Amin :) ben bir de bugün nöbetçiyim. Akşamın sekizine kadar burdayımgünaydın kızlaar hıp hızlı geçen bir cuma günü olsunda evlerimize dağılalım :)
Canım seçtiğim bazı kitaplar ekte bakabilirsin. E-bebekten yada hepsiburadan da alabilirsin.Eki Görüntüle 1496388 Eki Görüntüle 1496388
Doktorum lierac verdi ben hersey kullaniyorum ama nemini alsin yeter bazen bebak badem sisütü bazen kantoron yagi bazen krem oylee :)Kizlar çatlak kremi olarak ne kullanysnz.bio oil diye bi marka duydnzmu.hangi markayi ve yagi onerirsnz.son olarak yağ ve losyon ayni görevi goruyomu yada ikisinde ayni amaçla kullanılabilir mi.ben unibayb nin bebek losyonunu aldm kullanabilirmyn onu
Yok annesi ve babası ona mimar yada inşaat alanında olmaması gerektiğini öğretti
Kitap mesajımda unuttum yazmayı ben çoook önceden "her anneye lazım dua ve bilgi hazinesi" diye bi kitap almıştım. Okudum bitti kitap. O kitapta yazıyordu bu surelerin bu faydaları var diye :) bulabilirseniz kitabı da tavsiye ederim. Hamilelikte, doğum sırasında, doğum sonrasında okunacak dualar var. Benim hoşuma gitti :) kaynakları da güvenilir sahih kaynaklarmış o yüzden başucu kitaplarımın arasında yer alıyor kendileri :)
Kizlar çatlak kremi olarak ne kullanysnz.bio oil diye bi marka duydnzmu.hangi markayi ve yagi onerirsnz.son olarak yağ ve losyon ayni görevi goruyomu yada ikisinde ayni amaçla kullanılabilir mi.ben unibayb nin bebek losyonunu aldm kullanabilirmyn onu
ense kalınlığı, down sendromu riski, serçe parmak kısalığı, kalpte delik olup olmadığı,kum saait görünümü(down sendromu ile alakalı ), aklıma geldikçe yazarım gene canım...Kizlarr bugun 11de detaylı ultroson var 21. Haftaya giriyorum durdum durdum sin ggun neler sormam gerekk fikir verirmisiniZ.boy kilo dogum ucreti gelisim baskaaa?
Kizlarr bugun 11de detaylı ultroson var 21. Haftaya giriyorum durdum durdum sin ggun neler sormam gerekk fikir verirmisiniZ.boy kilo dogum ucreti gelisim baskaaa?
Allah izin verirse bizde DEFNE koycaz
ben çooook seviyorumAaa adaş olacakmış kızlarımız biz de defne koyacağız adını.. zaten aklımızda defne, öykü ve ipek vardı.. ben edebiyat öğretmeniyim ve birçok arkadaşımın kızının adı öykü onu da çok begenmeme rağmen oyüzden eledik. en son defne de karar kıldık
normalde daha önceden migren ağrın falan varmıydıkızlar hepinize günaydın hayırlı cumalar. bir haftadır şuursuz dolaşıyorum ortalıklarda. baş ağrısı mide bulantısı hayatı durma noktasına getirdi benim için. işe gidemez oldum. sürekli gözlerimi kapalı tutma ihtiyacı duyuyorum. sanki gözlerimi açınca başım daha çok ağrıyor. çok şükür bugün daha iyiyim. inş bidaha böyle olmam
ne datlı olmuş katti buu..ellerine sağlıkanne emeği anne nuru Eymen'ime yaptığım denemelik bebek şekeriyle şekerli bir GÜNAYDIN KIZLAR.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?