2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Doktorum lierac verdi ben hersey kullaniyorum ama nemini alsin yeter bazen bebak badem sisütü bazen kantoron yagi bazen krem oylee :)

sizi çok iyi anlıyorum, bizde de ben mühendisim eşim de öğretmen, biz de öyle dert yanıyoruz ki işlerimizden kızımız muhtemelen iki meslekten de nefret edecek kitabı da alınacaklar arasına not ettim canım, teşekkürler

Kizlarr bugun 11de detaylı ultroson var 21. Haftaya giriyorum durdum durdum sin ggun neler sormam gerekk fikir verirmisiniZ.boy kilo dogum ucreti gelisim baskaaa?

canım ben unibaby nin zeytinyağlı bebek yağını kullanıyorum şu an, henüz çatlak kremi almadım, alırsam da mustela alırım sanırım ama unibaby den şuanda memnunum.

Kizlarr bugun 11de detaylı ultroson var 21. Haftaya giriyorum durdum durdum sin ggun neler sormam gerekk fikir verirmisiniZ.boy kilo dogum ucreti gelisim baskaaa?
ense kalınlığı, down sendromu riski, serçe parmak kısalığı, kalpte delik olup olmadığı,kum saait görünümü(down sendromu ile alakalı ), aklıma geldikçe yazarım gene canım...

kızlar hepinize günaydın hayırlı cumalar. bir haftadır şuursuz dolaşıyorum ortalıklarda. baş ağrısı mide bulantısı hayatı durma noktasına getirdi benim için. işe gidemez oldum. sürekli gözlerimi kapalı tutma ihtiyacı duyuyorum. sanki gözlerimi açınca başım daha çok ağrıyor. çok şükür bugün daha iyiyim. inş bidaha böyle olmam

canım ben de geçen salı girdim detaylıya, pek bişey sormadım açıkçası, çünkü doktor zaten herşeyi anlatıyor, bu sol eli, bu kalbi, bu idrar torbası vs şeklinde. 50 dk sürdü, kızım biraz nazlı çıktı, çok uğraştırdı doktoru boyunu kilosunu gelişimini zaten söylüyor, bi de detaylıya bakan radyoloji uzmanıydı, benim kendi doktorum değildi, bir iki tane soru sordum, o konu hakkında bilgim yok doktorunuza sorun dedi

Allah izin verirse bizde DEFNE koycaz

Aaa adaş olacakmış kızlarımız biz de defne koyacağız adını.. zaten aklımızda defne, öykü ve ipek vardı.. ben edebiyat öğretmeniyim ve birçok arkadaşımın kızının adı öykü onu da çok begenmeme rağmen oyüzden eledik. en son defne de karar kıldık

ben çooook seviyorum
söylenişii, yazılışı, eşimde öyle defnem defnem diye dönüyo, çok içimize sinerek belirledik..
bizde eylül, aylin ve defne arasındaydık..
defne daha ağır bastı

normalde daha önceden migren ağrın falan varmıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…