2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bu erkekler hep aynı yaa söylüyoruz takıyosun diyorlar takıcaz tabiki canımızın parçası onlar bizim sonra gizli Saklı Dr Lara gidiyoruz mecburen onlar niye takmıyoruz acaba deyip kendilerini sorgulamaları gerekirken bize takıyorsunuz diyolar

evt CNN babalik içgüdüsü hemen olusmuyi malesefff

Ben aldim bu kitabi kizlar isteyen varsa haftalik esma paylasimi yapabilirim foto cekip siz de bosa para vermemis olursunuz

üzülme canım,ben de hissedemiyorum...20.haftada hissedicem diye sabırsızlanıyordum ama henüz hissedemedim...

Kızlar bgun tedy e gittim çok gzel bebek tulumları vardı hatta eldvenli şapkalı tulum 13 liraydı sizi bilglendryim dedim . Şimdiden ufak tefek almaya başlayn yoksa bitmez eksikleri yavrularımzın:)

Çooooooooook sevindim canım benim . Sana dedim sabret oynar diye ama insan tedirgin oluyor çok haklısın, psikolojik olarak kafa rahatlığımız çok önemli. Kafaya takınca benimkinde de çıt yok. Ne zaman rahatım uzanıyorum oturuyorum oynuyor ufaklık Yine de doktora giderek iyi yapmışsın.için rahat etti hiç olmazsa. Ben sana dieyim bak biz doğurana kadar yandıkkkkkkkk

Insallah dediğin gibidir cnm saglik la kucagimiza alsaydik bende 20 haftalikken gidicem
cnm bugün gittim dr ve sordum corapini istersem artık bırakabileceğimi söyledi fakat ben istemedim şuan hazır değilim dedi hiç bi zararı yok devam edebiliriz 32 ci haftaya kadar dedi bilgin olsun sende gittiğinde sorarsın.

bugün kontrol vardı kızlar minik kızım kıpır kıpırdı maş. öyle güzel öyle tatlıdıki :)
ayrıntılı usg için bi yer önerdi ve 300 tl sanırım heryerde bu şekilde fiyatlar

Kızlar bana mail gelmiş İstanbuldaki arkadaşların dikkatine ücretsiz etkinlik

Cinsel Eğitim Bebeklikte Başlar! Çocuklar Cinsellikle İlgili Ne Bilmek İster?

"Ben nereden geldim?" soruları ile ergenliğin getirdiği fırtınalı dönemin arasında, çocukların cinsellik, gelişim, romantik ilişkiler, ve bedenleri ile ilgili soruları cevaplamak çok büyük önem taşır.

Soru sorulmasa da, çocukların cinsellikle alakalı bilmek istedikleri, ve daha da önemlisi bilmeleri gereken bilgiler vardır.

Cinsel eğitim, sözel olarak 2 yaşında başlar. Bundan önce de, ailenin tavırları, davranışları, yönlendirmeleri, çocuğun bedenine nasıl davranıldığı bile cinsel eğitimin temellerini atar.

Özellikle bebeklik döneminde, aileler bilinçli olmadan, çocuklara cinsellik, cinsiyet rolleri, sağlıklı ilişkiler ve kadınlık erkekliğe dair mesajlar verir.

Doğru bilgilerin ebeveynler tarafından paylaşılması ve cinselliğe dair mesajların bilinçli bir şekilde istenilen düzlemde verilmesi çocukların hem kendilerini korumaları, farkındalıkları ve ilerleyen yaşlarda sağlıklı ilişkiler kurabilmeleri açısından büyük önem taşır. İlişkiler ve cinsellikle ilgili konuşmak her zaman çok kolay olmayabilir.

• Hangi davranışlar normaldir?
• Farklı yaş dönemlerinde çocuğumdan neler beklemeliyim?
• Çocuğumla ne zaman ve nasıl konuşmalıyım?
• Hangi konulara değinmeliyim?
• Çevremizdeki (televizyon, İnternet, okul) cinsellikle alakalı bilgi ve mesajlarla nasıl başa çıkabilirim?

Ebeveynler için bu süreci kolaylaştırmak ve önemli soruları yanıtlamak için sizleri 20 Nisan saat 11:00'de Etiler İstanbul'daki Anael Aile Merkezi'ne davet ediyoruz. Adres bilgisi içinwww.anael.com.tr'ye ulaşabilirsiniz.

Bu ücretsiz etkinliğe katılım için etkinlik@anneysen.com adresine isim, soyisim ve telefon bilgilerinizi göndermeniz gerekmektedir. Kontenjan sınırlıdır.

bugün kontrol vardı kızlar minik kızım kıpır kıpırdı maş. öyle güzel öyle tatlıdıki :)
Bizim burasıda 400tl :/

evt cnm ama bnm 19 haftalik dusugm var.oyuzden bazen cok kotumser olabiliyorm evt cok sukur iyi .artk daha rahat olmaya caliscm.bide dra hic kilo almadgmi hala bulantm oldugnu soyledm.onmli olan bwbwgin gelusimi her bunye ayni degil dedi.bebegn gelisimi cokiyi ve cok hareketli dedi.350 gr olms kuzucm.dr dediki bazi kadin vardr 30 kilo alir bebegi 2.5 kilo dogar.kimisi de 6-7 kilo alir 3.500-4.000 kilo cocugu dogurur dedi.ve ayrica kola.hazir meyve suları. Cips.paket ürünler .beyaz ekmekyeme dedi.ddoğal beslen dedi.çocuğayarayck olan odur dedi.

cnm sakincasi yoksa bebisinin kilosunu ogrenebilirmym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…