evt cnm cokk makbule gecerr.bide mümkünse gün ve saat belirleyelm o saatte yayinla ki kacirmayalm cnku bazen kalabalık sayfakarin arasında kaybolabiliyoo.umarim çok şey istwmemisimdirBen aldim bu kitabi kizlar isteyen varsa haftalik esma paylasimi yapabilirim foto cekip siz de bosa para vermemis olursunuz
Ben dewlet hastanesnde gttim yalovada otryorum burda 1tane dewlet hastansi var oda yapmıomş yavrumu renkli ultrasnda göremcem çk üzülüyorum bendeay nebilim ya çok fazla değilmi bu fiyat yarın biyerden daha fiyat alıcam bakalım orası ne dicek burası tamamen özel ondanda yüksek
20 ve 21 di atabilirmsn cnmm.Allah razi olsnnKizlar 18 ve 19 u yukledim.isteyen varsa baska haftalari da atarim... Allah dualarinizi kabul etsin :)
Eki Görüntüle 1496931 Eki Görüntüle 1496933 Eki Görüntüle 1496935 Eki Görüntüle 1496936 Eki Görüntüle 1496937
22cm ve 379 gr cnm özellikle sordum ee malüm kıyaslıyoruz ya burda :)cnm sakincasi yoksa bebisinin kilosunu ogrenebilirmym
özel hastane yokmu orda ben yarın bide oraya sorucam ona göre belirlicem artık.Ben dewlet hastanesnde gttim yalovada otryorum burda 1tane dewlet hastansi var oda yapmıomş yavrumu renkli ultrasnda göremcem çk üzülüyorum bende
22cm ve 379 gr cnm özellikle sordum ee malüm kıyaslıyoruz ya burda :)
Canım benim maşallah kızına.bugün kontrol vardı kızlar minik kızım kıpır kıpırdı maş. öyle güzel öyle tatlıdıki :)
ayrıntılı usg için bi yer önerdi ve 300 tl sanırım heryerde bu şekilde fiyatlar
tabi tabi tahmin.evt cnm.kiyas degil de normalmi degilmi diye insan merak ediyo.bana boyunu soylemedi gicik oldm.24 den oncekiler sadece tahminmis
Aynen haklsn bzm burda 2tane öxel hastane war diğer hastande usg 400falandr zaten sormama bile grek yoközel hastane yokmu orda ben yarın bide oraya sorucam ona göre belirlicem artık.
doğum ücretinide konuştum bugün 45oo tl cik çok sinirim bozuldu ya bu ne ya bebiş getirmek bile para vallah çok yazık herşey para olmuş
sağol cnm benim rabbim sağ sağlim yavrularımızı kucaklarımıza almak nasip etsin inş.Canım benim maşallah kızına.Ayrıntı usg her yerdeböyle maalesef bende 300 vereceğim .
cnm kusuruma bakma ama o 4.500 eski parayla 4.5 milyar mıiiiiiözel hastane yokmu orda ben yarın bide oraya sorucam ona göre belirlicem artık.
doğum ücretinide konuştum bugün 45oo tl cik çok sinirim bozuldu ya bu ne ya bebiş getirmek bile para vallah çok yazık herşey para olmuş
sadece renkli görmek değilde işte tarama bu ya organ taraması ondan hoş oğalnda benim böyle bir şey yoktu girmedim yaniAynen haklsn bzm burda 2tane öxel hastane war diğer hastande usg 400falandr zaten sormama bile grek yokistanblda otrsaydm araştrr uygun blurdum ama öyle bi durummda yok. Sağlk olsn bebegme birşey olmasnda ben onu renkli görmesemde olur
aynn cnm adamlarin agzndan lafi cimbizla aliyoz resmntabi tabi tahmin.
ama ben özellikle herşeyi soruyom yoksa benimkide demicekte boyu kaç kilosu kaç şuan kafası nerde vs gibi
sorma ya 2500 tl dese anlıcam ve o kadara kadar bütçe koymuştum ama 4500 çok zor kredi ödüyoruz ve şuan eşim yazık yurt dışında kolay değil yani para kazanmak bi şekilde uygun olanı seçicez artık.cnm kusuruma bakma ama o 4.500 eski parayla 4.5 milyar mıiiiiisoook oldm .bizim burda en iyi sartta en iyi dr 750 milyon
Ewet ama 400tl çok ki ben kirada otryrm 600ona gidiyo zaten 100 200olsa girersm neyse sağlk olsun artık napalım sabretcezsadece renkli görmek değilde işte tarama bu ya organ taraması ondan hoş oğalnda benim böyle bir şey yoktu girmedim yani
Allah yardmcnz olsn cnm .sanrm büyük sehirdesnz.oralarda imkanlar tabiki daha iyi ama herşey çok pahallisorma ya 2500 tl dese anlıcam ve o kadara kadar bütçe koymuştum ama 4500 çok zor kredi ödüyoruz ve şuan eşim yazık yurt dışında kolay değil yani para kazanmak bi şekilde uygun olanı seçicez artık.
aynen sağlık olsun rabbime emanet ne yapalım.Ewet ama 400tl çok ki ben kirada otryrm 600ona gidiyo zaten 100 200olsa girersm neyse sağlk olsun artık napalım sabretcez
ya evet eğer dr kendi drun olsun istiyorsan bu şekilde ama 500 600 tl yede hastaneler var seçim bizim.Allah yardmcnz olsn cnm .sanrm büyük sehirdesnz.oralarda imkanlar tabiki daha iyi ama herşey çok pahalli
Canım benim durumun için çok üzüldüm. Telaş yapman normal tabi ki. Hatta Özge arkadaşımız hala aklımda benim . Kilo için ne güzel demiş. Kendi aldığın kilo ile bebek kilosu aynı olmayabiliyor. Aburcubur ve meyve suyu ile aram yok sma canım çoooooooook Fastfood istiyo yaevt cnm ama bnm 19 haftalik dusugm var.oyuzden bazen cok kotumser olabiliyormevt cok sukur iyi .artk daha rahat olmaya caliscm.bide dra hic kilo almadgmi hala bulantm oldugnu soyledm.onmli olan bwbwgin gelusimi her bunye ayni degil dedi.bebegn gelisimi cokiyi ve cok hareketli dedi.350 gr olms kuzucm.dr dediki bazi kadin vardr 30 kilo alir bebegi 2.5 kilo dogar.kimisi de 6-7 kilo alir 3.500-4.000 kilo cocugu dogurur dedi.ve ayrica kola.hazir meyve suları. Cips.paket ürünler .beyaz ekmekyeme dedi.ddoğal beslen dedi.çocuğayarayck olan odur dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?