu soylemedi gicik oldm.24 den oncekiler sadece tahminmis
tabi tabi tahmin.
ama ben özellikle herşeyi soruyom yoksa benimkide demicekte boyu kaç kilosu kaç şuan kafası nerde vs gibi

Aynen haklsn bzm burda 2tane öxel hastane war diğer hastande usg 400falandr zaten sormama bile grek yok istanblda otrsaydm araştrr uygun blurdum ama öyle bi durummda yok. Sağlk olsn bebegme birşey olmasnda ben onu renkli görmesemde olur

cnm kusuruma bakma ama o 4.500 eski parayla 4.5 milyar mıiiiii soook oldm .bizim burda en iyi sartta en iyi dr 750 milyon

sadece renkli görmek değilde işte tarama bu ya organ taraması ondan hoş oğalnda benim böyle bir şey yoktu girmedim yani

cnm kusuruma bakma ama o 4.500 eski parayla 4.5 milyar mıiiiii soook oldm .bizim burda en iyi sartta en iyi dr 750 milyon
sorma ya 2500 tl dese anlıcam ve o kadara kadar bütçe koymuştum ama 4500 çok zor kredi ödüyoruz ve şuan eşim yazık yurt dışında kolay değil yani para kazanmak bi şekilde uygun olanı seçicez artık.

sadece renkli görmek değilde işte tarama bu ya organ taraması ondan hoş oğalnda benim böyle bir şey yoktu girmedim yani
Ewet ama 400tl çok ki ben kirada otryrm 600ona gidiyo zaten 100 200olsa girersm neyse sağlk olsun artık napalım sabretcez

sorma ya 2500 tl dese anlıcam ve o kadara kadar bütçe koymuştum ama 4500 çok zor kredi ödüyoruz ve şuan eşim yazık yurt dışında kolay değil yani para kazanmak bi şekilde uygun olanı seçicez artık.
Allah yardmcnz olsn cnm .sanrm büyük sehirdesnz.oralarda imkanlar tabiki daha iyi ama herşey çok pahalli

Canım benim durumun için çok üzüldüm. Telaş yapman normal tabi ki. Hatta Özge arkadaşımız hala aklımda benim . Kilo için ne güzel demiş. Kendi aldığın kilo ile bebek kilosu aynı olmayabiliyor. Aburcubur ve meyve suyu ile aram yok sma canım çoooooooook Fastfood istiyo ya Benimde Cumartesi ayrıntılı usg var. Umarım herşey yolundadır. Ama sana çok sevindim canım samimi şekilde söylüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…