Bu erkekler hep aynı yaa söylüyoruz takıyosun diyorlar takıcaz tabiki canımızın parçası onlar bizim sonra gizli Saklı Dr Lara gidiyoruz mecburen onlar niye takmıyoruz acaba deyip kendilerini sorgulamaları gerekirken bize takıyorsunuz diyolarcnm merhaba.dun bebisi hissetmedgmdn bahsetmstm.dun hic hissetmedm bugunde oglene kadar bekldm yine tik yok.tabi ben kendi kendimi yiyorm kesin biseyoldu (Allah korusun) kalbi durdu diyorm.normalde kendi druma kontrolum pazartesi.ben esimi aradm bugun baska dr a gidelm bi baksn cok tedirgnm dedm.esim cok takiyosun.rahat degilsn vs.oyuzdn boyle oluyo.aklina kotu seyyler getrme dedi pazartesi giderz dedi.ama ben dayanmdm saat4 gibi gittm kafayi yicektm yoksa.coook şukur bebisimi gordm kipir kipir.dru soru yagmuruna tuttm) dr da rahat ol dedi.neyse bebegm iyi olsndaaa )) ve sonraaa 1 saat sonra bebis bi oynamaya basladi ki cok sasrdm resmn bnle dalga geciyoo.demk gercktn hersey kafada bitiyomus bunu anladmm
evt CNN babalik içgüdüsü hemen olusmuyi malesefffBu erkekler hep aynı yaa söylüyoruz takıyosun diyorlar takıcaz tabiki canımızın parçası onlar bizim sonra gizli Saklı Dr Lara gidiyoruz mecburen onlar niye takmıyoruz acaba deyip kendilerini sorgulamaları gerekirken bize takıyorsunuz diyolar
Ben kızım olsa Güneş koymak istiyordum ama oğlum olacakmış.
Ben aldim bu kitabi kizlar isteyen varsa haftalik esma paylasimi yapabilirim foto cekip siz de bosa para vermemis olursunuzCanım ben bu kitaptaki gibi 9ay 99esma diye bir sitede denk gelmiştim ki şimdi bakınca yazar bu evet :) . Oradan takip ediyorum ben :) peki bu kitapta esmalardan başka birşey var mı? Mesela benim takip ettiğim sitede o güne bazen 1 bazen 2-3 esma ayırmış, ama sadece anlamlarını yazmış. Kitapta sayıları, faydaları falan da yazıyor mu diye sorabilirmiyim :)
üzülme canım,ben de hissedemiyorum...20.haftada hissedicem diye sabırsızlanıyordum ama henüz hissedemedim...Ben halen hissedemiyorum hareketleriçok endişe ediyorum bu yüzden her gün her dakika konuşuyorum ama bilemiyorum 20. Hafta da hissedilirmis genelde daha erken hissedenler de oldu her bünye ve bebek aynı değil ama üzülüyorum artık
Çooooooooook sevindim canım benim . Sana dedim sabret oynar diye ama insan tedirgin oluyor çok haklısın, psikolojik olarak kafa rahatlığımız çok önemli. Kafaya takınca benimkinde de çıt yok. Ne zaman rahatım uzanıyorum oturuyorum oynuyor ufaklıkcnm merhaba.dun bebisi hissetmedgmdn bahsetmstm.dun hic hissetmedm bugunde oglene kadar bekldm yine tik yok.tabi ben kendi kendimi yiyorm kesin biseyoldu (Allah korusun) kalbi durdu diyorm.normalde kendi druma kontrolum pazartesi.ben esimi aradm bugun baska dr a gidelm bi baksn cok tedirgnm dedm.esim cok takiyosun.rahat degilsn vs.oyuzdn boyle oluyo.aklina kotu seyyler getrme dedi pazartesi giderz dedi.ama ben dayanmdm saat4 gibi gittm kafayi yicektm yoksa.coook şukur bebisimi gordm kipir kipir.dru soru yagmuruna tuttm) dr da rahat ol dedi.neyse bebegm iyi olsndaaa )) ve sonraaa 1 saat sonra bebis bi oynamaya basladi ki cok sasrdm resmn bnle dalga geciyoo.demk gercktn hersey kafada bitiyomus bunu anladmm
cnm bugün gittim dr ve sordum corapini istersem artık bırakabileceğimi söyledi fakat ben istemedim şuan hazır değilim dedi hiç bi zararı yok devam edebiliriz 32 ci haftaya kadar dedi bilgin olsun sende gittiğinde sorarsın.Insallah dediğin gibidir cnm saglik la kucagimiza alsaydik bende 20 haftalikken gidicem
cnm çook çok iyi olurBen aldim bu kitabi kizlar isteyen varsa haftalik esma paylasimi yapabilirim foto cekip siz de bosa para vermemis olursunuz
Kacinci haftayi istiyosun cnm yaz burdan, takvime gore atmayayim sana sorayim dedim bazen eksik ya da fazla diyo cunkucnm çook çok iyi olur
Bizim burasıda 400tl :/bugün kontrol vardı kızlar minik kızım kıpır kıpırdı maş. öyle güzel öyle tatlıdıki :)
ayrıntılı usg için bi yer önerdi ve 300 tl sanırım heryerde bu şekilde fiyatlar
evt cnm ama bnm 19 haftalik dusugm var.oyuzden bazen cok kotumser olabiliyormÇooooooooook sevindim canım benim . Sana dedim sabret oynar diye ama insan tedirgin oluyor çok haklısın, psikolojik olarak kafa rahatlığımız çok önemli. Kafaya takınca benimkinde de çıt yok. Ne zaman rahatım uzanıyorum oturuyorum oynuyor ufaklıkYine de doktora giderek iyi yapmışsın.için rahat etti hiç olmazsa. Ben sana dieyim bak biz doğurana kadar yandıkkkkkkkk
ay nebilim ya çok fazla değilmi bu fiyat yarın biyerden daha fiyat alıcam bakalım orası ne dicek burası tamamen özel ondanda yüksekBizim burasıda 400tl :/
cnm bebeğim bi hafta önden gidiyor, 19. hafta ideal olur sanırım..Kacinci haftayi istiyosun cnm yaz burdan, takvime gore atmayayim sana sorayim dedim bazen eksik ya da fazla diyo cunku
cnm sakincasi yoksa bebisinin kilosunu ogrenebilirmymbugün kontrol vardı kızlar minik kızım kıpır kıpırdı maş. öyle güzel öyle tatlıdıki :)
ayrıntılı usg için bi yer önerdi ve 300 tl sanırım heryerde bu şekilde fiyatlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?