2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ben sürekli evdeyim zaten hep dinlenik vaziyette :)) gobegimin bir tarafı diğer taraftan daha şiş ve daha sert ben orda diye tahmin ediyordum doktor ortada dedi bişey diyemedim. Her sabah kalkmadan her gece yatmadan parmaklarimla yokluyorum bazen anneye cak bi 5 lik diyorum :) yok olmuyor sanırım göbek ten. Bişey mi oldu diye çok korkuyorum iyi olsun da geç hissedeyim sorun değil

Canım benim sabret birazcık daha inan tam 20. haftada hissettim ben benimde hissetmem çok yeni yeni. Bende senin gibi üzülüp hiçbirşey hissetmiyordum sıkma canını az kaldı
Yani inşallah daha önce de okudum ama insan tedirgin oluyor bu ara birde üst üste kötü haberler alınca daha da tedirgin oldum

iyi aksamlar kızlar tansıyon problemi yaşayanlar varmı bugun basım cok dondu kıpırdayamıyordum tansıyonumu olcturdum 9/4 çıktı 3 saat sonra yenı kendıme gelıyorum bebişime zarar veriyormu bu tanısyon (( hep halsiz yorgunum

Bende var canım. Tansiyonun sürekli düşük üstelik birde tasikardi oluyorum. Doktor a sordum gebelikte olur dedi. ben tuzlu ayran içiyorum ödem de yok bende henüz yemekleri de tuzlu yiyorum çok tuzlu değil tabi normal bir şekilde. Böyle idare ediyorum

Canım Hypnobirthing mongan yöntemi kitabını da öneririm çok güzel, Ssvd düşündüğüm için ilk aldığım kitap ödü busefer. Şuanda da çocukluk sırrını okuyorum diğer oğlum için

Ah keşke Trde olsam da alsam bunları.. Ekitap versiyonları olan kitapları alıyorum kindle dan okuyorum, ya da telefondan..işten ve oğlandan fırsat bulursam okuyorum bolca.. Çok severim :)

Harikasın kuzucuk çok hoşuma gitti ben de yapacağım:)

Ay canım ne güldüm ya benim bit arkadaşım vardı hamile degildi göbekliydi Otobüste yer veriyorlardı hoşuna gidiyordu o geldi aklıma

Kizlar çatlak kremi olarak ne kullanysnz.bio oil diye bi marka duydnzmu.hangi markayi ve yagi onerirsnz.son olarak yağ ve losyon ayni görevi goruyomu yada ikisinde ayni amaçla kullanılabilir mi.ben unibayb nin bebek losyonunu aldm kullanabilirmyn onu

cnm cok tesekkurler samimiyetin icin sanrm benm gebelikteki sansim bunyeye zararli ve eskidennn cook sevdgm seylerden tiksinmem oldu mesela sigara.gebelikten once donem donem icerdm suan degil icmek icen birini 10 m oteden anliyor ve kokudan feci tiksnym.ayni sekilde cips fast food.sucuk.hamburger.kola.ketcap .mayonez ...yani bunlari gormeye bile dayanamym.tek uzukdgm sey et yiyememk .ama napalim

evt cnm cokk makbule gecerr.bide mümkünse gün ve saat belirleyelm o saatte yayinla ki kacirmayalm cnku bazen kalabalık sayfakarin arasında kaybolabiliyoo.umarim çok şey istwmemisimdir
Canim 1917. Sayfada 18 ve 19. Haftalari paylastim, senin daha erkense 17. De paylasayim.... Haftalar ilerledikce paylasirim kalani da

Abd deyim, bio oil burda bile cok populer.... Butun hamileler ya kakao kremi ya da bio oil kullaniyo.

Cnm çook zahmet oldu, teşekkürler.. Eline sağlık
Canim senin bebisin kaç gramdı en son gittiginde bende arkadasin yayinladıgıni okudum 19 haftadayı bebis 200gr oldu diyor ben dun dr gittim ya detaylı herseyine tek tek bkti dr parmakrina bile tek tek bakti prof, bebegim 211 gr dedi cok iyi dedi 17hafta 4gunluk dedi diger dr,4 gun önde gidiyor demisti cd verdi 15 gun sonr tekrar kontrole gidcez dun o kadar rahatladimki uyuymadim sevincimden oglusum olacgida kesinlesti cd bakıyorum cok guzel ya allahım saglikli sihhatli kucagimizada almayi nasip etsin ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…